37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Na kérem.Ezt én most szépen kiposztolom.

Hello

As you can see I'm not a fresh reg.
    I don't understand those who are unsatisfied.
    First of all.
    When the poll was announced, an older registration was not a condition. Many of us, from this little DCS community read the forum, but didn't register, because they didn't want to say anything on the topics.
    Now they have, because they want to vote.
    I think that's not a sin.

Second, I don't get why it's bad if a community stands as one (and votes) for one of their highly respected member.
    All of us know beczl's work, and many of us think he deserves a copy of the game.

The IP or MAC addresses can be checked! Nobody makes more accounts to vote for Laci.

That's all I wanted to say.
  • Seaweed
  • Seaweed
    Persze jobb a bekesseg, csak ugy vagyok vele hogy mindenfele jogi csures csavarassal egy embert kirekeszthetnek, de egy egesz kozosseget mar nehezen....

• Solt
  • Sanyo
    Szerintem nem kell semmit az orruk alá dörgölni, hagyni kell a fenébe. Ezzel már semmin nem tudunk változtatni, mi tudjuk, hogy kik voltak a hunyók a történetben.
  • Sanyo
    Már Lacinál a kód. :) A nyereményjáték ezzel kicsit elhalasztva.
  • Seaweed

Egyebkent ha mar ennyire geciznek szerencsetlennel, illetve velunk ED-nel. Ill nem tudom mit szolnak ahhoz hogy odaajandekozod es hogy ezt szabad e..akkor en abban is benne lennek hogy a magyar kozosseg ossezdobja Lacinak az arat egy kodra, es jol dorgoljuk az orruk ala ezt!
    Egyebkent meg kapjak be!
  • Papa01 #10031
  • Sanyo
    Írtam Lacinak, ha elfogadja a kódot, akkor az övé. :)
  • Seaweed
    Jah en is lestem hogy miert nem enged be azzal a regemmel amivel koltom naluk a penzem....
  • Seaweed
  • Papa01 #10027
    Pontosan. Meg amit Solt mester mondott, ők alkották meg így a szabályokat. Ez esetben nincs miről beszélni. Egyébként meg nem hiszem, h szempont kéne legyen ki milyen régi reg. Az itt lévők elég sok pénzel támogatták már őket, ahhoz h szavazhassanak. De ez csak az én véleményem. :)
  • Droughert
    A másik meg sírnak a friss regek miatt, a fórumba én is csak ezért regeltem tegnap, de ha megoldották volna, hogy a dcs-webshopban használt accountommal be tudjak lépni oda, akkor erre sem lett volna szükség, és akkor nem lenne most probléma ebből, hogy mi ez a sok 0-napos reg. és főleg miért Lacira szavaznak ennyien...
  • Seaweed
    Egyebkent meg nem kell zseninek lenni...csak el kell ide jonni pl. itt ralehet kattintani mindenki nevere, a reg adatok publikusak. Az hogy az ED foruman en is pl ujregvagyok szerintem nem jelent semmit.
  • Papa01 #10024
    Nem értem miért nyavalyog az illető, simán láthatja, h mind létető reg.... komolyan nem értem.
  • Seaweed
    Egyebkent meg ha kiall a teljes magyar kozosseg valaki mellett, azon megiscsak el kene gondolkozniuk kicsit... de lehet en vagyok a ferde, es en latom a vilagot maskent.....
  • Seaweed
  • Seaweed
    +1
  • LeonSilver
    Szerintem is! Tett már Laci le annyit az asztalra eddig is, hogy a közösségünk azt mondja, ne nyeremény legyen hanem Sanyó ajándékozza meg Lacit (kicsit a mi nevünkben is) ezzel a példánnyal.

Én is azt tervezem, hogy karácsony vagy akár nyúl környékén majd megveszem. Minél kevesebbet akarok rá költeni.
    Nem azért, mert most éppen földhöz vágna az a 12k amibe kerül. Minél kevesebbet fizetek érte, annál kevesebbet kap a LN...
    És azt a keveset is (ha a jó Isten meghallgatta a fohászomat, akkor biztos) patikára költik....
  • Hecker007
    Támogatom!
    EDe úgy is ki fog találni valamit, hogy ne Laci nyerjen...
  • Solt
    Szerintem ez jó ötlet, részemről támogatom!
  • Solt
    Törölnék! :)
  • Solt
    Ha pancser a kiírás akkor én kussolnék... A szabályokat indulásnál illik kikötni, utána már lapítás van. Szerintem. Mondjuk, ha maár így kibasztak vele, a legkevesebb a tisztelet példány lenne!
  • Fürtös
    Mi lenne ha simán megmondanánk,hogy a teljes magyar közösség jött szavazni Lacira?
  • Droughert
    Nem sokszor szoktam hozzászólni, inkább csak olvasom a fórumot, de mit szólnátok ahhoz, ha Sanyo nyereményjátékán Laci nyerne? Csak egy ötlet, de így számára biztos lenne a MiG-21 (ez a minimum szerintem, amivel mi tudjuk őt támogatni), ha valami csoda folytán meg mégis megnyerné a szavazást, akkor azt a példányt kisorsolná Sanyo az oldalán, ahogy a mostanival is tervezte. Ez csak egy ötlet, meg igazából Sanyo dönti el, övé a kód, de hátha támogatnák többen ezt ezt a kezdeményezést. Én nem sírom össze magam, ha most nem lesz esélyem egy ingyen példányhoz, max. karácsonykor akcióban megveszem.
  • feca1229
    Amúgy szerintem simán vezet beczl!
    Ki tudja mi lesz még itt...
  • feca1229
    Komolyan mondom gondoltam rá tegnap, hogy valamibe belefognak kötni, de úgy voltam vele nem kezdek itt negetív hullámokat kisugározni.
    A lottó ötösömben lennék ilyen biztos!
  • beci43
    Már most megy ott a bélsár keverés.
  • beci43
    *hozzászólásomban
  • beczl
    Felesleges ezen agyalni, szerintem már csakazértsem leszek bent a kalapban sorsoláskor. Majd csak kizárnak valami indokkal....
  • beci43
    Igen,ezért is írtam a #9953 hózzászólásomban hogy felesleges,belekötnek úgy is.
  • wittman
    Ezért nincs értelme semmilyen internetes szavazásnak, mert könnyen kijátszható...

De hogy maradjunk a tárgynál...ha azt írták volna a magyar honfitársaink akik eddig szavaztak például: 59th_Wittman, le se szarták volna, mert azt sem tudják, hogy kicsoda...beczl-el ellentétben.
  • VO101Tom
    A legtöbb ilyen fórumos szavazásnál alapfeltétel szokott lenni a legalább x napos reg. és x hsz is... Itt pancser volt a kiírás, de ettől még teljes joggal rinyálhatnak az új regek miatt. Te nem ezt tennéd fordított helyzetben?
  • wittman
    Ja és már boszorkány üldözés van, mert túl sok a szavazat beczl-re, főleg az újonnan csatlakozóktól!

Gyanakodnak

Ezek azt hiszik, hogy egy MAC-címről jön, meg hogy SPAM, szóval utánanéznek.

Bekaphatják!
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.21. 02:37:29
  • wittman
    "ED fórumról csak annyit, hogy a vmh-59-esek közül még sokan beszavazhatnak oda, csak hogy még szebbé tegyék az arányokat/esélyeket Laci számára :D"

Ez egyértelmű... :)

Toljuk a szekeret...
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.21. 00:32:33
  • GaBika6
    Nem egyszerű...
  • sakkay
    Van valakinek csak gázkar eladó?
  • Droughert
    Ment a +1 Lacira :)
  • InterC
    Uh, no ezt most nem értem Laci. Ezek szerint EDénél 2014 április végén indult csak az óra ?
    Hiszen akkor már tudtommal külön voltatok az LN-vel, vagy csak akkor bontotta fel a szerződést veled EDe ?
    Mindegy. Természetesen tudomásul vettem az általad írt dátumot, és azt is megértem, hogy ha nem kommentálhatod az utolsó kérdésem.
    Nekem azért úgy tűnik, hogy sikerült azt a 3.5 évet EDének kitolni majd 4 évre

ED fórumról csak annyit, hogy a vmh-59-esek közül még sokan beszavazhatnak oda, csak hogy még szebbé tegyék az arányokat/esélyeket Laci számára :D

Derelor teszter (német), Flanker (román) és SVK-Sniper (szlovák) is Lacira szavazott.
    Azért sokan nem hitték el a mesét-habbal amit és ahogyan az LN tálalta.

Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.20. 22:46:51
  • sakkay
    Leon lenne majd pár kérdés a huey-ról. Marha jó!
    Érdekes mert könnyebb repülni mint gondoltam a vidik alapján, és egyben nehéz is. Egyből 3x fel és leszálltam törés nélkül(gondolom a bs miatt ment jól) a 2. egy ház tetőn. Na az azért eltartott egy ideig. Viszont a joynak olyan kicsi és érzékeny a gázkarja, hogy az rengeteget nehezít.