37049
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    "...hamarosan..."

• bgabor
    Műküdik rendesen, csak érdemes a Steamről megvenni az összes kívánt modult, nem pedig a fejlesztő cég honlapjáról.

Egyébként szerintem éppen idén lesz nagyon jó éve a DCS Worldnek, hamarosan kijön az új motor és már megérkezett a külsős fejlesztők moduljainak (repülhető gépeinek) első hulláma.
  • GálTomi
    A dcs egy nagy rakás......bugtenger. De ha ezt és a napi háromszori dcs működése leállt üzeneteket nem veszed figyelembe már majdnem jó is lehetne...
  • Caterpillar
    CA-hoz egyik se kell, és fillérekből megvan.. Kipróbálod, megnézed ha tetszik örülsz, ha nem elrakod és reménykedsz, hogy majd egyszer jó lesz...

Az a kedvencem mikor úgy fikázod, hogy tán az FC1 volt az utolsó amit láttál közelről. És itt most nem arról van szó, hogy igazad van e vagy sem, hanem arról, hogy fogalmad sincs milyen.

Sőt most jut eszembe, a Su-25T ingyenes, leszeded, megnézed és minden kiderül...
  • GálTomi
    Ha van némi mazohista hajlamod és van rá akkor feltétlen. ;)
  • Molnibalage
    Nem. Pont most akartam igazából beruházni, erre olyan kommentel nyit az új év, hogy X,Y,Z és W sem működik? Ez finoman szóval elbizonytalanít, hogy akkor költsek -e 60k-s joyra és DCS-re...
  • z0ty4
    megint kezded a fikázást?
  • Molnibalage
    Ha jól értem akkor lent egy igen hosszú dinamikus hadjárat szerű valamit raktak össze? Mert pont ez, amiért érdemes lenne DCS-CA-val tolni, de ha még most is ennyire ratyi, akkor engem ezzel sajnos nem megnyertek, hanem csak megerősítettek abban a hitemben, hogy jelen állapotában a DCS örömrepülésre és videókészítésen túl semmire sem jó. A taktikai környezet funkcionális modellezése gyakorlatialag nem működik...
  • wittman
    Nem a CA a fő hiba okozója, ha nem a DCS mission editor...
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.01.05. 10:26:47
  • Molnibalage
    Ennyire bugos még mindig a CA...?
  • PhantomAss
    ezzel csak az a probléma hogy a steamen nemrég jelent meg a játék, a saját shopjukban pedig régóta lehet venni modulokat. Szóval sokkal több embernek van nem Steames változat. (nekem is).
    Ha most átállnék steamre akkor vehetem meg újra mindet...úgyhogy ennél a játéknál maradok a steamen kívül.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.05. 08:38:34
  • GálTomi
    Úgy tudom nem. Az gyári oldalon vásárolt modulért a steam nem kap jutalékot. Miért támogassa. De a steames simán telepíthető a suma dcs-hez.
  • bgabor
    Most látom hogy nem. Nem tudom, én semmi pénzért nem vennék DCS modult Steamen kívül, hogy aztán kínlódni kelljen vele meg külön programot letötleni. Kár, mert az FC3-ra beruháztam volna.
  • bgabor
    Miért, mi a különbség a steamen és a weboldalon vett modul-kód között?
    Gondolom a steamen keresztül felrakott DCS Worldben csak engedélyezni tudom valahogy a gyári honlapon vett kódot?
  • PhantomAss
    a naftát 100% ra ráadom természetesen, utána csak a kollektívval emelem az állásszöget.
    Óvatosan próbálom, nem tépem, de egy ponton túl hirtelen felugrik a gép és teljesen oldalra dől.
    Na mindegy, megpróbálom még óvatosabban.
  • z0ty4

de addig még sok víz lefolyik a Tiszán
  • repvez
    2016
  • gsg16
    üdv!
    lesz Kecskeméten repülőnap idén?
  • Marci_
    A kollektív (12200) az nálam azt jelenti ami a rotor lapátok állás szögét változtatja, a másik a teljesítmény szabályzó, gázkar, nem?

A pedállal a faroklécsavarnak adsz állás szöget hogy kompenzálja a visszafelé ható forg nyomatékot, szerintem.

A messzeres párhuzamot a nagy állás szögű, relatíve gyorsan forgó lapátok+közeg témakörében értettem, az hogy a messzer átborul, a minyó meg a függőleges tengelye körül forog (ha nem lépik ellen) az már ugyanennek a dolognak a következménye.
  • repvez
    Az attól függ hogy a kollektiv melyik részére gondolsz ?Arra amit csak tekerni tudod vagy amikor megemeled az egész kart,mert a 2 nem ugyan azt csinálja.
    Ha a tekerőset adod rá akkor az a hajtőművek fordulatszámát növeli és azok a reduktoron keresztül a faroklégcsavart is.
    Ha a kart emeled meg akkor az valóban csak a forgószárny állásszögét állitja .
    De a pedállal a faroklégcsavart is ellen kell lépni.

A messzernél azért más tészta ,mert ott ugye kis sebességnél nincs nagyon hatásos ellen erő a kormányokon, ezért nem lehet hirtelen rátolni
  • sakkay
    De. Csak nem akartam belemenni, mert a lényegen nem változtat. A minyó és a huey fix hajtómű teljesítménnyel repül, csak kb 5% kezelhet a pilóta vészhelyzetben. A Kamov nem.
  • Marci_
    Nem az van hogyha rá adod a kollektívet akkor csak és kizárólag a fő rotor állás szögét változtatod, viszont a közeg is fogja a rotort, így van egy fajta forgatónyomaték visszafele is ( párhuzam képpen Bf109G től felfele felszállásnál óvatosan bántak a gázkarral ha jól tudom mert a hirtelen jött nagy forg. nyomaték átfordíthatta a repülőt), és ennek kell ellenlépni, szerintem...de javítsatok :)
  • sakkay
    Ha kell 19 30-20.30 ts leszek.
  • sakkay
    Igaza van Repvez kollégának, másrészt, ne adjál nagy gázt mert nem emelkedik annyival jobban mint számítasz rá..lévén, hogy full be kell rúgni ellentétesen, ráadásul kibaszódik a fedélzeti áram egy jó része, így pl lekapcsol a rásegítő automata' is...és az nem túl jó mivel ekkor általában elkezdik tépni a botot az emberek, inkább próbáld fokozatosan emelni majd enyhe dőléssel sebességbe vinni. Így + felhajtó erő is jön. A leszállás pont ezért marha brutál, főleg az elején. De nem lehet tegezni később sem.
  • repvez
    ha ráadod a kollektivet akkor a faroklégcsavar fordulata is nő igy annak is ellen kell lépni , persze ha erre gondoltál.
  • PhantomAss
    Sakkay úr, te nagy minyós vagy:
    nekem induláskor ha ráadom a kollektívet akkor iszonyatosan balra dől, teljesen jobbra kiterített ciklikussal tudom csak megfogni. Ez ilyen vagy vmit rosszul csinálok?
  • krisztian005
    De utálom az akciókat, főleg mikor ennyire leviszik az árakat, ilyenkor olyat is megveszek ami nincs betervezve. Ma egy Sabre-el lettem gazdagabb, és 10 dodóüval szegényebb. :D
  • PhantomAss
    megyek is vásárolni :D
  • repvez
    Márcsak azt kéne megérnünk, hogy ezt az amugy is kevés felhasználót ne ossza még 2 félre, hogy most steames vagy nem a telepitője és azért nem vesz meg egy modult mert épp a másik akciós :(
    Ha kiad egy termékért pénzt valaki akkor azt használja ott és akkor amikor akarja. Azt nem is tudom, hogy OFFline tudnám e használni a modulokat. Csak singlében otthoni gyakorlásként olyan gépen amin nincs net vagy laptopon.
  • Seaweed
    Ilyenkor mindig elgondolkozok hogy ennyiert meg kene venni a Sabre-t meg a Dora-t....de fogok en valaha is azokkal repulni?! Ketlem Bezzeg a Mig-15-ot nem adjak ilyen piszok olcson
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.04. 18:06:55
  • Seaweed
    FB-n es az oldalukon mar csak 18$ a 21-es.

Alert! Alert! Alert! Flash Sale is inbound! Take advantage of savings of 80% on most DCS products from January 4th 15:00 UTC to January 5th 09:00 UTC.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/

• DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: Black Shark 2: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $5.99 (80% off)
    • DCS: Combined Arms: $19.99 to $3.99 (80% off)
    • F-15C for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • A-10A for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • Su-25 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • Su-27 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • DCS: MiG-21Bis: $49.99 to $17.50 (65% off)
    • DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $29.99 (40% off)
  • Sanyo
    80%-os leárazások holnap 10-ig, a MiG-21Bis-t és a messzert kivéve.
  • Marci_
    Steames MiG21 verzióból hogyan tudnék előcsalni egy starforce aktivációt? (Az A10c illetve Mi8 rögtön első indításnál rákérdezett, azt most be is tudtam rakni a nem steames DCS-be)
  • sakkay
    Igen tetszik..ha ki(és be)jön az edge, szerintem a humán legénységi állomány 5-hatszorosára fog ugrani! Huh lenne világ. Viszont elővettem a kamovot egy pár órát beleöltem, úgyhogy este lehet körbenézek a térképen Kiderül mire volt elég a mai pár óra..ja..lehet közelebbi reptérről is felszállni? helinek kicsit távol van, nem vészes, csak kérdezem hátha.
  • Marci_
    Ha jól vagyok értesítve akkor nem, viszont az működhet (de remélem kijavítanak időben ha ezt rosszul tudom) hogy DCS oldalról leszeded megint DCS World-ot, és abban aktiválhatod újra a Steamen vett modulokat. És ebbe már vásárolhatsz közvetlen a DCS oldalról.
  • mcgyver87
    Köszi zoltang!

Én alapból steam-es DCS-t használok, ha a DCS honlapján vásárolnék most valamit, azt tudom aktiválni steam-en? (MiG-21-ről lenne szó)
  • SnowFox79
    Az előző Hszemben láthatod, hogy már agyalok a MI-8 feladatain. Addig amíg nem leszek kész marad a KA50. :-)

A kékeket Gida irányította elfoglalva a reptereket, majd Wittman odavitte a vörös páncélosokat és fordított a helyzeten kicsit :-)

Igen. Ebben a küldetésben Fog Of War van :-)

• SnowFox79
    Már dolgozok egy ilyen ötleten, csak még a supply system okoz némi gondot. Mert ugye 1-2 MI-8 vagy Huey nem képes ellátni egy repteret teljesen.

A másik variáció ami felmerült az a csapatok kimenekítése. Pl. kapod az utasítást: menj X pontra vedd fel a gyalogokat mert pácban vannak. Odamész lemészárolod az ellenséges katonákat majd kivonod a saját egységeket és elviszed őket egy biztos pontra.

A második az járhatóbbnak tűnik.
  • zoltang
    Most nézem valami bibi van:
    • DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $23.99 (40% off)
    De ha meg akarnám venni: $39.99... :

Ez sem rossz. :)

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.01.04. 17:17:22
  • zoltang
    Én nem vásároltam DCS modult Steam-en. Gondolom a kapott sorozatszámot regisztrálod náluk is.

Én anno a D-9 modulom "offline" módban aktiváltam először is itt (ED-nél vettem).
    http://proactive.star-force.com/2.0/activate.php