37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #9355 Mig-15-öst fejlesztenek?Erről lehet tudni valamit? -
wittman #9354 Szia SnowFox!
Ahogy tegnap beszéltük akkor, legyen csak 1.2.8.27915-ös verzióban a mission, mert az Open beta és a végleges is ezen a verzió számmal fut, igaz bugos.
Vedd legegyszerűbbre a missiont, ami még hibamentesen futhat, inkább tesztelünk többször. -
SnowFox79 #9353 Sajnos ha nem akarok szaggatást küldetés közben a sok egység miatt akkor kell a trigger. A régi küldetéseimben is voltak.
De csak lesz valami. Max a random radarvezérlés kimarad... -
gsg16 #9352 nem is kellenek triggerek.anno olyan küldetéseket repültünk még A10C-vel,ha emlékszel,hogy felszálltunk,odarepültünk,azok megpróbáltak lelőni minket a talajról,de mi jól pofán vertük őket,aztán haza mentünk.zéró trigger volt a küldetésben,és még így is a halálba tudott szopatni minket alkalmanként a játék. -
Musicking #9351 Ez a dcs egyre nagyobb hulladék és valószínüleg sosem kikerülni ebből az összetákolt állapotból. Kap egy új verziót, ami esetleg jól működött az előzőben azt elkúrták, ami szar volt az még szarabb lett. A 'fejlesztés' nagyrészt csak az összekalapált modulok létrehozását érinti, mert ezzel lehet még jobban levenni az eddig is jól lehúzott bár folyamatosan csökkenő rajongótábort. Pont ezért nem ártana egy konkurencia, vagy összeszedné magád az ED vagy mehetne a levesbe. -
SnowFox79 #9350 Wittman!
Kellene verziószám amire vissza fog állni a szerótok. 1.2.8 ban nem megy az AI vezérlése Triggerekkel... Megint el van kurva az egész. Addig amíg nem 1.2.7 ben szerkesztem nem fog működni a küldetés...
ED alkotott megint -
SnowFox79 #9349 Köszönöm az infót majd figyelek erre is.
SU25A van benne 2 db alapból. 4db 25T, 6db A10C, 2db MI8, 4db KA50, 6db nagyvas, 6db 15C, és tervezek bele 4 Flankert is.
Amin most dolgozok a MI-8 feladatok finomítása és a humán irányítás nélküli AAA egységek lokátor ki be kapcsolgatása véletlenszerű alapon.
Aztán megkezdem a vadászoknak a légtérellenőrző feladatok megalkotását is mert nem csak lelövünk mindent ami mozog, hanem ha pl. ellenséges ország polgári légi forgalmáról van szó akkor azt csak ki kell kísérni a légtérből nem darabokra szedni...
Az első teszt 2-3 fős szinkronizációs teszt lesz immortal gépekkel illetve a triggerek tesztelése is ekkor fog megtörténni. CA irányítás ekkor még nem lesz benne. (de ugyanez a küldetés portolva lesz 1.2.7 alá is.)
Egy pár dolog még csak elképzelés szinten van meg de dolgozom a dolog tökéletesítésén.
Annyit mondhatok, hogy majdnem manapság fog játszódni Anapa közelében :-)
Üdv.
SnowFox -
Mivel a dcs-es komoly dolgot még nem lehet repülni, csak funny fly, így nagyon senkit sem zavar, ki mit hall, má bocsánat..... -
Ott írja, csak konkrétum nincs, hogy mi várható:
"Jelenleg 75 gép van a VAEO listáján amin folyamatossan dolgoznak ez a szám takar jet repcsiket és második világháborús gépeket" -
Solt #9346 Úgy-úgy Mesterem! :))) -
Hát, úgy tűnik van Isten!!!! 

-
sakkay #9344 Köszi Roli..mondjuk edéknél inkább a helik érdekelnek. Míg megcsinálják a 2 vh környezetet, az edge is elavult lesz.
-
Kiakartam próbálni ott volt náluk de nem indult el a modul :(:(:( -
BF-109-ről semmi hír? -
Szia Roli, köszi elteszem az oldalt a kedvencekbe! :) -
Solt #9340 Helyes... szívják csak meg! :) -
Melesleg A 21-es kidolgozása nagyon szép munka de sok dolog van még vele szerintem a fizikája még nem igazán AFM nekem ez a problémám vele szerintem nincs elég infó hogy megcsinálják. -
Szia Papa!
sajnos ez nem publikus de szerintem valamit lehet róla találni szerintem itt
http://www.veaosimulations.co.uk/index.html
ennek a cégnek a vezetőjét ismerem.
de nem hiszem hogy kirakják a listát mert akkor oda a meglepi :)
-
Szerintem nem fogják mostanában kiadni a teszter nagyon nem szerette a modult tiszta ideg volt amikor kipróbálta nem mostanában fog átmenni ez a gép. Én is repültem vele de nekem se tetszett a fizikával is gond volt. Beczl mondta meg az igazat sok olyan dolog van a 21-ben amit ez a csapat még nem is sejtett és ezek csak most jönnek elő :) -
Köszi az infókat! :) Ez a VAEO lista elérhető valahol? :) -
Solt #9335 No ezt a szeptembert epekedve várjuk... :)
A 21-s kapcsán amennyire lehet terelhetnéd őket abba az irányba, hogy minél szigorúbbak legyenek azokkal a gyökerekkel, hátha belebuknak.
Köszönjük az infókat. ;) -
Sehol szuperszonikus multirole gép... -
üdv Urak!
Egy kis hír az EDGE grafikáról tegnap sikerült belenéznem hol tartanak vele és elmondhatom nagyon szép lesz amit láthatunk is majd 1.3.0 kiadásban ami szeptember elején jön majd.
Három gép lesz kiadva két héten belül FW-190-D 9 Dora, F-86A saber,Hawk T-A 1.
MIG-21 Bis megbukott az ED tesztelésen azt mondták túl sok a hiba benne nem ment át és még hónapok amíg a javításokat megcsinálja a csapat. Van igazság abban, hogy Beczl nélkül nem fogják befejezni a modult Letherneck simulation csapata.
Jelenleg 75 gép van a VAEO listáján amin folyamatossan dolgoznak ez a szám takar jet repcsiket és második világháborús gépeket amik a következők lesznek ( csak a WW2-es palettát tudom a jet részről nem árulkodtak):
- Supermarine Spitfire MK XIV - jövő Márciusban jön
- Grumman Bearcat F8F-2 - Idén karácsony környéke.
- Curtiss P-40F Kittyhawk - szintén December körül
- Hispano Buchon HA-112 - még nem tudják mikor
EZEK A MODULOK PFM-el (Perfect Flight model) jönnek majd.
Legyen szép napotok
-
wittman #9332 Szia SnowFox!
Azt számításba kell venni, hogy a mostani dcs world verzió deszinkronizációs hibával rendelkezik. Ilynekor a kliensek nem ugyanazt látják, főleg mozgó földi célpontoknál.
VMH59-es szerveren is mehet a teszt, valamint én is beszállok a tesztelésbe, csak legyen Su-25A is. -
gsg16 #9331 régi szép idők,amikor anyázástól volt hangos a TS szerver!mert sikerült egy gumikerekes Strelát átvinni az ellenség vonalain,és letelepíteni a kifutó végétől 50m-re! aztán csak magára kellett hagyni,és ő intézte a dolgát. -
Firewing #9330 Sziasztok!
A10C-vel jönnék én is szintén csak este 8 után. Nem vagyok túl profi, de a "na vazze" kód menni fog! ;) -
gsg16 #9329 ha kellő képen későn lesz a teszt,vagy a repülés,akkor jövök.akár a Cápával,akár a CA-val.de én este 7-8 előtt nem nagyon érek rá. -
beci43 #9328
-
SnowFox79 #9327 pl: a tank a csikorgó, az IR rakéte a hot boy a na vazze meg az, hogy megint leszedett minket :-)
Ok vettem 1 cápa rendel. -
beci43 #9326 Én jelentkeznék Józsi,Cápával. -
beci43 #9325 Majd kitalálunk valami virágnyelvet Feri,ne aggódj! -
beci43 #9324 Vihogva szedett le minket...
-
SnowFox79 #9323 Nem látom okát a másik szobába való kirekesztésnek. Te akkor sem beszéltél sokat csak vihogtál :-) így nem kell átmenned majd másik csatira. -
gsg16 #9322 ha jelentkezem,CA-val,akkor azért lehetek egy TS3 szobában a pilótákkal,vagy az kizáró ok?mert ugye volt ebből gond anno,hogy hallottam a pilóta urak forgalmazását... 
-
SnowFox79 #9321 Üdv mindenkinek.
Hamarosan (1-2 nap) tesztelhető lesz egy Coop küldetés amit szeretnék humán irányítású AAA egységekkel nehezebbé tenni.
Keresek olyan pilótákat akik A-10C, KA50, SU25T, MI-8, UH-1, MIG-29, F-15C típust repülik.
A csapásmérőknek konvojok felkutatása, megsemmisítése, légvédelmi állások kiiktatása és saját páncélos erők támogatása lesz a feladatuk.
Helikoptereknek csapatmozgások segítése ill csapatok kiemelése és puha célok támadása lenne a feladat.
A vadászerők a légtér biztosítását, a légi fölény fenntartását ill. a légtérbe érkező gépek azonosítását végeznék.
Ezen felül egy földi parancsnok is szerepet kapna aki a légi felderítést, az erősítések elosztását vezénylését valósítaná meg ill. feladatokkal látná el a légi egységeket.
Folyamatosan dolgozgatok a küldetés csiszolásán, hogy minél életszerűbbnek tűnjön a dolog ezért olyan embereket várok majd a tesztre akik nem riadnak vissza a realisztikus dolgoktól.
Várom a jelentkezőket és az esetleges ötleteket.
Üdv.
SnowFox -
beci43 #9320 Köszi a gyors választ! -
beci43 #9319 Végre-végre!Minyó megvan,de összesen 2 órát nem repültem vele...viszont ha egy-két Cápa helyet kaphatna a küldetésben... -
Frenky #9318 Hi! Valamiért én sem tudtam elérni... Most csináltam egy másikat, aki szeretne csatlakozni erre tessék:
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot. -
SnowFox79 #9317 Üdv All.
Tegyük fel, hogy egy készül egy Coop küldetés...
Tegyük fel, hogy ebben a küldetésben a csapásmérők és a kopterek lesznek előtérben...
Tételezzük fel azt is, hogy sok csapatkivonás és szállítás lenne a kopterek dolga...
Vajon a "nép" milyen repülőalkalmatosságot használna szívesebben ezen célra? UH-1 vagy Minyó???
Üdv.
SnowFox -
beci43 #9316 *mármint a faszbúkon