37045
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Egy kérdés .A wordbe be lehet ugy is állitani az oculusos osztott képernyős megjelenitést ha nincs ilyen eszközöm?
    Vagy van valahol egy nativ FHD felbontású tömöritettlen videoja egy repülésről kabinból? Mert megnézném, mennyire adja a térhatást a "parasztVR" szemüveggel is :)
  • krisztian005
    Az "ingyenes" dolgokat is megkell fizetni, senki nem doldozik ingyen, és inkább legyen egy fülke drágább, de mindenki azt veszi meg ami érdekli, minthogy olcsobb legyen egy fülke viszon minden gép külső modeljét is megkéne vegyük ha azt akarnánk hogy eggyeltalán benne legyen. Ennyiért éri meg nekik hogy a többi dolgot ugymond ingyen adják. Akinek nem ér ennyit az várjon az akciókra.
  • LeonSilver
    Ja, ez egy ótvar volt. Ennél csak egy szarabb létezett. A Primo... Maga a gép (ilyen érintő tasztatúrás volt) került xxxxxx forintba.
    A tápt KÜLÖN 8000,- Ft-ért kellett megvenni hozzá. Valami MGTSZ gyártotta!!! nem vicc!
  • kiskorúbézoltán #11523
    Én mindig megvárom a 70%-os leárazást, de ettől függetlenül simán megér minden modul 50 dolcsit szerintem. Kivéve tán a CA-t, de 15-ért azt is jó vételnek tartom.
  • kiskorúbézoltán #11522
    Én úgy gondolom, hogy nem a klikkelhetőségért fizet az ember 3x annyit, hanem azért, mert "működnek" is azok a dolgok amiket klikkelgetünk.
  • macleody
    Ilyen gépek voltak a suliban :)

• repvez
    Főleg annak függvényében drága, hogy csak a kabint és pár küldetést kapsz a pénzedért, mert a külső modellt azt az ingyenes worldbe is beleteszik, hogy multiba ne legyen belőle gond.
    Ha azt nézzük, hogy a szu-27-es addon 15$ körül adják akkor a klikkelhetőségért nem kéne 3x annyit elkérni.
    Aszu-27 is is kapott uj 3d kabint és uj FM-et csak a klikkelésbe különbőzik egy uj addontól
  • gsg16
    mert tudják,hogy minden pénzt megér egy-egy ilyen modul
  • MasterMason
    Azt nézem, hogy ez a mig15bis és a mig 21 miért kerül ilyen sokba? Azért kicsit húzós ár egy-egy repziért 40-50 dollár.
  • LeonSilver
    A c64-et itthon vettem annak idején, 85-86 környékén.
    Az Amiga500-at meg ugy csempésztem be osztrákiából :D
  • sakkay
    Hátőőőőő...azért ennél jóval komolyabb szimek voltak még a heli témában is. Még ha nem is látom belülről.
  • Sidewinder
    Megtaláltam az egyetlen magyar videót a Válaszcsapásról a youtube-on. Annyira profi tesztelte fogadásból, hogy még a belső nézetet is elfelejtette bekapcsolni. Olyan videót, ami normálisan bemutatná,tesztelné a játékot, nem találtam. A Válaszcsapás még most is megvan, csak az 1-es CD-nál mindig adathibát ír, ha telepíteni akarom. A Ka-58 volt belőle a kedvencem. A típus igazából nem létezik, maximum terveken, mert egy időben a Kamov bejelentette, hogy alacsony észlelhetőségű harcihelikopter fejlesztésén dolgozik. Nem sokkal később az USA-ban bejelentették, hogy törlik a Comanche programot. Azóta a tervezett alacsony észlelhetőségű Kamovról sem hallani.

• sakkay
  • macleody
    Májer. Nekem csak egy szaros c16-os jutott :)
  • sakkay

Háááháááááá!
  • sakkay
    Valami rémlik. Én régen c64 (a picsába de régi vagyok) a Gunship-el nyomultam.
  • Sidewinder
    Fair Strike. Vmikor réges régen én ebben repkedtem AH-64-el. Ez is orosz, a G5 Software fejlesztése, az akkor még szebb napjait élő Buka adta ki.
    A Buka évekkel később eléggé megzuhant anyagilag, majd felvásárolta őket az 1C Company, tokkal-vonóval. A játékot teljesen magyarul, Válaszcsapás néven adták ki Magyarországon. 6 repülhető típus: Ka-52,Ka-50,Ka-58 Apache, Comanche, Eurocopter Tiger. Változatos hadszínterek, köztük a karibi és a balkáni.Akkoriban nagyon szép grafika( 2004) és gyönyörűen égő növényzet jellemezte. Nem volt egy DCS szintű szimulátor, de nem is úgy hirdették. A rivális Comanche 4-nél jobb volt.
  • carlosfly
    De jó, lehet kezdeni az UTI - ból a sim gyártást.
  • sakkay
    Sajnos szerintem is.A legnagyobb kedvenc az Apache, de az tuti nem mostanában jön ki. Habár jelenleg előbb kérném a mi-24et, mint a Cobrát. A Minyót hatalmas érzés repülni, a 24 nagyon nagy élmény lenne. De a helyzet az, akármi is lesz, ha heli, előrendelésben fogom megvenni!
  • Sidewinder
    "Belsmitek meg nekiállhatna végre az AH-64D-t hegeszteni"
    Először az AH-1 valamelyik változata lesz elkészítve, majd utána pedig jön a Mi-24-es legalábbis úgy emlékszem,hogy ezt írta PilotMi8 a DCS hivatalos orosz fórumába,igaz, még tavaly. Aztán talán jön az AH-64. Ha megkapnak hozzá minden szükséges infót, hogy komoly minőségben el tudják készíteni. Tudom, negatív hangok de ez alapján pár évig még nem lesz AH-64 D. Sőt szerintem inkább egy korábbi Apache változat megvalósítása valószínűbb, mert az már lehet annyira elavult,hogy elég részletesen kiadhassák a civil közönségnek.
  • krisztian005
    Lehet nyerni egy a nyertes által választott DCS modult
    Link
  • krisztian005
    Itt egy nemhivatalos lista arról hogy mi jelent meg és mi várható, folyamatosan frissitik, ha valami ujjat lehet tudni.
  • MasterMason
    Igen egy horten 229 V6-ot én is szívesen látnék. De gondolom azért ahhoz, hogy felvehessenek embereket több bevételre lenne szükségük.

Lehet megveszem FC3-at kompletten.
  • sakkay
  • sakkay
  • zoltang
    Nem végeztek! A P-47, Spitfire, Me 262 és ide illő térkép stb. még hiányzik... :) Nekem eddig a D-9 van meg és a légcsavarosok és esetleg a korai sugarasok érdekelnek.

Szerintem egyezzünk meg abban, hogy vegyenek fel több embert dolgozni.
  • bgabor
    Most már hogy az összes modern hadviselésre alkalmatlan géppel (propisok, F-86, Mig-15, MiG-21)végeztek, megkettőzhetnék az erőfeszítéseket az F-18C/E verziókon, és elkezdhetnének gondolkodni valami hasonló, modern vörös multirole gépről.

Belsmitek meg nekiállhatna végre az AH-64D-t hegeszteni, ha jól tudom magasan az jött ki a szavazásukon, mint legjobban várt forgószárnyas, nem véletlenül.
  • MasterMason
    Most sem túl meseszerű azért, de ebben a videóban tényleg sokkal szebb és realisztikusabb. Nem lesz rossz ez a 2.0 látvány tekintetében.

Aztán Mig-15bis után nekiállhatnának a legmodernebb Jet fightereknek is.
  • repvez
    Nagyon autentikus a nevadai területt felett kötelékező mig -25 és a tu-22es :P De azért tényleg jól néz ki, itt már kezd egy kicsit realisztikus hatást kelteni a gép és a táj , nem olyan meseszerü mint most.
  • sakkay
    Van remény! Kúrva jól néz ki!!!!!!!!!
    Eztán neki is állhatnak végre a helikoptereknek...
  • zoltang

DCS: MiG-15bis
  • beci43
    Hétvégén összeröffenhetnénk egy közös repkedésre!
  • sakkay
    Azt a kxxxa életbe
  • PhantomAss
    ismerem a black / fat mambát, de még drágább mint a warthog, és mellé kell m ég egy gázkar is. Szóval 300€ egy sima joy...
    Ez nekem nagyon sok sajnos.
  • SnowFox79
    Üdv.

Ha épp nem ARMA3 al tolom akkor besegítek Mission editorban az érdeklődőknek.

Az előző pár általam kreált mission itt megtalálható.

http://dcsworld.atw.hu/files/Main_Missions.zip

http://dcsworld.atw.hu/files/Main_Missions1.zip

http://dcsworld.atw.hu/files/Snowfox_mission_pack.zip

Elérhettek privátban, vagy Az ARMA3 ts en. Esetleg a VMH59 TS én.

Üdv.
    SnowFox
  • z0ty4
    Black Mamba joystick
    itt egy videó
  • z0ty4
    van sisak kamera is kérem :)
    innen még profibb a csávó
  • Cancri55
    Ha valaki érzi a forgószárnyast, akkor ő tutira......

kopter
  • priluki
    okés de érdekel maga a missio is a tanulmányozás az plussz ráadás :) köszi, a magyar tutoriál meg ..
  • MasterMason
    Hát ha csak tanulmányozás a cél, akkor akár megnyithatod bármelyik tutorial fájlt is vagy bármelyik misszióét ami a játékban van, azokat is lehet benne szerkeszteni, megnézni hogyan vannak felépítve stb. A tutorialokat is konkrétan megnézheted hogyan vannak felépítve, hogy hogyan triggelte be a gombokat az aktiválásokat feliratozást és a hangokat. ;)

Persze ettől még felteszem neked majd szívesen ha elkészül és leellenőriztem, hogy minden úgy müxik e ahogy szeretném. :) De lehet lesz egy kis időm most ünnepek alatt és akkor összedobok egy rövid magyar tutort a mission editor-ról az lenne a legjobb és legegyértelműbb.