37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
asw27 #12427 Hasra kell húzni a botot a farokfutó rögzítéséhez. -
Caterpillar #12426 Ez a videó, atya ég!!!! 

Истребитель Су-30СМ и Соколы России // Su-30 and Russian Falcons
Érdemes a csatornán szétnézni van még másik két kapcsolódó videó...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.01.10. 20:11:16 -
sakkay #12425 Lehet majd egy kicsit meg kell szakítanom, de vagyok..ha ma kellene.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.10. 20:07:35 -
SnowFox79 #12424 Kellene egy MI-8 pilóta tesztelni 1-2 dolgot. A teszt offline fog történni ezért TS szükséges hozzá. Jelentkezéseket ide.
Üdv.
SnowFox -
Indi69 #12423 A pónin hol van a farokfutó rögzítés? Már ha van. Sehol nem találom. -
sakkay #12422 Évértékelő.Lesz tenderkiírás, csak a cikkíró ekkor még nem tudhatta. 178 milliárdból remélem sikerül jól dönteni a HM-nek. -
Miért ne tudná?
"fogy" a serial, de attól még vidáman lehet használni két gépen a cuccot. Multizni egyszerre csak az egyikkel lehet. Ennyi. -
Nem akarom az ördögöt a falra firkálni, de szerintem nem tudod két gépen használni. -
Indi69 #12419 Sikerült, a freetrack működik . Itt ott elvettem a grafból, már nem röcög. Köszönöm a segitséget
-
abban tudtok segiteni, ha egy modult 2 gépen is szeretnénk futtatni annak van valami korlátozásai? Mert addig nem akarom megcsinálni nehogy valami gond adódjon.
Amit megnéztem az serialhoz generált egy hardwerkulcsot és ezután kapnám az aktiváló kódot. csak nem tudom, hogy ezt hány gépre tehetem meg és, hogy egyszere is használhatom e igy akár multiban is?
A minyó modult akarom használni laptopon és az asztali gépen is ?(nem steames)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.01.10. 14:04:21 -
SnowFox79 #12417 A RAM az kevés valóban. Megoldás. Víz minőségét vedd lejjebb. (mindenhol víz van, csak a földtől nem látszik) Az aljnövényzetet szintén lentebb veheted és az elmosódást is kikapcsolhatod (ez utóbbi annyit nem dob a játékon) Ezen kívül a TSSAA is kiiktatható.
Ha ez után is akad akkor +2-4 GB ram. Az EDGE úgyis éhes lesz...
Üdv.
SnowFox -
Ha a 4GB nem a video RAM, akkor az a kevés, ennyi mellett folyamatosan swappolni (=lapozófájlhoz nyúlni) kell a Windowsnak, ami még SSD használata esetén is egy-két másodperces akadásokban nyilvánul meg. Azt most hirtelen nem tudom megmondani biztosan, melyik opcióval lehetne ezen segíteni, talán az aljnövényzet kikapcsolásával meg a látótávolság lejjebb vételével? -
asw27 #12415 A HeadTracker.dll (11Kb!!!) a Bin könyvtárba legyen bemásolva. Más nem kell. -
Indi69 #12414 Üdv. akadós a dcs, mindent fullra raktam. A gépem i5 gtx570 4gb ram, mi a kevés? Vagy a grafikából mit vegyek le? Ja és a freetrack még mindig nem jó :( Üdv -
Az én jutalékom egészen pontosan 0%. Nem szoktam nyerészkedni ismerősök, barátok cuccán.
Postázza a HDD-t is ha kell, de érthető módon a posta hülyeségeire nem vállal garanciát. -
valaki vegye már meg a hdd-t, kellene az ssd nekem :)
közvetítői díjad mennyi? 15%?
(ssd-t lehet postázni, annak sok baja nem lehet bubis csomagban) -
Megbízást teljesítek :)
Eladó 120GB-os Kingston SSD és egy 1TB-os külső HDD (Adata HV 620).
Az illető sajnálatos módon scak együtt adja el őket. Karira kapta, de nem tudja kihasználni.
Csomagolása nincs, gari ilyen próba gari (3 nap). Viszont én megnéztem őket, tökéletesek és
nem kér érte sok zsetont a jóember.
A kettő együtt 30e Ft.
Viszont postázni nem szívesen postázná az Adata HDD miatt.
De ha minden kötél szakad, akkor a posta is szóba jöhet.
Majd jól becsomizzuk és törékenyként adja fel.
Ennyi. Ha érdekel valakit, akkor engem lehet zaklatni, lévén az illető nem jár az ezsgére. -
SnowFox79 #12410 Köszönöm a jelentkezéseteket. Élni fogok a dologgal, csak még sok dolgot bele akarok pakolni a Coop küldibe. Cancri55-től kaptam CA modult amit ezúton is köszönök, így sok mindent már én is meg tudok nézni de jól fog jönni a segítség. Az elmúlt pár napban sajnos nem haladtam semmit lévén beteg vagyok, de amint jobban leszek folytatom a munkát. -
Fürtös #12409 Snowfox, ha tesztelni kell szólhatsz nekünk is, általában 5-6 an mindig vagyunk esténként! -
Szerintem érdemesebb az Opentrack-et használni Freetrack helyett, mivel utóbbit már nem frissítik, míg előbbit rendszeresen.
Innen leszedheted a programot (Latest release) itt pedig egy hasznos leírást találsz, mely elmondja, hogyan is kell beüzemelni DCS alatt a fejkövetést.
Ha esetleg valami problémád akadna vele, nyugodtan kérdezz.
-
Indi69 #12407 Üdv. Ezt már láttam csak nem tudom mit csináljak vele
-
tessék.
ha valami igy sem jó akkor szólj. -
Indi69 #12405 Üdv. Nem -
Marci_ #12404 Szia, másoltál be headtracker.dll-t a DCS world/bin könyvtárba? -
Indi69 #12403 Sziasztok. A freetrack működik a DCS-ben ? És ha igen, miért nem ? Üdv -
Marci_ #12402 Nem látom ennyire borúsan a helyzetet. Ha ebből lesz a lóvé amiből finanszírozhatják azokat a dolgokat amik engem érdekelnének akkor miért ne? -
sakkay #12401 Utálom, de az legalább harap. -
SnowFox79 #12400 Hamarosan lesz. Addig Kamov ifjú padavan.
Gsg: Majd megmutatom a tervet. Lesz sírás. Vagy így vagy úgy :-) -
sakkay #12399 Én, de Kamovval, te meg sugarast repülsz..
Ja ha valaki akar egy minyós repkedést benne vagyok, csak ugye nincs sok értelme egyenlőre. -
gsg16 #12398 nem,nem lesz olyan meglepő...
-
SnowFox79 #12397
-
_LG_ #12396 Hi all! valaki fog repülni ma?
-
tudtommal már kihallt igy nem lesz egyszerü beszerezni akár egyet is belőle:
-
SnowFox79 #12394 Hát most hogy mondod 20 dodo 
Mivel egész jövő hét végéig betegszabin vagyok így nekiülök és pár nap mulva mutatok valami Coop missiont. Tudom a Coop nem az igazi, de lesz olyan meglepő mint egy Humán CA-s :-)
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.08. 19:06:09 -
Gyanítom hogy nem sokat ér az egész. 10$-t biztos nem adok azért hogy megtudjam milyen, majd ha olcsóbbért adják... mondjuk kb ingyen is jöhetett volna, tekintve hogy az FC3-as kampány kb lókuki... -
És SnowFox menyniért is csinálja a komplex hadjáratát ami nem csak egy tipus repülését teszi lehetővé?
Nincs több kérdésem...
ÉS ez a 20 küldi gondolom mind olyan amit tegnap felvázoltam, menj el x helyre és lőjj le y gépet majd repülj vissza, de ezeken a gépeken kivül nem lesz más a térképen.
Azt nem értem, hogy elvileg a fejlesztők tudatában vannak az editor minden képességével,de mégsem használják ezt ki az egyszerű felhasználó mindenféle segédletek és háttérinfó nélkül jobb küldetéseket rak össze ., -
Caterpillar #12391 Innen már csak egy lépés a ládák, kulcsok, kalapok/sapkák gyűjtögetése...
(TF2 reference)
-
10$-ért kiadtak egy 20 küldiből álló kampányt a su27-hez... -
Nem értek az ilyesmihez. -
SnowFox79 #12388 Az alap dcs tudja, ha megcsinálod hozzá a triggelést vagy a script-et. Hogy a manual ír-e valamit róla? Nem tudom onnan nem tanultam eddig semmit. A rendszer elméleti képességeit ki kell tapasztalni. 100%-os leírás sz.tem nincs hozzá.