37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez a jégtelenitő panelja az a 3 kapcsoló, mint irtam csak hálózati megszakitó, tehát amig azok nincsenek felkapcsolva addig itt hiába tehered kapcsolgatod nem történik semmi ,mert nem zárt az áramkör igy. Mivel nagy áramot vesz fel a jégtelenitő, hogy felfütse a lapátok belépőélét.
És van angol feliratos magyar kabin, ugyhogy maradhatsz azzal is realitáson belül. a forszirozás meg csak egy kapcsoló ami kienged egy blokkoló mechanizmust és igy tovább tekerheted a hajtómüvet felfelé.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.11.20. 19:20:01 -
sakkay #10999 Leon, igazad volt! És tényleg a 3 lekapcsolandó az anti ice...na most akkor kíváncsi vagyok az mi, amit eddig annak hittem
...
az is az, csak ott állíthatod a részleteket.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.20. 19:04:58 -
sakkay #10998
Mondjuk a képeket átnézhetem, az még nem csalás.
-
sakkay #10997 Ott néztem először, mert a Hueyon is-miután bekapcsoltad a panelon-ott szabályozod. De itt nem találtam..de megint megnézem. -
sakkay #10996 Köszi, de realitás mániám van, és úgy tudom nincsen angol feliratos.
Én is érzem , hogy ez hülyeség, de mégsem akarok angol kijelzőt, azt olyan könnyítésnek érezném. De azért tényleg köszi Tom. -
Elvileg van egy "forszirozott üzemmód, ahol 10% körüli erőt lehet még addni, és ha jól emlékszem akkor a kollektiven kell lennie a kapcsolójának. -
Nem tudom, hogy az angol és az orosz közül melyikkel jársz jobban, a minyó feliratait angollá tévő MOD nem segítene? Pl ez: http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114166 -
carlosfly #10993 Ha már uncsi a DCS intro zene cseréljétek le: Dcs intro muzsika -
sakkay #10992 Leon!
Kellene egy kis segítség a Minyóhoz.
Hol lehet kapcsolni vészteljesítményre, és\vagy van-e itt olyan mint a Hueynál, hogy az 5% én kezelhetem veszély esetén?
Balra fent találtam valamit amit lefednek pirossal'...jó helyen kapisgálok? -
carlosfly #10991 Nincs 21-esem de annál nincs ez a lehetőség?
View settings Ha van akkor nézd meg melyik lua fájlba változtat, ott lesz a megoldás.
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2014.11.20. 06:59:36 -
Üdv Urak,
ha esetleg valakinek van egy eladó Trackir 4-ese vagy 5-öse, azt megkérem szóljon nekem.
Thx -
Meg lehet azt csinálni DCS-ben hogy a nézettel szabadon teljesen hátra lehessen fordulni és ne akadjon meg a nézet? -
Jó katonák. Csinálják a dolgukat felesleges pofázás nélkül
-
Nekem sokszor még single playerben sem válaszol a földi személyzet illetve a torony, pedig jóra van állítva a csatorna.
Mindenesetre a kérésre simán rádugják az APA kocsit a gépre és lehet indítani, csak nem szólnak semmit se :) . -
kiskorúbézoltán #10986 Jóvanna, leesett csak lassan... :D -
kiskorúbézoltán #10985 Tündérke, keress valaki mást akivel szórakozhatsz, jó?
-
Caterpillar #10984 Sz*patnak anyám! STOP
Engem is fiam, de én élvezem! STOP
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kamuban benne van a válasz.
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.19. 10:46:41 -
kiskorúbézoltán #10982 Nem lenne egyszerűbb ha simán kiírnád, hogy mit akarsz? :) Milyen videót szeretnél? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem a kédést várom hanem a videót -
kiskorúbézoltán #10980 Mi? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kamu -
kiskorúbézoltán #10978 Próbálgatom a légiharcot 10C-vel - mer' ugye azt kő' eröltetni amire nem való :D - eljutottam a 21bis-ig. Némi mókolás után kialakult egy olyan helyzet, hogy szemből szinte ugyanabban a pillanatban indítottunk egymásra ( 60M és 9M ugye) középen bumm és eltüntek a raksik... Visszanéztem kétszer is, mert kíváncsi voltam, hogy sikerült e a két cuccosnak pont pofánkapnia egymást, de csak majdnem. Amint egymás mellé értek - meglehetősen közel, ippencsak nem ütköztek - a sw felrobbant és elvitte az R-60-ast is... Besza-behu... :) -
Bocsi lehet elkerülte a figyelmemet, de nem láttam hogy itt közölték volna:
Sanyo oldala -
Lemaradt az eleje.... TGP-vel felderített strela.... ha ez sem tetszik, akkor "előcsalogatással" felderített strela, bárhol is van, fel lett derítve... -
kiskorúbézoltán #10975 A zeredmény: m-es sw-t a musztáng és fóka 3 km-ről, 10c 11 km-ről hozza izgalmi állapotba. Tehát valami görög valóban van a falóban... :) -
kiskorúbézoltán #10974 Ezt nem vágom. Hogy a fenébe indítanak fák közül? A függőleges indításúak az oké, de a többi? Mondjuk az infrás ahol a rakettyának rá kell látnia a célra? Az oké, hogy nem a 10 hektáros placc közepéről, de nekem a kerekerő közepe se tűnik jónak. Mármint a valóságban. -
Frenky #10973 Tegnapi (11.17.) gyakorlás, a landolás is jól sikerült.
by HUNter -
GálTomi #10972 Sziasztok. Megnézné majd valamelyikőtöt,hogy pl a 59-es szerveren működik e kryms reptéren a rádió kommunikació.(21-esen a 9 és rádió csatorna) Offlie tréningben hiba nélkül mukodik a repterekkel való rádió kommunikáció de online nem sikerül. -
gsg16 #10971 és persze csak akkor,ha a küldetés készítője a "küldetés nehezebbé tétele érdekében",kirakja a strelát egy 10 hektáros kopár mező kellős közepére,nem a fák közé,mint ahogy azt az életben is csinálják.
-
A DCS szamolja a kiaramlo hot, a-10c-vel van fokent tapasztalatom. Strelat mar 2 merfold es annal nagyobb tavolsagrol is hosszabb sorozattal ki lehet szedni, persze infraszoras es alapfordulatu hajtomu mellett ajanlott nagy sebesseggel. -
Caterpillar #10969 Már arra sem emlékszem, hogy a repülőnek hol az eleje...
-
kiskorúbézoltán #10968 A'szittem, ti, öreg rókák má' rég leteszteltétek az ilyen dolgokat és hát ugye lustaság, fél egészség... :)
De amúgy jó ötlet, amint megcsináltam majd írok mire jutottam.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.17. 19:09:07 -
Caterpillar #10967 Nem teljesen biztos, de elvileg nézi igen, hajtóműteljesítmény, kiáramló gázhő, Nap, ha útban van..
Teszteld le, A-10 + Aim-9 és beraksz magad elé egy saját P-51-et egy A-10 -et meg egy F-15-öt és megnézed milyen messziről találja meg őket.
-
:D -
kiskorúbézoltán #10965 Nem vó't vicces... 
Pánikszerűen vissza is néztem, hogy a dcs topikba írtam-e és nem tévedtem el...
Amúgy volt már erről szó? Kb mikor, mert akkor rákeresek, kíváncsi vagyok van-é alapja a dolognak vagy csak én képzeltem oda.
Amúgy nem nagyon kommunyikálunk, szelektíven olvasok a lelki békém érdekében, a turbómagyarok és turbómérnökök hozzászólásait eccerűen nem olvasom...
-
Solt #10964 :DDD -
Brace yourself Molny is coming
-
kiskorúbézoltán #10962 Szerintetek lehetséges, hogy a dcs valamennyire kezeli, hogy melyik gép milyen viszonyban lehet az IR rakettyákkal? Nyilván hőképeket nem számol, de ma próbálgattam az A-10C-t sztrela-1 ellen (csak ágyúval) és a várt hentelés helyett csúfos kudarcok sora ért. A fenemód nagy elbizakodottságomat az adta, hogy Musztánggal egy brömit mindig kiszedtem, néha kettőt is és valamennyire sikerült kerülgetnem a raksikat is. Namost abban bíztam, hogy az A-10-es gyorsabb és a GAU-val messzebbről nagyobbat csapok mint a hat 50-essel és szórom az infracsalit mint a bolod, ergó halomra gyilkolom a légvédelmet. De nem... Létezik, hogy megkülönbözteti a dcs a két gépet IR raksi szempontjából? -
kiskorúbézoltán #10961 Biztos igazad van, én még csak képen láttam ilyesmit és úgy képzeltem, hogy szimplán csak az ember fejére van rögzítve egy kis képernyő mozgásérzékelővel.