37036
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Feri,a TS szerverből lesz valami?Vagy nem tudtál életet lehelni bele?
  • sakkay
    Hatalmas.
  • z0ty4
    Ralfi's Alley- Sh*ts n Giggles 24

hangulat
  • Cancri55
    Ment PÜ!
  • GaBika6
    Újra elkezdtem repülni az A-10C-vel és a sok frissítés után nekem eltűntek a rádiógombok. Mi a 3 rádió neve a beállításoknál?
    TS elérhetőséget adjon valaki aki repül, mert nemtok oda se fellépni. THX!
  • repvez
    Pedig jó lenne ha valamelyik cég licencelné és segitené a fejlesztést vagy megtölteni élettel, mert már elég sokmindent tud a motor , ahhoz, hogy el lehessen kezdeni vele valamit.
    Sőt pár dologban már most lekorozi a mostaniakat.
  • GaBika6
  • GaBika6
    Jó meg szép, de nem láttam rá fejlesztést. Mondjuk ez a magamnak fejlesztek is vicc...
  • Cancri55
    Konkurencia: Outerra
  • sakkay
    Van ott fa elég sok-néha-de persze akárhogy is, jóval újabb a motor mint a dcs alap. Ami 10 éves.
  • GaBika6
    Azért, mert ha ilyen egyszerű lenne biztos azt csinálták volna még több eladásért, de sajnos ez a megoldás nem müxik! Az il2 bos-ban már működik a fa, de nem erdőrengeteg van gondolom ezért tudták megoldani. A dcs-ben kiveszed a darut és még 1-2 modellt és máris van 15-20 +fps-ed. Sajnos ez a motor sok sebből vérzik, de ezt kitárgyaltuk korábban. Mindenképpen új motor kell csak azt meg kell fizetnünk...
  • Hecker007
    Hát igen, de a saját motor fejlesztése meg évekbe kerülne, szerintem annak is megvan az oka hogy az EDGE így elhúzódik, valami csak el van cseszve benne, hogy még nem adták ki. Szerintem főleg optimalizálási gondokkal küzdenek. Volt egy videó linkelve nem is olyan rég, abban is látszott némi röcögés, meg volt ahol csak egymás után készült képeket vágtak be. Azt se értem hogy a mostaniból miért nem szedték ki a talaj alatt hullámzó tengert vagy hogy a fák miért nincsenek modellezve
  • repvez
    Igen azt is a '98-as falcon motor alapján ma már átirták DX9 kompatibilisre és folyamatosan próbálják fejleszteni.
    Csak megvan az a hátránya hogy nem tudja senki, hogy épp mi készül, mit javitanak, vagy épp optimalizálatlan lesz,mert annyira nem látja át a dolgot aki fejleszti mint ha saját motor lenne.
  • Hecker007
    A BMS nem így készül? Úgy tudom azt is lelkes szimesek fejlesztgetik valamelyik régebbi motorra.
  • PhantomAss
    a dcs magyar mig 21 is bizonyítja szerintem hogy igenis lehet normális szimet csinálni, csak idő kell hozzá (és pénz of kórz).
    Akár így is lehetne csinálni, és egy engine-t licenszelni alá...vagy nem tudom. Ha összeállnának a hardcore szimesek lenne esélyük sztem összedobni valami értelmeset.
  • gsg16
    ne adj ötleteket nekik!
  • sakkay
    Nem nem..nem túl élénk..sajnos én is így látom. Hogy rohadnának meg. Bárcsak-Istenem-bárcsak lenne egy, hirtelen a semmiből megjelenő konkurencia. Hogy beszopnák a faxt!
  • repvez
    Főleg úgy, hogy a WW2es játék háza táján sincs minden rendben, mert a FW-190-ees a DCS-ben is megjelenik külön modulként.Pedig ha jól tudom a WW2-es vonal az egy külön rész lett volna.
    Vagy jön a már jól bejáratott pénzlehúzás, hogy nem sikerül az EDGE motort megcsinálni ezért kiadják külön modulként a DCS-be majd mikor már megvette mindenki akkor kitalálják, hogy mégis megy az EDGE motor és ott is jól kifizetjük a pénzt.
    ÉS az sem elképzelhetetlen , hogy kipattan az isteni szikra, hogy az EDGE egy modernebb motor igy az átveszi a DCS world helyét , de a modulok nem kompatibilisek vele igy ujra kiadják őket jó pénzért.

Remélem csak élénk a fantáziám,de ha ez lesz én szóltam :)
  • Solt
  • sakkay
    Na ja..én sok videót láttam, na azokon iszonyat brutál.
  • sakkay
    Én nem, de a vele való repülés tényleg nagyon élvezetes.
  • gsg16
    az új motor,eddig csak szájhagyomány,városi legenda,és népmese szinten létezik.
  • beci43
    Csatlakozom,de én így is szeretem,pláne a KA-50-est...!
  • Reaper
    Benne...
  • hooah
    Az FC 3 ban benne van a külön megvehető A-10A, Szu-25A meg az F-15C ?
  • Hecker007
    Mi van ha az új motorban házak se lesznek?
  • PhantomAss
    csak aztán nehogy pofáraesés legyen ez az új motor is...
    ígérgetni mindenki tud.
    Majd meglátjuk mi sül ki belőle
  • sakkay
    Nem véletlen, igen..én pedig, aki az modern szimekben csak a forgó szárnyúak kedvelője, még nagyobb hátrányban vagyok, hogy nemvan fa. Majd az új motorban..
  • Leon77
    Komolyan nem értem a problémádat. :D Teljesen problémamentesen fut, kedvedre válogathatsz a reptethető típusok közül, a véletlenszerű kifagyás pedig csakis a felhasználó gépe miatt lehetséges. :D

Én sem tervezek megvenni semmit, majd ha a bughalmaz eltűnik (szerintem sosem fog), talán akkor eltöprengek rajta. Ahogy elnézem, mostanság igencsak pang az érdeklődés a DCS iránt. "Kis" társulatunk is inkább más elfoglaltságokat keres.
  • sakkay
    Én addig nem veszek tőlük semmit amíg nem adják ki a EDGE-t..Már lassan úgy érzem, mint aki megveszi a téli gumit-mert fasza. és akciós, csak éppen autó nincsen hozzá.
  • Leon77
    Villám akció.

...talán nem viszik eléggé...
  • 77pxdumbo
    A Dórát én is szerettem, a pacit nem annyira. A D9 azért kiszámítható volt, általában volt előjele, ha kitörni készült, aránylag jól lehetett repülni.
    A P51 eléggé alattomos dög volt, minden előjel nélkül, mintha kirúgták volna alólad. Most sem valami kezes.
  • Szaggatos
    Tudom ez nem az a oldal, de lehet az utolsó bekezdés ötleteket ad pár embernek :D http://warthunder.hu/news/Kuldetes-Verseny
  • Molnibalage
    Kétszer volt X52-őm. Mindkétszer szar voltak a gázkaron a tekerők és csúszkák állandóan ricegtek és a deadzone sem segített. Ez első vételennél a joy eleve gyári hibás volt. Második 3 évet sem bírt ki úgy, hogy szökőévenként repültem...
  • PhantomAss
    én sokat repültem vele il2-ben, kifejezetten szerettem mert nehezen kezelhető gép volt.
    A másik gépem a d9 volt
    ezért is várom most a ww2-t mert ez a két gép a szivem csücske, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle.
  • beci43
    Áááá,az nem lehet,tavaly áprilisban még 45-ösöd volt.
  • 77pxdumbo
    Hát a Mustang soha nem volt egy dogolós gép, még IL2-ben sem. Egyszerűen nem arra tervezték.
  • SnowFox79
    X52, a sima. Cancri-tól vettem mint megtudtam 2 éve :-)
  • GaBika6
    Bocsi nem megy a linkelés:

• GaBika6
    A képek azért gyönyörűek...
    Puma fórumról van: