37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Roli, az EDGE már tudja fizikailag is szimulálni' a fákat?
  • beci43
    Jöjjön egy kis vidámság is.Sanyo cikke.
  • GaBika6
    Háborús területen örülhetnek az ott lévők ha "postagalamb" és ivóvíz van nem internet meg telefonszolgáltatás... Tehát androidos cucc kilőve, max. műholdas telefon az meg nincs mindenkinek ugye! A média nagyon még nem mondja, de gyakorlatilag menekülnek az emberek felénk is! Az ilyen "tévedés" pedig sajnos létezik, de nem kizárható a szándékosság a közvélemény manipulálására egy esetleges későbbi katonai akció megszavazására, elősegítésére...
    sztem

Ez 1 csúnya videó, hogy milyen mocskosságok vannak még arrafelé ezen kívül, megtekintése szigorúan 18 év!!! link
  • gsg16
    Urak,erre a lelövésre nincs semmilyen ésszerű magyarázat!nem az első világháború idejében vagyunk,ahogy ugye az akkori légvédelmi tüzérek mondták a fiatalnak,amikor az megkérdezte,hogy hogyan különböztetik meg egymástól a saját,és az ellenséges gépeket?erre a válasz az volt,hogy lelövünk mindent,és majd isten szétválogatja őket.és ha most történetesen az IL76-ost lövik le,akkor jobb lenne a helyzet?nem tudták mit lőttek le?androidos alkalmazások mutatják valós időben,hogy melyik utasszállító gép éppen hol jár?igazából mindegy,hogy melyiket lőtték le,csak az számít,hogy pár idióta megkaparintott egy BUK rakéta löveget,és lelőtt egy gépet.emberek haltak meg,totálisan értlemetlenűl.és lényegtelen,hogy csak egy IL személyzete,vagy 295 utas halt meg.most neki kellene állni az oroszoknak is,és az ukránoknak is gőzerővel keresni azt a BUK-ot,mert azon bizony még vagy 4 rakéta van,és bármikor lelőhetnek megint valakit,egy üveg vodka után.szerintem
  • Droughert
    Volt ott egy IL76-os ukrán szállító repülőgép, az volt a célpont. A maláj gép pályát módosított, és közel került az ukrán géphez, arra indítottak rakétát, ami vagy célt tévesztett, vagy rossz gépet fogtak be. Eddig ez a legvalószínűbb magyarázat. A szakadárok a twitteren még postolták, hogy lelőttek egy szállító gépet, majd később mikor kiderült, hogy egy utasszállító zuhant le, törölték azt... Amúgy a legtöbb légitársaság elkerülte azt a területet, de nem volt lezárva a légtér civil forgalom előtt.
  • Cancri55
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy aznap, vagy előtte való napokban hány nemzetközi utasszállító szelte át a légteret.... és ha nem a maláj volt az egyetlen, akkor miért durrantották le.
  • SnowFox79
    Egy kicsit visszatérnék a topic valódi funkciójához ha szabad.

Az 59-es szerveren (VMH59 néven fut, lobbyban megtalálhatjátok) el lett indítva a küldetésem The Long Long Day néven.

Aki kedvet kap egy kis repkedéshez egy háborús zónában az menjen és tesztelgesse kicsit, had tudjuk meg a küldetés gyenge pontjait.

Ami még nincs benne de dolgozom rajta:

Piros oldalnak folyamatban van a légi célok beillesztése (várható ellenséges típusok: F-14, F-16, F-18, Mirage, F-4, F-117 és néhány bombázó is várható.

A MI-8 feladatok is kidolgozás alatt vannak ezek csapatok mozgatásából ill. ezeknek nyújtandó közeli légi támogatásáról fognak szólni. Lesz még 1-2 pilóta kimentés is ha az ED is úgy akarja...

A térkép is elég kezdetleges de azt majd csak a végén fogom pótolni az a legkisebb probléma.

Várom a visszajelzéseket.
    Üdv.
    SmowFox
  • Solt
    Csak azt nem értem, mi a túróért ilyen agresszív állandóan... :S
  • Hecker007
    Pedig lehetett volna, ismerve az orosz és ukrán viszonyokat. Hadianyag van annyi mint a vesztés és háborús helyzetben lő mind a kettő mindenre ami mozog.

Itt meg nem állt senki semelyik oldalra sem, csupán próbál mindenki objektíven gondolkozni, nem kell itt kelteni a feszültséget.
  • Reaper

Hagyjad, látszik, hogy fingja nincs Ukrajna történetéről és arról, hogy hol lenne ez az állítólagos békés ország a "mocskos oroszok" nélkül. Agyhalottakkal kár is leállni vitatkozni...
  • Solt
    És nyilván olyan hülyék, hogy lelőnek egy utasszállítót, hogy az egész világ közvéleményét maguk ellen fordítsák...

Szerintem a kérdésre itt is az a helyes válasz, hogy ez a sztori kinek a malmára hajtja a vizet.
  • bgabor
    Senki fejében meg se fordult hogy egy 10.000 méter magasan repülő gépre bármilyen veszélyt jelentenek a szakadárok, idáig egy vállról indítható MANPADS lévgédelem nem lő fel, ahogyan a csöves légvédelem sem.

Az senkinek eszébe sem jutott hogy a civilizálatlan oroszok radarirányítású rakétákat adnak a felkelő söpredék kezébe.(vagy szakértelmet, netán katonákat az ukránoktól lopott radaros nehézlégvédelmi egységek kezeléséhez, egykutya)

Az oroszok nem akarják rögtön vegyi vagy biológiai fegyverekkel felszerelni a civilből lett szipantizánsaikat? Az lesz a következő lépés.
  • bgabor
    Elképsztőnek tartom az eset tükrében hogy egyesek még mindig az oroszok mellett és az USA ellen foglalnak állást. Mekkora ostobaság kell már ehhez?

Oroszok szájából szokás szerint dől a hazugság. (A rendszerváltás előtti hazatakarodásuk óta semmit se változtak) Talán ne felejtsük el hogy az oroszok födrabló hadjárata nélkül nem lennének most semmiféle szakadárok Ukrajnában, békés ország lenne.

Függetlenül attól hogy a BUK-ot az oroszok adták a szakadárok kezébe, vagy azok az Ukrán hadseregtől lopták, az is teljesen életszerűtlen elgondolás hogy egy rakás oroszpárti civil huligán söpredék (khm bocs, szakadár) hirtelen magától megtanult kezelni egy négy-öt különböző járműből álló félaktív radarvezérléső BUK rakétarendszert. Amiknek a kezelésére a katonákat évekig oktatják a hadseregben.
    Tuti hogy orosz "katonai tanácsadók" vezették a kezüket.

Egy biztos, a mocskos oroszok ezért most nagyon keményen meg fognak fizetni, nagyon helyesen. Nagyon ideje már hogy valaki a helyükre tegye őket.

• Hecker007
    Háborús övezet felett van? Igen. Bármikor lelőhetnek bármit ami átrepül felette? Igen.
    Szerintem nem kéne felette repkedni civil gépeknek, kerüljék ki. Jah hogy az többe kerül, hát igen a légitársaságnak biztosan, de a kártérítést is a hozzátartozóknak is ki kell fizetnie valakinek.
  • Hecker007
    Erről tudtok valami bővebbet?

"Leatherneck MiG-21bis Progress
    The guys at Leatherneck have been doing a great job and this week we integrated the AI MiG-21bis into DCS World 2, version 2.0.0 (there will be no 1.3.0 due to the extensive DCS World changes that are coming). Later in 2014, after version 1.2.9, both will be released. The model looks stunning as we think you will agree!"

képek:
  • wittman
    Na mégsem volt rajta amerikai állampolgár. Tegnap este még volt...

Persze usa már küldi a csapatokat, hogy kivizsgálják az esetet...
  • PhantomAss
    nincs már légifolyosó, le van zárva a légtér 9600m-ig, erről tudtok vmi hivatalos infót?
  • Caterpillar
    Csak 9600m -ig volt lezárva a légtér, felette nem... Másrészt ugye a légifolyosó, ha jól tudom már nem létező dolog...

Kíváncsi vagyok megtalálják e honnan indult a rakéta, és az usa jön e rendőrködni?
  • wittman
    Arról nem is beszélve, hogy július 8-tól az Ukránok lezárták azt a légteret polgári légi közlekedéstől, ahol repült a maláj gép.(23 amerikai állampolgár volt rajta) ...csak csinálnak ürügyet...

• Szaggatos
    Ha a nemzetközi légifolyosó háborús övezet fölött van, lehet nem kellene használni...
  • beci43
    Nemzetközi légifolyosón lőtték le a gépet.Mégis merre kellett volna repülnie?
  • Hecker007
    Azért a maláj légitársaságnak is lehetne annyi esze, hogy nem küld keresztül egy gépet háborús övezet felett...
    Ha a szakadárok tényleg elfoglaltak egy BUK-ot az elég nagy szégyen lenne az oroszokra nézve, a saját cuccukat csak meg tudják védeni.
    Vagy tényleg a szakadároknak adták az oroszok vagy az ukránok lőtték le, szerintem ez a két legvalószínűbb eset.
  • mijki
    OFF:

HTKA-ról, krokomach tollából:

1.) Az Ukránok lőtték le. Ha az Ukránok lőtték le, lövették le, akkor az ki fog derülni. Kérdés hogy addigra ott lesznek-e már az USA haderők.(szándékosan nem NATO-t mondtam, mert ebből nagyon ki kellene maradnunk)
    Személy szerint az eddigi információk és a jelenlegi Ukrán vezetés eddigi piszkos trükkjei, és véges időkeretük miatt (közeleg az ősz/tél, üres a kassza, összeomlani látszik a PR ellenére is a támadó hadműveletük) ezt a verziót tartom jelenleg a legvalószínűbbnek.
    2.) A milícia lőtte le. Mégis mivel? A térkép alapján nem éppen fölöttük repült. A NATO országain kívül senkit nem zavartak eddig. Nagyon nem érdekük hogy nemzetközi közfelháborodást keltsenek, amivel ráadásul bevonulhatna az USA.
    3.) Az Oroszok lőttél le. Messze volt a határuktól. Mi a fenének tették volna? Az égvilágon semmi hasznuk nem lenne belőle.

ON:
  • gsg16
    ORIGÓ_cikk
  • beci43
    Linket tudsz adni Leon?
  • gsg16
    és egyet értek veled,ez borzasztó katasztrófa!és teljességgel értelmetlen is.
  • gsg16
    az origón azt írták,hogy egy BUK találta el
  • Papa01 #9373
    Jézusom...
  • Cancri55
    Hogy mi lett a sorsa, nem tudom, de Carlos biztos elmondja.
  • LeonSilver
    A ruszkik megint megcsinálták a fesztivált! Ledurrantottak egy maláj 777-est...

BREAKING NEWS
    Reports says that a Malaysia Airlines Boeing 777 with 295 souls onboard has crashed in Ukraine near the Russian border.
    We're currently trying to find the actual flight in our database. More information to come.
  • beci43
    A MIG-ről olvastam én is,tavaly vagy tavalyelőtt.Akkor roncstelepre került?
  • beci43
    Én nem kevertem,nem tudhattam hogy ő mit csinál.
  • SnowFox79
    Folyamatban van ez csak a Coop verzió :-)
  • wittman
    Ja egy észrevétel SnowFox!

Ezt a missiont inkább orosz oldalról is meg kell csinálni vagy ebbe beleépíteni.
  • wittman
    A mission fut SnowFox.
    Bárki jöhet tesztelni!
    Szerver: VMH59
    pass: long
  • Cancri55
    Hali!

Picit kevered a dolgokat, mert egy valódi mig15-ről van szó, mely szerencsétlenül járt egy felszállás során, Carlos nem fog az ed-nek fejleszteni, hanem valszeg egy mig15 kabint fog építeni magának.
  • SnowFox79
    Üdv All.

A megígért küldetés itt található: http://dcsworld.atw.hu/files/The Long Long Day.zip

Bárminemű egyezés a valós dolgokkal csak a véletlen műve.

Ez még csak az 1.0 és nincsenek benne a MI-8 feladatok.

De ez most már tesztelhető.

Üdv.
    SnowFox
  • Papa01 #9363
    Basszus, tudtam törölni a hsz-met! :)
  • sakkay
    Miért , hogy járt?
  • beci43
    Csak nehogy Te is úgy járj,mint szegény Laci...