37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    Üdv.

SnowFox nem tűnt el csak dolgozik 24/7 ben. Amint kicsit lazábbak lesznek a napjaim nekiülök újra de sajnos manapság szabadidő nem sok van. Ha meg van akkor a gépemtől elszakadva vidéken vagyok.

De fogtok még a küldetéseimen szárnyakat bontogatni. :-)

Üdv.
    SnowFox
  • LeonSilver
    Akkor mint házigarázda:

- fejezzétek be a veszekedés, szépen kérem
    - ez itt a DCS totyik és nem a Falcon, BMS vagy mit tudom én mi.
    - ebből következik, hogy ha kérhetem mellőzzétek a fenti cuccok emlegetését itt
    (egy szó erejéig meg lehet említeni valami összefüggésben, de nem szeretnék itt ódákat olvasni róla)
    - aki megértette annak köszönöm, aki nem annak nőjön köröm a farkára

Nahát!
  • Borisz80
    Elnézést de ennyi erővel sehol se lehet felhívni az emberek figyelmét, a BMS-re mert azok se "falkon takony" topic-ok...
    Páran úgy viselkedtek, mintha a World of Warcraft topicba lett volna egy kis falcon-os dolog írva.

Amúgy meg nem lenne itt "offolás" ha az invitálást mindenki magában eldöntené és nem írna rosszmájú megjegyzést, mert ez csak generálja a további válasz hsz-eket. Ha valakit érdekel, ír a falcon topicba, ha nem akkor figyelmenkívül hagyja. Nem úgy láttam, hogy Cancri többször, 10 oldalas hsz-ekben, erőltetni akarná a dolgot.

Béke!
  • gsg16
    és az is igaz,hogy nem itt kellene toborozni a Falcon táborba.
  • gsg16
    igaza van a kollégának,tartani kellene egy színvonalat azért!
  • beci43
    Srácok,nem kéne hogy ennyire elfajuljanak a dolgok.Béke!
  • DonZorro
    Könyörgöm, valaki dobja már ki!
  • MiG man #9270
    Egy kis kiegészítés: "1982-ben a Bekaá-völgy feletti légiharcokban egy szír MiG–21bisz egyedüliként volt képes manőverező-légiharcban találatot elérni egy izraeli F–15 ellen, amelyet, noha sikeresen kényszerleszállt, a súlyos sérülések miatt később selejtezni kellett."
    Forrás wikipédia. Szerintem annyira azért ne írd le a 21-est. Nagyon sokat számít, hogy milyen képességű pilóta repüli. Ja és a 21-es (már MF egyes variánsai is) Bisz 6 légiharc rakétát képes hordozni. Ezt személyesen is láttam a taszári éveim alatt.
  • Reaper
    Csak a kedvedért, hogy képbe kerülj:

Tolóerő/tömeg arány: MiG-21bisz > F-5E
    Max sebi: MiG-21bisz > F-5E
    Csúcsmagasság: MiG-21bisz > F-5E
    Forduló és orsózó szögsebesség: MiG-21bisz > F-5E
    Emelkedő képesség - MiG-21bisz > F-5E
    Lokátor - MiG-21bisz > F-5E

Tényleg az F-5E simán lenyomná a MiG-21-est. Kb. ennyit értesz az egészhez a pofázáson kívül te korlátolt okostojás.
  • Reaper
    Eddigi hozzászólásaid alapján kétlem, hogy annyira képben lennél. Oroszbérenc meg a drága jó édesanyád, te agyhalott...
  • PhantomAss
    a d9/p51 a dcs ww2 miatt került bele a játékba, kb. úgy állhatnak hozzzá hogy ez egy plusz amit meg lehet venni. Hamár egyszer megcsinálják őket sorban akkor ne kelljen várnod amíg kijön a teljes játék, megveheted és tesztelheted előre.
    Ártani nem használ..
  • Borisz80
    Majd szerb 21-es ellen ;)
    Egy "mi lett volna ha" scenárió viszont lejátszható vele. '80-as évek néphadsereges légierő vs gonosz NATO aggresszió. Az már más tészta hogy a technikai színvonal -akár csak a valóságban volt- nem éppen kiegyenlített.

Nagyon régen mikor volt pár pm váltásom Beczl-el, akkor azt írta, hogy a terve az, hogy ha kész a 21 akkor a következő project a 23-as lesz. Gondolom akkor ez a terv is ment a sűllyesztőbe. :(
  • bgabor
    Annyira egészen biztosan képben mint te. Mint azt írtam, nem tudtam melyik verzió kerül be, és ugye verziófüggő hogy milyen fegyvereket alkalmazhat. De nálatok oroszbérencéknél nem tanítanak szövegértelmezést?

Annyira ne mosolyogjál amúgy, MiG-21 biszre ráfér négy R-60, az F-5ösre meg hat Sidewinder. Csak az F-5 még sokkal jobban manőverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.

A DCSben pedig az F-5 a legrégebbi, leggyengébb szövetséges gép, ezért kérdeztem hogy vajon mi ellen fog menni a Bisz a hadjáratban.

Szerintem egy kései MiG-23 sokkal jobb választás lett volna a MiG-21 bisznél.
  • Reaper
    Látszik képben vagy a vadászrepülőgépek terén. A MiG-21bisz-re(a modernizált verzióktól eltekintve - Lancer, Bison) az általad felsorolt rakéták közül mindösszesen az R-60 függeszthető. Az meg, hogy az F-5 simán lemossa a 21-est, eléggé megmosolyogtató szöveg...
  • bgabor
    Nekem ezzek a géppel csak egy bajom van, ugyanaz mint a P-51el és D9-el. Hogyan illeszkedik ez a DCS féle időkeretbe? Sehogyan.

Gyakorlati dolgokra gondolok, például mi ellen fog repülni a hadjáratokban? A MiG-21est egy egyszerű F-5ös is kényelmesen lemossa, nem beszélve a modernebb vasakról. Azt mondjuk nem tudom pontosan melyik változat kerül be, milyen fegyverzetre számítsunk? Csak R-60asok vagy R-73, netán a félaktív radaros R-27R is? Jó lenne mert négy infrás rakétával azért semmi se váltja meg a világot.
  • Reaper
    Kurvára nem vagyok szűk látókörű, de nem gondolnám, hogy innen bárki is átjárna a BMS topicba reklámozni a DCS-t, szóval szerintem pihenjél...
  • beci43
    Írtam is Nektek a Falcon fórumon,ma reggel.Nincs már igazán magyar közösség multiban.Csomóan eltűntek,SnowFox is,régebben tök jó küldetéseket szerkesztett.Kenny is eltűnt,pedig ő nagyon értett a KA-50-eshez.Annak idején olyan dolgokat mutatott a helikopterben,amit nem is gondoltam volna hogy létezik.Na mindegy,tessék-lássék összevissza keresztbe repülgetések meg nem hiányoznak,cél és feladat nélkül.
  • Cancri55
    Csak invitáltam azokat, akik szeretnének multiban közösen repülni, mert a dcs-ben sajnos ez abszolút nem jellemző, az ismert problémák miatt nincs rá igény, ennyi, és nem több, nem erőltetek semmit, nem értem miért zavar ez bárkit is itt.
  • LeonSilver
    És igen. Marha boldog lennék, ha lenne egy kibaszott dinamikus kampány a DCS-ben. De nincs. Akkor meg minek idegeljem magam ezen? Tök fölösleges szerintem. :)
  • LeonSilver
    Szar vagy nem szar, nincs jobb egyelőre. Nekem ami kell modul az megvan.
    Várok néhány beérkező cuccot még (F-86, Harrier), de összességében >ÉN< elégedett vagyok.
    Persze nem 100%-ig és nem mindennel, de a jó oldalát nézem ennek az egésznek.
    Van nagyvas, van Su-25T, A-10C és ami nekem fontos, vannak kopterek amikkel élvezet gépészkedni :)
  • Leon77
    Több, mint valószínű. A nem is oly' régen volt akcióban is akadt villámleárazás. Ha lesz egy stabil mag, majd akkor töprengek a további modulokon, de amíg a már meglevőket sem lehet probléma nélkül reptetni, addig én is csak passzív olvasgató maradok. Megértem azt is, hogy nem egyszerű egy régi motort foltozgatni, s hogy egy új funkció beépítése sorban hozza a felszínre az újabb hibákat, de azért van egy határ. Majd (talán) nemsokára kiderül, hogy mi van edéék boszikonyhájában.
  • Leon77
    Ne vedd zokon, de én is soknak érzem itt a Falconos témát. Személy szerint azért látogatom ezt a fórumot, mert a DCS és moduljaival kapcsolatos dolgokra, illetve hozzászólásokra vagyok kíváncsi. Nem pedig (például) összehasonlításra. Ha az Il-2 érdekel, akkor azt a fórumot olvasom, ha a Falcon, akkor pedig azt, stb. :)
  • Cancri55
    Amolyan BMS vs DCS szaga van a reagálásodnak... azért ennyire ne legyünk már szűk látókörűek.....
  • Reaper
    Melyik részét nem érted annak, hogy ez nem a BMS topic?
  • DonZorro
  • wittman
    Gyanús ez a sok leárazás, nem hozza a várt bevételt.
    Talán nem a szart kellene eladni...
  • Molnibalage
    Köszi.
  • Cancri55
    Ha esetleg valamikor fel tudnál jönni 59-es ts-re, akkor tudnék segíteni!
  • macleody
    Kenjék a hajukra.
  • Leon77
    Úgy látszik, nem fogy: akció
  • Borisz80
  • gsg16
    próbáltam,de nem tudtam telepíteni
  • Borisz80
    Nekem is kínlódni kellett egy kicsit mire jó volt, de már nem emlékszem, hogy mit.
    Talán fordítva kell.
    Vagy valami miatt függ attól hogy melyik skint használod... nem tudom.
    De az biztos hogy valahogy így működik (mert elő tudtam varázsolni), csak nem egészen pontos a manual. Próbálkozzál még.
  • Cancri55
    Ja, ha szeretnétek hasonló komplex élményt, akkor ajánlom a falcon bms-t rendszeresen vannak online kampányok, hasonló feladatokkal, és csapatmunkával, a jó szobapilótákból sosem elég ;)!
  • Cancri55
    Sucu megmondja :D
  • MiG man #9242
    Átírtam mindkettőt és nem jelenik meg. Pedig tényleg azt írja a manual.
  • MiG man #9241
    Köszönöm a segítséget!
  • Borisz80
    ja igen a "kabina-mig-29a.skins" -t a bazar/world/shapes -ben találod.
    És akkor ebben van a nappali kabin és az éjszakai kabin. Mindkettőt átírod és kész.
  • Borisz80
    A Manual-ban ez van:
    Már nem emlékszem pontosan, de mintha legalább 2 db ilyen sor lenne a file-ban. Próbáld ki melyik változtatása hozza elő.
    Sajnos a HUD-ot a benyúló kamera nem fedi ki. A HUD átlátszik rajta.

"GunCam:
    If you want to de/activate the plane Guncam in the HUD right hand side change the following rows from the Kabina-MIG-29A.skins file."

(*ez a kamerával)
    material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Mig-21-cockpit-1.bmp "};

to

(*ez a kamera nélküli)
    material = {"Mig21_Cockpit_1_guncam", "Standart", "Tutorial.bmp "};
  • MiG man #9238
    FC2-ben is előhozható? Hogyan? Én még mai napig repkedek vele. Ja és köszi a tippet.