37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #10640 Uram Irgalmazz!!!nem volt vele napi kapcsolatban!a másik meg kétszAAzezerért oda adná a híres SZÍNÉSZ szobrát!!!a harmadik barom meg alig tudja kihúzni a kezét a szoborból!az ilyen műsorok miatt nem nézek én már régóta tv-t -
-
Hát igen... -
feca1229 #10637 Ezt még nem is láttam! Egy igazi bárdolatlan suttyó paraszt! Még azt mondja, hogy "nem is napi kapcsolatban voltam, de olvastam tőle" miről beszél azt sem tudja szerintem, hogy kicsoda! Most nem is akarok megbántani senkit, de valóban van egy nép csoport, akiknek csak az számit, hogy milyen fémből van a szobor. A legszőrnyübb az egészben, hogy erre a műsorra van kereslet és ez a senki meg is él ebből! -
Jaja, volt ilyen. Csakhogy győzike egy ostoba barom!
Ésss ENNYIRE setét baromállat. -
Sziasztok! Valakinek megvan a Sabre? Jó gép, érdemes beszerezni? -
feca1229 #10634 Azt mondják a népek egyszer volt valami műsör ahhol Győzike a terepszállást, terpeszállásának olvasta, és azt kezdte el mutogatni! Valami activity-s műsör volt?! Amúgy kiskorúnak én is taposóaknát olvastam! :-) -
gsg16 #10633 vagy csak valaki felvilágosította,hogy "mekkora lógós g*ci vagy"
-
kiskorúbézoltán #10632 Vagy mennek még ilyen repülések??? -
kiskorúbézoltán #10631 Ne is reménykedj, egy pszihomókus simán átlát az ilyesmin. Én pl még meg se szólaltam amikor már tudta, hogy mekkora lógós g*ci vagyok... :D
-
kiskorúbézoltán #10630 Pedig mekkora királyság lett volna! De azért így is jó lehetett... Sajnálom, hogy lemaradtam erről a korszakról... :) -
Pedig egyszerű.
Az a szó, hogy taposóka nem egy hétköznapi szó.
Viszont a taposó után van a és k betű. Az agyad az első hétköznapi szóvá egészítette ki a taposó -t
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.31. 19:17:25 -
Caterpillar #10628 Neem, azt azért nem, de ettől még fun, koordinátákat mondani, és irányítani a légicsapásokat! :) -
kiskorúbézoltán #10627 Nem mondod, hogy valaki(k) betanulta(k) a 9 sorost és nyomta élőben?! :))) -
Caterpillar #10626 Nekem úgy rémlik, ha van akkor rávezet... De ettől sokkal nagyobb fun, ha játékos adja azt is. -
kiskorúbézoltán #10625 Na, ez az, hogy az első passzoló szó az akna volt.... :)
Más.
A-10C zsokéktól kérdezném, hogy láttam én a tréningben vagy valami videnyón, hogy jtac szépen leadja a 9 sorost és az alapján megy a rávezetés. Na ezt csak külön így szkriptelt küldetésben tudja a dcs vagy ha van jtac akkor az megcsinálja a rávezetést?
-
Azért lesz belőle az, mert felületesen olvasunk. A szó első felét olvastuk el, az agyvelőnk (az a kicsiny) pedig kiegészítette az első szóval, ami szerinte passzolt ide :) -
sakkay #10623 Lebuktunk Leon!
-
kiskorúbézoltán #10622 Taposóakna... Na, fasza... :D
Az egy dolog, hogy pongyolán írok de, hogy taposókából miért pont taposóakna az csak pszihiáter mondja majd meg... :D Az igazán necces az az, hogy nekem van papírom (nem is kis kupac) arról, hogy elmeroggyant vagyok, nem nektek... :P
Mindenesetre köszi az iránymutatást szétnézek szájtekéknél. -
sakkay #10621 Pedig elgondolkodtam, hogy baj lesz a következő orvosi szűrésen
,de akkor megnyugodtam!
-
Bazd meg, én is annak olvastam :D :D
Mondom, mit akarhat vajon kiskorú kartárs az aknákkal... de gondoltam, lelken rajta :D
Amúgy pedálból saitek, nem vitás. Mihelyst tudok egyet venni a G940 pedálja meg a picsbe. -
sakkay #10619 Nekem saitek pro van, Leonnak már nem(g940+pedál-ra váltott és ezért használ logi pedált) és már nagyon bánja! 
Úgyhogy a válasz mindenképpen Saitek....Ja, és taposóaknának olvastam amit írtál-nem is értettem mi ez-de most, hogy jobban megnéztem-taposóka!?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.31. 17:46:04 -
kiskorúbézoltán #10618 Sakkay kartács, engem ne a helikrő' győzködjön, hanem a pedálhoz adjon tanácsot ha van vele tapasztalata, milyet vagy milyet ne vegyek ha veszek... :D
A helikkel önmagában a repülés is frankó, nem kő' bizonygatni! :) -
És tényleg ez a legjobb kifejezés rá, hogy böszme :D -
sakkay #10616 Na...
az egy igazából harci' helikopter a kamov. A gond az vele, hogy nem váltotta be az "egy pilóta mindent megcsinál" reményeket, ha repülöd, azonnal meglátod miért
. Ez még nem is olyan nagy gond, mert azért komoly irtást lehet(ne)vele csinálni, amennyiben a DCS világban lennének fák fizikailag is, de mivel nem így van, a rakéták vígan átvágtatnak egy 600 m erdőrészen, és telibe kapnak. Szóval amikor erre rájöttem-hogy nem csak hogy átmegy a rakéta, hanem lát is az erdőn keresztül-úgy kb. fél évig nem dcs-tem. De ha ez nem okoz problémát érdekes vele repülni.
Maradt tehát a két többcélú helikopter, és ezért még hálás is vagyok, mert tuti nem vettem meg volna egyiket sem..és nagyon örülök, hogy nem így lett! A kedvencem a huey-nagyon ajánlom, igen nehéz vele komoly missziókat repülni, de ha belejössz, hihetetlen élmény. Van még a minyó, na az Leon nagyon szereti, én tegnap vettem, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni, max. annyit , hogy bivaly erős a huey után(és eléggé böszme)
.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.31. 16:55:57 -
kiskorúbézoltán #10615 Ha esetleg meglepném magam magam egy taposókával mik az ajánlott/nem ajánlott lehetőségek mostanság?
Elsődleges prioritás DCS helik. -
priluki #10614 kösz igen :) közbe pont rájöttem -
priluki #10613 ohh megoldodott.. a cd kulcsokba meg volt onnan kellett kimásolni :D azért köszi -
steamben jobb gomb a DCS-esn és View CD Key, az ott szereplő kódot kell beírni mikor kéri a játék. -
priluki #10611 minden steames.. sik ideg vagyok.. nem töröltem ki a mailt.. csak elismervény jött ,hogy megvettem -
beci43 #10610 Igen elküldik,lehet hogy kitörölted?Azt még nézd meg a beállításoknál,ha van több emil címed,melyiket adtad meg.Ja most nézem,hogy steames...az más tészta.Többi modulod is steames?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.10.31. 12:42:07 -
gsg16 #10609 ha a hivatalos oldalon vetted,akkor ott is meg kell lennie a kódnak,de email-ben is elküldik.ha jól emlékszem -
priluki #10608 üdv,most az akcio keretében megvettem az uh-t (steam/paypal) és mikor repülni akarok vele valami aktivácios kodot kér.. de emailba nem kaptam .. az hogy vagy hol van?? eddig ilyen nem volt -
Solt #10607 De... nagyon "kemények"... Sem a belga fogyasztóvédelem levelére, sem a Naturalpoint levelére nem válaszolnak! :D És baszki ez egy olyan webshop, ahol több tízezer ajrós cuccok vannak... Ez nálunk lenne, már szerepeltem volna a blikk címlapján... :) -
gsg16 #10606 a freetrackemmel nincs ilyen gond szerencsére 
-
beci43 #10605 Most olvastam,nem mondod hogy még mindig tart a trackir hercehurca?A qrwa anyjukat! -
sakkay #10604 Na abba' egészen biztos vagyok! 
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.30. 20:27:48 -
Jaja. Mit is képzel... hüJJe postás.. :D :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.30. 20:26:58 -
Sok-sok örömöd lesz benne faterkám!!! Qrva jó gép! -
gsg16 #10601 majd rád lesz szólva!