37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    hülyét kapok, komolyan...pont most voltam pár napig külföldön, erre leakciózzák..erre vártam mióta kijött a d9
    most meging várhatok egy fél évet mire akció lesz és nem maradok le róla
  • Caterpillar
    UH-1? Mi-8?
  • Molnibalage
    Szép, ha a kód támogatja, de jelenleg 0 olyan gép van, aminek van kabinja és FM-je. Heli sincs. Azért kíváncsi leszek, hogy a DCS2.0 kiadásközeli állapotában egyáltalán szólóban repülhető lesz -e nemhogy multiban.
  • z0ty4
    "Ezzel együtt tervezik a multiplayerben is repülhető első ülés/hátsó ülés képességet is, ezt már nagyon régóta várja a DCS közösség, végre többen is repülhetünk egy gépen."

jujj ez odab@szna nagyon
  • gsg16
    az lesz az én DCS-s karrierem vége,ha még egyszer meg akarják vetetni velem az egészet,valami ilyesmi ürüggyel
  • GaBika6
    dcs2
  • repvez
    Mindegyik ami most is elérhető ,csak egy patchet kell hozzájuk letölteni.Legalább is én igy gondolom,de láttunk már EDétől sok olyan dolgot ami nem logikus, lehet megvetetik mégegyszer az emberekkel ,mert kitalálják, hogy nem tudták megcsinlni kompatibilisre az elözö verziókkal.
  • Molnibalage
    Tehát kijön a DCS 2.0 mondjuk még idén, akkor milyen gépek lesznek repülhetőek?
  • repvez
    A DCS:world uj kiadása az EDGE motorral, elvileg 2.0ás verzióként jön ki , ezután minden modult frissitik hozzá.
  • Molnibalage
    Valszeg Nevadához hasonló textúrák miatt választhatták. Annyira nem rossz, hiszen a környéken van F-4 Phantom II, F-5E, MiG-29, F-16 Block 50/52 és 60, F-15C, Tornado, EF, F-15S (és SA lesz), Szu-24, F-14 és mint hipotetikus háború az összes jenki típus belefér és van tenger a hajóknak is. A Kírimnél ezerszer jobb és másabb helyszín.

Persze az én szívemnek Európa lenne a közeli a hidegháború miatt, csak úgyis tökmindegy, mert nem '80-as évek beli városokat tesznek bele. Nekem mondjuk tökmindegy, ha az átlagos Krím városok imitálnak európai terepet, az is jó. Ellenben a modern arab felhőkarcolók azért '80-as évekhez nem passzolnak...

Viszont mi a tököm az a DCS2?
  • Firewing
    Nekem nem steam-es, így nem tudok segíteni.
  • macleody
    Én majd csúzlival lövöldözök a dorából, meg dobálom kifelé a sörös dobozokat :)
  • gsg16
    semmi kedvem
  • gsg16
    engem egyik sem érdekel.azért játszom ezzel a szimulátorral,mert eredetileg korszerű gépek voltak benne.semmi duplafedelű gépekből forgótáras pisztollyal lövöldözni a tunguskákra.meg volt a P51-es is,de csak repkedésre volt jó.
  • GaBika6
    Igen ezt mondtam, hogy volt pl. 100 db és elvitték mind az akció alatt. Okosan kitalálták ezt is nehogy mi húzzuk le őket...
    Én Dórit vettem! A sabre nem érdekel, de jó áron volt!!!
  • beci43
    Gyorsan megvettem én is...
  • Borisz80
    Egy letölthetős program hogyan lehet "out of stock"

Lehet azt venni csak már nem a villámakciós áron. Ismét 39.99.
  • GaBika6
    Az akció alatt a sabret elkapkodták, mert mostanra már nem lehet vásárolni...
  • sakkay
  • VO101Tom
    Jani azt mondta, hogy ő fel tudta valahogy tenni az alá, ha látod TS-en kérdezd meg, hogy hogyan. Nekem nem sikerült, nálam minden installnál hiányolta a DCS World-öt, pedig Steam alatt ott van. Ezután én leszedtem mindent Steam alól és feltettem sima alá, így a modulok közötti váltás ugyanolyan egyszerű maradt.
  • sakkay
    Nincs mit. Neked megy a steamon?
  • sakkay
    Ja az ok..de most ha ezt megveszem, fel kell raknom a dcs nem steamos változatát?
  • Firewing
    Hey! Thx! Dora már meg is van! :D
  • repvez
    Csak annyira "átlátható" és következetes mint a modulok kiadása.
  • sakkay
    Most elgondolkodtam, kösz, hogy szóltál.. Miért jó nekik a szart keverni?! így is eléggé meg van keverve.
  • Borisz80
    "F-86 -70%"
    Király! Eléggé tenyérbe mászó üzletpolitika ez a meghírdetett akcióban van egy be nem jelentett akció is....
    Na mindegy, van pénz szarásig csak sokat kell dolgozni érte...
  • Klusi86
    Nem egészen, a DCS: World-nek is van steam-es és nem steam-es változata. Nekem eddig minden modult sikerült steamre átrakni, így viszont, hogy a hivatalos oldalon külön kiírták piros betűkkel, hogy steamen nem aktiválható, nem merem megvenni. Kétszer nekem ne foglalja ugyanaz a játék a helyet a vinyómon. Várom a decemberi steames akciót :)
  • sakkay
    Na ez az amit nem tudok...gyakorlatilag az alapjáték steamos, úgyhogy én nem is értem ezt az egészet.
  • repvez
    ÉS lehet később steamesiteni öket? csak a későbbi javitások letöltésének megkönnyitésére ,meg az ujratelepitések miatt?
  • sakkay
    Szokott olyan lenni, hogy leesik az ára valaminek pár órával az akció vége előtt? Végül is így is 50% az uh-1, csak tudnám megcsinálják e a fákat, azért vacakolok. Ha meg 70% lenne,akkor az sem érdekelne megcsinálják-e illetve igen de megvenném.. Amúgy az f86 is 70% most, akit érdekel.
  • sakkay
    15 dollár most a Dóra srácok, a p-51 meg 9!!!!
  • sakkay
    Srácok ha nem a steamon veszem meg uh-1-et (hanem a hiv. oldalról), akkor az jár bármivel? Mármint lehet-e belőle probléma, hogy valamit meg a steamról vettem a dcs-be?
  • LeonSilver
    Még szép! A következő modul különben is a DCS: Waterwell Drill lesz
  • gsg16
    ez alatt is ott lesz a tenger,mindenhol?
  • Borisz80
    Jön a 21-es!
    http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
  • Borisz80
    Az F-86 hajtómű túlmelegedése szerintem nincs lemodellezve. Gond nélkül repültem 40 percet max gázon.
    A tartós negatív g-nél viszont az üza áramlás (hajtómű) leállhat.
  • Borisz80
    A modern gépekre jó lesz ez a hadszintér.
    De ha már perzsa öböl akkor egy Iraknak jobban örültem volna.

A nevada meg arra lesz jó hogy a hardcore simesek repülhessenek red flag-et.
  • Seaweed
    Csak fejik a penzt, ami vegulis valahol megertheto, masreszrol igazad van.
  • sakkay
  • repvez
    Ahogy irtam ha mindegyik éra megkapja a maga gépeit térképeit földi egységeit akkor nincs vele gondom,csak igy ömlesztve fura nekem.
    Mert igy max egy Heritage flight-ra jó airshow elemként