37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Hát nagyon úgy nézz ki.

Szóval új térkép megvásárlása esetén kapjuk meg a felsoroltakat. A dedikált szerver például elég gusztustalan dolog. hogy ebből is pénzt akarnak lehúzni.
    Persze a fizetős újdonságok megjelenési dátumáról kuss van.

Azt hiszem ezek nincsenek tisztában azzal, hogy mit ígértek és mit adnak.

Szimplán csak azt kívánom, hogy a berlini "még" főpolgármester izgassa az ánuszrózsájukat.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.04. 09:24:51
  • DonZorro
    "Ability to access new maps that will be sold as separate modules
    New grass and clutter
    New clouds
    Ability to create dedicated server
    Skeleton animations
    Depth of field support
    Improved Oculus VR support"

Most ez komoly??? Meg kell venni a jobb füvet meg a felhőket??? :(
  • LeonSilver
    DCS World 2.0 Coming in 2014

The next iteration of DCS World (formerly 1.3.0) is currently in internal testing and will be available as a free download later in 2014. All DCS modules will be fully compatible with DCS World 2.0. As with DCS World 1.0, 2.0 will also include the FREE TF-51D and Su-25T. New features of DCS World 2.0, but subject to change, include:

DirectX 11 support
    Improved game performance
    New and improved lighting
    Improved effects
    New water animations
    Improved shadows

Unified GUI that eliminates the need for separate GUI and simulation .exe while also speeding up mission load times. Later, this will also allow us to integrate simulation elements into the Encyclopaedia and Mission Editor

Ability to access new maps that will be sold as separate modules
    New grass and clutter
    New clouds
    Ability to create dedicated server
    Skeleton animations
    Depth of field support
    Improved Oculus VR support
  • Caterpillar
    És ezt EDe, vagy valami 3rd party cég osztotta meg?
    Ez volna az egyetlen ok amiért hajlandó volnék feltenni újra a gépre....
  • DonZorro
    DCS Sale is On! Massive Savings!
    From September 4th to September 16th, we will be running a DCS Sale. We hope you will use these great deals to fill out your stable of DCS modules.
    DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $15.99 (60% off)
    DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $15.99 (60% off)
    DCS: Black Shark 2: $39.99 to $11.99 (70% off)
    DCS: Combined Arms: $19.99 to $7.99 (60% off)
    DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $14.99 (70% off)
    DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $11.99 (60% off)
    DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $24.99 (50% off)
    F-15C for DCS World: $9.99 to $4.99 (50% off)
    A-10A for DCS World: $9.99 to $4.99 (50% off)
    Su-25 for DCS World: $9.99 to $4.99 (50% off)
    DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $39.99 (20% off)
    DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $39.99 (20% off)
    Buy now from the e-shop at
  • Hecker007
    Pont most láttam, hogy megosztott faszbukon EDe 2 képet az F18 belsejéről WIP címszóval. Valaki kérdezte, hogy ez most sima FC kategóriás gép lesz vagy A10C szint, de csak terelt az EDés semmi konkrétat nem mondanak róla.

Ez a szöveg volt hozzá:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    DCS: F/A-18C Hornet Update

Perhaps the most eagerly awaited DCS module, the Hornet, is indeed in progress... it really does exist! More so than any other of our past and current projects though, the Hornet requires a massive amount of work, not just the creating of the art assets and programming of the cockpit functions, but also a great deal of research, design documentation, building of supersonic aircraft flight dynamics (F-15C with BST and Su-27 have been helping to create this technology), acquiring source data, and creating several new technologies like air-to-surface radar.

In addition to the actual aircraft, there are other elements that need to be created such as an improved Nimitz-class aircraft carrier, much better carrier operations, and a new combat theater map tailored to this aircraft.

We hear you and realize that many of you are very anxious and looking forward to hearing more about this project. As we get closer to an early beta, we will be discussing this more.

Here are some very early images of the cockpit.
  • Cancri55
    Nagyokat álmodni lehet... inkább a ww2-es gépeket várjátok, annak van realitása... csak azt tudnám mit keresek itt az fc1 és fc2 után...
  • bgabor
    Bárcsak lenne belőle végre fullosan kidolgozott, kapcsolható fülkés DCS gép. Na majd talán az F-18.
  • Frenky
    Hi! Egy kis gyakorlás...

További szép napot!
  • sakkay
    Nagyon jól néz ki..ha van fa, akkor aszt hiszem sokat fogok vásárolni...heliket.
  • csolee
    Aha!
    Szép a fű. De hol a fa és hol a víz? Mert ez a kettő fontosabb lenne...
  • Caterpillar
    DCS 2.0 CA képek
  • Papa01 #9706
    Igen, ezen csodálkozom! :)
  • Caterpillar
    Egyébként, ha arra gondolsz, miért nincs glass cockpit, nos, mert nincs rá szükség. A lokátort látja, a besugárzás jelzőt látja, a többi info meg már megoldott sisakkijelzőn, HOTAS szintén van. Tehát, ugyan a műszerfalat nem korszerűsítették, de a gép többi részét folyamatosan a toppon tartják.
  • Papa01 #9704
    De az már egy multiroll gép. Lehet azoknál fontosabb az ember-gép kapcsolat, nem? :)
  • Caterpillar
    Valamint ugye, készült egy F-15E is, aminek ugyan nem sok köze van a C-hez, de az ért mégis...
  • repvez
    ez csak az én véleményem. A raptor meg hát az F15 utódja mert végül is már 40 éves és a raptornál már ugye a kor követelményeit is számitásba vették, igy azért korlátozottan,de több mindent tud mint egy F15-ös.
  • Papa01 #9701
    Köszi a választ! :)
    És a Raptor? Ott is nagyon komolyan vették a fejlesztésnek ezt a részét is, pedig az is egyfeladatú, nem? :)
  • repvez
    Sztem azért,mert csak 1 feladatú és a mostani trendeknek megfelelően nincs igazán közel légiharc BVR-be meg Amraammal lepuffogtat mindenkit. Inkább a multiroll gépeket fejlesztik mint az F16 vagy az F18-at.
  • Papa01 #9699
    Oki, köszi a tippet! :) Pár napja nem volt bejelentkezve, és ezt a topikot ő is olvassa! :) Remélem, válaszol! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.31. 19:58:59
  • Rue East
    Rakd fel ezt a kérdés Molnibalage-nak címezve a haditechnika topicban.
  • wittman
    Sziasztok!

Akinek van kedve egy kis kötetlen repüléshez, azt szívesen várjuk az 59th szerverre este 8-tól.
    Jelszó a szerverlistában látszik majd.

TS: vwt3.hu
    Jelszó: JETfly
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.08.31. 19:38:06
  • GaBika6
    Kis okítás...
  • Papa01 #9695
    Gabika, írtam neked privit! :)
  • Papa01 #9694
    Szerintem, ez pl a 90-es években nem okozott volna gondot... (Az akkori fejlesztésekre gondolok.) A másik, hogy nem hiszem azt, hogy erre a feladatra kifejlesztett csúcs gépet e tekintetben hanyagolják.
  • z0ty4
    lóóóóvé
  • Papa01 #9692
    Sziasztok!

Egy pici OFF kérdés:
    Az F-15C típuson miért nem végzik el azokat a fejlesztéseket, amit a többi gépen? Gondolok itt arra, hogy, hogy a kabin belső még mindig a 80-as évek elejét idézi. Ennél a gépnél miért nincs erre igény? Mert egyfeladatú? De a Raptor is az, nem? (Oké, hogy azt jóval később fejlesztették ki, de akkor a 15-ösben is megcsinálhatnák ezeket a módosításokat, nem?)
    Köszi a válaszokat! :)
  • GaBika6
  • GaBika6
  • GaBika6
    Valakinek van kedve mustangal repülni?
  • Seaweed
    Krimben igen. Epp csak az a map hianyzik mar DCS-bol.
  • sakkay
    Persze.
  • gsg16
    tényleg,aki tudja,mondja meg nekem,járt valaha a fekete tenger partján BF109-es?
  • sakkay
    Az miért van, hogy én ahányszor befejezek egy küldetést a dcs-ben, annyiszor kel kilépnem alt+tabbal, leokoznom , hogy igen vettem, lefagyott a dcs, majd szépen betölt mégis az alapmenü.Mi ez a szar? Van másnak is ez? Már egy csomószor újraraktam, de ilyen. Ja arról nem beszélve , hogy amikor betölt egy csomószor kilép megmutatja a asztalt, majd vissza.
  • sakkay
    Mondjuk kapják be, csináljanak csak helike ne mindenféle régi ócskavasat..azt úgysem csinál más. Tudom itt legtöbben a csöves röpcsiket szeretik, de én meg a darálókat.
  • zoltang
  • LeonSilver
    Ezek közül szerintem egyedül az F-15C esett át komolyabb módosításon a kabin miatt.
    A TF-51-el sok mindent nem kellett szöszmötölni (szerintem egy pali egy napi munkája van benne max) mint ahogyan az A-10A-val sem.

A másik felvetéseddel egyetértek.
    Az egyik oldalon vannak Szuhojok, Migek míg a másikon az az egy szem F-15C...
  • repvez
    Meg a TF-51es musztáng és az F15C meg talán még az A-10A is jött már azóta.DE nem olyan szinten mint az A-10C
    De nagyon nem érdekel a dolog mig ilyen kavarodás van, hogy nincs normális ellenpárja a gépeknek amiből egy normális hadjáratot lehessen összeütni.
  • LeonSilver
    A többi gép
    - Mi-8
    - Uh-1
    - F-86
    a Belsimtek produktuma és nem EDe kreálmánya.
  • LeonSilver
    Ha emlékezetem nem csak, akkor az FC3 megjelenése óta egy WWII-es gép jött ki, a Dora.
    És ugyan nem értek hozzá, de szerintem akik most a Messert fejlesztik azoknak közük sincs a modern gépek programozásához.