37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #9518
-
beci43 #9517 Itthon is kapható a Saitek X-55.Szerintem kellemes az ára,az X-52pronál mindenképp.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 20:10:50 -
sakkay #9516
Akkor meg úgyis érted miért olyan fontos...a kilométeres erdőn keresztülvágtató ellen rakéta-ami telibe talált-egy csöppet frusztráló volt!
-
beci43 #9515 Tudom,olvastam a kommenteket.99 %-ban én is a Kamovot használom,nekem sem másodrangú a kérdés. -
sakkay #9514 Aki a helikért használja a dcs-és nem csak repked, hanem harcol is, annak életbe vágó a fa kérdése..nem véletlenül feszegetjük a témát. -
beci43 #9513 Gondolom kiadásig még csiszolnak rajta,de szerintem elfogadható,legalábbis nekem tetszik.Az majd használat során kiderül,lehet -e megbújni a fák mögött,vagy sem.Dinamikus fények....hát,majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 16:43:47 -
keeeeeellll :)
-
-
A mostanihoz előrelépésnek tünik,de 2 hiba felmerült bennem, hogy azok a felhők elég egyformák és ilyeneket általában az általános iskolában rajzolnak gyerekek ( különálló felhőpamacs egyenes ajjal) A másik, hogy ugy látom, hogy még ebben sem lesz árnyéka az épületeknek és a lámpaoszlopoknak? Esetleg esti fénynél dinamikusan megvilágitva a gépek egymást stb.. -
A DCS WWII maradékaként lett egy Fw 190 D-9, hétvégén nyereményjáték a pcpiloton. :) -
Fák most is vannak, csak éppen még sincsenek mert lazán át megy rajtuk a gép, helizni meg így mégiscsak elég furcsa.
LeonSilver: még ha csak ez lenne a gond azt mondanám oké, nekem az utolsó pöcs óta még normálisan se fut, leejtek egy bombát vagy valamit és a robbanástól szétakad az egész, eddig nekem ilyen nem volt.... -
beci43 #9507 Youtube-on megtekinthető elég régóta az EDGE alfája.Íme:
Fák is vannak benne...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.07. 21:23:42 -
Menjenek a .. oda. Nem igaz, hogy akkora qrva angy feladat lenne normálisan megcsinálni. Idióták -
A10-ben nekem sincs, Su25T-ben van, de az is elég fura. -
Most nálam van a hiba vagy még mindig fospumpa a DCS-ben az FFB?
Csak mert van ahol van (inkább vagyogat) és van ahol egyáltalán nincs.
Konkrétan :Su-25T akad némi FFB de például A-10C-ben abszolút nincs.
-
Mondjuk azért az FSX és az AFM nem emlithető egylapon, a többi még igazad is van ,de nem hiszem, hogy az AFM kezelni tudná a nagy ninamikával forgolódó gépeket,egy utasszállitónak megfelelő,de a többira annyira nem jó. MEg optimalizálással is hadilábon áll egy kicsit. -
A DCS-nek is itt kéne tartania, ahol az fsx, grafika, afm, aviónika, effektek.... :FSX -
sajnos ez egy elég komoly hiányossága ennek a régi elavult engine-nek. Amikor lőnél egyet akkor durván akad.
Reméljük az új motor már kezeli ezt
-
Én igen.
Egyébként az akadásra visszatérve, tegnap repültem egy kört a Su25T-vel és mikor végigszórtam egy tüzérségi üteget meg néhány teherautót a tengerparton, elég keményen beszaggatot a játék. Földbe is csapódtam, gépem az aláírásomban, szerintem nem kéne hogy gond legyen, ráadásnak nem is játszom max beállításokon, direkt hogy az ilyeneket elkerüljem.... Ezzel a grafikával azért elvárná az ember hogy akadás nélkül menjen. -
Ámberek. Tolja valaki G940-el a DCS-t? -
Ugyan kérem, mindig ez a negatív energia árasztása, inkább örülni kell, hogy két robbanás, egy kis por, zárt felhő ~40k polygon, ultra víz (csak hát ugye épp nem láccik), és még így se esik 30 FPS alá!
-
Semmi, állítólag a 2.0-val jön meg talán a MiG21-el, de hát ugye ez csak ígéret, ki tudja mi lesz belőle.
Hogy a fák léteznek-e az marha jó kérdés, pár képen kívül semmit nem mutattak ami tényleg az edge csodamotor lenne, a FW190 is gyanús hogy nem edge alatt fut. -
Szaggatos #9496 Várjunk, én le vagyok maradva... Valaki felvilágosítana, mi a helyzet az edge-el? -
sakkay #9495 Srácok, valaki tud arra hiteles infót, hogy az EDGE fái léteznek e fizikailag? Mert ha igen, vennék helit, ha addig van leárazás...viszont ha nem, még a meglévő is sok, mert nem fogom repülni. -
Caterpillar #9494 Tehát két robbanás, egy kis por, zárt felhő ~40k polygon és 30 fps?
Se szebb, se gyorsabb nem lett, mióta letöröltem...
-
-
Ma frissült 1.2.10-re
Ezekszerint az 1.2.9 után nem az 1.3.0-a jön. Van akkor még ott sok tizedes jegy mire elérjük
-
Caterpillar #9491 Csak, elmélkedek, DE
Azt mondták 1.3, aztán módosították, hogy 1.3 nem lesz.. Lesz helyette 2.0 mert annyi változás van, hogy indokolja a váltást.
Nahmost, kijött ez a Dóra videó, megemlítve, hogy 2.0, de igazából nem látszik az a rengeteg változás. Legyen.
Viszont ebből nekem az következik, hogy egyből 2 féle 2.0 van, az egyik az új motorral a másik meg a régivel. Ez barátok között is ordas nagy f*szság volna, nah nem mintha meglepő volna EDe részéről....
Persze nem feltétlenül a grafika a fontos, de abban a pillanatban hogy az Occulussal is terveznek, igen is számít. Ellenben azt meg kétlem, hogy a network kódot hibamentesre csiszolták, pedig ha más nem, nah annak kellene az elsőnek lennie.
Nyilván sokaknak úgy tűnik, hogy mindenki csak sír, meg semmi sem elég, de akik ezért fizettek, elvárják, hogy a software működjön, és ez most épp ha jól tudom nem igazán valósul meg. Ha pedig ennek valaki hangot ad mondjuk Facebookon, úgy törlik a commentet, mintha nem is lett volna...
-
nekem nem számít hogy a grafika kicsit elavult ha a FM és a DM jó . Az FM márpedig jó, legalábbis a Mustangnál, és bízom benne hogy a Dora is rendben lesz.
Ha kijavítják a multis hibákat akkor én nem is várok többet (egyelőre).
Persze elismerem hogy ennyi idő alatt és ennyi pénzért adhatnának sokkal jobbat is. -
Rockets and guns [DCS F-86] -
Edge, ketthő, chárom, nédge -
beci43 #9487 Ez még nem az EDGE. -
Milyen béta? Nekem a nem béta verzió is 1.29re frissített most. Az 1.3-al jött volna az EDGE, de a motor váltás miatt átkeresztelték az egészet 2.0.0-ra. Itt tényleg nem látszik akkora változás ami indokolná ezt, a gépek most se néznek ki szarul szerintem, a talaj meg a kifutók, repterek egy kis textúramoddal meg még jobban is néznek ki. -
Valószínú, hogy 2 fajta sorszámozás van,bár értelmét nem látom. Mert ugye a béta most 1.2.9-nél tart , azt mondták, hogy az 1.3.0-ával jön az EDGE, de akkor ez a DCS 2.0 honnan jött?
Mert ahhoz nagy ugrás, hogy a képek alapján szinte semmi nem változott a grafikában.
Egyébként nekem a fényekkel és a füsttel van bajom föleg. a lámpák olyan mintha valami óriás vattapamacsok lennének és a füst is elég sűrű és lassú, bár a szárnyvégi páracsik az tetszik. -
wittman #9484 A leszálló pálya viszont új. -
wittman #9483 Köszi a videót Cutter!
Ezen a videón látszik egyértelműen, hogy ez nem EDGE motor vagy ha az akkor no comment. -
wittman #9482 Igaz hogy a video DCS:World 2.0-val készült "Recorded using DCS World 2.0.0 (unreleased), de ez még nem hiszem hogy EDGE motorral van, mert látható, hogy a talajtextúra a faluban az ismert régi motor. Egyedül amit én észrevettem az a zónában álló Dóranál a zóna betonillesztésén látszik, hogy az újabb a beton.
Azt már korábban is írtam a korábbi videók alapján sajnos az EDGE motor már elavult lesz mire kijön, már csak abban reménykedek, hogy rámcáfolnak, legyen úgy. -
Caterpillar #9481 Van itt leszállás is, de ha ez a 2.0, ami elvileg EDGE alatt fut, háttt.... 
Pl a kabin kereten az árnyék egy hányás, de úgy igazából konkrétan nem látok különbséget...
-
DCS 2.0-ával készitve,de még mindig olyan festmény szerü a kinézet, már amennyi látszik .
-
Érdekes videó. Kicsit beállítottnak tűnik az egész. Ha meg igazi akkor a kamerást kellene agyonverni, hogy a sebesültek filmezése helyett inkább valami minimális elsősegélyt adna.