37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Az eszem megáll baszki! Mióta is megy a hercehurca??
  • Hecker007
  • sakkay
    Mostanában többször is volt rajdam-dk2-szóval ha felemeled a fejed, van egy kis rés és éppen láthatod a poharat. Pedig nem éppen kicsi az orrom, de kiláttam mellette. Ha tudod hol a pohár, megfelel. Az azért halkan megjegyzem, főleg ha olyan típusú a játék-vagy új a tesztalany-nem nagyon érdemes teli poharakat kirakni a környékre.
  • sakkay
    Mert amúgy mi a gond a csomag témával? Esetleg prezentálná valami sokkal izgalmasabbat? Szerinted hová kelleni irkálnom a saját dcs hülyeségeimet az arma 3 fórumba? Xxxxxxx...
  • Solt
    Nem, ne is mond... írtak nekik a belga fogyasztóvédelemtől, szartak rá... írt nekik az amerikai forgalmazó, szartak rá. Marad az EU-s kisértékű követelések eljárása... :(
  • LeonSilver
    Te Solt! Még mindig nem rendeződött??? Nebassz!!!!!
  • Solt
    Állítólag lesz rajta egy kamera, ami gombnyomásra kiteszi majd a kijelzőre a külső képet... :)

Én majd akkor játszom, ha visszakapom a TIR-em... :)
  • whiteskull
    Akkor mehetnénk multiban csomagot emelni. :)))

No meg poharat is.

Erről jut eszembe. Azért arra kíváncsi leszek, hogy oldják meg, hogy az oculus használata mellett megtaláljam a poharam az asztalon. :)))
  • Solt
    Na, most már ez is unalmas, nem csak a csomag! :D

( asszem többet nem iszom... legalábbis ma már... )
  • whiteskull
    Naná, de ez, hogy jön ide? :))
  • Solt
    Rendetlen vagy... :D
  • whiteskull
    Pedig rá jobban hallgatok. :)))
  • whiteskull
    Az asszony is mondta, hogy hagyjam abba az ivást, de .... :DDDD
  • Solt
    Csssssss... a csomag téma unalmas. Nem mondták még?
  • whiteskull
    Hát eddig nemigen foglalkoztam ezzel a csomag témával, de azt hiszem holnaptól én is megpróbálom. :)))
  • gsg16
    többek közt azt is,igen!
  • macleody
    Mert akkor be tudja kötözni a darut ha megsérül? :)
  • gsg16
    arra azért kell ügyelni,hogy annak,aki felkötözi a csomagot a gép aljára,legyen darukötöző vizsgája!
  • LeonSilver
    Nehogy már az is baj legyen, hogy a DCS topikban valaki a DCS-vel foglalkozik baszki.
    HA nem tetszik ne olvasd el.
  • Cancri55
    Picit unalmas mar ez a csomag tema, valami egyeb reszlet nem maradt ki?
  • sakkay
    Hm...most 2 csomagot raktam le egy tetőre a második pont ideálisan pottyant'...és függőleges maradt, éppenúgy, mint amikor felvettem..tehát ilyen is van.
  • wittman
    Nvidia driver frissítés 344.48

DSR bevezetése Geforce 400-as sorozattól(FERMI): Dynamic Super Resolution

DSR teszt

Na egy tesztet csinálok ma, hogy mennyire terheli meg a GPU-t, meg milyen lesz a képminőség. Egyenlőre nálam 4xMSAA a DCS-ben, 4xSSAA a driverben plusz van bekapcsolva és 16xAF, azt még bírja a GTX580.

A DSR-el "megszűnt" az SSAA. Puding próbája az evés...
  • sakkay
    Ok, csak mondom hátha én vagyok béna.
  • LeonSilver
    Nekem sem, szerintem ez fícsör. De csak képzeld el. Egy csomag össue van faszán készítve és bele van rakva egy neccgariba.
    A dobozok szépen egymásra vannak pakolva. Majd felveszed, mész vele x kilométer és valahol lerakod. A necchari jellegéből fakadóan tuti, hogy nem szép, katonás rendben lesznek a dobozok. Mármint IRL.
  • sakkay
    Leon ha lerakom a csomagot, mindig szétlapul, vagy finomabban kell lerakni..Úgy értem a szétlapultat , hogy elfekszik a csomag, nem pedig egyenes, mint amikor felveszem.
  • LeonSilver
    Ja, az 1000 kilogrammos cuccal én is oboáztam egyet :D
  • sakkay
    Mondjuk az első rendes lebegős beakasztás után, hamar rájöttem, hogy az 1 tonnás doboz' az sok. Főleg amikor egy ház tetőre akarom lerakni..főleg, hogy most néztem a másik meg 2.5 t...had ne mondjam. Kb. mint ha hozzákötném magamat a teherautóhoz, aztán nyomok egy sprintet..mármint elkezdem ugye, amíg meg nem feszül a kötél
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.27. 21:26:50
  • kiskorúbézoltán #10533
    Ahogy sakkay is mondja - naon helyesen - nem a fadoboznak rádijózol (mert májer csávó vagy és nem egyszerűen kiinteget a fedes, hogy "Akasszátok vazze..."), hanem a földi jómunkásembereknek akik akasztyák a kampót e. ;)

Amúgy jól látom, hogy nem is a csőrlőn lóg a cucc hanem a középen lévő valamihez van bekötve? Szorri én már nem emlékszem, hogy mi a kultúrált megnevezése...
  • sakkay
    Hát pl. az, ha én megyek egy géppel aztán történetesen odamegyek a csomaghoz és kilököm a horgot, akkor tudjam már ellopni egy helikopterrel, még ha a torony nem is tud róla! Értem én, hogy parancs nélkül nem kötik meg a katonákok,de azért na.
  • gsg16
    pláne ugye egy fadobozzal?
  • kiskorúbézoltán #10530
    Mi ezzel a probléma, hogy rádijózni köll?
  • LeonSilver
    Örülök, hogy sikerült!
  • sakkay
    TE JÓÓÓ ÉG!!!!
    Rádiózni kell a csomagnak, hogy felugorjon!!És tényleg! Beszar behugyoz! DCS világ
    De megy! Köszi Leon.Mindenre gondoltam,de erre nem.
  • sakkay
    Csak most néztem meg..kíváncsi vagyok, mert ennél jóval közelebb szálltam le, és úgy sem akasztott. Na megpróbálom a pipát is.
  • Szaggatos
    Ilyen esetekben a pilóta elővenné okostelefonját és a játékon belül elkezdhetnél angry birdsezni :D
  • csolee
    Pilota kimentést már akkor is terveztünk wargamemben amikor még csak kamov volt. Hozzá tartozik a történethez, hogy ehhez nyugis pilotára van szükség, aki megvárja azt a 15-30 percet is, hogy oda érjenek érte (addig nincs repülés :o)
  • LeonSilver
    Értelek én. De ha már... Én úgy képzelném, hogy leszállna melléd a heli és szépen becsüccsennél hátra.
    Aztán ha visszaszállítana a bázisra, akkor akár új gépbe is ülhetnél és hajrá :)
    De szép lenne :D
  • Borisz80
    Mivel füst meg semmilye sincs a lelőtt pilótának, így a helit rádión (TS-en) kellene odanavigálnia a helyszínre, kb belőnie a saját pozícióját, koordináta és aztán mehet vizuálisan is a heli leszállásának a helyesbítése.

Hát ha nem is lehet a lelőtt pilótával beszállni azért a helikopter le tudna még szállni mellé. Ezután a lelőtt pilóta meg ESC quit-elhetne... az az beszállt :D

Kíváncsi vagyok hogy ha ellenséges földi egységek mellett érek földet a pilcsivel akkor vajon rám lőnek majd? Mert az biztos hogy meg lehet halni a pilcsivel, mert amikor a felszállón bóklásztam és rám szállt egy AI Szu-25-ös akkor kampec volt.
  • gsg16
    merjünk nagyot álmodni! :)
  • LeonSilver
    Ez tényleg jó ötlet, de szerintem nem működik :(
    Offline még scak csak, bár szerintem ott sem. Online meg az kellene, ami nincs.
    Tudod, hogy két ember tudjon egy gépben lenni. Állítólag talán-talán lesz majd ilyen, akkor lehet ez is menni fog.
    De az ötlet nagyon fasza!!!