37048

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Én tudod min röhögök Lock On óta a mai napig? Az ejtőernyőn ahogy "földet ér" :)
Olyan mókás... -
jól néz ki, bár az árnyék ultragagyi, főleg hogyha ezeket promo képnek szánták :D -
Nagyitottam rajta, mert most kis képernyőn nézem, az első kettőn valóban látszik de a többin én még igy se látom, bár nekem ez eddig is megvolt, a közeli texturák szép élesek voltak de a távoliak homályosak, de ez inkább a videókártyám miatt lehetet.
Én inkább a Skeleton animationsra figyeltem fel , bár szerintem csak a katonák gépies mozgását cserélik le, de jó lenne már ha a reptéren is lenne egy kis élet és lennének kiszolgálók, irányitók, de ez is kb akkor lessz mikor lessz dinamikus kampán is. -
wittman #11818 Az első két képen pedig szépen látszik, de már Tom is írta...jól. -
igen. a fókuszpont éles, a többi nem. -
Hmmm
Ezek szerint vizualis melyseg?!
-
-
Csak jönne már ki. Nem deczemberre ígérték. Valamelyik decemberre? :D :D -
Beton kockak kozti melyedest? Hogy nem csak vizualisan van megoldva? (tippelek en is) -
Az első képen nagyon személetes, a távolabb levő dolgok nem pengeéles megjelenítésűek. Az emberi szem nem egészen ilyen, de a kamera igen és legalább közelíti az emberi szem jellemzőit. Jobban néz ki így a táj szerintem.
Igazából ennyire szép képet én még nem láttam talán repszimmel.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.22. 11:44:21 -
VO101 tvr #11811 A ROF-ban van/volt ilyen kapcsolható opció. -
Itt vannak képek is róla, bár én nem nagyon értem mit kéne látni. -
Depth of field? Az igen. Van olyan repszim, ahol van ilyen? -
A szeptemberi hírlevélben azt irta Wags hogy a következő ujdonságok lehetnek a DCS 2.0üban:
DirectX 11 support
Improved game performance
New and improved lighting
Improved effects
New water animations
Improved shadows
Unified GUI that eliminates the need for separate GUI and simulation .exe while also speeding up mission load times. Later, this will
also allow us to integrate simulation elements into the Encyclopaedia and Mission Editor
Ability to access new maps that will be sold as separate modules
New grass and clutter
New clouds
Ability to create dedicated server
Skeleton animations
Depth of field support
Improved Oculus VR support
-
... én megmondom őszintén, ezen a pontom már megsajnáltam... nagyon rossz lehet neki ott bent, aggodalomra ad okot..... -
Az űrhajósok szerint nincs az a probléma, amit ne lehetne tovább súlyosbítani. :) -
"minden fórumozó profilján van 'Üzenetküldés letiltása' gomb, használjatok bátran"
ezt nem is tudtam :) Nagyon hasznos fícsör
-
Hát... nem tudom Balázs! Ha eddig javítottak valamit, akkor 8 másik szart be. Szóval lehet jobb lenne ha nem javítanának semmit :D -
Sajnálom, hogy az lett a vége, én azért tettem be il2 fórumra a moderátori topik linkjét, hogy mindenki lenyugodhasson a pcsába, fürtös ügye el van rendezve. Nem azért, hogy akkor kezdjenek átvonulni oda páran. -
Most már a bíróságnál, a katonai ügyészségnél, és a katonai elhárításnál tartunk. Én javasoltam neki hogy a pszichiátriai intézettel kezdje, a vége úgyis az lesz
-
Mig-21-est lehet nyerni! -
A DCS 2.0 az semmi mást nem fog csinálni, mint csak a grafikai motort lecserélni? Esetleges bugjavítások nem grafikus téren? Féldinamikus hadjáratot mintha terveztek volna. Azzal mi lett? Vagy anno volt egy videó valami gigaléptékban gondolkozó misson autgenről. Az már létezik? -
Caterpillar #11799 -
minden fórumozó profilján van 'Üzenetküldés letiltása' gomb, használjatok bátran
írtam neki hogy hagyja abbafelé és törődjön bele, de úgy tűnik nem sikerül, viszont a pm-ekkel nem tudunk mit kezdeni, tiltsátok le és kész
viszont Laco-nak továbbra is kár volt tegnap kipontoznia magát, azt pl. továbbra se értem hogy többször leírta a másik topikba, hogy na mindjárt le lesz tiltva, de csak azért is visszament a "pofonért", nem tudom elhinni hogy ekkora lelki traumát okozott mindednkinek hogy fél napig zárva volt ez a topik, főleg hogy még van 12ezer másik topik :D -
Jaja :D -
Én is kaptam PM-et, hogy a katonai kapcsolatait fölhasználva majd panaszt tesz ránk, hogy ne használhassuk a puma nevet. Ez a faszkalapnak fogalma sincs arról kik vannak a VO101-ben 
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.22. 09:57:57 -
MM és Fürtös privátban húzzák egymás agyát, illetve most már bevették Leon-t és Tom-ot is a "buliba"..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 09:58:17 -
Mi történt??? -
Huhúúúú gyerekek!
Olyan PM-et kaptam, hogy rögtön le is fostam a bokámat!
Azt hiszem emigrálok is mint a svéd turisták.... -
Beindult a leárazás a steam-en. -
sakkay #11791
-
Hát, drága testvérem és simán letörölgetem és jó napot!
Szilikont szerintem ne fújkálj rá, mert hanyatt baszod magad a linóleumon... ;) -
sakkay #11789 Leon.
Mivel érdemes lekezelni a g940-et? Mármint sima szilikonnal lehet mint a műszerfalnál? Gondoltam a régieket is rendbe rakom, úgyis árulom őket. -
Frenky #11788 Jó reggelt! Norbi Fiam első festése, a terveket én készítettem :-)
üdv -
Hol voltál eddig bakker. Nagyjából 1000 éve nem láttalak!
Irgum valamint burgum! -
Coretex Designs F/A-18
-
sakkay #11785 Nagyon örülök, hogy írhatok 
Ennek örömére el is mondanám, hogy előbb láttam a Jupitert, és 3 holdját a távcsövemen-ez eddig kimaradt! Aztán lehet, hogy 4, az egyik marha gyanús...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 00:36:48 -
SnowFox79 #11784 Na most annyira megijedtem, hogy holnap este vagy kedden repülni fogok. Egy kedves ismerősömet is fel fogom rángatni magammal. :-)
Üdv.
Jóska Gyerek :-)
-
THX Jóska gyerek! ígérem lerepülöm és szeretnék veled is repülni már!!! Ezt vedd fenyegetésnek... 
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Neked és természetesen "Mindenkinek"!!! -
Igaz, nem néztem még meg, de köszi :) Boldog karácsonyt!