37036
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Azért linkeltem, mert nincs tökéletes repmodell! És azért ide, mert egy jó ideje megy a vita IL-2 háza táján és nem akartam DCS-vel olajat önteni a tűzre... Egy biztos amire rájöttem, hogy nekem a DCSWW2 ha ilyen marad, mint ami jelenleg van mustang-al nem fog bejönni. Kibaszottul idegesítő a dogolás vele és nem nagyon akarom megszokni. Földi célokat irtani és kötelékezni oké vele, de dogolni valami idegtépő. És nagyon más műszerek nélkül repülni a dcs-vel. Műszeres repülésre lett kitalálva és nagyon visszaüt. Lehet beállítást kéne finomítanom! A CLOD nagyon jó lett a tf patchel, tetszik is vele, de a favorit nálam jelenleg az A-10C után a BOS! (mondjuk azt még finomítani kell picit, de jó lesz)
  • sure
    Persze, jobban belegondolva, mindkét szárnyat elveszíteni kevésbé melós, ha a gép repülőképes marad, akkor csak átvált "terhes víziló" irányíthatóságra, míg csak egy szárny elvesztése egy tüzelő nőstény bölény megüléséhez (lehet) hasonlatos inkább.

Az AFM-es Su-25T-vel meg a helikkel azért nem lehet így mókázni...a Minyót még csak-csak le lehet tenni egy farokrotor elvesztése, vagy a fő rotorlapátok nagyon kis mértékű sérülése esetén, de a Kamov nyeletlen fejsze, ha egyszer összekócolódtak a lapátok.
  • sure
    Gondolom, erre megvan Edééknek a standard szöveg az izraeli F-15-ösről, ami egy ütközés következtében kvázi a teljes egyik szárnyát elvesztette, és mégis épségben leszállt vele a pilóta.

Tegnap én is láttam multiban egy L-39-et, aminek a jobb és bal szárnya is tőből le bolt szakadva, 400 km/h körüli sebességgel leszállt, meg is állt viszonylag rövid úton. Oké, az mod (nem tudom, az alap A-10 repmodelljére van ráültelve?), de gondolom az eredeti géppel is meg lehet csinálni.

Ez is még Lock On örökség, a MiG-29-el is meg lehetett csinálni, a közeli jeladók tornyait szépen középre kellett venni, és ilyen precízen vágta le mindkét szárnyat. LOMAC FC 1.12:
  • beci43
    Most milyen joyod van?
  • PhantomAss
    hát ez nem hangzik valami jól. Pedig annyira reklámozzák hogy a pilóták szerint is ez az egyik leg realisztikusabb mustang repmodell
  • Hecker007
    Hát jónak semmiképp se mondható :D
    Nekem a hétvégén ugyanez volt a Mustanggal, valahogy leszakadt a jobb szárnyam, de trimmelés után tényleg viszonylag simán lehetett vele repülni
  • PhantomAss
    nem rossz egy picit ez a repmodell?
  • GaBika6
  • sure
    Nekem most Thrustmaster T-Flight Hotas X van, szerintem olyan 12-13 ezer Ft körül lehet otthon, ha kapható. Persze, occó műanyag, nem olyan csilivili és messze nem olyan minőségi tapintású, mint egy X-52, de meglepően normálisan ösze van rakva, nem recseg-ropog, és a méretes gázkarral tényleg jól lehet adagolni a tolóerőt/kollektívet. Van egy plusz tengely a gázkaron, így akár oda lehet az oldalkormányt konfigurálni. Van elég gomb is a kizumm-bezumm, nézet reset, kerékfék, féklapok adagolására.

Igaz, messze nem repülök annyit, mint 8-9-10 éve, de eddig nem mutatkozik rajta poti kopás, recegő tengely, lötyögő mechanika, teljesen pontos kis cucc. A PS3 kompatibilitás csak hab a tortán :)
  • macleody
    Bébi módban repülsz?
  • SnowFox79
    Már két éve ismerlek? Elképesztő... Öregszem gyerekek...
  • SnowFox79
    Megerősítve!

Azóta nem hozzáértőktől is kapott az X52 elég sokat mondhatni nem kímélték és pontos mint megvételkor. A potik valóban ciceregnek de a deadzone megoldotta nálam is.

Ajánlott kategória.

Ami még jó lehet csak pedált igényel és itt nem láttam írva. X45-ös. Pontos és strapabíró Joy. Sajnálom, hogy az enyémet eladtam. Az X45 is ajánlott kategória.

Üdv.
    SnowFox
  • Borisz80
    Nekem X52 Pro-m van lassan 2 éve. Egyedüli problámám csak az hogy a gázkaron lévő tekerős potméterek közép helyzetben kicsit ricegnek, de megoldható a probléma a controler vezérlőpultján egy kicsi deadzone hozzáadással.
    Amúgy meg tényleg nem éri meg az árát.

Szerintem vagy gyűjtögetés Warthog-ra ami egy örökéletig kitart vagy máskülönben bármilyen olcsó joy megteszi egy ideig
  • Frenky
    Hi! Nekem nagyon bejön ez a vas, valaki jöhetne egy Online kötelékre!

A Youtube nagyon elcseszi a képminőséget.
  • Cancri55
    A környezetemben akik pro-t használtak szinte mindenki befürdött vele, porosodik a polcon... a sima x52 megbízhatóbb, de karbantartást rendszeresen igényel a műanyag mechanika miatt, kezelése szilikonzsírral ajánlott. 2006-ban vettem anno, több ezer repült órán van túl, kb. 2 éve adtam el, azóta is használják.
  • repvez
    Én nem akarok beleszólni a dolgokba , mivel nincs X-52-esem,de az az akadás az idle és az afterburner ütközőket hivatott szimulálni szerintem. és a rugóerő meg egyéni izlés dolga, nekem például kifejezetten nem tetszett a nagyon könnyű mozgatása a sima x52esnek.

Ettől még én is mindenhol azt olvasom hogy a sima jobb, de inkább a szoftveres rész miatt.
  • PhantomAss
    nekem volt de nem szerettem
    nincs kétállású fire gomb ami a legnagyobb hiány volt számomra, a gázkarban volt egy erőteljes akadás 10 és 90%-nál asszem (de ezt ki lehet venni belőbe ha szétszeded), és dupla rugója volt ami megint csak nem tetszett.
  • Szaggatos
    az x52 pro-val mi a probléma? mindenhol azt olvasom, hogy sokkal jobb és minőségibb...
  • PhantomAss
    szerintem is vegyél egy x52-t 15-20 k körül, azzal elleszel egy darabig.
    Már ha kapsz valahol egy jó állapotú használtat...újat ne, az nem éri meg.
    10e alatt nincs jó ár/érték arányú joy.
  • f2d
    Időközben rájöttem.
  • Leon77
    X52 Pro verzióval több a szívás (amennyire tudom, minőségileg gyengébbre sikeredett) mint a simával, ráadásul drágább is. Sajnos itt is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. A 10-20000 közötti (és alatti) kategóriánál a potméterek hajlamosak igen hamar zajosodni (ugrál a középpont), helikopterezésnél ez igencsak meg tudja nehezíteni a szobapilóta dolgát. Ha a lehetőségek engedik, minimum egy X52 joyt javaslok, ennek tekerhető a "nyaka" és egy ideig kiváltható vele a pedál (pl Saitek Pro Flight).

F2d: Te most megkérdezed, hogy mit szeretnél?
  • Hecker007
    X52/X52Pro, Rhino, Logi940, első kettőhöz kell pedál is. CH cuccokat nem tudom mennyire lehet egyszerűen beszerezni, de azokról is elég jókat hallottam.
  • f2d
    Sziasztok,

a cockpit beállításait szeretném úgy elmenteni, hogy minden indításnál az általam beállítottat töltse be?
    Előre is köszi.
  • Szaggatos
    Kérdésem lenne, hogy ki milyen relatíve olcsó joyt tudna ajánlani
  • carlosfly
    Pontosan.
  • PhantomAss
    hali
    lenne egy kérdésem:
    a dcs -nél meg akarom venni a mustangot, ha rákattintok az e-shopban akkor van egy buy és egy add to cart menü is. Látszólag ugyanaz a kettő. Mindegy hogy melyiket használom/ hogyan veszem meg?
    Miután fizettem kapni fogok egy serialt amit a játékban meg kell adnom valahol?
  • N3suten

32 másodperc a szabadidődből ...

Köszönöm a figyelmet !!!

• Cancri55
    Hi!

Általában a 104-es szerveren szoktunk online repülni, TS használatában pedig a VMH59 ezred vendégségét élvezzük!
  • Frenky
    Hi! Van Magyar szerver, ahol lehet gyakorolni és jó a ping/elérés is?
    Magyar pilóták, hol repülnek a DCS_vel? Esetleg egy publikus TS3 szerver IP? Szeretnék Magyar játékosokkal perülni, gyakorolni, képezni magam! :-) Szép napot.
  • gsg16
    Üdv Urak!
    teamspeak3-al kapcsolatos kérdésem lenne.már futott a szerver a gépemen kb egy hete,teszt jelleggel.nyitva van minden port,működött is szépen,rá tudtam csatlakozni androidos mobillal,és más számítógépekkel is.ma reggel viszont nem tudtam rácsatlakozni, és amikor lent a tálcán a jobb alsó sarokban jobb egérgombbal rákattintok a szerver ikonjára,és a "Wan IP"-re viszem a kurzort,nem az ip címet adja ki,hanem ezt a feliratot :"Needs to be requested".hiába kattintgatok a "request" gombra,nem történik semmi.mi lehet a gondja?eddig jól működött.
  • gsg16
    a mission editorban a többi festés között van azoknak a neve is,amiket bele raktál a játékba.ott tudod kiválasztani.
  • Frenky
    Hi! Leszedtem az ingyesen DCS World_hez pár gépfestést, de nem tudom, hogy jelenítsem meg a játék alatt. Valaki tudna segíteni. A readme_ben ugyen írják, hogy hova csomagoljam ki, pl.:
    "copy this folder to BazarLiveriesTF-51D" vagy
    BazarLiveriessu-25tSu-25T HUAF by Mechanist és
    BazarWorld extures - Hogy tudom megnézni, repülni ezzel a festéssel?
  • GaBika6
  • GaBika6
  • LeonSilver
    De! Csakhogy le lehet "csatolni" az e-mail címről és egy másikhoz hozzáadni.
  • PhantomAss
    az sajna pont nem érdekel
    amúgy ezt hogy lehet eladni? Mármint úgy értem technikailag...
    nem az email címedhez van rendelve a játék?
  • gsg16
    nekem még mindig eladó az UH-1H modulom,4000Ft-ért
  • PhantomAss
    na végre!!!
    köszi az infót, be is vásárolok
  • Leon77
    Nyári akció!
  • GaBika6