37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Frenky #11161 Ma sajnos nem értem rá, a többiek szerintem nem. -
gsg16 #11160 BF3,Hitman: Absolution,Prototype 2,simán megy,egyedül a dcs alatt van ez a jelenség. -
Caterpillar #11159 DCS Kilépéskor leáll, nem bug.. Fícsör... Nagyon régóta jelenlévő probléma, és független a Freetrack -től... -
zoltang #11158 Na eredetit nem fogok 60 ezerért venni. A hivatalos fórumon sem nagyon írnak semmit.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=87436&page=26
Sokszor már dcs betöltéskor is elszáll, de inkább "kilépéskor" csinálja.
-
sakkay #11157 Ma is repültetek? -
sakkay #11156 Van rá megoldás, de én már nem tudom mit csináltam
...mondjuk pont azért vettem eredetit a végén, mert a frissítéseknél gyakran ez volt, aztán utána ment a tökölés meg az agyalás, úgyhogy meguntam. De páran így használják, úgyhogy biztos van megoldás.
-
Frenky #11155 Sziasztok! Az új pilótáknak jelzem, hogy van egy MAGYAR FaceBook Csoport Várunk minden érdeklődő tagot. Akinek nincs FB hozzáférése azoknak a Google+ on is elérhető:
Magyar DCS Felhasználók!
További szép napot! -
sakkay #11154 Egész véletlenül nekem van egy két eladó, ha érdekel szólj. Egy régi saitek evo, meg egy soha nem használt Logitech Extreme 3D pro. Mind a kettő ffb. Mondjuk az utóbbi lehet nem eladó, mert itt írta valaki a fórumon, hogy van rá esély, hogy kell neki. -
sakkay #11153 Néztem a szavazati eredményt a hiv. fórumon. Messze az AH-64D a legvágyottabb helikopter. Mai adatok szerint a jelenlegi állás:
1.-802 szavazat AH-64d
2.-a mi-24, 546 szavazat
3.-340 szavazattal a Super Cobra és 338 az AH-64 a-nak aki' még így is a negyedik. Ha a két Apache-ot összeadja az ember, elég érdekes szám jön ki
, de ha nem, az is eléggé egyértelmű..
Nem ártana figyelembe venni a fejlesztőknek.
Ja, és nyolc típus között lehet választani, plusz a"egyéb típus" kategória.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 12:41:29 -
zoltang #11152 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?
Építettem egy fülhallgatóra szerelhető 3 IR LED-es, usb-ről üzemelő adót. A FreeTrack_V2.2 -el úgy-ahogy beállítottam. Az éles tesztet a DCS World alatt (+ FW-190D9_1.2.11.34087.547-360) szerettem volna elvégezni, de nem ment, nem látta sehogy sem az eszközt a játék.
Olvasgattam és felmerültek bizonyos fájlok, amiket be kellene esetleg ide oda másolni.
1. TrackIRHaiku.ini: Bár a War Thunderh-hez ajánlották, de ezt is próbáltam. Már kitöröltem azóta, e nélkül is "megy" a DCS alatt.
2. 64bit_headtracker_ED: A ***NoIR -hoz van, ebből a HeadTracker.dll ment a játék bin könyvtárába.
3. TrackIR_5.2.2.Final -ből a TIRViews.dll a FreeTrack könyvtárba. E nélkül nem "megy" semmi úgy vettem észre.
Na és maga a probléma:
Pl.: egy küldetésből kilépve, de néha betöltéskor is dcs.exe leáll. A játék alatt nem fagy ki. A launcher.exe is jól megy nem lép ki. A fejkövetés lényegében megy. (Még egyszer, jelenleg be van másolva a 64bit_headtracker_ED a dcs bin-be, a TIRViews.dll a x86-os FT könyvtárba.)
Opr. Win 7 64b. Sp1 stb., legújabb DCS... Remélem mindent leírtam.
Tehát mit kellene csinálni, hogy hibamentesen üzemeljen a FreeTrack a DCS alatt?
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.11.30. 12:37:29 -
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Akkor elkezdek keresgélni egy olcsóbb joy után. :) -
Na ja. Cobra helyett inkább ez kellene. -
sakkay #11149 Jaj de imádom ezt a szuper szitakötőt! -
sakkay #11148
Meg tudná valaki mondani, hogy mi ez? Mármint milyen szinten létezik ez az Apache modell, és kik repülik? És mi a céljuk ezzel? -
Szerintem egyáltalán nem bonyolult a DCS-vel kezdeni (inkább ezzel mint a Falcon BMS-el). Jó kezdés az FC3 modul gépeivel kezdeni. Ezeknek nem kapcsolható a kabinja, így elég egyszerű a kezelőszerveinek a működtetése is. Pl. hajtóműindítás kb 2 billentyű kombó lenyomása. A másik dolog amiért még jó kezdésnek a DCS, hogy lehet kicsit arcade-osítani a radart, feliratokat bekapcsolni stb.
Aztán amikor úgy érzed, akkor kikapcsolod az arcade funkciókat, majd ez után rátérhetsz a komolyabb avionikával ellátott modulokra.
Joystick mindenképpen kell. Lehetőleg olyan amin van POV hat switch (fejmozgatáshoz) meg valami kis pöcök gázkar.
Gamepad.
Röhögni fogtok de van aki azzal repül -nevet nem írok- és állítólag jól. -
Hali!
Nem kell megijedni a DCS bonyolultságától, pont ez benne a lényeg. Ha tudsz a tanulására, gyakorlásra időt fordítani, akkor az élmény, amit ad sokszorosan felülmúlja egy átlagos játékprogramét. Server van bőven, viszont magyarokkal ritkán lehet találkozni, ezért nem árt ha van teamspeak. Joystick mindenképpen kell, ha A-10 vagy kávédaráló (bocs a helikopteresektől), akkor meg x-52 a minimum. Ha tudsz szerezni egy olcsóbb joy-t vagy kölcsönkérni egyet, próbáld ki a Szu-25T-t és ha nem tetszik, nem vesztettél semmit. -
sakkay #11145 -
sakkay #11144 -
sakkay #11143 Hm...kezdésnek elmondom sikerül a legbonyolultabbal-legélethűbbel-kezdeni, legalábbis a katonai vonalon.
Billentyű+egér lehetetlen, gamepad felejtős. Joy az alap, de nem árt a tarck ir és a pedál sem, de az nem kötelező..a joy az. Mivel kattinthatós' a teljes kabin, ahhoz viszont kell a mouse. Amíg egy gépet-úgy hogy rendesen tudod repülni-egyáltalán harcban (el)tudsz repülni, nagyon sok óra repülés kell. Ahhoz , hogy ugyanezt emberek ellen eredményesen-több hónap. Teszek be pár videót, hogy lássad mi a helyzet, de gondolom már néztél te is. -
Sziasztok!
Utóbbi időben gondolkodom rajta, hogy kipróbálgatom valamelyik repszimet (mondjuk kezdésnek a DCS-t), csak ebben a témakörben elég núb vagyok, így kérnék némi segítséget - előre is bocsi, ha bármi nagy baromságot kérdeznék.
1. Mennyire szükségeltetik bármilyen repszimhez botkormány? Billentyűzet + egér kombóval is el lehet már boldogulni azért, vagy mindenképpen kellene egy botkormány? (Esetleg egy gamepad?)
2. DCS-t mennyien szokták online szervereken használni? (Tudom, kezdőként örüljek, ha a gépi ellenfél nem tud szedni.)
Előre is köszi a segítséget! -
Solt #11141 Először próbáld ki, hogy más játéknál, vagy tesztprogramnál csinálja-e. Ha igen, akkor vagy túlmelegszik, vagy haldoklik... :S -
sakkay #11140 Nagyon faxa! -
zoltang #11139 -
gsg16 #11138 Üdv!mi lehet a gond akkor,amikor játék közben,egyszerűen el feketedik a képernyő?a napokban frissítette magát az nvidia kártyám.előtte nem csinált ilyeneket a játék.két különböző saját magam által rögtönzött küldetést is kipróbáltam,egyik BS volt,a másik FC3.néhány perc után mindkettőnél produkálta a játék a dolgot. -
gsg16 #11137 alapmű! iskolában kellene mutatni a gyerekeknek,a Kőszívű Ember Fiai helyett! -
gsg16 #11136 a hivatalos válasz,a megjelenésével kapcsolatban: majd.
-

-
kiskorúbézoltán #11134 -
Én is nagyon várom a Hornetet, az eggyik legsokoldalúbb gép, vadász, bombázó, földradar, repülőhordozó üzemelés, légiutántölthető, és alkalmas légiutántöltésre is, remélem mindent lemodelleznek amire a gép alkalmas.
Jó lenne már a DCS ben is ilyeneket csinálni.
Ed-ék a C tipust csinálják ha jól tudom ez a legfrisebb infó, a lap alján, két kisfelbontásu kép is van
Link
nincs pedál, nemlátszik a kabintető, nincs ülés, nem a szimben készült a kép, nincs kép a külső modelről, nem hiszem hogy hamarosan megjelenne, amúgy irják is hogy nagyon kezdetleges állapotban van.
A Coretex Designs az E tipust csinálja erről már videó is van
Link
Érdekes lenne még egy Growler is de azt biztos nem csinálják meg. -
Kövezzetek meg de én a Hornetet várom. A kiskedvencem :) Lehet tudni mikor jelenik meg? (remélem nem két hét múlva :)
Az edge-s projekt hogy áll? -
F16 fighter pilots over Afghanistan -
sakkay #11130 Most heli van
..de ha nagyon sokáig nem jön ki új, vagy lenne ilyen óriás késésről hír, lehet nekifutnék.
-
sakkay #11129 Ja az is igaz. -
kiskorúbézoltán #11128 Persze, ott vannak a régi cuccok is, de ha egyszer belekóstolt már az ember a jóba akkor már nem elég az a szint ahogy ki vannak dolgozva. A BS felállított egy új szintet, ami annál kevesebb én már nem számolom ide. :) -
Nagyon jó gép. A legbonyolultabb az összes közül :) -
sakkay #11126 A többi csöves ezek szerint alap dcs-től való..ha ha!!
na de ők nem csináltak viszont helit..csak reppenőgépet!
Amúgy szép az A-10 is. Még egyszer majdnem rá is szántam magam.. -
Solt #11125 Ennyi... :)) Műszaki cikkekre általában nagy kamu a leárazás... emag, extreme digital, simán eljátsszák, hogy előtte megemelik az árát, aztán "akciósan" abból engednek... Az MM-ben volt akció a múlthéten, az például korrekt volt! Mostanában érdemes őket is figyelni, nagyon lementek az árak náluk... ( magukhoz képest )
Ipon meg általában a legolcsóbb, ráadásul ott van ártörténet, tudod követni, hogy mi merre. :) -
Bezonyám. Leárazás előtt előbb felárazzák az árut, úgy szebbnek tűnik az akció ;) -

és ott black friday sincs :) -