37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Firewing
    Én ma csapattam a mustangot. A földhöz min. 8szor :(
  • gsg16
  • macleody
    Winnetou. :P
  • GaBika6
    Hali! Ki szokott mustang-al csapatni?
  • sakkay
  • macleody
    Alap. FC3 szintű szarokra nem adok ki pénzt :)
  • gsg16
    kapcsolható fülkével!
  • macleody
    Én már megrendeltem a halálcsillagot.
  • repvez
    Ott a pont! Az ezek utáni kiadásban meg az X-wing lesz de a tie fightert az nem csinálják meg,mert akkor lenne ellenfele is.
  • gsg16
    jól néz ki.most majd lehet olyan videókat gyártani,ahol ezek a gépek kötelékben repülnek az F15-el,és a mustanggal,a Fekete-tenger partjainál.vissza a múltba!gondolom a következő gép a Vörös Báró Fokker Dr.I-e lesz,aztán Louis Blériot, Blériot XI-ese következik,kapcsolható fülkével.de lehet,hogy a Hindenburgot is kiadják,szintén kapcsolható fülkével.
  • LeonSilver
  • Frenky
    Hi! Tegnap csináltunk egy röpke fegyverzet tesztet, persze én csak néztem 3G0_t.

• repvez
    Egyébként hacsak látványnál maradunk, az is elég fura, hogy a legutoljára felrobbanó bombánál jelenik meg először a szürkés füst majd megy hátra ahol elöbb felrobbant a bomba.A másik meg, hogy úgy eltünik egy pillanat alatt minden füst, hogyha nincs találat akkor megsem lehet látni, hogy hova szortad le öket.

Az meg egy másik kérdés, hogyha igy beteritem a tanokat akkor nem sérülnek .
  • Fürtös
    Egyáltalán tudnak erről a hibáról ED-ék?
    Kedvencem mikor a standart 5T teherautó nyakába akasztom az 500 kg-os bombát és semmi nem történik
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2014.08.23. 10:18:39
  • wittman
    Dugják fel maguknak az egészet. uff...
  • wittman
    Köszi a videót!

Ezt tapasztaltuk mi is. Számtalanszor teszteltük az orosz csapásmérő gépek irányítatlan rakétáit is "buta" bombáit a DCS World akárhanyadik verziójában és egyre szarabb.

Nálunk is a bevált függesztmény: 4xUB-13-as és 4xB-20(S-8OFP2-vel). Még újra nagyon jó lett az S-25 is!
    Bobmák sajnos régóta nem jók járművekre, pedig kedvencünk volt az RBK-250-es, de ma már ez használhatatlan.
  • Papa01 #9622
    Ezen én is megdöbbentem...
  • Borisz80
    Nem látok "Hungary" skint.... biztos mellreszívták a dolgokat

The released module will come with the following liveries:

Bulgarian
    China – J-7 Type
    Croatian (Avenger of Dubrovnik)
    Cuba – Tigerstripe (Blue – Green)
    Egypt – Tigerstripe (Sand/Brown)
    Egypt – Tigerstripe #2 (Grey/Dark Grey)
    Finland (HavLLv 31)
    GDDR (East Germany)
    Polish (1DLM – Babie Doly)
    Polish (9.PLM – 9. Eskadra)
    MiG-21 Demonstrator (MiG-21 demonstrator scheme)
    Northeria – 32FS (Fictional BLUFOR Campaign Skin)
    India – 15Sqn ‘Flying Lances’
    India – 15Sqn ‘Flying Lances’ (Wargame Markings version)
    Serbia (101. lae, Batajnica)
    Southeria (Fictinal OPFOR Campaign Skin)
    U.K. – Royal Aircraft Establishment
    U.S. (Fictional – From Russia with Love)
    VVS 234th GvIAP (Camouflaged)
    VVS Grey Metal
  • TG Gida
    Jó volt! Láttuk élőben a hídról.
  • Papa01 #9619
    DCS Mig-21-es cikk a SimHQ-n.
  • sakkay
    Faxa!
  • GaBika6
  • sakkay
    Valakinek nincsen véletlenül eladó g 940-e?
  • repvez

Egy kis bemutató IRL :) (valaki esetleg DCS-ben lerepülné ? :P )
  • Borisz80
    Ha nagyon magyíríthatnátok van, le lehetne fordítani a rádiózást is. Mármint kicserélni magyar szinkronra az oroszt vagy angolt. ;)
    IL-2-ben annyira jól megcsinálta valaki.
  • GaBika6
  • sakkay
    Őőő mit mondtam...
    Apa kezdődik! Csodák nincsenek Laca. Ha a DCS a CLOD meg a BOS össze lenne gyúrva, az adná ki a non plus ultra szimet. Így marad az, hogy mindegyik jó valamiben. Ráadásul a dcs még rejt számodra pár meglepit, én addig rá sem nézek amíg nem jön ki az EDGE. Aztán majd kiderül az igazság..mert ugye várunk erre mióta is??????
  • GaBika6
    Valakinek lenne kedve lefordítani, magyarosítani a traininget? Elmondanék mindent hogy csak fordítani kéne. A Training feliratok magyarul jelennének meg, angolul menne a szöveg, de vállalkozóbb kedvűek azt is magyarosíthatnák...
  • bgabor
    Ötlet az lenne, csak éppen ezt is RUtardok fejlesztik.
  • Her Laca
    Ezer éve nem Il2 őztem:)) Volt most ,hogy valóban rommá lőttem és akkor nagy kegyesen kitette a nav fényeket ,de az volt a tuti ha szárnytalanítottam:) Mondjuk egyszer utánam lőtt ,volt egy kis kopp,és fél perc múlva megállt a moci mint a szög.:) Jelét sem láttam,azaz mondjuk a harc közben éppen nem néztem a műszereket.
  • macleody
    Laca, ez nem IL2, itt nincs úgy kidolgozva a sérülésmodell. Itt vagy leesel vagy nem :)
  • Her Laca
    No tesztelgettem én ezt a Fókát. Meg úgy az egész játékot. Csak az AI nál fordul elő,hogy 4 szálon húzza a füstöt ,párát ,már lassan kitáraztam rajta és vígan dogol tovább? De nem ám 1-2 percig hanem sokáig. Vagy a Póni így bírta?:) Gondolok itt most a sérülések modellezésére .
  • GaBika6
    Ja a kétülésesek jó móka lenne csak sajnos nem ROF ez pilótával és fegyverkezelővel, géppuskással, de jó lenne ha összehoznák. 2 játékos 1 géppel az lenne az igazi, de sajnos a rossz netkód miatt még 1 gép 1 játékos is működésképtelen egy nagyobb missionben...
  • LeonSilver
    Én amúgy kurva sok géppel kiegyeznék :)
    Én hiányolom a Tornadot, Harriert. Igen, jöhetne 16-os, 18-as. De csipáznék egy FASZA Tomcatet is.
    Aztán Mi-24-et, Pipacsot.
    Vagy egy fasza F4-et :)
    F-105 is jöhetne.
    Szóval volna itt ötlet kérem :)
  • LeonSilver
    Ez már csak részben a EDe sara.
    Mióta moduláris a DCS és nyitott harmadik fél számára, azóta kis túlzással akár buszt is kiadhatna valamelyik cég ha átmegy az EDe tesztjén.
    Szóval ha most én, mint a margaréta mgtsz csinálok egy Claas Dominator szimet és csont nélkül átmegy EDe tesztjén, akkor lesz a DCS-ben kombájn.
    Igazából ami necces az két dolog.
    Az egyik az, hogy egy "világtérkép" vagy valami hasonló kellene. Illetve ha valaki kiad egy olyan gépet ami koreában volt a csúcson, akkor azok adjanak hozzá mapot is!
    És a másik ebből következik. Ez a valaki adjon ki legalább néhány AI gépet a korszaknak megfelelően.
  • 77pxdumbo
    Nem. ED 1 hónap
  • GaBika6
  • Gundark 1 1
    Az Edge-nek van hivatalos megjelenési dátuma? Vagy majd beesik és örülünk? Remélem nem Il2 két hét :)
  • Molnibalage
    A szöveg honnan van? Mert az orsózós résznél enyén szólva csuklottam egy nagyot. A sima orsónál a túlterhelés függőleges iránya kvázi nulla, és két három orsó után semmilyen pilóta nem veszti eszméletét, de még átlagember sem főleg nem ilyen röhejesen alacsony orsózó sebességnél... A 29-esnél egy 160 fok/sec, de az F-5 asszem 240-260 fok/sec-et tud...
  • Frenky
    Üdv, Urak! A Google+ ON elérhető a Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoportja. Minden ami a DCS World_el kapcsolatos. Várunk mindenkit!
    A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
    Szép napot :-)