37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • z0ty4
    egy ssd már -8%. alakul ez :)
  • LeonSilver
    Nem csodálom. Én is rá voltam kattanva rendesen :)
    Szép is, jó is, faszán is van megcsinálva a DCS-ben..

• kiskorúbézoltán #11118
    3 heli, 3 csöves, 2 propi... :)

És én is jobban szeretem a heliket amúgy, csak most ippen az a-10C a favorit. ;)
  • sakkay
    Még így is előnybe vagytok
  • kiskorúbézoltán #11116
    A háromból az egyik a Belsimtek, az F-86-tal, ugye... :)
  • sakkay
    Még mindig jobban álltok mint mi, nem igaz? Nekünk csak a Belsimtek van..csináljanak csak szépen heliket
  • Borisz80
    Hát az a MiG-15 valami titkos rakéta hajtóművel van felszerelve.
  • Borisz80
    Én amraam huszár vagyok, úgyhogy elég új a semmi aktív lokátoros rakétákkal való harcmodor. Ugyebár új az a dilemma egyes szitukban, hogy megszakítsam e a rávezetést vagy sem
    Igen erről beszéltem, hogy az AI-ra igen könnyen rá lehet kényszeríteni az akaratomat, onnantól kezdve meg neki kampec.

Majd eljön a serveres tapasztalatszerzésnek is az ideje de az még nem ma lesz.

Hanyagolom a falcon-t, majd ha kijön az újabb verzió akkor ismét megyek. Mondjuk úgy hogy miután rájöttem pár dologra, hogy mi hogyan is működik a falconban azóta számomra értelmetlen és élvezhetetlen pl a PvP. Már én is kezdek olyan lenni e téren mint Molni
  • kiskorúbézoltán #11112
    "Csöveseket meg mindenki más csinál úgyis"

Csak győzzünk túrkálni abba a nagy választékba... 3 külsős csinált 1-1 típust. :)
  • kiskorúbézoltán #11111
    Ahh... A Belsimtek emlegetése miatt nekem rögvest a tömpe ruszki ugrott be mint 15-ös...
  • Cancri55
    Sorry, az F-15 AFM-ről beszéltem....
  • LeonSilver
  • kiskorúbézoltán #11108
    A pillanatnyilag csak AI gépként bedobott MIG-15-ös repmodelljéből következtetni a Belsimtekes jómunkásemberek hozzáértésére... hogy legyek diplomatikus és nőiesen finom? :) ... Csacskaság... :)
    Bedobták, hogy legyen mit lődözni a zefnyó'cvanhatta'... Ami azé' elég frankón meg van csinálva. Majd ha kijön a rendes repülhető 15-ös akkor kiderül milyen a repmodellje. Én még abban se lennék biztos, hogy nem valamelyik meglévő régebbi gép repmodelljét használja. Sérülésmodellje se nagyon van - vagy az A-10C SW-e bugzik, mert akárhogy találom el vele, robbanás és lehulló darabok látszódnak, de teljesen sértetlenül megy tovább.
    Az más kérdés, hogy helivonalon ott vannak a szeren. Igaz túl sok induló nem volt... :)
  • sakkay
    Gyanús is volt a ch, de benyaltam.
  • LeonSilver
    Jaja. A Belsimtek csináljon csak koptereket.
  • sakkay
    Ja, a Belsimtech maradjon csak a helikoptereknél, az megy nekik. Csöveseket meg mindenki más csinál úgyis.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.27. 17:37:12
  • Cancri55
    A SU-27 AFM-et folyamatosan javítani fogják, azt az ED csinálta, nem a belsimtech szerencsére, mert ők azért a 15-ős AFM-et eléggé benézték, főleg nagy magasságban függesztményekkel.

Akkor vagy BVR-ban előnyben, ha az ellenfeledet az akaratod alá kényszeríted, ezzel adott a saját elképzelésed, szituációd, multi szervernél jobb nem lesz ennek gyakorlására, mert az spontán, fel kell készülnöd váratlan helyzetekre stb..... kész forgatókönyvnek kell lenni különböző helyzetekre. 1 vs 1 BVR egy cimborával ezt sosem fogja szimulálni, inkább akkor géppárban multi szerver. A 104-est ajánlom, állítólag már a nagyobb létszámot (40-50 fő) is jól bírja. A redflag-et nem repülted most Tibiékkel?
  • Borisz80
    Küldetés szerkesztésnél hogy lehet azt megcsinálni hogy CAP kört repüljön az AI?
    Illetve azt hogy lehet hogy újrakezdje az adott útvonalat ha a végére ért?
  • Borisz80
    Szu-27-et repülgetek a PFM miatt, a többi FC3 gép meg ajándék. 70% akcióval pláne. Ezt is megértem hogy harmadjára is megvegyem a Flaming Cliff-et
    Bár Reaper-ék mutattak olyan dolgot ami megkérdőjelezi a Szu-27 realisztikus repmodelljét.

Humán ellen majd úgy ha egy ismerős van a másik gépben. Nincs kedvem a f@rok méricskélős légiharcokhoz külföldiekkel. Van amikor szituációkat kell gyakorolni, az meg nem megy egy idegennel.
  • Cancri55
    A legizgalmasabb a 80-as évek, emlékszem, még FC1-FC2 idejében is állandóan a fél-aktívos multi szerókra jártunk mig-29a-val csapatni, de sokszor volt példa arra is, hogy bevállaltuk aktív rakettyás gépek ellen.... sok izgalmas pillanat volt ;). Neked is inkább a multi szervereket ajánlom, ha kellő képen felkészültnek érzed magad. Melyik típust repülöd? Nekem az F-15 volt a favorit, amíg el nem utaztam, igaz, most, hogy kijött a SU-27, ami egyre realisztikusabb lesz, AFM-ről nem is beszélve, amit sokan dicsérnek fáj is a szívem miatta, hogy nem repülhetek.
  • Borisz80
    Most hogy kezemben az fc3, próbálgatom a 80-as évek passzív rakétás bvr-t. Hát még a legedzettebb AI-nak sincs kötélből az idegzete, mind ugyan azt csinálja, gyakorlatilag mindegy milyen gépben ül humán játékos ellen nincs esélye. Legalább raktak volna bele valami változót a cselekvéseibe amitől kicsit kiismerhetetlenebb.
  • Solt
    Persze, ha mostaniban becsúszik a régebbi moduloknál 70%, akkor vegyed nyugodtan, mert annál nagyobb nem lesz... :)
  • priluki
    értem köszi :)
  • Solt
    December 2.-ig... de a karácsonyi akciók szerintem nagyobbak lesznek majd... ( kb dec 22 )
  • priluki
    hi, azt tudjátok meddig tart az akcio steamen? jó lenne még tolnák feljebb 40%-ról mert vennék pár röpcsit :P
  • gsg16
    én legközelebb majd csak harci helikopter modult fogok venni.engem sajnos az öreg,fatengelyes,berúgókaros gépek nem hoznak lázba.
  • mcgyver87
    Ámen :)
  • Solt
    Lesz még több is, nyugi.. ez még csak az első nap! ;)
  • mcgyver87
    Megindult a Steam leárazás, a DCS sem maradt ki, viszont csak 40% a kedvezmény (MiG-21 25%) sajnos... Többre számítottam az előző flash akció alapján :(
  • Borisz80
    Köszönöm! Húúú én valamit nagyon elmértem.
    Amúgy nemrég küldtem sg-n pm-et neked, ugyancsak az üléssel kapcsolatban ;)
  • beczl
    Parancsolj:

• Borisz80
    Ha valaki hozzá tud férni egy KM-1M-es katapultüléshez, lemérné nekem ezt a részét ha szépen megkérem?
    KÉP
    Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.26. 11:22:14
  • kiskorúbézoltán #11088
    Ha jól kifogod - meg talán ha egy kicsit megtoldod :) - akár be is szerezhetsz egyet az év végi leárazásokon.
    Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.25. 23:37:25
  • z0ty4
    120gb ssd-ért adnék egy 10est :)
  • kiskorúbézoltán #11086
    Mé a 10c-nél is annyi mindent nem tudok - és amit tudok se megy túl magabiztosan :D - hogy egyelőre nem keverem a minyóval... :)
  • kiskorúbézoltán #11085
    Mé'? Teljesen jól néz ki, én sose tartottam rondának. Aminek hétcsövű harmincas gépágyúja van az eleve nem is lehet csúnya... :)
  • sakkay
    Pedig ki kellene próbálnod..nem keverednél bele, teljesen más mint egy a-10
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.25. 22:54:48
  • macleody
    Ha jobban megnézed, csoda, hogy egyáltalán repül :)
  • kiskorúbézoltán #11082
    Eccerűen nem merek belekezdeni a 10C mellett a minyóba is mert félek végkép összekeverednének a dolgok. :D Pedig az elbeszéléseitek alapján igazi ínyencség lehet, meg egy keveset repültem is vele még a Desznyó előtt.
    Ma ippen Szocsi repterét látogattam meg amit egy S-300 üteg védett, elsőre lekapott, de másodjára elkaptam a felderítő lokátorát. Saját hülyeségem miatt három Igla csúnyán seggbefenyített, gyakorlatilag szinte minden elszállt, beleéertve a bal keverőtárcsást is... Dobtam mindent, de így is küzdelmes volt hazaérni a hegyek közt.
    Ennek a dögnek nem kéne vidáman repülnie egy hajtóművel ha nem lóg alatta semmi?
    Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.25. 22:00:51
  • repvez
    ja majd itt is ugy lesz mint edigitalon, hogy elötte napokban megemelik az árakat, hogy a paraszt azt higyje hogy akciósan veszi, közbe meg ma még ugyan azért az áron van. és majd az akció után ujra visszateszik .. Ott is a 169k TV csütörtökön 189k lett és maradt péntekre is "akciós" majd szombaton meg 170k. És ezt akarják megetetni az emberekkel sajnos soknál sikerül is.