37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Egyébként én nem vagyok egy "vadász" típus.
Sokkal jobban szeretem a koptereket meg a Su-25T-t, A10C-t.
Ami engem NAGYON lázba hozna az a Harrier, mert azt kihívás kezelni, na meg egy Tornado :) Ezekért sok pénz hajlandó lennék fizetni -
Hát... megmondom őszintén, nem sokat mentem vele. Klassz a gép, bár vannak még bugok erősen.
Például ez, katapultálás után történik... a kabintető szépen a helyén, holott ledurrant :D
Na meg amikor leeseik a 21-es, nagyon egyben marad....
-
Nem próbáltam még, sőt. Nem is tudtam, hogy ilyen létezik :D
Mondjuk én a Minyóval repültem többet -
Amint bekapcsolod a másodpilóta célzókészülékét, az automata átveszi a gép irányítását, és te a fegyvereket irányítod. Azt hiszem az "M" billentyűvel lehet átváltani. -
sakkay #10234 Leon, a fő pilóta nézetből a hentelés már megy
, de láttam, hogy a másodpilóta tud-talán fej fordítós módszerrel is célozni(trackir, vagy egér esetleg joy??), amíg az automata repül..na az, az hogyan
? Te használod ezt a lehetőséget?
-
Leon hogy megy a 21?
-
Hello!
I would like to request new activation IDs because I ran out of them (re-installs, OS changes, etc...).
My Transaction ID is: xyz
The date of purchase: 17-07-2009
THX, best regards, Jakab Gipsz from Hungary
Ja! És kell még a lejárt szeriál is a levélbe!!! -
Ha jól emlékszem, akkor a sztárfórsz oldalán valahol meg lehet vizuálni.
Ha pedig elfogy a kulcs, akkor írsz egy üzit a szupportnak és kapsz újat. -
Sziasztok
Mi történik akkor ha elfogy a key ativálási lehetőség és hol lehet megnézni, hogy mennyi van még? -
csolee #10229 Hungaro? Szept 23-án írt utoljára - ha tippelnem kéne sűrűbben felnéz ide, csak nem ír. Viszont volt hogy a PM-et is sokára nézte meg... -
Hungaro-ról tud valaki valamit? -
Frenky #10227 Hi! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz! -
-
-
Öööö... ctrl-el az ajtókat nyitja. próbáld meg a shift+3-4 -et -
Én indítottam párszor szervert, van egy checkbox, hogy "public server", az legyen bepipálva. Nem emlékszem rá, hogy bármi mást kellett volna állítani... -
Köszi, megnézem. -
Ha jól emlékszem még, akkor LCTRL+3 & LCTRL+4 -
Huey-nál mit kell nyomni, hogy a két oldalsó lövész lőjön? Mert tegnap valamit nyomkodtam és osztották az áldást. Csak épp nem tudom hogy csináltam.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.28. 11:12:00 -
DCS server indításhoz kell valami extra dolog a portok kiengedésén kívül?
Mert nem jelenik meg az elindított server a listában. -
kis összehasonlítás a 2.0-val:
-
-
carlosfly #10216 Kipróbáltam én is a klikkelhető cockpitet:
-
Lysandus #10215 Nem hiszem, hogy pályázok, de az első kérdésre a helyes válasz valami döbbenetes szám... Százalékosan különösen... -
-
-
pcpilot.hu DCS: MiG-21bis nyereményjáték -
InterC #10211 No, felségjelzés javítva (a svancon nagyobb) és az egész bőr világosabbra véve, hogy hasonlatosabb legyen az alumíniumhoz. Az oldalszámok még elég furcsán fénylenek néha - nem igazán követik a törzs fényeit - szóval a számok specular mapjával még szórakoznom kell kissé.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2192449#post2192449
Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.27. 18:58:35 -
-
sakkay #10209
Köszönöm kihúztam mindet így elindult..
-
Huzgald ki az usb-ket, mindet. Ugy inditsd el, ha elindul akkor egyenkent dugdosd vissza oket (lehetoleg oda ahol voltak) Neha van ilyen nekem is, foleg akkor ha szetszedem a gepet. Utana jo szokott lenni. Valoszinu az USB hubom okozza. De egyebkent jol mukodik. -
sakkay #10207 Srácok kurva nagy a gáz. Reggel még átdugtam bár usb, meg letöröltem a monitort, most meg benyomom és semmi. Illetve előjön az alap kép amikor kiírja hogy nyomj f2 meg ilyesmi, de nem bootol tovább. Csipogás nincsen egy hang sem. Mi a fasz lehet ez? -
sakkay #10206 Valaki estefelé-aki képbe van a Huey-al-fel tudna jönni ts-re? Lenne egy pár kérdésem, főleg a lövészek automata, és a másodpilóta használatával harc közben..köszi. Ja, és navigációval kapcsolatban is. -
MiG-23, MiG-29 (a régi) és Szu-17/22-höz van valakinek magyar skin-je? -
Sabre is kapcsolható. -
priluki #10203 értem köszi :) -
-
Nekem se ment az A-10-es ben, csak a kurzort láttam. Már nem emlékszem pontosan, de asszem vagy a 2 monitor volt a gondja vagy a felbontás. -
Kamov, huey, mi8, mustang, dóra, a10c, mig21. Ezeket kapcsolgathatod, sabre-t nem tudom, a többit nem lehet kattintgatni.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.26. 20:55:43 -
Elméletileg amelyik gép kabinja kapcsolható annál alapból ott van az egérkurzor.
@Cancri
Köszi! Tocsog a zsírtól. De kiderült hogy a bot tövében a rugós rész az ami okozza az akadás. Adtam neki!