37039
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • z0ty4
    tud valaki egy rendes gépigényt mondani?
    Minimum system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz; RAM: 6 GB; Free hard disk space: 10 GB; Video: 512 MB RAM card Ez kb helyes?
    ezen elindulna? tudom, hogy van rajta mit bőviteni megvenni nem akarom, hogy még el sem indul a gépen.
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.10.17. 19:59:59
  • Sanyo
    Sajnos nem steam, de a webshopos móka után idővel a steam is sorra szokott kerülni.
  • repvez
    steamesről nincs hir ? mert a steames modult meg gondolom a simára nem lehet feltenni
  • Sanyo
    Október 18. és 20-a között 70%-os akció.
  • repvez
    Ahogy olvastam a feliratokat az egy giroszkópon volt felszerelve és amikor leállt a motor gondolom elment a feszültség is és igy nem müködött a giró benne ezért nem maradt a helyén a kamera
  • gsg16
    kár hogy a Track Ir szarul volt beállítva!
  • GaBika6
  • GaBika6
  • repvez
    igy kell leszállni motorhibás P-51-el
  • sakkay
    A huey-nál civil rádió adást be lehet fogni?(pl. zenét) A másik, hogyan lehet előcsalni a horgot? Vagy azt külön kell beállítani mint a fegyverzetet? Mert ott nem találtam.
  • LeonSilver
    Igen. Ők vigyáznak a meglévő cuccaikra, nem úgy, mint mi. Nekünk ugye ki kellett hajigálni a cuccainkat...
  • sakkay
    Azt hittem EDGE de nem..
  • sakkay
    Na ez meg mi????????
  • gsg16
    de jól néznek ki!
  • beci43
    Egy kis kedvcsináló.
  • sakkay
    Áh...még az sem biztos , hogy komolyan elkezdték. Hála a sabre-nek, de főleg a mig-15-nek.
  • LeonSilver
  • beci43
    Kösz,azt hittem vannak képek is a kabinbelsőről.
  • sakkay
    Itt van.
  • beci43
    Linket kérünk pls.
  • sakkay
    Most néztem a hiv. fórumot, úgy tűnik nem AH-1 G, hanem W verzió lesz kiadva a Cobrából!
  • macleody
    Köszi.
  • beci43
    Állítsd át a config menüben.Alapból bal shift+bal alt+c.Én is visszaállítottam alt+c kombóra.
  • macleody
    Skacok, a mig-ben melyik bill kombóval lehet váltani a nézelődés és a kattintgatás között? A többi gépnél alt+c, de itt nem az és nem is találom a konfigban.
  • GaBika6
    Akinek nincs meg a Mig-21BIS, de tervezi hogy megveszi, annak nagyon jó átnézni a fedélzeti műszereket itt...
    Nem teljesen ugyan az, de jó alap!
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.14. 12:35:08
  • GaBika6
  • GaBika6
    Akkor ismét egy kis tanulni való :
    http://www.mig-21.hu/page.php?26

Az oldalon tessék böngészni, nagyon jó sztem!!!
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.14. 12:30:41
  • wittman
    Hát sanszos, ismerve a DCS World-öt.

• sakkay
    Lehet olyan a dcs-ben a huey-nál, hogy azért nem adja meg a missziót, mert a gép vagy a program basz el valamit?
  • sure
    Várós...akkor is, ha UTI nem lesz, csak "sima"

Valós vas. Illetve inkább alumínium.

A negyedik kép

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.10.12. 23:54:16
  • Papa01 #10329
    Köszönjük! :-)
  • GaBika6
    THX Sanyo!
  • Sanyo
    DCS: Bf 109K-4 pcpilot.hu nyereményjáték :)
  • GaBika6
  • bootsector
    Kösz szépen az infókat, rájöttem, valóban a főfutókat kell fékezni. Gázadás, majd W-gombbal egész jól lehet balanszírozni. Olyan drifteléseket lehet csinálni, Colin McRae megirigyelte volna...Kifutópályát teleraktam féknyomokkal. Lényeg, hogy sikerült. Kicsit macerás, de megoldható.
  • wittman
    "Futómű
    A futómű egy orr és két főfutós elrendezésű. Az orrfutó a rendszerben tartás alatt nem változott, KT–38 típusú (átm. 500×180 mm), a főfutók kezdetben KT–86 típusúak, a PFM-től KT–925 típusúak (átm. 800×200 mm). A megnövelt átmérőjű főfutók biztonságosabbá tették a kifutást. Hidraulikus működtetésűek, földön való kormányzásra a lábpedálok szolgáltak, amik a főfutók levegős tárcsafékeit működtették, az orrfutó kényszerpályás." forrás: MiG-21 Wikipédia

Tehát a főfutók jobb és bal oldali külön-külön fékezve tudsz fordulni.

Igaz nekem nincs DCS MiG-21-em, de akinek van, az is ezt mondta.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.10.12. 14:52:11
  • Hecker007
    Akkor a tengelyeknél kell állítani az Axis Tune-al az érzékenységet.
  • bootsector
    Tekerhető a joy, csak marha lassan reagál. Néztem, van valami training mód is, de ott is csak mindenféle kerékfék, ABS, meg egyebeket lehet kapcsolni. Mindent kipróbáltam, de nem akar normálisan elfordulni. Csak azért fura, mert eddig ment.
    Gép rampstart után, kis gázadással szépen el lehetett fordulni, patch előtt, most meg alig, és lemegy a fűre.
    A Su-27-et pl. ehhez képest 5 mp alatt 10-szer körbeforgatom. Itt ez egy kissé meg lett bonyolítva. Na mindegy, próbálkozom...
    Köszi.
  • Hecker007
    Ha nincs pedálod és a joy nem tekerhető akkor az x-y billentyűkkel lehet az orrfutót irányítani, viszont azt nem tudom hogy ehhez kell-e valamit kapcsolni a gépen belül.
  • bootsector
    Sziasztok!
    Van valakinek arra ötlete, hogyan lehet a MiG-21-el kanyarodni a földön? A javítás óta egyszerűen felszállni sem tudok vele, borzasztó lassan akar elfordulni. A joy csűrőjével alig megy. Esetleg külön kell valamivel irányítani az orrfutót? A gázzal is játszadoztam közben, de tökmindegy volt, a kifutóra sem bírok ráfordulni, nagyon lomhán mozog...
    Előre is köszi!