37037
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    A Beczl féle kabinokban volt.
    kép
    Lehet hogy most is előhozható lesz, mint az FC2 alá készült kabinban. Egy sort kellett átírni a configban és akkor a fotógéppuskás modelt használta.
  • MiG man #9235
    Igaz, hogy csak apróság de én nagyon hiányolom a fotogéppuskát a műszerfalról... Taszáron hozzá voltam szokva, amikor tankolás után vontattunk a startra.
  • Hecker007
    Elvileg az 1.3-as DCS pöccsel együtt jön vagy kicsivel utána, legalábbis fórumon ezt írták.
  • Klusi86
    .... meg a magyar kezelési útmutatót...
    de ez csak álom, én a helyében biztos lesza...szóval nem adnék ki hozzá semmit.
  • Borisz80
    Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán benne lesz e még a magyar skin.

Én nagy 21 fan vagyok, úgyhogy előbb utóbb meglesz majd a 21-es.
    Igazából a DCS-ből ez az egyetlen gép ami érdekel. Bár már megint csúsznak a kiadásával.
    Sajnálom, hogy a fejlesztők közötti konfliktus miatt nincs elismerve a magyar fejlesztő.
    Esetleg ha Beczl kiadná a magyar kabin és gép skineket...
  • Borisz80
    Szóval még egyszer.
    EVK
    http://kephost.com/images/2014/07/06/STA50279.jpg
    http://kephost.com/images/2014/07/06/STA50280.jpg
    http://kephost.com/images/2014/07/06/STA50281.jpg
    http://kephost.com/images/2014/07/06/STA50282.jpg
  • Borisz80
    hm. érdekesen nem működik itt az url beágyazás.
    na mindjárt.
  • Borisz80
    EVK
    1
    2
    3
    4

Ha konkrét dolog érdekel akkor szólj és folytatjuk PM-ben.
  • Caterpillar
    Vegyétek, vigyétek, támogassátok a fejlesztőket!

• LeonSilver
    Csinálj már pár képet róla, légy szíves!
  • Borisz80
    Hát, mintapéldánnyal tudok szolgálni. Méret, esetleg öntőformavételnek.
    Van botkormány és EVK.
  • LeonSilver
    Nem lenne rossz, az bizti.
  • whiteskull
    Hát azt hiszem olyan 14-15.000 körül.
  • macleody
    Ezek közt is van.
  • Hecker007
    Parancsolj, elvileg ez apa-apa PS/2, de azért kérdezz rá vásárlás előtt.
  • Borisz80
    mennyiért volt?
  • whiteskull
    A vaterán néhány éve volt egy hirdetve. Egy héttel a licitzárás után vettem észre. Ráadásul nem is horror áron adták el.
  • mijki
    Sziasztok!

Az X52 Pro-nak eltűnt a PS/2-es M/M kábele, esetleg tudtok Budapesten olyan boltot ahol kaphatnék ilyet?

Előre is köszönöm,
    Üdv mijki
  • Borisz80
    Ha már a totális koncepciótlanságnál tartunk, akkor javasolnék a fejlesztőknek egy DCS Zeppelin-t Aztán lehetne pisztollyal lőni a támadó F-15C-ket!
  • Borisz80
    Nem gondolkoztál még el egy Mi-8 kollektív karon?
  • Hecker007
    Én se értem, de hát valamire biztos jó...
    Inkább csinálnának egy rendes, korban is összeillő gépparkot mint így össze-vissza mindenféle gépet.
  • sure
    Heh? F-86? Végül is teljesen beleillik a DCS koncepció(tlanságá)ba. Hátha esetleg hamarosan ("9 hónap múlva") jön egy MiG-15 is.
  • Sidewinder
  • LeonSilver
    Van. Bár most kicsit leült a DCS, de azért néha tolom kicsit
  • Borisz80
    Akkor meg minek csinálnak egy kiképzőgépet?

Van itt olyan aki repüli a DCS Mi-8-at?
  • Sidewinder
    Ha nem tetszenek ennek az "ocsmány,sötét népségnek" a játékai, akkor van egy egyszerű megoldás. Nem kell velük játszani. Úgy sem olyan okos mindenki,mint te és több millió hülye játszik helyetted ennek a népségnek a különböző játékaival, RTS-től a helikopterszimulátorig. Nem hiszem, hogy megkönnyeznék,hogy te nem játszol velük, mert jön úgy is több ezer ember helyetted. Mondom úgy, hogy például, sem WoT-al, sem War Thunderrel nem játszom, de a számok azért magukért beszélnek.
  • Sidewinder
    Megtehette volna a csecsen, mert a második csecsen háborúban harci feladatokat repültek ott Ka-50-esekkel. Egyet sem lőttek le. Most pedig már nincs háború Csecsenföldön. Onnan kiszorították a terroristákat.Most Dagesztánban szar a helyzet.
  • Reaper
    Én ilyen 15-ös darabszámról olvastam anno, de persze ez sem 100%-os info. Amúgy emlékeim szerint a BS a besugárzásjelző kivételével többé-kevésbé reálisan lett megcsinálvam.
  • Hecker007
    Szerintem nem, ha 2 játékos tudna egyszerre ülni benne, akkor nagyobb lenne a felhajtás körülötte.
  • Borisz80
    Ez a Hawk multiban használható mint 1 gépben 2 játékos?
  • Hecker007
    Lehet nyerni elvileg! Egy F86 és egy Hawk-ot kap mindenki akit kisorsolnak.
  • LeonSilver
    Ne veszekedjetek már srácok!
  • Cancri55
    Ha már multiban nem lehet karatézni, akkor itt üssétek egymást, én élvezem :D
  • Molnibalage
    Azt tudtam, hogy kipróbálták még élesben is, de én úgy tudtam, hogy akkor hivatalosan nem állt csapatszolgáltaban, mert a gépet a gyár pilótá repülték és nem került az orosz fegyveres erőkhöz. Persze ez már inkább formalitás. Persze ez marha régen lehetett, ezek szerint akkor mégiscsak átvették belőle néhányat és akkor mégis használják őket. Azt nem tudod, hogy kb. mennyi van belőlük? Ezek mind még a protogépek átalakításából / befejezéséből születtek?
  • Solt
    Én meg úgy látom, hogy neked magas. Lebaszol valakit egy általánosító hülye megjegyzés miatt, majd elköveted ugyanazt.

Banánköztársaság? Aha, oké.
  • wittman
    Hogy maradjunk a topik eredeti témájánál.

Az 1.2.8.27915-ös open beta verzióban nem repültem még onlány vadászgépben többekkel, de annyi info van, hogy az 51st virtuális bázis tesztelt egy újra kezdődő fél dinamikus hadjáratot, ami több hétig tartott volna, de már az első tesztnél elbukott a deszinkronizáció miatt. A teszt is ezzel a verzióval történt.

• Reaper
    Rosszul tudod, az oroszok rendszeresítették, igaz elég kis darabszámban és zömmel a különleges erők akcióihoz használják.

• Reaper
    A fikázás és aközött, hogy nem kezelem ezt a banánköztársaságot felsőbbrendűként van egy árnyalatnyi különbség, de úgy látom nektek ez magas...
  • Molnibalage
    A Ka-50-est soha senki nem rendszeresítette, ponosan azért került bele, mert sok dolog nem volt rajta titkosítva és jól modellezhető volt.
  • Solt
    Nem, te nem más népet fikáztál, hanem a sajátodat...