37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Beszereztem a Sabre-t. Első leszállás orrfutótöréssel. Éppen sikerült megállni. 
Utoljára szerkesztette: i robot, 2014.11.02. 20:24:04 -
Létezik. DCS... -
Nekem is
Remélem a Mig29-eseket is megcsinálják ilyenre.
-
gsg16 #10677 létezik az,hogy egy régebbi verziószámú DCS-ben készített baromi egyszerű gyakorló feladat,esetleg nem működik,a mostaniban?hónapokkal ezelőtt csináltam egy olyan küldetést,amiben egy F15-öst,és 3db A10A-t kell levadászni SU27-el.először lelövöm,az F15-öst,aztán utána megyek a többi gépnek.lelövöm az első A10-est,kifordulok,teszek egy kört,közben dobálom az infra csalikat,majd amikor befognám a következő A10-est,vagy leáll a dcs,vagy egyszerűen kilép a mission-ből,egy hiba üzenettel,ami valami olyasmi,hogy nincs meg a briefing file. ezt eddig kétszer csinálta meg,mindig ugyan akkor,amikor befognám a következő A10-est.addig működik rendesen. -
vágatlanul-16 006-1.rész 2000.08.09
face kell hozzá -
beci43 #10675 EDGE képek.Nekem tetszik. -
kiskorúbézoltán #10674 TM Warthoggal vannak olyan jellegű problémák mint az elődjével (Cougar?)? Vagy esetleg más problémák? Ángélus fórumokon vannak hardveres kifogások (középrehúzás pl) de egyedinek tűntek, meg elég sok rosszat olvastam itt-ott a szoftjáról. Szóval mi a helyzet? Gondolom csak van itt is akinek már megvan egy ideje. -
Nem erről van szó, Te is tudod. -
Állítólag nem indul el az oculus pl AMD-n.
Bratyónak van dk2-je és nagy feketeséget produkál. Állítólag hardware specifikus az oculus a dcs-ben. Ha nem olyan konfigod van amit a dcs fejlesztők kigondoltak akkor így jártál.
Te tudsz erről valamit?
Neked milyen hardware -od van?
Egészen pontosan hogyan indítod el a dcs-t oculusal? Hátha csak ő a béna, bár kétlem. -
sakkay #10671 Álljunk meg egy szóra tanár úr-rendszeresen nézted nemdebár? Dedebár!
-
sakkay #10670
Jobb oldalon a menü az automata pilóta. Bal shift+bal control+h-val hozod elő. Az aktiválása -((ez nem biztos csak az "a"))-bal alt+a -
Én mást nem bírok testvérem!!!! Agyfaszt kapok a mónikasós beszéd- illetve írásmódtól... -
sakkay #10668 Csak, hogy tudd, majdnem ki lettem baxva a fórumról(persze nem igaz) mert szét idegesítettem egyeseket a huey dolgaimmal.. 
A kérdésedre a válasz az automata pilóta használata. Mindjárt keresek róla vidit.. -
sakkay #10667 Mi van már te sem bírod?
-
-
priluki #10665 ja ja :D amugy marha nehéz irányitani.. föleg föl leszállásnál.. nagyon sokat gyakorlom.. :D egyépként ha misszio közbe bal oldalon lehajtom a célzót akkor vezet a másik pilota vagy hogy van megoldva? egyépként azt mivel irényitom mert a joyra az nem reagál,de ha lehajtom a gépet se vezetem a joyal -
sakkay #10664 Gondoltam, hogy nem néztél fölé mögé rendesen!
Én is így jártam először, eléggé el van dugva.
-
priluki #10663 ja ja közbe megtaláltam csak mögé kelett nézni ,köszi :)
Borisz80?: Ezt hogy érted? Vagy csak én maradtam le valamiröl? dk2 vel játtszom nekem megy, van oylan hardwer amin nem?? -
A bal oldali pilcsi célzókája M, a tiéd jobb ctrl+m és jobb shift+m ha jól emlékszem. Az egyik lenyitja a másik bekapcsolja. -
visszatérve a DCS oculus vs hardware témár:
Akkor milyen hardware-el is kompatibilis ez a drága jó és csodás DCS, hogy oculus DEV2-vel is lehessen játszani?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.02. 17:05:14 -
priluki #10660 ja én oculussal tolom ,ugy szeretném ahogy mondtad.. de ugyebár mind a két oldalon van.. és egyiket se tudom.. -
kiskorúbézoltán #10659 Én is úgy tettem. ;) -
ZSOOLT2 #10658 Rendben, köszönöm a választ, végülis lehet, hogy mindkettőre beruházok. -
Jó gép. Egyedül a célzókészülék kezelése lehet bonyolult. Orrfutó kormányzás kicsit érzékeny, de lehet hogy nálam van rosszul beállítva.
Meg elég "poénos" úgy vadászkodni, hogy nincs radarod, és a dcs vadászirányítás meg nem mond pontos magasságot, csak kb +/- 3000m-es tartományt. Ha nincs az F10 térképen bekapcsolva a gépek megjelenítése akkor az életben nem találod meg a másikat.
Nem tudom hogy igazából is ilyen nehéz meglátni egy füstöt okádó légi járművet de a dcs-ben marhára nehéz.
A MiG-15 elleni légiharc meg rémálom. Úgy megy a gép mintha rakétahajtóműve lenne. -
sakkay #10656 A eszköz hátoldalán fent, egy pöcök..elég nehéz észrevenni-persze előtte nyissad le. (gombot kiosztást soha nem néztem, trackIr-t használok)Vagy arra gondoltál ami ami csak vetítve van? -
priluki #10655 csá az uh helcsin melyik gombal tudom a "célkeresztet" bekapcsolni pilotaként.. ? -
kiskorúbézoltán #10654 Előregyártott küldetésből amúgy sincs sok, kimondottan földi cél elleni meg mindkettőnél max egy-kettő van. Küldetéssorozat - kampány ha úgy tetszik - meg csak a Musztánghoz van egyelőre, abban nem tudom milyen küldetések dominálnak. Amúgy mindkét gép megéri szerintem a 15 dolcsi árát most a kedvezménnyel. Ha gazdasági megszorításokat vezetnék be a szimulátorozásra és csak az egyikre lenne most pénzem és földi célt szeretnék támadni én az Sabre-t választanám. -
gsg16 #10653 a "mission editor"-ban olyan küldetést gyártasz magadnak,amilyent csak szeretnél. -
ZSOOLT2 #10652 Sziasztok!
A Steames akció miatt lenne egy olyan kérdésem, hogy a P-51, vagy az F-86 küldetései között van több földi célpontok elleni feladat? -
Köszi! :) -
carlosfly #10650 5k max a joy ára. Ha annyiért elmegy örülhet is. Nekem több is van belőle , néha ha kedvem van egy egy retrós havernak kitömöm egy arduino panellal és eljátszogat vele. Nagy reményeket hozzáfűzni nem szabad.
-
Köszi az észrevételeket, továbbítom! :) -
Ja, ezt látod nem tudtam, nem néztem ennyire utána. Akkor az 5k is sokk, szerintem nem fogja eladni.
-
Caterpillar #10647 A nagyobb baj az lesz, hogy szerintem már nincs hozzá driver, ez még ugye az x45 előtti verzió, nem tudom milyen állapotban lehet, de 5nél többet nem mernék kérni érte, persze nem azt mondom, hogy írja át a hirdetést, de aki tudja mit vesz, az ennyiért semmiképp nem fogja megvenni.
Ha itt megnézitek, X36 USB is max XP-re jó, a gameport meg max ME...
-
Rendben, köszi az észrevételt, rákérdezek! :) -
kiskorúbézoltán #10645 Én megvettem most a leárazáson a Sabre-t és - bár a legkevésbé sem érdekelnek a vadászgépek - nem bántam meg. Már nem propi, de még nem is túl bonyolult, de azé' van mit kapcsolgatni gép. Kellemesen egyszerű beindítani, kis szimes tapasztalattal minden előkészület nélkül le lehet csavarni vele rögtön egy felszállás-kis örmömrepkedés-leszállás menetet. A Sabre ásszá válás viszont biztosan hosszabb út, ha rendesen beleássa valaki magát a gépbe, biztos, hogy egy darabig benneragad mert lehetőség az van benne.
Egyszó mint száz, ahogy a művelt csecsen hegyirabló mondaná: Ennyiért* rablás megvenni... És a csecsen hegyirabló ért hozzá. ;)
*A 70%-os leárazásról van szó gondolom.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.01. 08:48:07 -
Tudom Papa, hogy nem a tied.
Én azt mondom, hogy olyan 12-ért meghirdetheti és ha alkudnak, akkor 10-ért odaadhatja.
Persze egyrészt függ attól, hogy milyen állapotban van és a kereslettől is! Ha elviszik 15-ért akkor ne adja olcsóbban. Érted?
Én is adtam el voodoo1-es kártyát 2002-ben 15 Ft-ért. :D Az embernek az kellett - nekem volt. Mondtam ez az ára - oké. Nem lett átbaszkurálva, tudta mi az.
Szóvak egy árucikk alapvetően annyit ér, amennyit adnak érte.
HA így hirdeti, hogy 15e Ft, akkor írja oda, hogy az ár bizonyos szintig alkuképes és akkor mindjárt más a leányzó fekvése. ;)
-
Ööö, én nem tudom, közvetítek.. :) Mennyi lenne a reális ára? -
Nem gond Papa, miért lenne az. Csak... nem sokkkk érte egy kicsinyt?
17-18e Ft-ért van x52.. Az azért mégiscsak ;)
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.01. 08:30:27 -
Sziasztok, ha nem gond beteszem ide is.
Egy jó barátom árulja a következő cuccokat:
Saitek X36 HOTAS
(X36F bot + X35T gázkar)
review: Link
Kép: Link
Ára: 15e Ft