37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beczl
    Nem akartam addig semmilyen fórumon jelen lenni, amíg a LN ki nem adja a 21-est, nehogy támadási alapot adjak nekik, vagy bármilyen jogi hercehurcába keverjenek.
  • LeonSilver
    Óóóó Laci!!! Nem is tudod mennyire örülök és szerintem örülünk annak, hogy itt látunk!!!

Íjjjjj de jó kedvem lett!!!
  • Seaweed
  • gsg16
    +1
  • beczl
    Üdv,

Köszönöm a szavazást srácok. :-) Mivel a leatherneckbe annyi tisztesség nem volt, hogy 1db serial keyt küldjenek jól fog jönni, annak ellenére, hogy még miután "szétváltunk" is hozzám jöttek sok esetben tanácsért.

Amint lesz skin template kiadva, (mivel a nálam lévő nem éppen naprakész) azonnal látok neki a magyar skineknek. Mint a stencil szövegek, mint a cockpit magyar vonatkozású textúrái megvannak egyébként. Ha esetlegesen tanulási célból full magyar cockpit kellene az is megoldható, annak ellenére, hogy a való életben is orosz feliratokat használtak a magyar 21-eseken.

Csak annyi kell majd, hogy valaki más nevén fusson majd a skin, mert mint nagyjából tudjátok, még az ED-s szerződés alapján 3,5évig nem adhatok ki semmit, még ingyenesként sem.

+ Ha valami kérdés lenne 21-es kezelése, használata ügyben arra is szívesen válaszolok.
  • Frenky
    Nagyon ott van a videó :-)
  • macleody
    Még mindig nem tudtam megoldani G27-el a ruddert. Senkinek nincs ötlete?
  • beci43
    Szavazok Lacira,csak nem tudom ezzel mit érünk el.Le fogják tiltani a kommentjeinket!
  • Borisz80
    21-nél az ARK csatornákkal másnak is van gondja? A leírás szerint 120km-es körzetben 2000m felett fogni kellene őket. Fogom is, a morzekódot, de a nav. műszer mutatója nem arra mutat, vagy fixálódik egy rossz irányon. Ha váltok ARK csatornát akkor sem mozdul másfelé.

Műszer üzem kapcsolói felkapcsolva. RSzBN / ARK kapcsoló ARK-on van. Majkopról felszállva a szektor kapcsoló jó szektoron van 2/1. A közeli adókat próbálgattam. Azért valamelyik működött, bár amikor elrepültem felette akkor nem fordult meg a mutató.

Az RSzBN adók egyenlőre a tapasztalataim szerint a 2/1 szektorban működnek.
  • LeonSilver
    Srácok!!! Plix! Szavazzatok beczl kartársra!
  • LeonSilver
    Épp most akartam én is posztolni :)
  • Jetmanic
    MiG-21Bis modul szavazás/sorsolás ED fórumon ! ! !

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=130735

09.22. reggel 6-ig lehet szavazni ED fórumos felhasználónévvel, DE CSAK VALAKI MÁSRA ! ! !
    Szavazzatok Becz Lacira !
    A felhasználóneve: "beczl" , minden szavazat növeli a nyerési esélyeit - csak hogy ne felejtsék el, ED-nél hogy kinek is köszönhetik valójában ezt a modult !
  • Borisz80
    Please a 21-eshez magyar skin-t.... valaki?
    Esetleg Beczl-től nem lehetne elkérni ezeket a texturákat? Meg a kabin belsejében is voltak magyar feliratok. Pl a célzókészülékre volt ráragasztva egy kifogyasztási sorrend.... stb. Zöld kabinbelső, nem kék. stb.
  • Borisz80
    @Ga-Bika
    Részemről jó lenne, de csak 4 Gb memóriám van. Valószínűleg rengetegszer beleállok a földbe mert a játék megkad és a gépem elkezd valamit tölteni. De megpróbálnám azért.

@Apex
    Igen érdekelne még a dolog. Minden megoldásra kíváncsi vagyok. Melyik TS-en szoktál lenni? Kérlek írd meg, ha újra leszel.
  • Gundark 1 1
    A Hornetet mikorra ígérik? "sima" szárazföldi lesz, vagy lesz rendes hordozó támogatás ?
  • GaBika6
  • GaBika6
  • GaBika6
    Aki közös mig-21-es repülést tervez az alapoktól, átbeszélni mi micsoda az keressen meg és indítok szerót a közös tanuláshoz! THX!
  • GaBika6
    Na megjött a kódom! 2x kelett kérnem, de 2. alkalomra 3 percen belül küldték a kódot és elnézést kértek a csúszásért!
  • sakkay
    Ok. Ma utaltam, ha átment már hétvégén kiderül, ha nem, akkor hétfőn.
  • feca1229
    azért számolj be az eredményről!
  • Hecker007
    Nekem feltűnt :D sokkal simább lett a futása az egésznek.
  • sakkay
    Na ja, az igaz.
  • feca1229
    Szerintem próbáld meg simán mintha STEAMes lenne simán, beirod a serialt, nekem régen ment, azt mondják, hogy az ujjabban kiadott modulok már nem kompatibilisek egymással! Egy próbát megér nincs veszteni valód én úgy gondolom.
  • sakkay
    Tud abban nekem segíteni valaki hogyan lehet-ha lehet egyáltalán-steamon aktiválni a nem steames verzió kódját?! Mert valakinek sikerült állítólag. Most vettem egy hivatalos honlapon kapott ajándék uh-1 kódot, viszont a dcs-m, alapvetően steamos. Nem akarnám egyszerre a kettőt használni. Azt nem is mondom, hogy most láttam csak, hogy kedden akciós volt.
  • 0sm
    Ebben tudok segíteni, ha még aktuális.
    Ts-en meg tudjuk beszélni, ha gondolod.
    Este 7-8 körülre terveztem ma egy csapást mérni...
  • Reaper
    Nekem nem tűnt fel, hogy sokat dobna..:)
  • Hecker007
    nVidia tulajoknak: Most voltam fent multiban és arról volt szó chaten, hogy a legfrissebb driver (344.11) sokat dob az fps-en.
  • Sanyo
  • Borisz80
    A 21-es manuáljának a végén szereplő fejlesztői gárda lapján, legalul pici betűvel ott van Laci neve. Nem tudom eldönteni, hogy ez most jófej vagy éppenséggel lenéző dolog így ebben a formában.
  • PhantomAss
    eddig is tudtuk hogy bunda :D
    jöjjenek a kérdések, pls most én had nyerjek
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.09.19. 08:40:10
  • Sanyo
    Akkor segíthetnél összeállítani a kérdéseket. :) (ne itt) Ne túl könnyű, ne túl nehéz.
  • LeonSilver
    Micsoda mocskos egy rohadt szar banda. Mondjuk már ugye bebizonyították ahogy Lacival elbántak. Most meg ez. Mocskos férgek.
    Az összes pénzüket ami befolyik, költsék patikára...

Ehhh.. most tuti nem én nyerek :) Sokan biztos bundát vizionálnának ha én nyernék megint :D
    Pedig a Dorát is elajándékoztam, amit nyertem, mert nekem már megvolt.
  • Sanyo
    Akkor értjük egymást. :) A Leatherneck-nek megvan az indiegogo adatbázis, de úgy látszik, hogy csak akkor adnak kódot, ha a kuncsaft jelentkezik. Nekem kettő kód jött, mert Papának is vettem egyet. Az, hogy én nagyobb támogatást adtam, semmilyen pluszt nem jelentett.
  • LeonSilver
    Persze! nem is Lacinak írtam Sanyó! Sőt, a kamat sem azért került szóba, mert fizessenek. Sőt! Én nem csengettem az indis kapányban, szóval nem is érint a dolog. Csak azért mint kiívülálló, nem értem, hogy ezek a srácok kifizettek ELŐRE egy valag pénzt és még Nekik kell emilt írogatni, hogy megkapják a kurva szeriáljukat! Holott a buzi LN-nek kellene az Ő seggüket fényesre nyalni. Mert az Ő befizetéseikből (IS) élt eddig a cég.
  • Sanyo
    Szerintem Laci még mindig nem kapta meg a pénzt, a Leatherneck pedig már más cég. Akinek kamatot kellene fizetnie nekünk, az az Indiegogo. Sokat beszéltünk erről Lacival, de majd ő elmondja, ha akarja, vagy ha megteheti.
  • beci43
    #9918 hsz-emre valaki?
  • Sanyo
    Az enyém is megérkezett, szóval vasárnap indul a nyereményjáték. :)
  • asw27
    Írtam Dackardnak egy e-mail-t, és fél órán belül megkaptam a 21-es serialt
    [email protected]
  • gsg16
    a maci a beceneved?