37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
A MiG-21Bis nyereményjáték véget ért, a jövő héten indul a DCS: Bf 109K4 játék! :) -
mk452001 #10278 Megjárattam a Szu-25T-t egy szerveren gyakorlás képp...háát, hogy nem volt sok célpont, az enyhe kifejezés :P -
mk452001 #10277 Na, nem jött össze a BS1-2 upgrade, bár volt egy sejtésem, hogy ez lesz...úgy látszik kénytelen leszek a 2-t megvenni majd :/ -
beci43 #10276 Valaki ma este repülni MIG-21? -
Mig-21BIS Template letölthető valahol? Szeretnék készíteni egy skint... -
Ha jól emlékszem, akkor egy gép kezd el mindent dobálni a Q-ra, mégpedig a Mig-29-eseknél.
De még ott is Insert az a radar csali a Delete meg az infra.
Meg még az A-10C-nél másképp van ha az emlékezetem nem csal.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.03. 17:55:38 -
mk452001 #10273 hmm...nekem Q volt -
Alapból INSERT és DELETE -
priluki #10271 köszi -
mk452001 #10270 tudtommal alapból a Q-val lövöd ki... -
chaff és flare -
priluki #10268 üdv.. láma kérdés következik.. a csalinak mi a neve angolul? csak mert nem tudom ki"dobni" és más gomra akarom állitani.. kösz
-
mk452001 #10267 Igen, valahogy volt egy sejtésem...mivel az upgrade csak hivatalosról van, így most azt próbálom meg -
A World ingyen szedhető a hivatalos oldalról viszont az hogy az egyiket steamről a másikat onnan szeded az úgy nem fog együtt menni. Vagy steam vagy hivatalos oldal ezt neked kell eldönteni. -
mk452001 #10265 Ott még nem tartok...viszont asszem kissé bebuktam...a DCS World 1.2.10 kell neki...most valszeg nem látja a Steam verziót...
Utoljára szerkesztette: mk452001, 2014.10.03. 14:38:21 -
Milyen telepitot toltott le? milyen seriallal? ha BS1 seriallal leszedte a BS2-t a DCS world es megy is akkor orulj neki :)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.03. 14:32:21 -
mk452001 #10263 Értem...
Az oldalukon nem láttam árat, meg valami olyasmi volt, hogy ez a termék már nem létezik...attól függetlenül simán letöltötte a telepítőt...
Steam-n meg nincs is ez az upgrade lehetőség -
Legutobbi akcioban a BS2 16$ volt. Az 1to 2 upgrade most perpill "out of stock", szal nem is lehet venni ilyet. -
Azert ha jol tudom fizetni kell. Ugy menni fog. Ha van 1-esed akkor olcsobban megveheted a DCS-hez a BS2-t. Vagy varsz a kov akcioig es potom penzert veheted meg neha ezeket a regi modulokat.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.03. 14:27:00 -
mk452001 #10260 Csak azért kérdeztem, mer tláttam, hogy a dcs oldalán van valami 1 to 2 upgrade...de azért köszi a választ -
Szerintem nem fog sikerulni. -
mk452001 #10258 Sziasztok!
éppen most szedem le a World-öt steam-n, és arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges valahogy, hogy a Black Shark 1-et működésre bírjam alatta?
mert látom, hogy ő a 2-t preferálja... -
-
:D -
Sajnos full extrás PC-t senki sem akar küldeni.
-
Ez ám a körforgás. Az Indiegogo kód Lacinál, Laci kódja a nyereményjátékban, a Leatherneck meg küld egyet nekem. :D -
DCS: MiG-21bis steam -
Őőő, a Leatherneck most küldött nekem egy review serialt a MiG-21-hez. :) Azt írják, hogy modul a steamen is meg fog jelenni. Bár futna a Lenovo T400 laptopomon a DCS: :) -
Ralfi's Alley- Failed CAS
ujabb jó kis Ralfi videó. -
sakkay #10250 Köszi este ránézek! -
sakkay #10249 Mondjuk elbaszott egy szar az a black shark, de érdekes repülni az is igaz. De egy nagyon fontos dolog az van! Ha igazábóli harcot akar, ne vegye meg, mert amíg nincsenek fizikailag a fák, addig használhatatlan. Amennyiben viszont nem kamiont akar vezetni a minyót sem ajánlanám(ez itt vicc), inkább a huey-t (ez viszont komoly
). Abban megvan a feeling amikor kopognak a lövedékek, és a lövészeid nyomják neki ezerrel
..én imádom, ja és tök jó repülni.
-
Frenky #10248 Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Ki milyen garfikai beállításokat használ, milyen monitor felbontáshoz - gondolom natív? Pl. full HD 1920×1080 Nekem médiumra van állítva majdnem minden. Próbáltam low_ra tenni, de semmivel sem lett több FPS_em. Bezzeg mikor szerveren repülök és több (5-10) gép van a látómezőmben, akkor nagyon leesik az fps. Olvastam, hogy van pár javító csomag/file ami optimalizálja a beállításokat úgy, hogy nem igazán látható/rosszabb a képminőség. Esetleg ha valaki jártas ebben a témában, ossza meg a tapasztalatát, mit érdemes és "mire" beállítani - köszi. -
No problem. Semmilyen szempont nincs, mivel neki és nekem sincs halvány lila fingom se ezekről a modulokról.
A Black Shark-ról teljesen el is feledkeztem. Ez fogja inkább érdekelni. -
77pxdumbo #10246 Attól függ, mit szeretne. Huey-val igen jól lehet szórakozni, kitanulni a helikopter kezelését, kicsit perverzkedni vele, célokat megsemmisíteni. Én imádom. Minyóc egy kicsit komolyabb masina. Nem annyira pattogós, komótosabban kell repülni, de nagyon élvezetes az is. Más.
De Leonnál a pont: mindkettő kihagyhatatlan darab, és a cápáról se feledkezzünk el. -
beczl #10245 Valós életben a leszállító RSBNek a retér több részére vannak telepítve. Az irányadó (Azimuth, DME) a közepére, két külön csatornával (irány, távolság). egy kisegítő korrekciós adó a reptér mögé, 1-1db pediga leszállómezők végére. Sajna a DCS-ben nem lehetett ezt megoldani, így a közepére lett 1db letéve a 21-eshez. Amihez a reptér hosszának megfelelő eltolás lett alkalmazva a kódban. Tehát elvileg a leszállómező elejét kellene mutatni. De ahogy nézem a fórumokat el van cseszve (ez is).
SAU-t 100m alatt nem szabad használni, tehát a végső megközelítést megcsinálja, bevisz a leszállóirányba, de kézzel kell leszálnod. legalábbis így működött. :-)
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.10.01. 07:40:49 -
NEM!!! bántásiból mondom, de a kérdés így ... értelmezhetetlen.
Miért melyiket érdemesebb megvenni?? Mi a szempont? mert mind a két gép kurva jó, de nem egy kategória.
Én azt monanám, hogy várjon egy akCHIOig :D és vegye meg mind a kettőt. Megbánni biztos nem fogja! -
Egyik ismerősöm a DCS helikopterek iránt érdeklődik. Melyiket lenne érdemesebb megvennie? Huey vagy Mi-8?
21-est repülőkhöz is lenne egy kérdésem.
RSzBN-el próbálok leszálni, tehát műszeresen. De a nav műszerben az "ILS" nem jól mutatja a magasságot. Legalább is észrevételem szerint a beton közepén kellene talajt érnem. Na már most ha én minimális látási viszonyok között repülök akkor nem hiszem hogy ez a 1km-es csúszás tolerálható...
Minden jól van kapcsolva, Majkop reptér, RSzBN csat 5, PRMG 5, nav műszer lesszálló módba kapcsolva....
Nektek ezzel kapcsolatban észrevétel, vélemény? Igazából is ilyen?
A SzAU leszálló módját meg nem értem. Minden egyes esetben belevezet a földbe. -
Persze. Én is a TrackIr-rel célzok. :))) -
Opsönszben van valahol, ahol be lehet állítani a hueyhoz dolgokat, hogy trackirrel is lehessen célozni. Be kell pipálni. Nekem megy egérrel is meg joy pov bizbasszal is.