37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • MasterMason
    Felteszem majd szívesen holnap vagy holnap után, de egyelőre még nem tökéletes még a triggereket és üzeneteket is meg kell csinálnom, és csak a ruszkikkal lehet lenni meg SU-27-el, van flankered? Amúgy így néz ki:

• sakkay
    Oroszok...
  • Caterpillar
    De nem bizony...

Wags előző postját 1 nap után levették és ez lett helyette:

Majd valamikor kész lesz, aki beszól azt bannoljuk...
  • sakkay
    Dx 11, jobb teljesítmény minden szinten, sokkal részletesebb és szebb grafika, 2 új térkép+ a 2 vh, aztán még több. Ja és december vége...ami biztos nem lesz már, és azért a többire sem vennék mérget. Mindenesetre én nagyon várom, kedvenc halam a reményhal
  • Solt
    :)))
  • priluki
    az zsir, nem nagyon értekj a missio készítéshez csak alapokat.. nem tudnád valahogy átküdni a missiont?
  • MasterMason
    Hogy ne keljen visszaolvasnom meg keresgélnem valaki össze tudja foglalni mi várható a DCS 2.0-ba, mikor jelenik meg miben változik stb?
  • MasterMason
    Azt kell mondjam, hogy ez a misson editor ez egy nagy kincs és igazából ez teszi szimulátorrá ezt a játékot, gyakorlatilag bármilyen harci cselekmény szimulálható illetve beállítható benne. Most egy olyan csináltam, hogy átszállni egy másik reptérre, ott "feltankolni" és onnan kell menni bevetésre. Persze még csak kóstolgatom, sokat kell tanulni és tudni a fegyverekről és betehető szárazföldi egységekről is ahhoz, hogy jó missionokat tegyen össze az ember.
  • priluki
    abban tudna valaki segíteni hogy cougar-hoz hol tudnék hall sensort venni?!
  • repvez
    sztem JHMCS-ről lett levideozva
  • Cancri55
    Inkább sisakcélzónak tűnik magából a mozgásból, és a "no rad" feliratból kiindulva.....
  • sakkay
    Ja és egy soha nem használt logitech force 3d pro joy is van ezt ki is felejtettem.
  • Cancri55
    Vajon sniper poddal kapták le őket?

SU-34 levideózva
  • sakkay
    Ide is..
    Na mivel megveszem a Lacától a G940-et, ezért pár dolog eladó lett.
    Saitek pro pedál, jó állapotban-Leon és Pogi elsőbbséggel rendelkezik ha netán kellene nekik.
    Ms sidewinder 2 (ffb)joy 1 gomb alul nem igazán akar működni, de iszonyat pontos maradt, és nagyon jó kis joy.
    saitek quadrant throttle-na ez érdekes, mivel nyáron vettem és tulajdonképpen garanciás-de kb egy hónapja úgy bekúrtam a szélső kart az asztalba(rá van szerelve a karfa helyére) hogy ugyan működik, de remeg és nem pontos amikor húzom, így azt olyanra használom ami nem igényel finom mozgást, a másik kettő jó.
  • Cancri55
    Használtam x-52-őt kb 6 évig (van benne üzemóra rendesen), rendszeresen kentem a műanyag csúszó-forgó alkatrészeket szilikonzsírral (kb fél évente), a mai napig jó állapotban van, csak a gázkaron levő csúszka potija van ki, de az már pár hónap után rendetlenkedett. Snowfox használja (kivéve ha nem armázik :D), lényegében ha van egy műanyag stick-ed, gázkarod és vigyázol rá, nagy baj nem lehet, persze ha nincs gyárilag valami selejt beleaplikálva. Amióta eladtam, Thrustmaster Warthog-ot használom, imádom, érzed, a varacskoson kívül könnyen kalibrálható más egyéb típusra, a FALCON BMS-ben is alapból kompatibilis a stick, érzed hogy van valami komoly HOTAS a kezedben.
  • Her Laca
    Tudod mit .El se adom:)) Igazad van.Ha egyszer kellene akkor meg csak hiányozna az az ffb:)
    Ha tegnap rárabol valaki akkor ugye nem illik meggondolnom magam és odaadom.
    Így viszont lehet keresgélni tovább:)) A remény hal meg utoljára mint szoktuk mondani:)
  • Solt
    Használtat is nehezen, nemhogy újat... :))

Laca: :))))))
  • Her Laca
    Nem ajándék csak nincs és én ezt orcátlanul ki is használom:)) Ha viszik jó ha nem elfér max egyszer újra nekiveselkedem.
    Lehet búvárszemüvegben:)))))

Sokan reménykednek ,hogy majd találnak ocon,de iszonyat mázli kell hozzá,nekem is az volt amikor ezt beszereztem. Na nem az oco ho hanem ,hogy legyen!:)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.12.11. 16:08:36
  • priluki
    lehet még kapni újba?
  • VO101Tom
    Nekem is G940 van, vezetéket cseréltem a gázkarban, ennyi nyűg volt vele. Viszont DCS-ben az FFB priceless...
  • Solt
    Én még mindig azt mondom, hogy ár/érték arányban a G940 mindent ver, ráadásul ami szar benne ( vezetékezés ), az orvosolható... Egy ilyen mint ami a Lacáé is, ennyi pénzért ajándék... Szerintem...
  • PhantomAss
    na de akkor milyen HOTAS-ra gyűjtsek ami normális áron normálisan működik?
    A saitekes cuccokat hagyjuk, a rugós középre húzásst mindig is utáltam
    logitechet hagyjuk, műanyag gagyi ami hamar elkopik
    Thrustmaster nem jó szerintetek
    van egy MS sidewinder 2 ffb-s joyom is, de már sajnos kikopott a közepe és emiatt nem pontos.
    Egyéb lehetőség?
  • wittman
    De tudja...single-t indítod és naponta egyszer ellenőrzi, hogy van update. De van a star menüben update dcs parancsikon is, ez mindig használható többször is. Egyenlőre csak open-beta frissítés van pár nap múlva lesz normál verzió update is.
  • MasterMason
    A játék nem tudja patchelni magát, le kell tölteni?
  • wittman
    na akkor újra:

csak a szokásos: Update
  • MasterMason
    "ms joy-eddig ez a legjobb hiába retro-csak egyszerűen nincsen rajta elég gomb"

Nekem is ez van, és könnyen megoldottam a gombokat xpadder-al. Úgy csináltam, hogy az egyik alsó gomb megnyomásával észrevétlenül a másodperc tört része alatt átkonfigurálja a gombokat bármelyik fegyverrendszerre. Ugye bill gombokra van a játékban állítva, és az xpadderrel meg a joy gomjait tudod bill gombokra konfigolni.Még azt is meg lehet csinálni ha van voice attackod is, hogy bemondja éppen melyik fegyverrendszerre kapcsoltad. ;) Marha jó és kényelmes nem mellesleg pedig nagy mértékben megnöveli ezáltal a gombok és lehetőségek számát.
  • wittman
    csak a szokásos:
  • mcgyver87
    "A súly a megbízhatóság jele... Ha nem működik, ütni is lehet vele!" (Penge Borisz)
  • MasterMason
    Jól mondják a srácok azért nézd meg szétszerelve is a Warthogot, egy fém joy-ban azért mégse legyen már sorjás műanyag gömbcsukló. Nem beszélve arról, hogy a technika teljes mértékben hiányzik belőle. A helyzet az, hogy nem érdemlik meg ezeket az árakat ezek a gyártók, semmit nem fejlődött ez a piac nem voltak komoly fejlesztések, annyi történt itt kb tíz év alatt, hogy a gyártok nagy része kivette a joy-okból az FFB-t és minimum megnégyszerezték az árukat.
  • Her Laca
    Az összes egy kalap xar ezt azért tényként elkönyvelhetjük. Drágán adják őket és olcsó vacak filléres dolgokat tesznek beléjük.Mindegy melyik márka.
    Az ,hogy valami nehéz még nem jelenti azt,hogy jó is.:) Teszünk ólmot valamelyik műanyag joy aljába oszt kikiáltjuk istencsászárnak,mert van súlya:)
  • Caterpillar
    Erről azért kérdezd meg Reapert is, azt hiszem nem fogja 100% -ban osztani a véleményed!
  • PhantomAss
    jól lehúzta :D
    de amióta kipróbáltam a warthogot, én is arra gyűjtök.
    Az legalább tényleg minőség
  • LeonSilver
    :D vót néhány faking :D
  • z0ty4
    Ralfi's Alley- X-55 Rhino review
  • Her Laca
    Egyelőre Sakkay barátom agyal rajta,de ma választ ad,ha nem kellene neki (kétlem) akkor írok privit.
    Ez most nem neked hanem az érdeklődőknek szól!
    Olcsóbban nem adom:) Tehát ne terheljenek ajánlatokkal mert ez ennyi.Tudom,hogy nem ér ennyit ,mindent tudok,de lévén nincs sehol ,és szökő évente ha egy megjelenik a piacon ,és nincs forcos hotas égen földön az univerzumban ,így ez kb olyan befektetés mint az arany:)
    Megveszed használod,és kb ugyan annyiért eladod ha már nem kell.Persze feltéve ha jó és vigyáztál rá.
  • Her Laca
    Hallottam róla:)
  • sakkay
    Mondj árat priviben, nem tudom mennyi most az ilyen. Kb 2 éves.
  • artivizsla #11445
    OFF: Az Astoria és a Felszab tér között mentem tegnap és egy igazi borbély üzletet láttam, ahol "kaszával-kapával" nyúzzák meg az ember arcát, ha minden igaz és a berendezés is elég "korabelinek tűnt. Még az is lehet, hogy fogat is húznak, mint anno a borbélyok. Ismered a helyet ?
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.12.11. 06:55:35
  • Her Laca
    Nem kel privi. Alant írtam 55.
  • MasterMason
    Igen dds-ben kell menteni, az rgb-nél mint mondtam a ciánra reflektál a zöld meg totál matt. A lua fájl pedig így néz ki nekem egyelőre:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    livery = {
    {"su27_tex01", 0 ,"su27_tex01_ref",false};
    {"su27_tex01", 2 ,"su27_tex01_ref_spc.bmp",false};
    {"su27_tex01", 3 ,"empty.tga",true};
    {"su27_tex01_BN31", 0 ,"su27_tex01_ref",false};
    {"su27_tex01_BN31", 2 ,"su27_tex01_ref_spc.bmp",false};
    {"su27_tex01_BN31", 3 ,"Su-27_numbers_red",true};
    {"su27_tex01_BN32", 0 ,"su27_tex01_ref",false};
    {"su27_tex01_BN32", 2 ,"su27_tex01_ref_spc.bmp",false};
    {"su27_tex01_BN32", 3 ,"Su-27_numbers_red",true};
    {"su27_tex02", 0 ,"su27_tex02_ref",false};
    {"su27_tex02", 2 ,"su27_tex02_ref_spc.bmp",false};