37043
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Ha jól tudom már nem.Nincs rá della,nem sokon múlt,hogy életben maradtak.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.01. 20:08:05
  • PhantomAss
    nagyon jó videó, már régóta az egyik kedvencem
    (a mig 15 amúgy is közelebb áll hozzám mint a modern jetek)

tényleg, a magyar mig 15-ről tudtok valamit? Nem fogják már rendbe hozni?
  • beci43
    MIG-15 hajtómű indítás és felszállás:

Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.01. 18:55:33
  • PhantomAss
    köszönöm, működik!
  • beci43
    Jött is.Én 2010 novemberében vásároltam,előrendeléssel az akkori béta A-10-est.Kb. két hétig volt Nevada,vagy addig sem,a következő tapasszal el is tűnt.Aztán jött a mese,ha majd a Disznó végleges lesz,megkapjuk a terepet is.Csak eddig (meddig?) kellett várni.
  • bgabor
    Lévén hogy csak környezeti elem és az egész DCS World úgy van kitalálva, hogy midenki együtt tudjon repülni birtokolt repülőgépétől függetlenül, szerintem a Nevada mapnak ingyenesnek kellene lennie, ez tök alap dolog.
  • Caterpillar
    A-10C előrendelőknek jár ingyé'... Ennél azért az viccesebb, hogy eredetileg az A-10C vel jött volna, tehát 2011 Április, 4. éve nem sikerül belerakni egy új térképet... GéGé
  • sakkay
    Én még nem láttam hozzárendelt árat, csak azt, hogy akik annak idején előrendelték az A-10-et, azok ingyen kapják..vagy az f-15-öst? Már nem emlékszem.
  • gsg16
    mibe fog kerülni majd a nevada map?
  • sakkay
    Végtelenül idióta dolog, de tényleg. Olyan oroszos.
  • Borisz80
    digitalcombatsimulator.com -on regisztrálod magad.
    ezzel a regelt névvel és jelszóval tudsz multiban belépni.
  • PhantomAss
    halihó
    a DCS multiplayerbe hogyan kellene belépni?
    kiírja hogy "wrong master password" , pedig jól írom be -vagy azt írja "something went wrong"...jó kis hibaüzenet :D
    ez lenne az első alkalom hogy online szerverre belépek, de nem igazán értem ezt az egész regisztrációs rendszert
    el tudná vki magyarázni röviden hogy mit és hogyan kell regisztrálnom hogy működjön?
    köszi
  • gsg16
    a kiadás időpontját,1 perccel a kiadása után fogják pontosan közölni
  • Marci_
    Köszi a válaszokat!

Amennyire Eagle Forum topikokat bújtam, ott is ez jött le, hogy nem nagyon van megoldás :( Ati kártya tulajok megszívták...

A 6 részes sorozatot azért majd megnézem, de tartok tőle hogy csak CF, illetve Intel proci miatt van ott lehetőség javítani...

Nevada mappal együtt jönne EDGE, vagy az egy külön dolog? Mennyire hihető ez az early 2015-ös megjelenés, azért vannak itt csúszások keményen, vagy már nem olyan gáz? (Elvileg ez lehet majd megoldással szolgálna a problémáimra, addig nem repülök csak 'délben').

De legalább idetaláltam, sokkal jobban pörög ez a fórum mint az eagle :)
  • macleody
    Akkor előrendelek egy UFO-t.
  • sakkay
    Csak legyenek meg fizikailag...majd oldalt állok!
  • Lysandus
    Bizony ám! :-D
  • bgabor
    Hát a közelben van. :D
  • Lysandus
    51-es körzet is lesz? :-)
  • bgabor
    Vazze, 7:53-nál még rajta is van a videón az Edwards AFB!
  • gsg16
    itt sem kell majd a fák között bujkálni a kamovval
  • bgabor
    Döbbenetesen györnyönű lesz ez a Nevada map. Remélem a világhírű Edwards AFB is benne lesz még.
  • Lysandus
    BUÉK!
  • bgabor
    A mára vér unalmassá vált és alapból totál érdektelen Krími hadszíntérnél bármi csak jobb lehet. A 2003-as Lock on óta ezen a gyér hadszíntéren repülünk, döbbenetes hogy a fejlesztők elsumákoltak 11 évet új hadszíntér behozása nélkül.
  • repvez
    Szépnek szép,de közelről a táj nekem még mindig olyan életlen pacának tünik és kevés rajta a tereptárgy. Addig rendben van, hogy sivatag,de ha megnézi valaki a nevadai térképet a valóságban akkor a hegyes részeken azért már nem csak egyszinű hanem tele van fákkal fűvel és néhol havas hegycúcsokat is látni. Itt a videoban meg olyan mintha a holdon repülnénk egyszinű az egész, néhol mutatoba pár fa árválkodik ,de azt erdőnek nem igen nevezném.
    Az egész nevadai helyszin nekem olyannak tűnik, mintha a Figther Ops-ból lett volna átmentve amit addig csináltak ,csak nem sikerült nekik megvalósitani.
  • SnowFox79
    Engem az elmúlt pár év után az ilyen már nem nyugtat meg :-)
  • Hecker007
    Erre én is felfigyeltem, de mikor a reptér fölött repül és lenéz a házakra ott nincs mikrolag, ez valamennyire megnyugtató azért.
  • SnowFox79
    Remélem, hogy a videó alatt látható mikrolaggok, főleg amikor alacsonyabban megy és lenéz a földre a videó konvertálásakor keletkeztek és nem a játék ilyen. Gondolom nem egy mezei user gépén tesztelik, és ha azon akad akkor itt sok embernél fog,,,,

De mint egy előttem szóló már mondta, Reményhal...
  • feca1229
    BUÉK Mindenkinek!
  • beci43
    Nevadánál elég elmosottak voltak a textúrák,itt azért már érezni hogy van "anyag".A dinamikus fényekről nem tudok nyilatkozni,azt majd meglátjuk élesben.Kíváncsi vagyok mi kerül bele a grafikai opciókba.
  • Borisz80
    Nevada helyett jó lett volna valami értelmes hadszintér. Ha hitelesre vesszük akkor semmi másra nem jó csak Red Flag gyakorlatokra... viszont szép a MiG-15-ös , szépek a felhők, a domborzattal valami bajom van de még nem tudom mi... talán mintha a régi FC Nevada modját látnám, csak itt vannak földön objektumok is.
    A domborzat árnyékai dinamikusak? Vagy szimplán a textura ilyen árnyékos?
  • beci43
    Leírta a fórumban,hogy a videót hetekkel ezelőtt készítette.Most már bizakodjunk,hamarosan megjelenik.
  • wittman
    Ez dcs fícsőr lesz.
  • wittman
    Ha még csak a pre-alpha-nál járnak, akkor valami nincs rendben, mert jó pár éve bűvészkednek az edge-el meg a nevada térképpel.

BUÉK!
  • zoltang
    2015. NTTR Map in DCS World 2, Pre-Alpha
  • GaBika6
    Buék mindenkinek!!!
  • SnowFox79
    Igazábol most nézem. minden gépet engedne így... Ez a modotok része vagy egyéb furiság lehet?
  • SnowFox79
    Wittman!

Egy érdekesség.

Mission szerkesztés közben német oldalon SEAD gépeket pakoltam be amikor is belebotlottam a következőbe....

http://dcsworld.atw.hu/files/ezmiez.jpg

Szerinted mi nem stimmel a képen?
  • wittman
    Szia Marci!

1. Energia gazdálkodás a windowsban be van állítva? Játékok esetén mindig teljesítménycentrikusra kell állítani, ez sokat segíthet.

2. A másik dolog sajnos a HD7900-as sorozat nem működik jól a DCS-vel, de minden másra bőven elég full grafikára is, de itt nem. Gyengébb Nvidia kártyákon, GTX580, GTX570, GTX660 és GTX660TI-vel is sokkal jobban megy full grafikán minőségjavító eljárások alkalmazásával is. Én GTX580-al tolom, de nem kell kompromisszum, 40FPS alá nem esik AMD FX 4350-el.

Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.31. 20:42:18
  • beci43
    Valamint nézd meg,hogy az opsünben bevan-e bejelölve a TSAA.Az zabálja az fps-t.Sajnos DCS motorja nem szereti a Radeonokat.Vagy az AMD
    szarik az optimalizálásra,vagy ED.