37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    nem steames.
    átküldtem neki az én dll file-omat. Azzal nem volt gond.
  • Borisz80
    igen most már a frissek vannak a letöltöbe is.
  • zoltang
    EZ talán a legfrissebb:
    CA_1.2.14.35605.598-382.exe
  • zoltang
    Igen jött ki egy újabb verzió, de még a a "friss" modul-letöltéseket nem írták ki.

http://updates.digitalcombatsimulator.com/

DCS World updates
    Latest stable version is 1.2.14.35605.598
    Current openbeta is 1.2.14.35605.598
  • beci43
    Közbe rájöttem.Jött egy frissítés,viszont a frissítés után akartad feltenni.Hát,akkor várnod kell egy kicsit még megjelenik az oldalon a frissített verzió.
  • beci43
    Openbetát használsz?Mert ha nem,akkor fel kell mennie.Én is tegnap vettem meg,gond nélkül fel tudtam rakni.
  • Ati810
    Steam-en vette a 21-et? Mert nekem pár napja, frissítés után egy trójait talált az uh1_protect.dll-ben.
    Lehet, hogy mostantól ilyen kis "apróságokkal" fogják színesíteni a játékot.
  • Borisz80
    Bratyó most vette meg a DCS 21-et.... és vírusos... AVIRA szerint a: flightmodel.dll vírusos a HEUR/APC (cloud)) vírussal?
  • Borisz80
    Megvettem a Combined Arms-ot.... installáláskor meg ezt dobja fel:

"Can't install CA 1.2.14.35513 into newer DCS World 1.2.14.35605.
    Please, download CA 1.2.14.35605 installer."

Még is honnan kellene nekem letölteni a friss verziójú CA-t, mert a hivatalos oldalon csak a régi van.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.26. 09:31:52
  • VO101Tom
    Szia. Igen, készíthető hozzá egyedi skin, és használható is. Meg van 4-5 fajta alapból is.
  • gsg16
    annyit már kiderítettem,hogy a BS2 nem tetszik neki valamiért.én a dobozos verzióm kódját használtam eddig.
  • gsg16
    le ellenőriztem,és mindkét serialt jónak,és aktívnak mutatta.
  • SnowFox79
    Esetleg a https://www.digitalcombatsimulator.com oldalon a profilod alatt megtalálod a licensing menüpontot. Ott le tudod csekkolni a serialodat.
  • SnowFox79
    nekem ezt csak reinstall oldotta meg, bár volt egy sokkal durvább is amikor ezen üzenet után másik serialt kaptam (kellett hozzá pár nap)
  • artivizsla #11961
    A Dora modulban a skin állítható offline módban ?
  • gsg16
    üdv!
    ma próbáltam multiban repkedni kicsit,de jött az "invalid serial number" üzenet,amit nem értek,mert amikor utoljára játszottam vele multiban,akkor minden gond nélkül működött.a játékban megnéztem a "module manager"-ben,és ott azt mutatja,hogy nincs szériaszám a KA-50-hez,és a CA-hoz.mi ilyenkor a teendő? deaktiváltam mindkettőt,és újra aktiváltam is őket,de ez nem oldotta meg a gondot.
  • Nesuten
    Boldog Kalácsot Mindegykinek !!!
  • wittman
    Boldog karácsonyt uraim!

Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.25. 16:16:46
  • Lysandus
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Cancri55
    Boldog karácsonyt!!! :D
  • Solt
    Áldott Karácsonyt Mindenkinek Uraim!
  • Frenky
    Igazán nincs mit, legközelebb majd benne lesz a videóban is :-)
    DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportban szeretném jobban összehozni a közös repüléseket és a Tagokat is. Ezért kértem egy pár mondatos levelet, aki érdekelt, kérem, hogy írja majd meg a játékhoz szükséges adatait, stb. Részletek a csoportban, Természetesen a Google+ csoprtban is olvasható.
    További Boldog Ünnepeket
    HUNter
  • Borisz80
    Én ezt a sorrendet ajánlanám kezdésnek:
    -hideg indítás
    -a főfutó fékezéses kormányzás is fura lehet eleinte, úgyhogy egy kis taxi
    -felszállás
    -leszállás (na ez okozhat meglepetéseket, legenyhébb esetben futó törést vagy defektet).
    Javaslom még a manual 31-38 oldalain szereplő korlátozások tanulmányozását.

Navigáció. Manual 102-. oldal.
    Nagyon leegyszerűsítve:
    Útvonalazó repüléshez használhatod a reptereken lévő RSzBN-t vagy a szimpla irányadókat. Az RSzBN-ek adnak irányt és távolságot is, illetve a SzAU robotpilótához való leszálló (program) csatornát is be lehet állítani.
    A szimpla irányadók (csak irányt adnak) szét vannak szórva a térképen. A térkép pedig fel van osztva szektorokra. Minden szektornak megvannak a saját csatornájú (max 9) adójai. Ha ezek alapján akarsz navigálni akkor a 21-ben előbb ki kell választanod a megfelelő szektort (pl. 1-II, az az 1-es fő szektor és II-es alszektor) és az ARK rádióiránytű csatornakiválasztóján a megfelelő adó csatornáját.
    Természetesen az adó jelének vételéhez szükséges hogy az adó hatósugarán belül legyél és megfelelő magasságon repülj.

Ezek egy csöppett bug-osan működtek amikor kijött a 21-es.... azóta nem nagyon próbáltam...

A fülkében CTRL+fel (vagy le.... nem emlékszem) kurzornyillal elő veszed a térdpaneled jegyzeteit. CTRL+bal-jobb nyilakkal pedig lapozhatsz. Kezdj el balra lapozni és hamarosan meglátod az adók illetve a kommunikációs csatornák listáját.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.12.25. 09:15:45
  • beci43
    Megoldás:lemondod a régi számlád,nyitsz egy vadiújat új szerződéssel és egy hét alatt a kezedben az új kártya.És még 120-at sem kell betolnod.
  • macleody
    Raiffeisen.

Boldog karit mindenkinek!
  • 77pxdumbo
    Kívánok mindenkinek áldott békés karácsonyt!
  • csolee
    Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
  • SnowFox79
    Köszönöm a képet Hunter!

Boldog békés karácsonyt mindenkinek!!!

Üdv.
    SnowFox
  • PhantomAss
    Boldog karácsonyt!
  • Papa01 #11946
    Huh, köszi,ez nagyon jól hangzik, megnézem! :)
  • DonZorro
    Boldog Karácsonyt Srácok!!!

Utoljára szerkesztette: DonZorro, 2014.12.24. 11:09:26
  • Caterpillar
    Wasteland 2

Tulajdonképpen a Fallout sorozat ősének fojtatása.
  • i robot
    Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

(Ha lesz közös karácsonyi röppenés akkor írjátok ki!)
  • Hecker007
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!
  • Papa01 #11941
    OFF:
    Urak, tudnátok olyan játékot mondani, ami X-Com/Jagged Alliance/Fallout 1-2 stílusú, de nem fantasy környezetben játszódik? :) (A Xenonauts-on kívül. :) )
    Köszi!
    ON
  • krisztian005
    Boldog karácsonyt!!

Ma óvatosan repüljetek!
  • sakkay
    Boldog karácsonyt srácok!
  • Papa01 #11938
    Boldog karácsonyt! :)
  • Frenky
    Tisztelt Pilóták, mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!

HUNter
  • LeonSilver
    Melyik bank ez?