37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Köszi a gyors választ!
  • beci43
    Végre-végre!Minyó megvan,de összesen 2 órát nem repültem vele...viszont ha egy-két Cápa helyet kaphatna a küldetésben...
  • Frenky
    Hi! Valamiért én sem tudtam elérni... Most csináltam egy másikat, aki szeretne csatlakozni erre tessék:
    DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot.
  • SnowFox79
    Üdv All.

Tegyük fel, hogy egy készül egy Coop küldetés...

Tegyük fel, hogy ebben a küldetésben a csapásmérők és a kopterek lesznek előtérben...

Tételezzük fel azt is, hogy sok csapatkivonás és szállítás lenne a kopterek dolga...

Vajon a "nép" milyen repülőalkalmatosságot használna szívesebben ezen célra? UH-1 vagy Minyó???

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    *mármint a faszbúkon
  • beci43
    Frenky,a Magyar DCS oldalt megszűntetted?
  • Gundark 1 1
    Pendítsd meg nekik hogy bár szeretnénk Hornetet, de kiegyezünk most egy F-15E-vel is :) Ha már rá vannak állva a 15ösökre :)
  • Rolo3
    nincs mit vasárnap este tudok mondani többet.
  • Cancri55
    Hát akkor kíváncsian várjuk!!!! Kösz az infókat, ha valamit hallasz ne légy rest!!!!:D
  • Rolo3
    VAEO csinálja a Hawk-ot a fejlesztő igazgatót ismerem és még sok más modern gépet ők fognak csinálni ő azt mondta hogy sok gép tervben van az idén ami ki lesz adva.
  • Rolo3
    ebben igazad van és a HAWK is külön cucc lesz
  • Rolo3
    Az edge grafikára rákérdezek mindenkép ,hogy mikor akarják kiadni de elvileg jönni kell a ww2-vel mert ott lesz angliai térkép és még más is és rohadtul remélem lesz füves kifutó is hamár WW2.
  • sakkay
    Az EDGE-ről mit hallottál, mikor jön ki? És egyáltalán mire számíthatunk?
    A mi-24et, (ha jó lesz az EDGE)azonnal megveszem. Főleg ha az edge képes lenne (jól)gyalogságot kezelni. Meg pl. egy Afgán térképet az Afgán Russ konfliktus idején..húúú
  • repvez
    Nem, biztos lesz majd idővel vagy ..

No offensive!
  • Hecker007
    F18 az külön játék lesz egy teljesen más fejlesztőtől, az volt ide linkelve jóóóval korábban. DCS-hez is van valami garázsban modolt F18, de az emlékeim szerint az F15-re van ráhúzva és csak kinézetében F18.
  • Rolo3
    szerintem nem felejtős az f-15C közel van hozzá és szerintem meg is csinálják kapcsolhatóra de az F-18-ról nincs infóm.
  • Cancri55
    Ezek szerint F-18, F-15c full szimulátorok felejtős?
  • Molnibalage
    Annál a légiharcnál az izraeli tipikus pilótahibát követett el. Az általa lelőtt gépet sokáig bámult és közben mögékerült egy 21-es. Az F-15 gyakorlatilag nem manőverezett, a sikerhez aboszlúte semmi köze nem volt a MiG-21 képességeinek.
  • Molnibalage
    Annyira ne mosolyogjál amúgy, MiG-21 biszre ráfér négy R-60,
    Elméletileg akár 6 db is.

az F-5ösre meg hat Sidewinder.
    Na ez az, ami nem igaz. A legtöbb F-5-re csak wingtipre tehet fel, de még négy rakétásat sem igen látni. Nézegesd az F-5 manualkokat.

Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.

A vietnámban szerzett F-5A gépek tesztelése során bebizonyosodott, hogy versenyképes a repteljeítménye, de szó sem volt lemosásról.

A MiG-23MLD tényleg szerencsésebb választás lett volna, de mivel azt nem ismerte sanszosan ilyen szinten a készítől...
  • Rolo3
    Az EF 2000 nagyon kemény lesz de még nem volt kapcsolható a műszerfal és csak azért repülhettem vele mert a srác saját gépét rakta ki a standon az utolsó repnapon amin voltam és véletlenül rátaláltam az EF 2000 modulra a gépén és azzonnal elindítottam egy teszt repülést mire közölte hogy nem kéne mert ezt még senki nem látta de végül is hagyta kipróbálni :D
  • Rolo3
    A mig-23-at a leatherneck simulation csinálja már láttam képeket róla lehet számítani az albatrosra is már tesztelés alatt van de még nem nyilvános. Láttam a gépet a fejlesztők szeróján már próbálgatják de nem lehet beleülni csak ők tudják használni.
  • repvez
    Én is igy vagyok vele, nehogymár 2x akarjanak lehuzni ugyan azért.

De mivel nem komunikálják, hogy mik a terveik és mi várható a közeljövöben igy sokan belefutnak ebbe a helyzetbe.

Mert ugye jopár éve lebeg a levegőben egy modern amaerikai multiroll gép Amit bejelentettek titokzatosan,mint a következő modul,de azóta már több gép is megjelent és egyiksem volt új amerikai típus.
    Az EF2000-erről meg személy szerint meg még nem is hallottam eddig.
  • Rolo3
    ha mminden jól megy akkor nagyon hamarossan a MIG-21 és Hawk mindegyik kész van már csak a ED teszten kell átmenni a két modulnak ami folyamatban van és kipróbáltam mind a kettő modult nagyon elkapták főleg HAWk aki műrepül DCS-ben erőssen ajánlott megvenni nagyon kezes gép és jól műrepülhető.
  • Rolo3
    Hamarossan megkapjátok az Eurofighter 2000-et már repültem vele de még nem volt kész teljessen a műszerfal nem volt kidolgozva de a fizika kész meg a külső is.
  • Cancri55
    Hali!

A modern vadászgép vonalról esetleg szintén van infó, hogy mire lehet számítani?
  • Rolo3
    Lehet,hogy igazad van de én nem fogok fizetni érte megint ha így lesz az tuti. Főleg mert annyira nem keltette fel az érdeklődésem ez a modul nekem inkább WW2 ami bejön persze repülök mindent DCs-ből mert megvan az összes modul.
  • repvez
    1. FC3
    2. F-15C: DCS Flaming cliffs modul
    3 DCS:F-15C

Én igy értem, hogy 3 verzió lesz a sasból, mig az első 2 tök azonos és mindig ingyen kapják a patchet csak a 2-es az 1-esből külön van szedve.
    Addig a 3. egy tényleg különálló modul ami teljesen kapcsolgatható kabinú lesz részletses AVionikával mint az A-10C .
    Ez már fizetős mindenkinek annak is aki az első 2 variációval is rendelkezik.
    Ezért gondolom, hogy 2x kell megvenned ugyan azt a tipust.
  • Rolo3
    http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
  • Rolo3
    Nekem azt mondát a fejlesztők,hogy nem így lesz hanem kapod alapból FC3-hoz a frissítéseket amiket javítanak. ha úgy lenne akkor most meg kellene venned az F-15c-t hogy 6 dof legyen és AFM legyen de nem kell mert megkaptad FC3-ban.de itt egy link nézd meg ez a felirat van az E-shop-ban az F-15C-nél pirossal kiírva.
    Note: the aircraft model is identical to the Flaming Cliffs 3 module. Owners of FC3 do not need to purchase.
  • repvez
    Nekem nem ennyire egyértelmű és az oldalon sem nagyon hangsúlyozzák, hogy mindent megkap az aki rendelkezik az FC modullal.
    itt is irja Sanyo
    Tehát ez alapján minimum 2x megvetetik veled az F15C-t.
    Mert vagy megvan az FC3ad, de amikor megjelenik a külön kapcsolgatható fülkés DCS modul nem a mostani akkor biztos hogy az pénzes lesz és nem kapja meg patchként az FC3 tulaj.

Vagy ha csak a mostani F15C modult veszi meg sztem az sem patchként igyen kapja meg a kapcsolható fülkét és részletes avionikát.
    Tehát ezért mondom, hogy többször megvetetik az emberrel ugyan azt és egyértelmü, hogy utánna a gyengébb verzió mehet a kukába kidobott pénzként.
    Ugyan ez volt FC1.1 és az FC3 között is semmi plusz gépet nem kapott az ember de kompatibilitás miatt muszáj volt megvenned ujra ,hogy játszhass.
  • Rolo3
    A MI-24-ről annyit csak akkor fogják kiadni ha megoldják a multicrew kérdést. ezért készült a TF-51D is két üléssel mert oktató repülő szerepe lesz úgy értem tudsz majd tanitani vele ujjonc embereket akik még nem repültek DCS-t ha megjön a multicrew.
  • Rolo3
    semmi gond megkérdezem neked mert most vasárnap lesz a Flying Legends airshow és az időm nagyrészét úgy is a DCS hangárban fogom tölteni de nem kell megvenned a modulokat ami benne van az fc sorozatban mert alapból megkapod ezek a modulok csak azoknak akik nem akarják megvenni az FC3-at hanem csak pár gépet vagy csak egyet akarnak repülni belőle de te megkapod az összes updatet amit kiadnak mivel neked van FC3-om és a weboldal is felhívja mindenki figyelmét akinek van FC3 annak nem kell megvenni a külön modult pl: F-15C és A-10A modulok.
  • repvez
    Ha tényleg ennyire jóba vagy velük akkor igazán megkérdezhetnéd töluk, hogy milyen szisztéma vagy megfontolás alapján választják ki , hogy milyen gépek lesznek elkészitve,mert bárhogy próbáljuk nem jövünk rá.Ki kinek az ellenfele és hol.Egyedül talán az A-10A és a Szu-25 öst lehetne megfeleltettni egymáshoz, de a többinek nincs párja .

És azt is ,hogy miért kell egy egy modult többször megvenni , ha már egyszer megvette az egyén .(FC1,2,3 Vonalra gondolok)

Mi-24-es 2 személyes lesz már? Mikor lesz végre egy multiroll képes gép?
  • Rolo3
    Üdv mindenkinek. Itt sok dolog elhangzott a dcs WW2-ről ami külön dolog lesz a DCS world-től ugyanis én itt élek angliában és nagyon jól ismerem a fejlesztő csapatot főleg mert kipróbálhattam a mig-21-est a Hawk-ot és az euro fighter 2000-et is kiadás előtt sőt mondpk jobbat most vasárnap megyek megint Duxford-ba ahol talizok a srácokkal és talán kipróbálhatok valami modult ami nincs még kiadás közelben akár WW2-es is lehet mert keményen dolgoznak rajta és amit nekem mondtak az annyit tesz hogy ebben az évben sok ww2-es modul fog jönni és a ww2-es környezet is de ha érdekel valakit akkor rákérdezek vasárnap ,hogy mi a terv náluk és hogy alakulnak a dolgok. amúgy tök jó fejek és nem titkolóznak a dolgokról. A MI-24 Hind jönni fog jövő év vége fele az AH-64 nem lesz kiadva mert nem kaptak rá engedélyt mivel a heli még használatban van.
    üdv mindenkinek.
    A Mig-21 bis nagyon jó de nehéz lesz repülni nekem bejön jó repülni lehet vele küzdeni. Kellemes hétvégét mindenkinek.
  • sakkay
  • Cancri55
    Tudod mit, inkább hanyagoljuk egymást, hogy mi fáj neked, nem én fogom megfejteni!
  • gsg16
  • Reaper
    Utoljára OFF (már ha megérti mindenki ezúttal)

Ha csak megnézzük a topic elmúlt 2-3 oldalát, akkor kb. 5-6x írtad be csak te (és a BMS-sel repülő pajtásaid szintén), hogy milyen faxa az a program és menjen mindenki oda, aki jót akar repülni. Egy szó mint száz legalább te ne játszd már a szegény elnyomottat itt. Ez DCS topic, punktum! Csinálj általános repülőszimulátor topic-ot és akkor ott aztán egymás nyakába borulhattok és azt reklámozol, amit csak akarsz...

ON

Tud valaki valamit arról, hogy mikor érkezik a következő patch?
  • z0ty4
  • Cancri55
    Friss "pilótákat" nyilván nem a falcon topicban tudok invitálni, nem értem miért fáj ez az egy mondat, amúgy is mindenki eldönti magában, hogy él e azzal a lehetőséggel, miért kell megjegyzést tenni abban a nem igazán baráti hangnemben... engem inkább ez zavar...

Szerintem ha mi szimulátorosok szeretjük a repülést, és bármelyik programnak köze van hozzá, nem lehet utálat, és ellenszenv tárgya... főleg nem ebben a hangnemben!!!!