37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Frenky #11935 Jó reggelt! Tegnapi repülés:
Boldog Karácsonyt! -
gsg16 #11934 Ámen! -
Boldog Karácsonyt Urak :) Reméljük hamarosan megjön az Edge egy hornettel súlyosbítva :) -
Azért ez borzasztó... :( -
Tényleg, emlékszem már. Írtad anno, hogy viszed ki a géped szőröstül-bőröstül :)
Nekem kártyám sincs. Tavaly augusztusban lejárt, kiküldték az újat a régi címemre, mert nem volt időm bemenni a bankba átíratni a lakcímet. Októberben bementem, hogy küldjék ki az új címre, erre közölték, hogy lejárt a tököm tudja milyen idő és nem adhatnak új kártyát csak ha minimum 120 ezret betolok minden hónapban a számlámra. Mondom, kösz de nem keresek annyit. Hát akkor sajnálják. Mellesleg több mint 10 éve ügyfelük vagyok. Hát rohadjanak meg. -
gsg16 #11930 OFF:
favágás kicsit másképpen:
A FŰRÉSZ
ON -
Solt #11929 Nem... én is így vagyok vele! :) Pontosan az ilyenek miatt számomra csak a steam létezik... ha valami ott nem elérhető, akkor nem foglalkozok vele! :)) -
Engem eléggé fárasztanak ezek az eljárások.. azonosítók, jelszavak, kódok.. lehet öregszem?? :) -
Mondjuk Steam-en vásárolni Paypal acc.-al 2 kattintás, még jelszó se kell. -
Ez alap.
Nekem csak a net banking-hoz kell először egy hosszú kód, majd egy jelszó. Ezután van egy ilyen kis számológépszerű kacat (amihez külön kód van) ez készít nekem egy speciális beléptető kódot.
-
Persze ez is jogos, de amikor átesünk a ló túloldalára az is rossz... elég kalandos volt a mostani vásárlásom..
- Lépjek be a netbankba.. (azon, jelszó +1 sms kód)
- Állítsak be limitet a virtuális kártyához (1 sms kód)
- Lépjek be a PP, aktualizáljam. (évek óta nem nyúltam hozzá, azt hittem nincs is.. :D) (azon, jelszó, + az eseti szopás)
- Lépjek be az EDE oldalára (azon, jelszó)
- Intézzem a vásárlást.
Kérdem én,ez így normális? :(
-
Szinténzenész!
Utálom, amikor bemegyek egy üzletbe és arra a kérdésre, hogy kártyával fizethetek e - jön a sajnálkozó pislogás meg a magyarázkodás, hogy ezért meg azért nem. -
Caterpillar #11923 OFF
Nekem mindig ki vannak akadva az ismerőseim, hogy nincs nálam készpénz.... Én meg ki vagyok akadva, ha valahol nem lehet kártyával fizetni.
2014-et írunk, lehessen már kártyával fizetni, és ne kelljen a koszos nehezen kezelhető, szutyok kpval vesződni vagy mi....
ON -
Igen, ez zavart meg engem is, hogy korábban nem volt kötelező a PP, de írtam az ügyfélszolinak is, ott is azt válaszolták, h "No other ways. "
Azért a weboldalra kitehetnék tájékoztatásképp ezt az infót...
Mindenesetre, köszönöm a segítségeket! :)
-
Ja, látom én is. Csak PP fizetés van, hogy basszák meg. De hát mint annyi minden - ez is üzlet. Nem véletlen, hogy csak PP-al lehet csengetni. -
A PayPal annyival "biztonságosabb", hogy könnyebb visszaszerezni a zsetont ha átbasznak. EDe vagy a sztím nem basz át, ergo ez az előny elvész.
A virtuális kártyák teljesen biztonságosak. Csak annyi pénzt kell rárakni, amennyit éppen lekölteni akarsz.
Nagyon régóta (tényleg) fizetek, vásárolok a neten kártyával. Soha semmi problémám nem volt.
Kifejezetten szeretek bank kártyát használni és a neten vásárolni. -
Igen, én virtuálist használtam, és most amikor újra megpróbáltam nem tudtam kártyatípust választani, csak PP fizetést vagy reg-et.... Akkor kell a PP mindenféleképpen? :) -
gsg16 #11918 régen csak dombor nyomott kártyákat fogadott el,vagy virtuális kártyát.a pay pal-hoz lehet rendelni bankkártyát. -
Vedd csak a PayPal-al! Állítólag biztonságosabb is azon keresztül . Meg egyszerűbb is. -
Na én is megvettem a minyót az edénél. Csak ott veszek, nem keverem a szeammel mert az drágább az euró miatt.
Amúgy kipróbáltam a steames változatot is, és nálam a steam elfogadja a p51 kódot, de a su27 kódot már nem. -
Próbálkozom, köszönöm a segítséget urak! :) -
nem !!! hülyeség vissza !!!
Pont fordítva a MasterCard -ot nem engedte és Péjpalival volt csak lehetőség ...
De megnézem mert ott van a számlák között a sikertelen vásárlás ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.23. 20:39:00 -
Nyomjál rá bátran a payPal-re, utána lesz egy "Pay now" opció, ahol már lehet kártyatípust választani, illetve törölni a rendelést. Én ezt adtam meg a "Reason for cancelling"-reÉ
Was just testing what happens when clicking on the PayPal icon when not even having an account...test successful, the other card types for purchasing became visible after "Pay now". Quite confusing. I am not alone, as I have seen others struggle with it on some forum. No worries, I am intending to buy the product later -
Ööö, arra gondolsz, hogy a bétákat csak paypal-on keresztül lehet megvenni? A Mi-8 megvan, de ott sem használtam Paypal-t... nem értem mit bénázok el.. :)) -
akkor elnézést !!! a korai bétáknál van ez a lehetőség !!!
amikor a Dórát vettem (béta volt )Péjpalival fizettem és a Kurfürs -t már nem volt elérhető Péjpalin és írtam nekik egy kurva anyátok levelet ... -
@Nesu: Eddig csak nem steam-es van, nem kavarnám.. :) Meg eddig tudtam vásárolni gond nélkül.. :) -
vödd mög a stímest
A bétáknál mindig így van
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.23. 19:57:34 -
Igen, én is így emlékszem, de most fizetési típusnak Paypal van csak... nem is értem mert alul ott van a MasterCard is (képként)... -
Dehogyis! Ott van vásárlásnál, hogy milyen kártyákat fogad...
-
Én MasterCard-dal simán tudtam vásárolni az ede shopban. -
Sziasztok! Csak PayPal-on keresztül lehet vásárolni? Nem Steam-es verzió.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.12.23. 19:45:40 -
beci43 #11904 Meg van kötve a keze.Mikor megjelent a 21bisz,kicsit pezsgett itt a fórumon,leírta hogy gyakorlatilag semmit nem adhat ki.E van. -
Esetleg más neve alatt nem lehet kidobni? Vagy még társszerző ként se lehet ott esetleg a neve semmin? -
beci43 #11902 Csak magyarul nincs,rohadjanak meg.Laci még azt is megcsinálta,de nem tudja közre adni. -
wittman #11901 DCS MiG-21 Manual
Elvileg a telepítés után neked is bekerült a DCS World-be a MiG-21-el a manual is. Ebből tanul mindenki, meg a jótyúkon is vannak oktató videók.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.23. 19:03:52 -
Na fain én meg most vettem meg délelőtt steamen a 21-est, meg töltöm újra az egészet. Ha tudom előre akkor inkább EDénél vettem volna :/ -
Én mindegyik modult, amit steamen vettem, azt aktiválni tudtam sima DCS World alá. Visszafelé nem biztos hogy megy, mert az a steamtól függ, és amit ugye weblapon vettél, azért a steam nem kap egy fillért se, miért adna letöltést, támogatást, bármi egyebet érte? De a ED weblapról letöltött DCS World alá nincs ok, hogy miért tiltaná. Steames vagy nem, a pénz nagy része ED-hez ment... -
Köszi a segitséget.
Jaj az elfelejtettem irni hogy nem steames verzióm van ha valakit érdekel irjon. -
gsg16 #11897 átadni úgy lehet,hogy akitől kapod,az deaktiválja,majd átadja neked a kódot,és a dcs honlapján,ha ott vette,"lekapcsolja" a saját regjéről.csak ezek után tudod te feltelepíteni a kapott kóddal.
Boldog,és Békés Karácsonyt Mindenkinek! -
Úgy emlékszem megoldható hogy egy DCS modult átlehessen adni másnak, nem csak a kódot hanem ha esetleg elfogy a kód instalálási lehetősége akkor akinek adjuk az tud új kódot igényelni, vagyis mintha ő vette volna. Leirnátok hogy kell csinálni.
Azért érdekelne mert van egy UH-1H Huey-m de nem sokat repültem, nekem anyira nem jött be. Ha valakinek van kedve cserélni F-86F Sabre vagy Fw 190 D-9 Dora érdekel.