37048
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    és ez nem vicc, mert rossz felszállással könnyen tönkre lehet vágni a főfutókat...
  • z0ty4
    juj ha a felszállást kell gyakorolni akkor van baj
  • Molnibalage
    Szu-25T? Juj... Akkor gyakorolnom kell még a felszállást is. :)
  • Molnibalage
    Taktikai értelemben nem, de gyors tranziens üzemmódban vagy nagyjavítás előtti szarul beszabályozottan igen, de akkor sem erősen. Köze nincs a 29-es füstöléshez, alig párszáz méterről látható.
  • Marci_
    F-15C füstöl-e 100% gázon?
  • SnowFox79
    Indítsd el a world-öt és a jobb alsó sarokban találsz egy számot. Azt írd meg és akkor tudni fogom mi a gáz. A másik, hogy Steam-es vagy ED-s a world ami Neked van. CA ból korlátozott lesz a hely lévén Coop mission, és ezen korlátozott helyekre már vannak jelöltjeim, de 25T ből lesz hat darab. A tesztet majd ide fogom kiírni. Holnap este már közelebb leszek a végéhez akkor tudok biztosat mondani a dátumról, esetleg a szerverről, mert erről még egyeztetnem kell a VMH59 tagjaival. Tudod nem saját a szerver, hanem a VMH59 tulajdona amit rendszeresen a rendelkezésemre bocsájtanak amit ezúton is köszönök Nekik!

Üdv.
    SnowFox
  • hooah
    SnowFox

A teszt szerver neve mi vagy mi lesz és mi lesz, jelszó publikus?
    Csatlakoznék én is CA-al meg 25T vel.
    Ja és igen FC3 at tenném fel de azt irja hogy patch kell worldre, amit nem értek mert World maxig van upgradelve. Mit tudok csinálni hogy tudjam telepiteni FC3at?
  • SnowFox79
    pár nap kell még. Ha van DCS WORLD keretprogid akkor bejössz, beülsz egy SU-25T-be és repkedhetsz, vagy nézelődhetsz. Teszt alatt lesz benne külső nézet. Spectatort nem tervezek bele.
  • Molnibalage
    Mikor lesz ez az izé? Teljesen noob is becsatlakozhat? Lesz benne "spectator" slot?
  • SnowFox79
    Repülőgépek tekintetében az ellenséges oldalon jön MIG-29S, SU-27, SU-33. SU-34, SU-25T és TM, illetve egyéb gépek is beeshetnek. Ezen kívül Harci helikopterek lesznek vegyes feladatkörben, de az majd a csapásmérők dolga lesz.

Földi csapatok terén próbálom a sok lúd elvét követni az ellenséges oldalon. Mivel a kékek kezdik az inváziót így kezdetben Ők lesznek gyengébbek illetve ez az oldal rendelkezik majd kevesebb erőforrással, de ezt változatos formában kapja majd a földi parancsnok. Értem ezalatt azt, hogy nem csak M1-es tankok állnak majd rendelkezésre hanem Leopard, Challenger II, Leclerc tankok is. légvédelemben is az adott terephez igazítom a dolgot. Hegyvidéki terepen Strela fogja nehezíteni a dolgokat főleg az eldugott kerülőutakon, Sík terepen a közepes hatótáv lesz a mérvadó, de ide-oda be fog csúszni 1-2 meglepetés is.
    Csak 1et említek. Tesztrepülés közben, miközben MIG-29-el, kis sebességgel bujkáltam a dombok közt felmérve a légvédelmet leszedett egy MI-28-as gépágyúval..... Pont arra jött. Mivel random a dolog így fingom nem volt róla, hogy ott van Ő is...

lesz meglepi bőven, de az első 1-2 órában amíg nem teljesít a kék oldal addig kicsit lentebb lesz technikai értelemben mint az ellenség. Ezt a hátrányt kell majd ledolgozni a Humán pilótáknak.

De hamarosan megyek TS-re és át tudom adni a jelenlegi verziót tanulmányozásra.
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 20:30:12
  • _LG_
    A két koalíció között miszerint raktad össze az egységeket, értem ezalatt az erő és technikai egyensúlyt?
  • SnowFox79
    Thx az infót.

Már nálam is megy de a late actiation az nem szólt bele. A 3 perc az tiszta sor egy ideje már így van a DCS-ben. Nyomtam egy javítást a dcs re és jó lett. Viszont a TT még így is szar így azt nem használom.
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 16:54:05
  • _LG_
    Megnéztem a tüzérséget "BLUE" oldalon, mükszik, CSAK kikapcsoltam a "late activationt" , a célzási idejük majdnem 3 perc!!!!!
  • macleody
    Kár, régebben működött ez a fícsör.
  • Marci_
    Alig várjuk :)
    És ahogy írták már előttem is: nagy respect érte.
  • SnowFox79
    Igen Jeleztem.
  • GaBika6
    Ezek és ehhez hasonlók jelezve vannak a csodálatos fejlesztőinknek? Mit csodálatos hisz ők félistenek...
  • SnowFox79
    Van egy olyan triggered actions menüpont ahol ki és be tudok pakolni egy bizonyos egységet a helikopterbe. Ehhez meg tudom adni milyen közel kell lennie a helinek a csapathoz stb... Hála az ED áldásos munkájának ez az opció NEM működik, használata esetén kifagy a szerver. Így a régi megoldást használom. Odamész a megadott pontra leszállsz, kapod a visszajelzést a sikeres bepakolásról majd elviszed a megadott pontra, ott leszállsz és vársz a visszajelzésre, a transport kipakolásáról. Kb. ennyi

Ami még nem működik az a tüzérség. Nem hajlandóak tüzet nyitni sem fire at point sem közvetlen rálátás esetén.
  • LeonSilver
  • i robot
    A csapatmozgatás az hogyan történik a Mi-8 al?
  • SnowFox79
    :-)

Most akartam felmelegedés várható az időjárásban akciót tartani és 8-ért adni de megnéztem az előrejelzést..... Ebből nem lesz akció :-)

Igen lesz Public de csak 2-3 nap múlva. Sok még a dolog vele mert amit most csinálok az tartalmazza többek közt...

- A Mission Coop vonalon lesz játszható,

- Repülhető típusok: A-10C, F-15C, MIG-29A, MIG-29S, SU-25A, SU-25T, SU-27, MI-8, KA-50 és Combined Arms
    - Az AI légvédelem az adott légtérsértések függvényében illetve random szerű Radar használata, bizonyos AA egységek helyváltoztatása
    - Random megjelenő vagy nem jelenő ellenséges ellencsapások, Humán bázisok elleni támadások és a Humán bázisok felszámolására indított kísérletek AI részről (nem egyszer eltereléssel)
    - Random Reptérkiürítések vagy védelmi tevékenység fokozása AI részről ha a hadműveleti helyzet kedvezőtlenebb számára.
    - Csapásmérőknek változó feladatok CAS feladatok saját CA egységek számára, tüzérségi ütegek likvidálása, ellenséges csapatösszevonások megakadályozása, konvojok felkutatása, megsemmisítése, Utánpótlási bázisok felkutatása, kiiktatása, helikopter vadászat
    - vadászoknak légtérbiztosítás, Őrjárat fenntartása, helikopterek, csapásmérők kísérése, ellentámadás esetén a légifölény kivívása, fenntartása, Sead vadászat.
    - Helikopterek (MI-8) Csapatok mozgatása, támogatása, ellátójárművek felkutatása, megsemmisítése, puha célok támadása, saját csapatok kimentése, felderítés.
    - Helikopterek (KA-50) Parancsnoki központok felderítése és likvidálása, páncélosvadászat városi környezetben, csapásmérők támogatása.
    - CA Földi csapatok irányítása, JTAC, Repterek elfoglalása, Dedikált harci helikopterek irányítása, Légi egységek segítése, utánpótlás menedzselése.

Ezen kívül minden reptér elfoglalható lesz. Bizonyos repterek elfoglalása esetén a bázis arra a reptérre áthelyezhetővé válik így a harci gépek közelebb kerülnek a frontvonalhoz. Ezzel párhuzamosan, ha a CA egységek túl messze kerülnek (lemaradnak) a frontvonaltól akkor a CA parancsnok új egységeket kap majd légi szállítás útján a hadszíntérre.

Mint írtam még sok munka van vele. De ha nem ütközök nagyobb dologba akkor napok kérdése és tesztelhetünk egy jót közösen.

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 12:49:49
  • sakkay
    Na ja.
  • Caterpillar
    A kérdés az, EDe mennyire küldené rá a GRU -t...
  • LeonSilver
    Mondjuk megérdemelné.
  • LeonSilver
    20$ :D
  • sakkay
    Persze, gondolom. SnowFoxot kérdezd.
  • Marci_
    Hú ez szuper! :) Publik lesz majd?
  • sakkay
    Bármikor..
  • SnowFox79
    Mindez persze semmit sem érne a teszterek segítsége nélkül! Köszönöm a mai segítséget órákat spóroltál nekem. Thx
  • sakkay
    Na gyerekek lehet készülni a minyó küldetésekre, igen fasza lesz, ha Snowfox elkészül vele.
  • sakkay
    Melyik címen forgalmaztok?
  • _LG_
    csak forgószárnyas kell?
  • sakkay
    Pc pilot?
  • SnowFox79
    Akkor irány valami TS mert hamarosan kellene...
  • sakkay
    Azért a Hind még ma is , hogy nyomja!
  • PhantomAss
  • asw27
    Hasra kell húzni a botot a farokfutó rögzítéséhez.
  • Caterpillar
    Ez a videó, atya ég!!!!

Истребитель Су-30СМ и Соколы России // Su-30 and Russian Falcons

Érdemes a csatornán szétnézni van még másik két kapcsolódó videó...
    Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.01.10. 20:11:16
  • sakkay
    Lehet majd egy kicsit meg kell szakítanom, de vagyok..ha ma kellene.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.10. 20:07:35
  • SnowFox79
    Kellene egy MI-8 pilóta tesztelni 1-2 dolgot. A teszt offline fog történni ezért TS szükséges hozzá. Jelentkezéseket ide.

Üdv.
    SnowFox