37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Papa01 #9760
    Igen! :)
  • Seaweed
    Ez ugyanaz a VKK-6 amit linkeltem.
  • Papa01 #9758
  • whiteskull
    Persze. Legalább lesz egy kis ok a koccintásra. :)))
  • Papa01 #9756
    Lehet! :) Megtennéd, hogy megkérdezed az ismerősödet? :)
  • whiteskull
    Na, ezt nekem sem árulták el még. :)))

Lehet hogy jobban bíztak a hermetikus kabinban. :)
  • Papa01 #9754
    Szia Zsolti! :) Igen, ezt tudom, csak azt nem tudom, hogy a nyugatiak miért nem használtak hasonló feladatoknál ilyen öltözetet? :)
  • whiteskull
    A 21-eseken ha olyan feladatot (Gyakorlatot) hajtottak végre, amihez egy bizonyos magasság felé kellett repülni, akkor a magassági ruhát-sisakot kellett viselniük. Egyébként meg csak a sima repülős sisak-maszk volt rajtuk. Legalábbis ezt mondta nekem az a srác, aki a múltkor véletlenül itt hagyott 2 hétre egy komplett hajózó ruhát magassági sisakkal együtt. :)))
  • Papa01 #9752
  • Papa01 #9751
    Én viszonylag sokat láttam, pl, a Top Gun-ban sokszor előfordult... pl az egyiknek a címlapján, volt egy magyar 23-asban ülő pilóta, akinek a sisakjának az ellenzőjére tettek rá (ilyen hajózó ruha volt rajta), egy F-16-ost. :) Azt hitték anno, hogy az F-16-os nyerte a tendert. :)
  • sakkay
    Nem ez mélységi Papa. Ez egy ejtőernyős búvár.
  • Molnibalage
    Ez sanszosan az, de ilyet elég ritkán látni képeken.
  • Papa01 #9748
    Erre gondoltam. Ez nem magassági? :)
  • Seaweed
    Jah az. Elirtam. Eloferdul.
  • Frenky
    Akkor jó leszek céltáblának :-)
  • Papa01 #9745
    Igen a sisak, az ugyanaz, mint amiket én láttam, köszi az infókat! :)
  • VO101Tom
    Ó, P-51 kell is, mi főleg a fókát repüljük
  • Molnibalage
    "hajózó"
  • Seaweed
    Illetve az orosz Mig-31 tipsuon maig rendszeres a VVK-6M utodja a VKK-15 es a Gsh-6 sisak "napi" hasznalata. Mivel a tipus profilja szerint rendszeres kikepzesi repulest hajtanak vegre 20Km es 2 mach felett.
  • Seaweed
    Egyebkent az orosz Myasishchev M-55 Geophysica pilotak is szkafander szeru felsszerelesben repulnek. Igaz ma mar a tipus csak tudomanyos kutato es kiserleti munkakhoz hasznaljak.
  • Seaweed
    Az amerikai U2-es halyozok is ezen okbol hasznalnak szkafanderhez hasonlito ruhazatot es sisasok. Ha nagy magassagban talalatot kapnak, es dobantani kell, a tipus nem kepes gyorssullyedesre, viszont a gepet ha muszaj elhagyni az ilyen ruha eltet ment.
  • Frenky
    Köszi :-) Akkor majd 1× 2× benézek... P-51-el.
  • Seaweed
    Szerintem erre gondolsz.

Ez a tipus az regebbi (pl Mig-21, 23,25)orosz gepeken volt rendszeresitve nagy magassagu es sebessegu repulesekhez. Jellemzoen 10E meter feletti es 2 mach kozeli repulesekhez hasznaltak. Mert nem volt annyira megbizhato a kabin hermetizalas, es ha veletlenul kihermetizalodott volna a kabin egy ilyen profilu repules kozben akkor az a pilota halalat okozta volna. Illetve ha nagy magassagban kell katapultalni, akkor is jol jott. (volt ra pelda!)
  • VO101Tom
    Hali.

Azt én indítottam, a régi Il-2 magyar századok maradékai (VO101, V.4, 101/7, 77.PX) szoktak itt repkedni, a jelszó: puma
    Nem fut állandóan, de ha igen, akkor magyarok bármikor feljöhetnek, viszont a pcpilot TS-re is jöjjön föl, hogy ne legyen kavarodás ha netán 1v1 megy.

Saját skinek előfordulhatnak, amiért érdemes azokat rendszeresen frissíteni, de TS-re aki feljön annak el is tudjuk mondani, hogy van-e custom skin épp vagy nincs...

De semmi különös nincs benne, saját gépek meg pár földi cucc, tényleg csak gyakorlásra van, meg 1v1 dogfight-ra P-51 vs Fw 190 -hez.
  • Molnibalage
    Nem tudom, hogy te mit láthattál. Szerintem szimplán magasságinak hiszel valamit, ami nem az... Sehol nem általonos ennek viselése, mert felesleges.
  • Papa01 #9735
    Na jó, de nagyon sok képet videót látni, (gyerekkoromból is emlékszem képekre), sőt Kositzky Attila is ír erről a ruháról valamelyik könyvében, h baromi kényelmetlen. De soha nem láttam ilyen ruhát nyugati vadászpilótákon... Miért? :) (Oké, hogy az U2-es és SR-71 hajózóknak van.)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.04. 18:19:23
  • Molnibalage
    Ki mondta, hogy elterjedtek? Tudtommal semmilyen pilóta nem visel magasságit alapból.
  • Papa01 #9733
    Értem, köszi a kiegészítést! :) Azt még meg tudnád mondani, hogy a nyugati vadászgépeken miért terjedtek el a nagy magasságú hajózó ruhák?
    Én azon is nagyon meglepődtem, hogy a Space Ship One pilótája mindösszesen egy oxigén maszkot és egy sisakot viselt.
    1 percnél:

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.04. 18:02:45
  • sakkay
    Srácok, talált valaki infót a dcs 2.0 fáiról? Tudom, hogy lassan páran hülyének néztek, de most van a dcs akció..vennék uh-1-et, de csak akkor, ha van értelme. Márpedig ha az edge sem tudja a fákat(fizikailag létező formában), akkor nincs értelme. Számomra...
  • LeonSilver
    Szerintem is így lesz. Én ezért is emeltem k azt az egy sort.
  • Frenky
    Hi! Találtam egy szervert: MKHL Gyakorlás, de jelszavas FW190 vs P-51D - valaki tudja a passt, vagy full privát?
  • Molnibalage
    Nem néztem utána. A Golden Eagle program műszaki tartalma is változhat. Lent elégpeltem és véletlenül Silent Eagle-t írtam. Annak természetesen nem régi kabinja lenne, hanem akár F-35-szerű két nagy batár kijelző is.
  • Papa01 #9728
    Köszi szépen a választ! :-) A cikk is érdekes,főleg az,h a pilótáknak is lenne igényük ezekre a fejlesztésekre... Gondolom, nemigen valósultak meg.
  • Molnibalage
    A Raptornak van sokkal fejlettebb data linkje, a radanak van SAR képessége és egyes block szériának csapásmérő képessége legalább hardveresen. Ezeknek kell több képernyő, ezen felül az F-15-ön elektronmechanikusan megjelenített adatokat ezen jelenítik meg. Tehát vagy több hagyományos műszer vagy több képernyő kell. Az F-15-ön jobb kéz felé lent van pl. tüzelőayag és hajtómű paraméterek, jobbra fent az RWR/TEWS kijelző és kezelőpult. Ez is MFD-re ment F-22-őn, stb.
  • Molnibalage
    Mert a jelenlegi képességek mellett nem szükséges több MFD. A Silent Eagle és további felvetett fejlesztések kapcsán viszont a pilóták panaszkodtak is, hogy beza az úgy nem lesz jó...

http://htka.hu/2012/08/20/elegedetlen-usaf-pilotak/
  • VO101Tom
    Ja ja, én is így gondolom.
  • Borisz80
    az új hadszinterek lesznek fizetősek mint külön modulok.
  • VO101Tom
    Az hol olvastátok, hogy fizetős lesz? Mármint a 2.0 frissítés. A "will be available as a free download later in 2014" nekem nem annak tűnik.
  • Hecker007
    ED osztotta meg és úgy tűnik hogy az ő cuccok, nem pedig 3d party.
  • Seaweed
    Nyammm Akkor megint ujjitok par modult