37048
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Buék mindenkinek!!!
  • SnowFox79
    Igazábol most nézem. minden gépet engedne így... Ez a modotok része vagy egyéb furiság lehet?
  • SnowFox79
    Wittman!

Egy érdekesség.

Mission szerkesztés közben német oldalon SEAD gépeket pakoltam be amikor is belebotlottam a következőbe....

http://dcsworld.atw.hu/files/ezmiez.jpg

Szerinted mi nem stimmel a képen?
  • wittman
    Szia Marci!

1. Energia gazdálkodás a windowsban be van állítva? Játékok esetén mindig teljesítménycentrikusra kell állítani, ez sokat segíthet.

2. A másik dolog sajnos a HD7900-as sorozat nem működik jól a DCS-vel, de minden másra bőven elég full grafikára is, de itt nem. Gyengébb Nvidia kártyákon, GTX580, GTX570, GTX660 és GTX660TI-vel is sokkal jobban megy full grafikán minőségjavító eljárások alkalmazásával is. Én GTX580-al tolom, de nem kell kompromisszum, 40FPS alá nem esik AMD FX 4350-el.

Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 20:42:18
  • beci43
    Valamint nézd meg,hogy az opsünben bevan-e bejelölve a TSAA.Az zabálja az fps-t.Sajnos DCS motorja nem szereti a Radeonokat.Vagy az AMD
    szarik az optimalizálásra,vagy ED.
  • Hecker007
    AMD vga-ra is van valami trükk, de lehet hogy csak cfhez, van róla youtubeon egy kb 6 részes videósorozat.
  • sure
    BÚÉK neked is,

Nézd meg, hogy nincs-e a DCS-nek valami profilja a Catalyst Control Centerben, és nincs-e anizotróp szűrés rendelve a DCS-hez.
    Nálam felezte az FPS-t a 16x-os.

Amúgy meg... "ez ilyen". Welcome to the DCS World, ahogy a művelt francia mondaná, az egyik mókás része kedvenc szimulátorunk használatának (már a Lock On-ban is az volt), hogy az ember megtanulja optimalizálni a gépét, minden egyes megahertzre és ravasz kis beállítás szakszerű variálására szükség van, hogy rendesen fusson a vasunkon.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 17:52:49
  • sakkay
    AMD proci..sajnos ez van.
  • Marci_
    Sziasztok, BUÉK!

FPS hajkurászásban szeretném a segítségeteket kérni.

Probléma: Sötétedéskor és hajnalban durván olyan ~15 FPS eim vannak, világító bombák közelében írd és mond 1. Ez 1680*1050es felbontáson, Med-Low beállításokkal.

A gép: FX 8350 proci, Sapphire HD 7970 GE Vapor X (14.12es driver), 16 gb ram, win 7 64.

Ötletek?
  • Nesuten
    BUJJÉK !!!

...
  • sakkay
    Utálom...meg ugye nincsen fa ami mögé el lehetne bújni. Na de majd az EDGE!Reményhal..
  • GaBika6
    kamov csak finnyás f.sznak gatyában a helye!
  • sakkay
    Kicsit erős ez egy minyónak..3 másodperces tűzharc után, épphogy el tudtam húzni a kilógó belemet de amúgy fasza. Alig várom, hogy legyen végre egy kedvemre való harci heli..
  • sakkay
    BÚÉK!!!
  • DonZorro
    BÚÉK Srácok!!! ;)

• Hecker007
    B.U.É.K.!!
  • Frenky
    BÚÉK Mindenkinek!

HUNter
  • Ludowik
    BUÉK mindenkinek!Bár még most kezdtem de azt látom hogy összetartó csapatra találtam. Jó repülést mindenkinek az elkövetkező évben is.
  • wittman
    HDF 59th VAB szerver üzemel.

Mission: New Year v2, ez már tényleg 7:50-kor indul!

Köszi SnowFox!

A Jelszót látjátok majd a szerverlistában a szerver neve mellett.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 12:03:58
  • beci43
    Megvettem,de az idegesít a legjobban hogy februárig csak nézegethetem a honlapot...EDGE 2.0 mikor jön már?
  • Seaweed
    Kell most!...nah jó születésnapomra pont jó lesz! :)

BUÉK nektek!
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.31. 11:45:44
  • zoltang
    DCS: MiG-15bis Alpha - Start Up

BUÉK! :)

• SnowFox79
    Üdv.

Azért, mert ez egy kiképző küldetés ami most fut. Remélhetőleg a mai nap folyamán más mission kerül majd fel.
  • gsg16
    B.U.É.K.!
  • i robot
    Az 59-en miért csak 2 fajta géppel lehet repülni?
  • sure
    Akkor az én BUÉK-om a topiknak néhány 2014-es kép a DCSW-ből.

Minden leszállás jó leszállás, ami után lazító lábfürdőt vehetünk

Na, újítottak srácok, már nem a föld alatt, hanem az égen hullámzik a víz?

Nem, csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy soganlungi túlfutás után fejre álltam és a GTK ellenére sikerült túlélni

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.31. 08:26:58
  • SnowFox79
    Sorry hülye voltam. A modolt verziót nem linkeltem.

Ime: dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz

Ebben tényleg reggel 7:50 kor indul a mission.

Üdv.
    SnowFox
  • 77pxdumbo
    Kívánok Mindenkinek nagyon jó és emlékezetes szilveszter esti bulit, és utána egy Békés Boldog Új Esztendőt.
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.12.31. 07:26:14
  • SnowFox79
    a V2 ben nincs sokáig "este" reggel 7:50 kor indul a küldi. Tegnap teszteltük. elég hamar reggel lesz.
  • asw27
    Én nemrég elindítottam szerverként a v2-est. Mivel éjszakai volt, senki nem maradt 2-3 percnél tovább. Úgy tűnik az éjszakai küldi nem fekszik sokaknak...
  • SnowFox79
    Ez most nem erről szól, de a másik ami ma este ment az telibe vezethető egységekkel van tele. Néha jöhetnél siratni a népet :-)
  • gsg16
    alapjaiban rossz a küldetés az 59-es szerveren!nem lehet benne a földi egységeket irányítani.bár az is igaz,hogy így nem lesz hangos gyereksírástól zajos a TS szerver.
  • gsg16
    nekem 5V-os a töltő,és nincs előttük ellenállás.
  • repvez
    És mekkora ellenállással ? Párhuzamosan kötve? Nálad mekkor a a mA érték mert nekem 350et irnak és 1w os a tied meg 0,5w ha jól láttam .
    Nem tudom ez mennyire befolyásoló tényező
  • gsg16
    nálam ezek a ledek folyamatosan működnek egy telefontöltőről.ki sincs húzva.legalább két éve egyfolytában.
  • macleody
    Elvileg PageUP.
  • asw27
    Én egy csúszkára raktam.
  • asw27
    Fölösleges kivenni az IR szűrőt a PS3 eye-ből. elég volt nekem egy db floppy és éjjel nappal megy. A nap ne süssön bele közvetlenül a lencsébe és kész. Én sima 5 mm-es kékesfehér IR ledeket használok, melyet egy régi mobiltöltö hajt meg. Olykor, néhány hónapig bedugva marad.
    Kb. 6 éve működik. Párhuzamosan vannak kötve a ledek, így a feszültség azonos. Addig rakosgattam elé az ellenállásokat, míg jó fénye nem lett kamerán keresztül. Nem vittem túlzásba a számolgatást.
  • PhantomAss
    Hali,
    meg tudná mondani vki, hogy a minyón milyen billentyűzet paranccsal tudom a gázt teljesen ráadni?
    Tehát a kollektívet elcsavarni full open -re.
    Néztem a tutorialokat a yt-on, de csak annyit mondanak forgasd el, egérrel ez nem működik, a billentyűzetparancsot pedig nem találom hozzá.
    Köszi előre is!
  • Lysandus
    PS3 eye van nekem is FaceTrackNoIr progival. Szerintem is ez a legjobb. Kivett infraszűrő, és két réteg floppy benne. Pointtrackert meg Laca csinált.