37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
carlosfly #9438 Jó ez az EDGE engine .. :D :D -
beci43 #9437 Má' asszittem kiadták Nevadát... -
-
Nem rossz, nem rossz....
Én már ezt várnám nagyon...: F-18
-
Én a Razbam-tól várom már nagyon a Harriert. Remélem faszán megcsinálják...
Na meg ezt ni: DCS Addon: BO-105PAH1A1 (https://www.facebook.com/groups/bo105pah/)
-
Vagyunk páran, akik repülünk vele, az 59-es TS-en szoktunk ütközni... -
Hát személy szerint a modern vadász és csapásmérő gépeket kultiválom (f15 a10c, f16 a falconban), amúgy szívesen kötelékeznék, de inkább egy jól megtervezett csapásmérés, vagy légiharc kombó, az az igazi... -
A-10C-m van, de még egy percet sem repültem vele, nem baj? Jó lenne szakavatottakkal elkezdeni. :) -
wittman #9430 VMH59 DCS World Open beta frissítve 1.2.9-re.
Mindenki jöhet nyugodtan tesztelni, SnowFox remek missionjában!
jelszó: long -
Frenky #9429 Sziasztok! Jó lenne már egyszer a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek. TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Lehetne az ingyenes TF-51_el kezdeni, aztán a többit megbeszéljük TS_en. HUNter névvel vagyon Online. Várok/runk mindenkit! Vasárnap 10:00–12:00 óráig :-)
Online Kötelék Tesztrepülés DCS World Fészbuk Csoport MAGYAR Felhasználók! További szép napot :-)
-
carlosfly #9428 :C -
Azért a híd alatt háton sem volt semmi. És még mindig géppuska hangja van a gépágyúknak :) Komolyan, a Top Gun ehhez képest dokumentumfilm. -
carlosfly #9426 Én végigszenvedtem... hiba volt. -
Miért érzem úgy, hogy ezek a filmek egyre jobban fárasztanak? :) Biztos öregszem.. :)) -
Király a kobra az L-39-essel 1:09-nél! -
wittman #9423 DCS fórumot olvasva, igaz hogy fontosabb hibajavítást nem tartalmazz, de cserébe kaptunk bőven újabbak tömkelegét. Én letesztelem az 1.2.9-et, de mindenképpen csináltam mentést előtte az egész DCS open beta 1.28.27.915-ös verziót tartalmazó mappáról.
Ajánlom mindenkinek ugyanezt. -
Frenky #9422 Hi! Most ápdétel a DCS 915MB, remélem jó lesz. Kérdés, amikor belépek egy szerverre, akkor ha valahogy aktiválom a gépemben lévő VHF vagy más rádiót, ott tudok a többi játékossal beszélni? Jelen esetben a TF-51 vagy akár a P-51 Dés a SZU-25T esetében. Lehet hülye kérdés, de még elég kezdő vagyok, vagy mi ? :-) -
Red Sky - Official Trailer
-
Leon77 #9420 1.2.9. bejelentés. -
Ez már EDGE alatt megy? és olvastam, hogy az open bétában is kiprobálható? mindenkinek aki a bétát használja vagy azért is fizetni kell ( költöi kérdés,de hátha ) -
gsg16 #9418 egyszer már egy DCS:World AH64 start up videót néznék meg! vagy MI24-est. -
-
beci43 #9416 Remélem az AI MIG-15 már nemsokára repülhető lesz... -
Caterpillar #9415 Legfrissebb EDe hír:
Gyün a szébör... Még 3 nap... :) -
Dear all,
We know many of your are on pins and needles regarding the release of DCS: F-86F Sabre. I'm happy to report that the Pre-Purchase with open beta access will be be available this Saturday, July 26th, 2014.
Thanks!
Jejejejeeee :) -
Musicking #9413 Azon lepődnék meg ha a közeljövőben kijavítanák minden hibáit és végleges státuszt kapna, mert vagy másfél éve vettem meg de azóta egyre szarabb állapotba javítgatták.
Majd kap egy új engine-t aztán kezdődik előről az alfa állapot, mert jelen állapotában beta-nak nem nevezném.
-
gsg16 #9412 ne lepődjünk meg,ha valamilyen formában majd fizetnünk kell érte -
igen az egy másik gép, látszik hogy egy szállítógép, talán an 30 -
beci43 #9410 Szerintem ezt még senki sem tudja. -
Musicking #9409 Az új grafikus motort (EDGE) a jelenlegi DCS alá fogják betolni vagy önnálló játékmagot fog képezni amit szintén meg kell venni?
-
carlosfly #9408 Van fent youtubon egy video de a megjegyzésekbe meg az van írva, hogy az nem is az a gép.... -
miféle videó? -
carlosfly #9406 A video sem gyenge amin lángolva zuhan le a gép... -
Droughert #9405 Legutolsó infok szerint a kezelők oroszok voltak, akik jöttek segíteni, és ahogy írtad, nem a teljes BUK rendszer üzemelt. -
@bgabor
Először is a jelek szerint egy szóló TELAR-ral oldották meg a lelövést, a Buk így is üzemképes, de rendkívül korlátozottan.
Másodszor ott vannak katonavistelt és exkatonák is. Jó eséllyel van olyan, aki tudja valamilyen szinten kezelni az eszközt. -
sakkay #9403 Ne is mond..én azért nem repülök vele. A modern korban, csak a helik érdekelnek komolyabban. -
gsg16 #9402 ez egy nagyon jó kérdés!jó lenne,ha tényleg nem látnának a fák mögött,amikor ott bujkálok a kamovval. -
beci43 #9401 F-86 nem játszik,de ha lesz MIG-15,tuti megveszem.Abból az érából a kedvenc
gépem. -
sakkay #9400 Roli, az EDGE már tudja fizikailag is szimulálni' a fákat?
-
beci43 #9399 Jöjjön egy kis vidámság is.Sanyo cikke.