37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
THX Tom! Ha beszerzem felteszem tuti... -
Köszi.
Én az Adobe Photoshop-ot használom, azt mennyire ismered? -
beci43 #9554 Köszi!Megpróbálkozom vele,milyen programok kellenek hozzá?Egyébként nagyon szép munka! -
Szombat este én is tudok jönni, addig gyakorolom a seadet, A10C-ből kicsit elegem van most úgy is. -
Nálam is előfordul, hogy pl a 159-es szerver nem enged fel, de akkor kitalálunk valami mást. Viszont Team speak-et használhatunk, van pár alternatíva, az 59-s, ha adnak rá engedélyt, de a 104-es TS teljesen free, viszont nekem csak szombat estétől lesz jó, mert előtte vidéken leszek.
Osm Witmannal egyeztesd le az 59-es ts-t privátban, Gidának szerintem megvan hozzá minden.
Egyébként nem ártana ha jönnének SU-25-ösök is, főleg amikor SEAD-re van szükség. -
Benne vagyok, ugyan nem tudom, elérem-e a 104-es szervert, de nyilván találunk valamilyen megoldást.
Van bármilyen TS v. mumble lehetőségetek , azaz... hol talizzunk?
- Tudom, Sukhumiban. :)
Nekem péntek tűnik a legreálisabbnak, péntek este. -
artivizsla #9550 Felirat + PDF = 

-
wittman #9549 Szép munka Tom!
-
Amennyire én tudom, igen (nekem a Su-25, a P-51 és az A-10 van meg, azoknál ugyanígy megvan az a tömörített fájlt, amiben a kabin textúrái vannak). Azt kicsomagolod, majd átrajzolod a .dds fájlokat arra, amire akarod. Jó ha van kis Photoshop ismeret ahhoz, hogy eltüntesd a régi szövegeket, aztán a betű stílust leutánozd a magyarral. A műszerek hajlított szövege kicsit trükkösebb, de nem vészes az sem. A világítós műszereknél az alpha channelt is módosítani kell, hogy a glow effekt az új szövegen jelenjen meg. Elmented .dds-ként, visszateszed a zip-be, és kész is. -
beci43 #9547 Ezt meg lehetne csinálni a Black Sharkhoz is?
-
Nincs mit, remélem hasznos lesz :) Sajnos az eredeti német nyelvű feliratok hiányosak voltak (elektromos panelnél pl a fele ott sincs), volt aminél kis zavar volt az erőben (ablakmosó alatti szöveg, vagy ami a fejpáncélon van) ott nem szó szerinti a fordítás, inkább ami magyarul oda illene. A fókához kint volt a DCS fórumon egy 120 oldalas pdf, amit azóta leszedtek (volt benne pár elírás, és nyelvtani hiba), ha valakit érdekel, innen le tudja szedni: DCS_Fw-190_D-9_Flight_Manual_EN.pdf.
Ti szoktatok online repkedni? Én a Dogs of War szervert találtam meg eddig, amin 10+ pilóta repked, de sok csapatmunkát nem láttam még ott (pedig pár clod-os nick már feltűnt ott is), clodos csapatból viszont még csak két srác vette ezt meg, és ők sem repkednek túl gyakran... -
DCS: Fw 190 D-9 Dora - pilótafülke magyar feliratokkal
Köszönjük Tom!!!
-
Engem nem enged be a 104th, már repair-t is csináltam, de mégse. -
Mehetnénk a 104-es szerverre, így, hogy többen lennénk lenne esély a teljes földi egységek felszámolására:D -
AJA #9542 Sziasztok,
olvasgatva a hozzászólásokat beugrott, hogy nemrég láttam ről valamit:
forums.eagle.ru
" the Black Sea map is not going anywhere. It will still work with EDGE, just not gain all the benefits that a newer map create with EDGE might."
"Will EDGE/ Nevada cost anything?
EDGE is rendering engine, so no. It has been stated that the plan is still for the Nevada map to be free for users who pre-ordered DCS: A-10C Warthog beta."
-
-
Benne vagyok. -
Sziasztok!
Pár hete megvettem az A-10C-t, gondoltam beköszönök.
Heti 1-2 alkalommal szoktam repülni - jelenleg a kampányt játszom, ill. nagy ritkán egy cimborámmal multizunk.
Nem tudom, repül-e valamelyikőtök - jár-e valaki bombázni - de ha igen, akár találkozhatnánk is a virt. légtérben. -
DCS: Fw 190 D-9 Dora pcpilot.hu nyereményjáték -
de lehet látni apró különbséget, csak mindenki látványosabb különbségekre számított, az az nem lehet látni különbséget
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.10. 20:49:53 -
beci43 #9536 Egyszer már belinkeltem az EDGE videót.Nem látjátok a különbséget? -
Ha nem adnak mellé másik helyszint vagy tuningolják fel a meglévőt plusz modellekkel akkor sanszos, hogy ugyan ugy fog kinézni, mert a texturák és a modellek ha ugyan azok lesznek akkor csak azt érik el , hogy max a fények lesznek mások meg a domborzat lesz jobb .
Amugy sztem , mindenkinek ingyen kellene, hogy megkapja az EDGE-t, mivel a word is az és az az alapja mindennek, ha az nem vált EDGE-re akkor megint nagy kavarodás lesz itt a verziók között. -
Tőlem se. Felőlem éhen is pusztulhatnak. -
gsg16 #9533 ha ezért fizetni kellene,akkor tőlem nem kapnak rá pénzt.azért nem fizetek,hogy ugyan úgy nézzen ki a játék,mint az EDGE előtt. -
Ne butáskodj már, azok nem snassz fűcsomók. Úgy lettek külön ültetve. Azért nem mindegy. Alapból ki van kapcsolva a fű nálam, meg a fák árnyéka is, csak a kép miatt kapcsoltam be. És kurvára nem látok különbséget az EDGE-s kép meg ezek közt.
Igen Papa, most lőttem a képeket.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.10. 18:42:19 -
Ezt úgy érted, hogy most lőttél pár képet DCS alatt? :(
Egyébként, kell fizetni az EDGE-ért külön?? Remélem, nem.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 18:41:24 -
gsg16 #9530 baromi jól néz ki az a pár fűcsomó a földön!! -
Hát ha ez EDGE, akkor basszák meg, tőlem egy kurva fillért se kapnak többet.
Nem találtam azt a repteret amit linkeltél, benyomtam a saját képeimet.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.10. 18:36:38 -
A topic címe szerint az. -
Ez tuti nem EDGE. -
Dettó ugyan az, ami most van, semmi újat, vagy szebbet nem látok, szerintem ez nem EDGE, de ha mégis az, akkor már fogalmam sincs, hogy mit gondoljak.... -
Tényleg minden ugyan olyannak tűnik mint a mostani motorban. Csak a színek keverése más. A füst kicsit feketébb. A lokátor árnyéka meg pfff. -
sakkay #9524 Valaki nálamnál jobb angol tudású-tehát bárki itt
-nem kérdezné meg ede fórumán, hogy az edgében léteznek e már fizikailag a fák?
-
Háát, nekem az épületek jóval részletgazdagabbnak tűnnek, illetve a fű sem rémlik. :) Vagy pl a hangárok hátsó része is részletesebb szerintem. De lehet, hogy csak a pozitív hozzáállásom. :) -
Papa, ez most is ilyen... :$ -
Szavazás a következő Belsimtek-es helikopterről. (AH-1G, AH-1S, AH-1W)
EZ pedig már EDGE... (Ha még nem volt.. :) )
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 09:37:10 -
Frenky #9520 Jó reggelt Urak! Már elérhető a MAGYAR DCS World csoport a Google+ ON is, ha valakinek esetleg nincs FB elérhetősége.
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók!
Várunk mindenkit! További szép napot... -
gsg16 #9519 ezt az átkozott új grafikai motort már ígérgetik jó ideje.nem lesz ebből semmi,majd meglátjátok.én is a kamovot csak műrepülésre használom,éppen a rohadt fák hiánya miatt.esetleg városban szoktam harcászkodni vele. -
Solt #9518
-
beci43 #9517 Itthon is kapható a Saitek X-55.Szerintem kellemes az ára,az X-52pronál mindenképp.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 20:10:50