37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ja :) Mennyi legyen?
Komplett. izével meg minden.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.10. 21:29:18 -
Tudod az a DOVO superBismarc mit ér? amit elcseréltem arra a szívecskésre? Ne kard tudni. Van olyan aki csak egyet tartott meg a sok késéből és az egy ilyen volt. -
Van bezony!
-
Az nektek kell tesó:) Búvárszemüveg. De vegyetek fel hozzá békatalpat is:)
Dehogy kell nekem.Eleve nem is szimezek már . -
Dehogy is azért.Eladok 2 kést és megvan.
Egyszerűen nem használom,és úgy tűnik nem is fogom,se kedvem meg se kedvem hozzá.Ergo itt porosodik,van aki hasznát veszi majd .
-
Solt #11417 Oculust akar!! XD -
Caterpillar #11416 Nagyon kell neked az a japán kés...
-
Ön, egy ÚR!
Nem lehet túl drága:)
De, ha már így szóba hoztad, mennyiért adod?
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.12.10. 21:15:45 -
Azt se tudod mennyiért adom?:))
De úgy is tudod ha 4. nek szól akkor is te kapod meg:)
Az élet kegyetlen meg a protekció az hungarikum:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.10. 21:12:53 -
Húúúbazz, majdnem lekéstem :) -
Stipi-stopi! :)Enyim a 4pro -
Én eladom a G940 et meg a TR 4 prot is.
Már ha valakit érdekel.
Ahogy olvastam mostanában keresik többen .Na ki a gyorsabb?:))
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.10. 20:47:25 -
Szép lett az a specular map! Erről mondanál pár szót, hogy DCS-ben hogy működik? A 109 és 190-es skinekkel elszórakoznék egy kicsit. Max-os plugint fel akartam tenni, de nekem 2013-as van, az meg pont nem támogatott. Előtte-utána igen :/ A 2008 -hoz meg csak valamelyik régebbi plugin lenne a jó. Ha elmondod, hogy mit kellene kiexportálni a 27-eshez, akkor megnézem, hogy tudom-e (FC3 megvan).
CloD-ban ismerem és használom a spec mapot, ott a map RGB értékei adják a visszaverődés minőségét, fények visszaverődését, környezet visszaverődését. Itt is hasonló? -
Nem rég láttam itt az egyik kávédarálós videóban légvédelmi lövedék robbanásokat. Azt hogyan csinálták?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.10. 18:30:19 -
MasterMason #11407 No, egy kicsit twikeltem a repzit tettem rá specular mapot nézzétek a hátán a csillanást, most már nem matt már majdnem ilyen mint ezen itt, bár lehet még egy picikét feljebb veszem meg a ablakkal is kezdeni kell valamit, és akkor már egész realisztikusnak fog tűnni. 
-
sakkay #11406 Szerintem is. De nekem mindegy is ki csinálja, csak jó legyen, meg ffb
-
Nem valószínű hogy lesz, vissza állt a logi az egerekre meg billekre, igazából az is való nekik :D -
sakkay #11404 Na jól van ám...
-
MasterMason #11403 Árát ne kérdezd. 
-
sakkay #11402 Tényleg bárki hallott itt új ffb joy-ról? Bármilyen gyártótól? Nem igazán értem miért nem jön a 940 2.0
vagy ilyesmi.
-
Solt #11401 Azt tuti nem fogsz venni, max Isteni mázlival... :)) -
MasterMason #11400 Ez pusztán az én véleményem és lehet sokaknak nem fog tetszeni, de szerintem nem kicsit vannak túlárazva ahhoz képest, hogy gyakorlatilag technika a hall szenzorokon kívül nincs ezekben a joy-ban. Nagyon szépen néznek ki, mert pl X55 tényleg gyönyörű de szerintem a minimum az volna ennyi pénzért, hogy legyen erő visszacsatolás. Nekem ha meghal egyszer a MSFFB2 akkor én tuti G940-et fogok venni.
Más: Valakinek fent van a 3dmax és az EDM plugin itt? Én houdini-t használok és nincs kedvem leszedni meg telepíteni 3dmax-ot, ha volna kedves valamelyikőtök egy obj fájlba kimenteni a Su27-met azt megköszönném. -
Hello
Most tervezek új joystick-ot vásárolni, s akiknek már esetleg van, vagy informált vele kapcsolatban azoktól kérdezném, hogy megfelelő választás lenne az X-55 Rhino?
A válaszokat előre is köszönöm. -
MasterMason #11398 Pár óra játék után az első tapasztalataim a flanker-ről elég jók. Amellett, hogy tényleg szenzációsan néz ki ez a repülőgép a felszereltsége és repülési modellje is kielégítőnek tűnik. És bizony marha jó a Force Feedback is, egy régi piros ledes sidewinderrel tolom+ egyéb gázkar. Bár olyan a joy mintha tegnap vettem volna vadiúj állapotban van. Mondjuk egy másik specular mapot kell majd csinálnom mert szerintem túl matt, kicsit azért fénylik az eredeti ha közelről megnézed de ezen kívül egyelőre meg vagyok vele elégedve. Természetesen még bőven tanulópálya lesz egy ideig, be kell tanulni a rendszereit úgy, hogy ha álmomból kelek akkor is kapásból tudjam merre hány méter.
Lehet hogy vettem tíz dollárért egy 35 millió dolláros repülőt?!
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.10. 12:40:19 -
Facebookon kövesd a hivatalos oldalt, ott vannak kint elsőnek az akciók ;) -
Megvárom szerintem, amíg az FC3 kap egy kicsi akciót. Januárig amúgy sincs nagyon időm próbálgatni az egészet. Na meg mostanság a megvételt preferálom az "ingyen" beszerzési lehetőség helyett. :)
Egyébként most nézem, hogy G2A-n feleannyi, mint Steam-en :D -
Én azt ajánlom, de csakis akciósan :D ED-nek teljes árat nem szabad fizetni semmiért.
FC2-vel is kísérletezhetsz az van "ingyen" is és amíg nem jön a karácsonyi vagy újévi akció addig szerintem el is leszel vele, a multija is él még. -
Akkor azt hiszem, újoncként én is beszerzem majd az FC3-at. 
Apropó: mikor várható, hogy megy lentebb az ára? -
MasterMason #11393 Jó hát ezek a modern gépek kezesbárányok a régi gépekhez képest, itt kapásból letettem egyben a su25-őt még viharban éjszaka is, ellenben pl War Thunderben szim módban a tutorialban szó szerint vért izzadtam egy repülőgép hordozóra való landolással. Ezek a modern gépek gyerekjátékok a célzást és minden egyebet tekintve is, és itt gyakorlatilag csak a fegyver és egyéb rendszereit kell megtanulni rögzíteni...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.09. 22:16:21 -
MasterMason #11392 Köszi srácok, ezt jó tudni. Én kis naiv már azt hittem, hogy oculusba majd kattintgathatok a műszereken. 
Viszont mivel nem tudtam a saját kártyámról meg paypalon keresztül megvenni kénytelen voltam felhívni nővéremet és szerencsére pont vizája van, elkértem a kódot és már meg is van a SU-27.
-
egyetértek, én il2, RoF, CloD után kezdtem rögtön az A10C-vel és rövid időn belül kijött hogy nem volt okos döntés, FC3 után sokkal hamarabb bele lehet tanulni a komolyabb gépekbe.
-
Ez azért nem olyan egyszerü.Attól függ ,hogy kinek milyen tipusok jönnek be,mert ha egy akcióban megveszi 8 eur-ért az FC3-at és a későbbiekben kiadnak ugyan olyan javitást arra a 8 gépre mint most a Flanker, akkor akinek megvan az FC3 annak ingyenbe van , viszont aki csak a szu-27-est vette meg annak ujra a zsebébe kell nyulni ha mondjuk a mig29-est vagy a Szu-33-ast feljavitják . -
gsg16 #11389 de ha most áll neki a DCS-nek,akkor érdemesebb azzal kezdeni,mint mondjuk az A10C-vel. -
bgabor #11388 Szerintem nem is érdemes az FC3-at megvenni, ott nagyon szimplán van megcsinálva minden. -
FC3-ban sincs kattintós kabin, az csak az A10C, BS2, Huey, Mi8, Fóka, 109K, Mig21, F86, P51D/TF51D modulokban van. Az A10C tutorialja pl nekem gond nélkül ment végig, de a youtube oktató videókból sokkal többet tanultam, illetve a közös repülések alkalmával. -
MasterMason #11386 Egyébként félek megvenni az FC3-at, mert ha olyan minőségűek a gépekhez való tutorialok amilyen az su-25-höz, akkor bizony nem biztos, hogy megér annyit. Su25-el jártam úgy, hogy kb 4 tutoralial teljességgel használhatatlan volt és többet árt egy újonc esetében mint használ.
Pl a lézeres rakétáknál konkrétan nem lehetett működésre bírni a rakétákat semmiféle módon. Mindezt úgy, hogy bemegyek egy free flight-ra vagy gyors missiora és ott meg működik szépen, tehát tuti, hogy jól csináltam de a tutorial résznél egész egyszerűen ott nem működik, ahogy sok más dolog sem sajnos. Pl su-25-nél kapásból nincs cockpitben klikkelgetés sem. :(
Szóval kicsit félek ettől a prg-től, nem sok kedvem van 50 dollárt kiadni amíg nem láttam, hogy legalább a fizetős repcsikkel nincsen komoly gond meg tényleg legalább ahhoz remélem tisztességes tutorialok vannak és nincsenek benne bugok által teljesíthetetlen gyakorlatok. -
gsg16 #11385 én virtuális kártyát használok.eddig mindenhol elfogadták. -
MasterMason #11384 Nem tudom mi lehet a probléma lehet az miatt hogy ezen a sagepay gateway-en keresztül megy a paypal oldalra. Elképzelni sem tudom mi lehet ezzel a baja, holnap délután megint nekiesek de mára elfolyt tőle az agyvizem. Majdnem agyvérzést kaptam már a kb 12. próbálkozásnál. 
Szu 27-esem ma már sajnos nem repül. De lehet a sors akarta így és lehet inkább az egész FC3-at veszem meg holnap kapásból és akkor Szu33-asom is lesz.
-
Én mindig paypalt használok, sosem volt gond, hol akadtál el? -
MasterMason #11382 Srácok ti mivel fizetettek ezen az oldalon? Komolyan mondom nevetséges, hogy egy Maestro kártyával nem tudok fizetni még paypal használatával sem, bárhonnan tudtam eddig vásárolni a világ bármely tájáról interneten keresztül kivéve ezeknél, tényleg vicc már ez az egész hogy nem lehet itt ezeknél még fizetni sem. Szánalmas az egész.
Lehet másként megoldani?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.09. 19:12:26