37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Leon77 #9037 Nyári akció! -
-
Hát igen tud villantani érdekes dolgokat. -
gsg16 #9034 Isten hozott a DCS univerzumban! -
Hát ez az ai hihetetlen, leszálltam szépen, gurulok a parkoló zónába, erre két F16 belém rongyol a semmiből... (single kampány 1 küldi) -
Ha arra a két piros kapaszkodóra gondolsz, akkor az a katapult kioldója.
-
Hogy hol? -
Szaggatos #9030 Egy kérdés: a kamovnál a ciklikus mellett a két piros ,,kallantyú" micsoda? -
gsg16 #9029 DE EZ sem semmi szimulátor.bár nem katonai. -
gsg16 #9028 
nem semmi,az biztos!
-
Hát nem szarral gurít az biztos o.O -
Sidewinder #9026 Elképesztően részletes Ka-50 cockpitot épít egy olasz DCS rajongó.
Ciklikus karról pár kép:
További képek, videó erre
-
egy kis olvasni való:
A-10 Thunderbolt II Units of Operation Enduring Freedom 2002-07 (Combat Aircraft)
-
Kicsit berosdásodtam már, de majd csatlakozok előbb utóbb.
@gsg16
De van, ott is beszélünk néha a DCS-ről
-
gsg16 #9023 nincs véletlenül egy falcon topic erre? -
Jójó tudom :D de nem tudom benne beállítani a G940 rendesen :( -
Az f16 már van.... FALCON BMS!!!! 

Ma indul a Balkán kampány, Vampi ugye jössz!!! Este 6 körül a falcon online ts-en találkozunk!
-
Majd az első akcióban úgy is megveszik páran, én legalábbis valószínű, teljes árat nem fizetek érte annyira nem érdekel a gép.
Ellenben egy F16, F18 jöhetne azokért hajlandó lennék kicsengetni a 40$/db árat :D -
gsg16 #9019 akkor lehet,hogy Te leszel,az egyetlen magyar,aki támogatja ezt az új "fejlesztő" csapatot?máris utálunk érte!!! 

-
carlosfly #9018 Na az nagyszerű lenne már csak a két pilótás verzió miatt is. -
Erről nem tehetsz faterkám! Meg végül is nem bűn az ha valaki megveszi... -
Én elővételben megvettem, persze akkor még minden rendben ment. Kérdeztem korábban is, hogy visszakaphatom-e a pénzem, de sztem esélytelen így nekem meglesz a Mig-21 ami nem baj, csak az új "készítők" pénzt kaptam tőlem és nem Laci...
-
Éss milyen fasza lenne egy F-4 Phantom II is! Igazi igásló volt -
Szuper! A sugárhajtású kor veteránjai ismét lőhetik egymást a levegőben!
-
Engem érdekel. Egyrész mert jó kis gép volt, másrészt megmarad az a pénzem amit Laci 21-esére tettem félre. Mert azt nem veszem meg, pedig nagyon fasza lesz. De a bőrnyakúak az én pénzemből (tudom, leszarják) nem gazdagodnak meg. -
Jön a MiG-15 is! -
Thx 
-
Köszi! Ezt kerestem!
Az F-86-hoz talán egy MiG-15-öt is ki kellene adni ;)
@Dumbo
DCS World 1.2.5 - Szu-25T
De már töltöm a 1.2.8-at. Végre 3d-s kabin :D
Amúgy respect azoknak akik ezzel a "traktorral" tudnak hatékonyan csapástmérni! A Falcon BMS után mintha egy limuzinból visszaülnék egy trabantba. :D
Ez a Mercury pod-al való célkeresés... persze olyan magasságból ahol biztonságban vagy a MANPAD-októl.
Az orosz feeling megvan :D
-
Klikkelgethető, kapcsolgatható a kabinja? -
Caterpillar #9008 Hátha valakit érdekel... F-86 Július
EDe FB link for videJÓ
-
carlosfly #9007 FC3 -
Én semmit sem állítottam a trekkirben és tök körbe tudok nézni. -
Ez engem is érdekelne.
Ebben a videóban is teljesen hátra tud nézni a pilóta. -

-
77pxdumbo #9003 Az a lényeg, hogy jól repüljön
-
Talicskát ;) -
gsg16 #9001 a freetrack-ben a tengelyeken lehet állítgatni,hogy jobban hátra forduljon.nem ismerem,de biztos lehet ilyen a track ir-ben is. -
77pxdumbo #9000 Mit tolsz? -
Arról beszélek, hogy ha hátra akarok nézni, vagy balra lefelé a panelra akkor ne akadjon meg a pilóta feje, mert le van korlátozva a max fejfordítás szöge.
Nekem még az 1.2.6 verzió van meg. Lassan majd lejön az 1.2.8 is (sajnos lassú a net), de addig is repkedek, és iszonyat zavaró trackIR-el ez a nézet korlátozás. -
beci43 #8998 alt+c,aztán egér.