37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A többi gép
- Mi-8
- Uh-1
- F-86
a Belsimtek produktuma és nem EDe kreálmánya. -
Ha emlékezetem nem csak, akkor az FC3 megjelenése óta egy WWII-es gép jött ki, a Dora.
És ugyan nem értek hozzá, de szerintem akik most a Messert fejlesztik azoknak közük sincs a modern gépek programozásához. -
Gondolom annyi, hogy amikor az FC3 bejött akkor arról volt még szó , hogy az abban szereplő gépek fel lesznek fejlesztve az A10c szintjére fokozatosan, ehelyett jöttek a WW2es gépek és az FC3asok meg sehol sem -
-
Ne haragudj, de még mindig nem értelek! Mi a bré köze van az FC3 megvásárlásának a WWII-es gépekhez?
-
sakkay #9675 Tudom a belsimtek..csak gondoltam tudtok valamit.. -
Ok, legyen, de a modern vadászgép vonalon nem történik semmi, annak ellenére, hogy mennyi mindent beharangoztak, szerintem sokan nem azért vették meg az fc3-at, hogy a vh2-es gépeket várják. Arról nem is beszélve, hogy ami van, az sem működik rendesen, és tele van blőd dolgokkal. Kifejteni részletesen nem fogom, mert aki repül multiban, az a bőrén érzi. -
Azt nem az ED késziti , hanem 3rd party csapat és mivel mostanában volt szavazás róla , hogy melyik alváltozatot készitsék el ebből gondolom a készültségi foka ehhez mérten még messze lehet a késztől. -
sakkay #9672 Most mi a helyzet az AH-1 el? Októberre ígérték, de marha nagy a csönd. Azt azonnal megveszem előrendelésben-amennyiben vannak fák, az EDGE motor alatt! Mondjuk mérget nem veszek rá, hogy így lesz, de akkor le is rakom végleg azt hiszem. -
Ez mondjuk tényleg pozitívum. Szimeknél ilyen pontosan tartott határidőket nem nagyon lehet látni
-
gépeket csinálnak, ami lehet hogy sokkal bonyolultabb mint egy map. Ha megnézed tartják amgukat a szavukhoz, semmi csúszás nincs, időben kijött a póni, a Dora, és most a bf109.
Ők legalább dolgoznak... -
Értem én, a pénzről szól itt úgy is minden, ezzel a stratégiával sokkal többet le lehet gombolni a játékosokról. Ettől függetlenül ez nekem mint vásárlónak rohadtul nem tetszik, mert egy büdös nagy lehúzás.
Ha a mapot még nem fejezték be akkor még is mit csináltak eddig? Vagy a fejlesztőknél is akkora káosz van, mint a játékukban és mindenki foglalkozik mindennel? Belekezdenek a mapba aztán kiadnak egy gépet, meg már lassan egy másikat is a map meg ott van hagyva és az utolsó pillanatba kiadják félkészen?
Lassan egy éves ez a videó és itt már a táj eléggé késznek látszik, több mint egy év kell, hogy feltöltsék?
-
Komolyan mondom, beledőlök a kardomba baszki.
Jövőre (hogy melyik jövőre azt most ne feszegessük) készül el a NORMANDIA térkép, ahol ezeknek a gépeknek lesz a helye.
Egyébként is, a 2 vh-s gépek a DCS WWII 1944 részét fogják képezni baszki. Az, hogy most elkészültek egy modullal és kiadták, egy dolog. Vagy üljenek rajta?? Igen, az is cél, hogy PÉNZT keressenek vele. Na és? Vagy úgy gondolja bárki is, hogy ha egy fejlesztő lemegy a közértbe, akkor "majd"-ra adnak naki valamit??
Flyable Aircraft:
Republic P-47D-28 Thunderbolt;
Supermarine Spitfire Mk IX;
Messerschmitt Bf-109K-4;
Focke-Wulf FW.190D-9 (from DCS: World);
North-American P-51D Mustang (from DCS: World).
Non-Flyable Aircraft:
Boeing B-17G Flying Fortress;
Messerschmitt Me.262A-1.
Landscape:
Normandy. Area of the historical D-Day Invasion, as well as the extensive preparation and follow-up battles. -
EDGE elvileg némi grafikai turbózás lenne, meg talán optimalizálás. Nálam most kb csak arra jó a dcs hogy örömrepkedjek, de ha feltűnik 7-8 gép akkor kezdi az akadozást, már mindent próbáltam, az utolsó pöcs nálam megölte a játékot valamiért...
Második vhs cuccokat szerintem is hiba volt kiadni a modern gépek köré, inkább adták volna ki külön játék ként egybe őket egy év múlva, csak úgy nem lehetne gépenként 10-15 ezret legombolni az emberekről. Boldog boldogtalan fejleszthet a DCS alá ami szép és jó, csak akkor kéne külön térkép és körítés is a gépekhez, nem lenne nagy valami csinálni második vh, korea, és modern multirole gépekhez 1-1 térképet, egy kis optimalizálás, netkód frissítés és lenne egy olyan repszim ami minden kort lefed, ráadásnak bármelyik korba csinálhatnak gépeket, földi egységeket vagy bármit. Így egy nagy káosz az egész... -
Az EDGE-vel tulajdonképpen mit érünk el? Jobb lesz tőle valami? Állítólag már az is egy elavult grafikai motor...
Csak még annyit szeretnék tudni, hogy a modern gépek moduljaival mit csináljak a 2. vh-s gépek mellett, mert csak körberöhögni tudom majd ezt az egész dcs világot.... -
Csak nekem furcsa egy picit ez a légcsavarkör?:) -
gsg16 #9664 kapcsolható fülkével -
gsg16 #9663 mondom én,hogy karácsonyra ki adják a Hindenburgot!aztán jön a Star Wars és a Star Trek kollekció! -
sakkay #9662 EDGE motorról mi a hír? Most mikor jön?
-
Már csak egy Yak-3 kéne! -
Frenky #9660 -
Nem értem én ezeket... :( -
Jól fognak mutatni pl. Szocsiban, meg Szu-27-tel kötelékben. Sokeszű ED..:P
MiG-15-ről hír? -
August 2014 – Fw 190 D-9 Dora
October 2014 - BF-109K
December 2014- Spitfire IX
March 2015 - P-47D-30 -
FB képek LINK -
DCS: Bf109 K-4 -
Csütörtök este van lassan.... valaki bonbázni? :)
jön? -
Ma nekem nem jó, de a csütörtök este annak ígérkezik.
Tegnap voltam fent TS-en, de csak az Arma szobában láttam aktivitást, így meghúzódtam az egyik félreeső lyukban... és közben lenyomtam egy küldit:
10e láb magasból, 4 db, egymástól 40 miliszekundum késleltetéssel oldott 87-es cluster bombával ki is fújtam az ellenség orrát. :)
-
Firewing #9652 Szerda este 9-től? A10 party engem is érdekel! ;) -
gsg16 #9651 

-
Szééép! -
beci43 #9649 Ez de durva! -
Akár ma este is... -
carlosfly #9647 Sziasztok Nekem meg volna ilyenem:
meg ilyen is:
-
sakkay #9646 Sziasztok. Ha esetleg valaki tud eladó trackir-t akkor szóljon légyszi'. -
Az a-10c vonal engem érdekel!!!!! -
Frenky #9644 "Frenky" Szereti a Mustangot :-) Lehet nekem kellene mennem "cél"gépnek... :-)
Tényleg jó lenne valami gyilkolászos repkedés is. -
sakkay #9643 Gabi én nem hagynám magam
, baxas oda a Musztánggal!
-
_LG_ #9642 Üdv Mindenkinek!
Wittman ajánlásával, mától követem a fórumot.
Érdeklődési kör A-10C és SU-25.
LG -
Szaggatos #9641 Sziasztok, újra elkezdtem játszani, és láttam, hogy a kamov ciklikus karján van egy spu-9 ptt gomb. Ez mire való?