37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Egyrészt (gondolom) a sok pénz ellenére így bukta a legkevesebbet.
Másrészt ugyan soha nem mondta, de tudván kik (milyen nemzetekből valók) voltak a projectben, szerintem Laci jobban féltette a saját és a szerettei testi épségét. -
Látom elkapta az urakat a kapzsiság.
Nem tudom hogyan alakulhatott úgy a dolog, hogy Lacinak az eddig elvégzett munkáját csak úgy ingyen és bérmentve át kellett adnia.
A PP-s lenyúlás meg érdekes. Ha jogilag rendben volt a dolog akkor ez lopás és nem értem miért megy a huzavona a szerveknél. Egyértelmű a dolog. Adják ki a pénzt.
Ezek után a 21-ből majd a jóárosított példányt fogjuk beszerezni. -
nem lehetne ezt esetleg a szimes fórumokon terjeszteni valamilyen formában? vagy az már erősen üzletrontás kategória?
-
Az F-86-ot a Belsimtek csinálja és egyelőre ez a név nálam garancia a minőségre. Jó kis gép volt egyébként, én tuti megveszem főleg így, hogy a 21-est meg tuti nem. -
beci43 #8991 Nagyon jó lesz a Mig-21,lévén Laci munkája.De akkor sem fogom megvenni,én nem tömöm az árulók pénztárcáját.
-
Azt hiszem én is más gépre teszem félre azt a pénzt amit a 21-esre szántam. Az F-86 engem anyira nem hoz lázba, inkább valami modernebb pl F-18, Su-27, érdekelne, vagy valami amit magyarok is repültek.
Az L-39-ről tudtok valamit? Hogy áll a fejlesztés, egyeltalán milyen szinten lessz megcsinálva? Egy időben nagyon sokat lehetett hallani róla, de egy jó ideje semmit.
Volt még egy magyar csapat akik a Gripent csinálták, ha jól emlékszem az csak FC3 szinten lett volna megcsinálva, de arról sincs semmi hir. -
Igen, azt tesszük.
Azt hiszem innen az SG-ről nagyon kevesen (talán ez a szám nulla) veszik meg majd a 21-est. A történtek miatt.
Majd adok pénzt az F-86-ra. -
EZ történt Lacival. -
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
Bedugtam másik USB-be és ott meg már látja a DCS. De hogy miért nem volt jó neki az előző usb porton... azt nem tudom. Eszembe nem jutott volna másikba dugni. -
Ha a windowsba látja és jól müködik akkor a DCS-ben is kell müködjön, esetleg nincs hozzárendelve a ruderhez. Menj az options-->controls, ott válaszd ki a gépet amivel repülni akarsz, arra ugyelj hogy ha sim mod van beállitva akkor itt is a sim-et válaszd, majd melette válaszd ki az axis command-ot majd keresd ki amire akarod állitani, gondolom a ruder, klikkelj rá majd az axis assing-re és mozgasd meg a pedált, igy lehet társítani. -
Fent van minden. Más szimulátorban működik gond nélkül, a windows játékvezérlőben is. Csak a DCS nem érzékeli.
-
saitek driverek fel vannak telepítve? próbáltad másik usb portról? -
Üdv Urak!
Én egy kicsit lemaradtam a DCS MiG-21 körüli problémáról.
Pontosan mi történt???
Más.
Most raktam fel másodjára a DCS World-öt. Azóta vettem egy saitek pedált. Az a gondom, hogy a DCS nem érzékeli. Tudna valaki valami tanácsot adni?
X52pro + 2 db cougar MFD + saitek combat rudder pedal van rádugva a gépre. Csak a pedált nem látja.
-
Frenky #8982 Sziasztok! Ma ápdételtem a játékot és nem enged fel a szerverekre... 5let? Telepítsem újra, vagy várjam +, hogy frissített szerverek legyenek? Üdv. -
ez biza gyalázatos
akkor tán bojkottálni kéne vagy nemtom... -
beci43 #8980 Nem majdnem volt kész,hanem teljesen.Már csak pár simítás kellett volna,márciusban jelent volna meg,magyar kézikönyvvel,stb. -
Szaggatos #8979 egészen pontosan -
nem vagyok annyira képben, de ez most az a 21-es projekt lenne amit önkényesen elvettek a magyar sráctól aki évekig dolgozott rajta és már majdnem kész lett vele és nem adtak semmit cserébe?
valami ilyesmit olvastam régebben
ha igen, akkor ezt most a ruszkik befejezték és kiadják úgy mintha a saját munkájuk lenne? -
Az utánégetőn füstölő hajtómű mellett a gagyi hangokat is kiemelném... -
gsg16 #8976 Istenem,mennyit lelőttem anno ezekből!
-
Frenky #8975 Szerintem elég jól néz ki :-)
-
Frenky #8974 Sziasztok! "Ott a helyetek/jünk" :-) Alakul a csoport, jó lenne sok Magyar játékossak Online repülni, kikapcsolódni.
Azért is hoztam létre ezt a Facebook_os lehetőséget,
hogy minél jobban meg tudjuk ismerni a DCS_t és ami vele kapcsolatos.
Én pár hete installáltam a programot újra, párszor már próbáltam anno.
Az az elképzelésem, hogy a tapasztalt DCS Tagok, megoszthatnák a tudásukat, hozzáértésüket a játékkal most ismerkedők számára, közöttük vagyok én is :-)
Azt szeretném, ha olyan szintre tudnánk fejleszteni a tudásunkat,
hogy akár "tapasztalt vadászok" vagy formációban együtt repülni tudó pilóták legyünk!
Nagyon szeretek online repülni, ezért remélem soXor összejövünk a virtuális légtérben!
Segítsük egymást a DCS_ben és repüljünk minél többet Online! :-)
Szép napot! Frenky "HUNter" -
ott a helyünk :) -
Frenky #8972 Sziasztok! Létrejött egy MAGYAR FB_s csoport, ahol mindenki megoszthatja képeit, tapasztalatait, videóit a DCS World_el kapcsolatban. Minden érdeklődőt várunk! Csatlakozz!
Digital Combat Simulator MAGYAR Felhasználók csoportja! -
Frenky #8971 Sziasztok! Pár napja tettem fel a DCS_t és egyre jobban tetszik, főleg a multi része :-) Jó lenne Magyar pilótákkal/játékosokkal repülni!
Csináltam egy gyors felvételt is, igaz elég kezdetleges, de el kell kezdeni valahol.
Üdv. HUNter -
gsg16 #8970 a játék szaggatása,aljas rágalom!!!!még egy ilyen,és bannolva leszel!!! 
-
Szépnek szép,de valahogy olyan matt és rajzfilmszerü az egész.ÉS most avgy a video szaggat nálam vagy a játék mikor felvették a videot. -
sakkay #8968 Na ja. Lehet egyszer csak kidobják aztán leesik az állunk, de én úgy állok hozzá, hogy nemvan'
...így nem öl meg az ideg,hogy mi a fasz van már, csak nézem a videókat , hogy milyen szép jövőkép.
-
sakkay #8967
-
gsg16 #8966 ez a túl szép,hogy igaz legyen kategória.a menetrend szerinti éves,fél éves,bemutató videó.mióta is láthatunk ilyeneket?mikor adták ki az elsőt? -
A 9 hónaptól :D -
gsg16 #8964 mikortól számítva? -
De csak azért nem mert nem fúj a szél.
GaBika6: nem mindegy? Úgyse játszol vele :) -
Hát jah az ígérgetéseiktől, már megtelt a padlásom... :D
Az f-15c is egy katonai megrendelés sztem. F-18-at jobban vennék a szim rajongók lévén a földi, légi fegyverzet, valamint az anyahajó képesség miatt... -
Két hét... ;) -
Nagyon szép a video, de fogalmam sincs hol tart a project és terv sincs mikor repülhetünk rajt. Valaki tud esetleg valamit? -
Kár :( Már úgy megszoktam :D :D
-
sakkay #8958 Tuti nem. -
Vajh hullámzik ÉÉÉÉÉÉ a tenger a hegyek alatt?? -
sakkay #8956
Mert lepermetezték.