37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bootsector #10320 Sziasztok!
Van valakinek arra ötlete, hogyan lehet a MiG-21-el kanyarodni a földön? A javítás óta egyszerűen felszállni sem tudok vele, borzasztó lassan akar elfordulni. A joy csűrőjével alig megy. Esetleg külön kell valamivel irányítani az orrfutót? A gázzal is játszadoztam közben, de tökmindegy volt, a kifutóra sem bírok ráfordulni, nagyon lomhán mozog...
Előre is köszi! -
sakkay #10319 Úgy volt hogy megyek, de sajna éppen abba az időben találkozok a volt nejemmel.
Legközelebb. Ilyen közös repüléseknél amúgy van helikopteres meló is? Én csak azt repülök dcs-ben.
-
Frenky #10318 Jó reggelit! Akkor aki jön az a VAT"Skyline" IP: 37.25.112.243 SK Aerobatic Public - szerverre csatizzon, elég jó és nincs ezer játékos :-)
A TS marad VA amit beírtam, csinálok egy MAGYAROK szobát! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com -
beci43 #10317 Ahh,igen,kitapasztaltam.200%-on ráz mint az állat.Levettem 50%-ra,így a legelviselhetőbb. -
A cockpit rázkódását lehet állítani vele, ahogy hallottam 100%-nál nem ajánlott fentebb tenni, 200% a max. -
beci43 #10315 A beállításoknál a MIG-21-hez van egy "cockpit shake level"beállítás és egy csúszka.Mit állít,ez vmilyen rázkódás? -
Elvileg egyik sem aktiválható steamen amit az oldalon vesz az ember. Az viszont biztos, hogy nekem az aktiválási gondokat megszüntette. -
Amelyik moduloknál ott van a weblapon, hogy steam alá nem rakható, azt ne tegyétek steam alá, nem véletlen van az oda kiírva. Fel lehet oda is kalapálni, de akármilyen frissítés jön, akkor törölhetitek le az egészet, és tehetitek fel újra. Hogy ez csak a beta verziók sajátossága, vagy mindegyiké, azt nem tudom, de nálunk a Dórával pontosan ez történt - aki steam alá tette fel, annak az új patch használhatatlanná tette, és mindenki rakhatta át normál DCSW alá. -
beci43 #10312 Köszi! -
Nekem még csak A10C, FC3, KA50 van meg, azok gond nélkül átmentek. Szerintem a Dóra meg a Sabre is aktviálható simán. -
feca1229 #10310 Melyik modolukról van szó, mert nekem STEAM van minden kivéve a Dórát, és a Sabrét azok a hivataloson vannak meg, mert akkor lehet átrakom én is mindet a STEAMre! -
Először steamen hozzá adtam a könyvtáramhoz a Worldöt aztán a modulok kódjait a profilomhoz. Annyi hogy az egészet újra letölti a steam és az első indításnál a starforce ugyanúgy kéri majd a kulcsot és pörög a 10 lehetőségből. -
beci43 #10308 Ezt a "költöztetést" hogy csináltad?Nekem is bajom van a frissítéssel,18.2 Mbytenál leáll. -
Nagyon jó felvétel, tanulságos... -
Nem open béta van fent, de már mindegy is, átköltöztettem steam alá az egészet, így beaktiválta az összes modulomat.
szerk: Ami a legérdekesebb így hogy beaktiváltam steam alatt, első indításnál kérte a starfos aktivációt is és így most működik a nem steames telepítésem is.
Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2014.10.10. 11:44:50 -
wittman #10305 Gondolom az DCS World Openbeta-val gondod.
Ha igen, akkor telepítsd fel a nem open beta változatot, ami szintén 1.2.10 update 2-es verziójú, de hamarosan megkapja az update 3-at is, ami kijött október 7-én az open-hez.
Nekem ugyanez a hibám lett az open beta-val, de már az első 1.2.10-es verziónál. Volt full uninstall és delete, utána install, de a modul manager-ben csak azt mondja, hogy vegyem meg...
A nem open beta verzió, tehát a "végleges" meg nem problémázott és minden modulom megy természetesen. Hozzáteszem mióta van open beta, csak az volt a gépemen, a végleges soha. Az 1.2.10-től viszont bekavartak valamit.
Amúgy az openbeta update-ek pár nap múlva jön a simához is.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.10.10. 09:16:26 -
Sajnos nem segít. Max beaktiválom a kulcsokat steambe aztán leszedem onnan az egészet. -
Nálam is volt ilyen, mikor a joy gázkarján a tekerentyű el volt tekerve és olyan volt mintha mindig nyomtam volna valamelyik billentyűt. Állandóan feljött az aktiválós ablak. Ha nem ez a gond akkor szerintem indítsd el start menüből a rapairt. -
Urak! Most töltöttem le a legutolsó frissítést és most nem tudok egyik modullal se repülni, azt írja hogy nincs aktiválva, de se aktiválni, se reaktiválni nem tudom egyik modult se, az oldal és a starforceos oldal szerint viszont aktiválva vannak a kulcsok... Mit lehet ilyenkor csinálni? -
Lehetne megint olyan 1v1-et szervezni, mint múltkor, Fóka és P-51 között. Viszont mi általában csak esténként érünk rá, délelőtt nem. -
Frenky #10300 Vasárnap 10:00-tól 12:00-ig :-) A szerver még nincs kiválasztva, de van sok, a csoportban majd eldől, hogy melyikre megyünk, vagy valaki hostol. -
Frenky #10299 Sziasztok! Mindenkit várunk, akit érdekel az Online Repülés! Sziasztok! Jó lenne ismételten, rendhagyó módon a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek és végre kipróbálnánk a többjátékos REPÜLÉST! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Mindenki a kedvenc gépével kezdene, vagy amivel akar :-) aztán a többit megbeszéljük TS_en.
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!
-
sakkay #10298 Megvan..na azt azért nem gondoltam, hogy a heli leszállón lévő helikopter mellé! kell lerakni a gépet. Azt hittem elég, ha a közvetlenül mellette lévőre szállok, vagy a füstre...
de nem.
-
sakkay #10297 Valaki nem tudná megmondani, hogy az x-edik huey misszó, ami úgy kezdődik, hogy egy sérültért kell menni egy táborba(ku.va gyorsan) és amikor odaérsz és felveszed, elküldenek egy rádió jel irányába északra...na most repülök egy órát megtalálom a repteret-amit gondolom a r.torony mutat, leszállok, de semmi..azt sem írja, hogy ok, sem azt, hogy nem. Nem a reptérre kell leszállni? vagy
mi a csel
-
beci43 #10296 Igen,de nem mindig.
-
wittman #10295 Általában fut...
Most frissítem 1.2.10 update 3-ra, ami csak szinte MiG-21 frissítés, utána freeflight fog futni. -
GálTomi #10294 Szia! Van valami rendszer,rendszeresség mikor fut a szerveretek?
-
wittman #10293 Igaz hogy jelszavas a VMH59 is, de oda van írva magyarul mi a jelszó. -
beci43 #10292 Magyar szerver ritkán van,akkor is jelszavas.Leginkább a 104-esen szoktam vandálkodni.Sende néven megtalálsz. -
GálTomi #10291 Később értem ma haza mint szerettem volna. a napokban beszéljünk meg egy időpontot. Van egyébként magyar szerver ahol lehetne gépészkedni vele? A minyóval is az a bajom hogy egyedül unalmas. -
beci43 #10290 Jó,de a késő este nem jó,max. 22 óráig,reggel korán kelek.Melyik szerver legyen? -
Zsír-Karaj-Sirály!!! :D -
"Note: This will be a free update to owners of Flaming Cliffs 3!"
Megkapjuk szerencsére :) -
Így van!!! ;)
Tudjuk azt, hogy az FC3-asok megkapják ezt is mit az F15C-t??? :$ -
Mondhat nekem barki barmit...a legszebb gep a vilagon a Flanker!
-
HÍR -
-
GálTomi #10283 Késő este csapatahatnank vele. -
huhúú
-
sakkay #10281