37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    A Bos-ba kilockolható extraként sikerült beletenniük pl magyar festést (egyedi festések csak offline lesznek használhatóak, ezek az extrák online is). Apró baki, hogy azt a tereptarka F festést választották ki, ami sosem repült harci bevetést, itthon hurcolászták körbe amikor a 109-est mutogatták országszerte. Még lajstromszám sincs rajta. Pedig a keleti frontos meszáink sem csak hófehérek voltak, mégis sikerült ezt is elqrniuk...

(az, hogy Sztáligrád mapra a téli festést is ki kell lockolni, az milyen már? )
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.24. 18:44:48
  • LeonSilver
    Pontosan ezért írtam én is, amit írtam Tom. Nem lepődnék meg, ha a BoS-ban is feltűnne ez a fícsör.
  • VO101Tom
    Minden géphez gyűjtened kell a kiegészítőket, ami nem feltétlen fegyverzet, van, hogy póttank vagy péncélüveg meszára vagy sivatagi (!) festés a He-111-hez. Ja, nem, póttank nincs. Mégsem tették bele, mert azt mondták úgysem kell sehol :)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.24. 18:35:39
  • VO101Tom
    RoF field mods mond nektek valamit? :) Klikkelj a dobozokra, hogy mit kapsz azért a pénzért...

Hacker. Tudtommal nincs dedicated szerver, futnia kell a normál dcs-nek a hosztoláshoz.
  • kiskorúbézoltán #10476
    Mer' az alapverziós bombázók nem xp-level-upgrade stílusúak? Az, hogy ugyan nem szim hanem aero-rpg, de van bombázó... há' az csak cukrozása a fikának... ;)
  • kiskorúbézoltán #10475
    Persze, meg reptéri illeték+üzemanyag, nem? A mű és kötelékrepülők se ússzák, má' meg... :P
  • Hecker007
    Urak! Hogyan lehet dedikált DCS szervert futtatni?
  • Borisz80
    Basszus ez mekkora ötlet lenne! :D :D :D
    Neked kellene a DCS marketing vezetőjének lenni!
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.10.24. 17:23:26
  • LeonSilver
    Barátom! Nem azzal van baj, hogy meg kell venni vagy nem, hanem a koncepcióval.
    Ezután már csak egy lépés, és mondjuk 5$-ért kapsz majd 20 Mavericket és 10$ lesz egy javítás vagy gép pótlás leesés után..
  • Borisz80
    Gyönyörű az F/A18! Ideje volt már hogy egy multirole gép feltűnjön a DCS-ben. De jó lenne ha az orosz oldalt is felturbóznák egy kicsit a modernebb Szuhojokkal.
  • Borisz80
    Nem kell megvenni a standard fm-et oszt kész. Szerintem úgy kell erre tekinteni hogy olcsóbban megveheted a Hawk-ot ha nem kell az advanced fm.
    Amúgy ennél működik már a 2 player elöl-hátul egy gépben dolog?
  • sakkay
    Abba egészen biztos lehetsz!!
  • sakkay
    Megmondom őszintén, hogy aki a modern dcs vonalat nyomja, azok a legszerencsésebbek. A kinézet és időszak a 80-as évektől van, a gépek többsége akkor már volt, a fák nemléte (fizikailag) semmi szerepet nem játszik, vagy max egy kicsit zavaró. Vagypl. a távoli dolgok és a színek tónustalansága, a magas szintű műszaki színvonal miatt megint csak nem olyan zavaró. Ti vagytok a legszerencsésebbek. Jó , hogy eredetileg ezek miatt is jött létre a világ. De aki a 2vh szereti-mint én, vagy a helikoptereket-mint nagyon én-az elégé szopóágon van.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 16:22:11
  • Hecker007
    Viszont ami a modern gépek közzé jól fog illeni az az F18 és a Mirage remélem minél hamarabb elkészülnek velük.
  • sakkay
    Semmi gond csak a szokásos dcs faxság...de nem tudom megszokni. Ha csak az elmúlt 3 év egy közös irányba mutatott volna, már rég lenne Vietnám map, 6 géppel, vagy bármi, de lenne...nem ez a-se hús se hal-valami!
    Potyognak a gépek az elmúlt 55 év minden időszakából, csak éppen nincs értelme. Pl. belsimtek. Tök profi munkát végeznek. Minyó, huey, Sabre????mig-15, és talán Cobra(annak örülök mondjuk), de most állítólag a mai változat, ha igaz..most mi a faszom ez a lista?! Hol itt a koncepció?! Egyáltalán mi a faszom történik itt!!!
  • VO101Tom
    A dcs ww2 külön keretprogram lesz a háborús gépeknek, de a legutolsó infó szerint kompatibilisek maradnak a dcs world-el is. Telepítéskor eldöntheted, hogy a háborús térképekre akarod installálni az adott modult, vagy a dcs world alá a modern gépekhez. Bármikor kiadhatnak alá újabb modulokat is, ez független a kickstartertől.

Ami a P-40-est mint gépválasztást illeti, elég furcsa, hiszen főként a P-40 századokat váltották le a P-51-essel, mert '44-re elavult lett. Dogfight szerveren nem sok vizet fog kavarni, az biztos...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.24. 14:09:27
  • Hecker007
    Köszi az infókat, akkor csak jól emlékeztem, hogy anno átmentek ED-hez. Sajnos ilyen infókat az ED nem nagyon közöl, mindig csak a gépeket mutogatják.
  • Hecker007
    DCS alá csinálják, de gondolom a WW2-vel is kompatibilis lesz, különben nem sok értelme van.
  • citroface
    ez melyik game?

a dcs 1944? mert kickstarteren nem hirdették meg az elkészítendő gépek közt...

üdv
  • sakkay
    Stemon 50 valamennyi...54?
  • VO101Tom
    De, többen is átmentek Luthierrel együtt, de ott nincs közvetlen kapcsolatunk, csak pletyka jut el hozzánk. Azt tudjuk, hogy Luthiert kirúgták, mert a fórumon olyanokat ígért amit nem tartott be, és ez a fajta kommunikáció (illetve hiánya) már clod alatt is rengeteg konfliktust szült. Aztán a költségek is eléggé elszálltak (150k volt a kickstarter teljes bevétele, ehhez képest az ED szerint csak a 109 K-4 fejlesztési költségei meghaladták a 130k-t - dollárban persze). Legutóbb az egyik 3D modellező gyereknek láttam a portfólióját egy 3D-vel foglalkozó oldalon, ő csinált I-16-ost, Il-4-est clodhoz (sosem adták ki) és a K-4-est DCS WW2-höz. Ő épp munkát keresett, nem dolgozik már ED-nek. Persze ebből messzemenő következtetést levonni nem lehet, látjuk, hogy a gépek folyamatosan készülnek, bár a Normandia térképet most eltolták Hormuzi szoros utánra, reméljük valamikor majd kiadják azt is. Én nem szeretném, hogy a ww2 vonalat teljesen jegeljék, mert a gépeik kidolgozása tényleg abszolút top kategória.
  • Hecker007
    A régi il2 fejlesztők közül páran nem a DCS:WW2-n dolgoznak? Vagy rosszul emlékszem?
  • VO101Tom
    Tegnap kifelejtettem még egy fontos dolgot, hogy a BoS az nem IL-2. Ők csak a nevet vették meg az 1C-től, meg persze minden korábbi il-2 széria jogait. Néhány fejlesztőt, főleg 3D rajzolókat még átvettek abból a csapatból, és ennyi. A teljes programozó gárda, a teljes vezetőség, a teljes játék engine alatta a Rise of Flight-é (Digital Nature engine). Hogy ezek után miért nem Rise of Flight - Battle of Stalingrad néven árulják? Nyilvánvaló, hogy PR szempontból nagyon nem mindegy, de nálam ez már átverés kategória. Főleg, mert fórumon látni is, hogy aki ismeretlenként keveredik oda, azt csuklás nélkül bepalizzák ezzel.
  • LeonSilver
    60$ ~13-14e Ft
  • sakkay
    15? Ja mondjuk én nem is számoltam ki..Mondjuk az alapból csak' a la-5, meg a fóka hiányzik.
  • LeonSilver
    Sakkay! AZ alapért IS sok a 15k! A teljes sem ér annyit baszki. Nemhogy az alap.
  • sakkay
    Mondjuk ha pont a bombázók érdekelnék, az alapverzióra lehet, hogy nem lenne rossz ötlet befizetned.
    Bocs az offért'.

Megcsinálták az egész belső rész..nagyon jól néz ki...ez egy korai videó, mármint a Henkel béta' kiadásakor..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 10:30:51
  • LeonSilver
    Már azon gondolkodom, hogy ezt a G940-et elcserélem egy rinocéroszra..
  • LeonSilver
    Nosza! Csinálj oktatóvidit, töccsed fel. Tuti vannak itt, akik igen megköszönnék Neked!!
  • LeonSilver
    Tudom. Nem azt mondom, hogy nem bírok vele, nem szeretem. A minyó az olyan szép, nagy :) És nyugis.
    Azt is tudom, hogy a saitek pedál az fasza vót' má kettő is. Ez viszont... elmehet a jó büdös francba a lógitek.
  • sakkay
    Ok...te Leon..hogyan fogalmazzak nagyképűség nélkül olyan faxán megtanultam repülni ezt az izgágát, hogy amikor küldiben vagyok, és mondjuk le kell rakni egy sátortól 4 méterre, egy lendületből, szarozás nélkül megy. Először nem értettem, hogyan csinálják a filmekben, de már megy ez a folyamatosan sülyedő, majd pont a megfelelő helyen kilebegtető leszállás. Talán életemben nem élveztem még így a repülés szimulátorban mint itt..komolyan.A lábkormány meg alap..nagyon jó a saiteké.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 10:20:37
  • kiskorúbézoltán #10449
    Gondolom úgyis 48-as tájmsznyúrománnal fogod beírni mindenhova ha ekkorát változna a BoS... :D
  • sakkay
    Azért nézegessél csak vissza, mert én még mindig reménykedem..tudod, reményhal..
  • LeonSilver
    Ja! És ki fogom baszni a picsába a g940 pedálját! A nyomába nem ér a saitekének. Elképesztően szar
  • LeonSilver
    Nem, én nem szeretem a huey-t. Izgága... a minyó tök nyugodt kis masinéria :) Nemhiába, orosz darab :D

Ha azt a tetves kamerát sikerül életre keltened, szólj.
  • kiskorúbézoltán #10445
    Köszönöm Tom a lényegretörő választ!

Ez kb el is döntötte a dolgot. Ez az rpg-s vonal (xp, level, unlock) teljességgel elfogadhatatlan számomra egy szimulátorban (amúgy imádom az rpg-ket :)), de nyilván én vagyok maradi gyepszőnyeg... Sajnálom amúgy a Pe-2, Heinkel, Stuka, Il-2 miatt, de ha nem hc szimnek szánják amúgy sem akkor ugyanezt a pénzt inkább betolom a dcs-be...
    Igaz ott meg csak vadászok lesznek amikért csöppet sem rajongok, de inkább szim vadászokkal mint nem_szim bombázókkal. :D

Kár a cuccért, vártam amúgy valami jó kis keletifrontost, de így nem... :(
  • sakkay
    Töszi töszi! Edzek, aztán megyek is szállítani kötéllel. . Néztem , hogy van egy letölthető kampány, azt próbáltad?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 09:56:42
  • LeonSilver
    Amikor a szerkesztőben leteszed a csomagot valahová, azután tudod kiválasztani, hogy Can be cargo vagy nem :D
  • LeonSilver
    Alóha!

Drága bajtársam! Egyelőre ne úgy képzeld el, mint ahogyan minden normális e,ber gondolná. A kötél most még nem olyan, hogy nyomsz egy gombot és elkezd szépen letekeredni vagy feltekeredni a kötél.
    A csomag fölé állsz, megnyomod a gombocskát és hoppppárézimi... a kötélen is van a csomag :D Remélem ezt meg fogják csinálni, mert hát eléggé illúzióromboló ez így.

Csomagot szállítani vagy kész küldiben tudsz, vagy magadnak kell kreálni.
    A mellékelt képen látható, hogy és hogyan.
  • Hecker007
    Készül a P40: