37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Köszi. Éppen ezt teszem, valószínűleg ez lesz a gond..
  • LeonSilver
    Igen, nyomnak rá. Nem beszélve arról, hogy ha valami probléma lesz vele, akkor visszaküldözgeted?
    Van itt olyan srác, aki az EU-ban vett TrackIR-t - problémája volt vele és 10 hónapja nem történik semmi. Se pénze se TrackIR-je..

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.04. 19:22:24
  • priluki
    értem,kösz .. amazonon lehet rendelni csak nem tudom vámot nyomnak e még rá..
  • kiskorúbézoltán #10717
    Én körbenéztem valamennyire mostanábana hotas lehetőségek közt, de szerintem az 50k-s kategóriában nem találsz jobbat. A helyedben megvárnám amíg bejön. Az 52(pro) nem jelentősen olcsóbb és jóval kevesebbet tud.
  • Hecker007
    Csinálj szerintem egy tiszta nv driver telepítést, nekem a legutolsó driverrel voltak fagyások, igaz dcst nem próbáltam vele. 344.11 nálam tökéletesen visz mindent.
  • sakkay
    Mindegy, nem fontos
    Az már inkább, hogy mától folyamatosan fagy a dcs küldetésben-tapasztalt valaki ilyet? Mondjuk az nv akart valamit frissíteni, de nem igazán sikerült neki.
  • LeonSilver
    Kitől? Vagy mi van?
  • sakkay
    Kaptam is egy kedves privátot Tájföldről..
  • Caterpillar
    Ugyan... Csak megsértődött, mert a múltkor (jogosan) elküldtétek a 'csába... Hisztizik Tájföldről és trollkodik, mert túl sok ideje van...
  • gsg16
    tessék,egy internetről megrendelhető egyszerű lézer pointer.és ha nem hiszed el,rendelj egyet,és én szívesen a szemedbe világítok vele,kb 100 m-ről,sőt,utána még a szemészetre is elkísérlek,mert alapjában véve fasza gyerek vagyok!
  • VO101Tom
    Sokkal jobban vakít, mint gondolnád, Dunakeszin is volt ilyen pár éve, amikor az egyik paraszt a leszálló gépek pilótáit célozta vele, mert zavarta a kisgépes vontatás hétvégenként, és elhiheted nem azért jelentették fel és hajtották a rendőrök napokig, hogy ki lehet az, mert senkinek nem volt jobb dolga...
  • priluki
    Hi. Tudnátok ajánlani valami joyt? saitek x-55 öt néztem de nem nagyon lehet kapni.. valami hasonló kategóriásra gondoltam.
  • sakkay
    Figyelj csak!
    Van alapja, nem is kevés.
  • Cancri55
    Na azt azert megneznem mikent zavarsz le akar egy helikoptert az egrol egy pointerrel, ezt te sem gondoltad komolyan......
  • kiskorúbézoltán #10706
    Kérdezném, hogy amúgy mit számít, hogy civil, rendőr vagy katonai gépet villogtat pofába a lézeres cuccával, de szerintem trollt etetünk...
  • Seaweed
    Rendszeresen visszatero hir hogy epp leszallo polgari utasszallito pilotajat vakitottak el ilyen szarral.
    Masreszrol meg ha mar a sex kerdest taglaljuk, ha olyan helyen maszol ra az asszonyra ahol lathatnak, akkor annak pont az a varazsa hogy "meglathat valaki"...bent lakasban, szobaban meg nem tok mind1 hogy a heli epp a haz felett repked..max ha leereszkedik az ablak ele akkor belat...de van fuggony, redony, stb...
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.04. 10:28:38
  • gsg16
    nem tartanád annyira ártalmatlannak azt a lézerfényt,ha az így elvakított pilóta által vezetett polgári helikopter a Te udvarodba zuhanna be!nem hiszem,hogy tudták a videón szereplő,végtelenül jó fej fiatalok,hogy most "csak" egy kamerába világítanak bele éppen.
  • Cancri55
    Mi a rosszabb, egy artalmatlan lezerfeny, melyet most egy kameraba neha sikerult belevillantani, vagy neha-neha azt sasoljak, ahogy rajta vagy az asszonyon...
  • Borisz80
    Bummm egy Hellfire!
  • Borisz80
    miiii? :D
  • GaBika6
  • Seaweed
    Kezet labat eltornem annak aki polgari nagy gepeket is ilyen szarral vakitanak el....vagy megjobb, kidobnam 5000-rol ernyo nelkul!
  • Cancri55
    Johet az f-35 sim

f-35
  • LeonSilver
  • sakkay

Rábaxtak a kis köcsögök!
  • kiskorúbézoltán #10695
    Mármint élőben ott lenni és látni a csak virtuálisan létező dolgot? :P

Akkor nézd mégiscsak trekkből és tekintsd úgy, hogy qrvára lagol az életed... :D
  • sakkay
    Ok, ez igaz, csak ez még mindig kísérleti modell. A dk1 tudta, ez nem-egyenlőre.
  • Borisz80
    mert az nem ugyan az mint élőben ott lenni és látni ;)
  • kiskorúbézoltán #10692
    Utólag trekkből mé' nem jó?
  • Borisz80
    Pedig pont azért kellene, na meg hogy a másik ember fia is élvezhesse- nézhesse hogy a programokkal mint pl az Alien Isolationnal vagy akár a DCS-vel mit alakít a sisakos emberke. :D
  • priluki
    Szerintem nem is érdemes mert eszi a gépet eléggé !
    Leonsilver: Értem,jogos elfogadom és figyelek rá ,de te tisztelj meg kérlek azzal ,hogy nem ilyen lekezelő stílusban figyelmeztetsz.
  • repvez
    Valahol olvastam, hogy a DK2-vel ezt már nem lehet megoldani, hogy a monitoron is megjelenjen a kép, ezért nehezebb a demozás is vele.
  • Firewing
    A winfos nem tud egy full-screen-es alkalmazás mellett másik ablakot aktívvá tenni, csak úgy, ha a full-screen-es lemegy a tálcára,
    emiatt megoldás szerintem, ha ablakban futtatod a DCS-t és a x:\y\DCS World\Config\MonitorSetup\ mappában csinálsz/szerkesztesz egy .lua file-t amiben megadod, hogy tegye ki a képet a monitorra is. Gondolom Oculus esetében is ugyanúgy kell számolni a koordinátákat, mint mondjuk 2 monitor esetében.
    Ez csak tipp, de szerintem talált, süllyed.
  • Borisz80
    Így csinálja ő is. Hát akkor szar a DCS. :D
    Javítani? Nem élek olyan sokáig :D

Oculusal kapcsolatban kicsit off kérdés:
    Hogy lehet azt beállítani hogy ha játszik az oculusal akkor a monitoron is lehessen látni amit ő lát. Mert jelengleg a probléma ugyan az, ha elindul az oculus akkor a monitor elsötétül.
  • LeonSilver
    Örülünk annak, hogy új dimenziók nyíltak meg előtted.
    Ettől függetlenül közlöm Veled, hogy nincs olyan szó szép, és változatos nyelvünkben, hogy egyéPként.
    Tiszteld meg a többi fórumozót, hogy megpróbálsz helyesen írni.
    Ja! Kérlek ne próbálkozz a "nyelvész topik vagy mi a rák?" szerű kérdésekkel, mert nem az és mert törlöm az ilyen jellegű hozzászólást.
    Köszi!
  • priluki
    :D hát akkor bocs.. akit idegesitek sztm tudja szelektálni a hsz-eket és hamar továbblép :D tény nem vagyok nagy repszimes a nulláról kezdem de miota meglett az oculus uj dimenzio nyilt :P

Borisz80: MS-7752,Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 mag, 4 logikai processzor, kari meg gtx770 simán elinditom és megy a játék érzékeli a riftet.. be kell állitani,de gondolom azt a menübe megtalálta.A menü a monitoron van mikor elinditod a missiot már az oculuson jelenik meg a betöltő kép is.. Ha esetleg hardwer miatt nem megy tényleg biztos javitani fogják..
  • gsg16
    a GAZ sofőrjének gondolom a széklet,és a vizelet egyben folyt bele a surranójába,a nadrágszárán keresztül!
  • LeonSilver
  • sakkay
    Közel volt..
  • sakkay
    Tudom..csak nem tudtam kihagyni