37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    Elolvastam. Sok sok ígéret és parasztvakítás. Tudják mit kell mondani, hogy ne lankadjon az átlagfelhasználók lelkesedése a produktumuk iránt. Állítom hogy a felsorolt fejlesztések feléhez se fogtak még hozzá.

Fizetős kampányok? Sose fogok ilyet venni. Ott a küldetésszerkesztő, olyat szerkesztek amiet akarok.
    Talán 1x próbálkoztam meg gyári kampánnyal -még FC-s időkben- de miután a levegőben pár perc múlva mindig elromlott a radar, mert szerintük így izgalmasabb... hát jah... köszi... sok esélyed van F-15-ök ellen.

Nevada
    Miért pont ezt?
    Inkább csinálták volna a Hormuz-t. De mint olvasom gyakorlatilag sehol sincs még.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.01.23. 08:44:53
  • LeonSilver
    Mit-mit?? Hát képeket meg videókat :D :D
  • DonZorro
    Köszi, ez éppen elég lesz Mester! :)
  • Solt
    Ez ilyen orosz szindróma...
  • sakkay
    Ez a nyílt alfa teszt érdekelne..az mit is jelent náluk?! Komolyan, azt sem lehet nekik elhinni, amit kérdeznek.
  • Solt
    Idáig is tiszteltem a hozzáállásod, de, hogy mindezt józanul... szóhoz sem jutok! :D
  • SnowFox79
    Ugyan nincs mit. 2 pálesz lesz. Az egyik Reapernek a másik Wittman részére. Én ugyanis nem iszok. :-)
  • Caterpillar
    Érdekes mondat a Q&A -ból:

Not only will this allow better missions/campaigns for our entertainment audience, it also goes a long way to satisfying the needs of our professional clients.

Kíváncsi lennék a "professional clients" arcokra, meg a kérdéseikre, mikor megkérdezik, hogy ez mégis miért tart eddig?
  • Solt
    Dettó így vagyok én is, ezért nem vettem semmit már a BS2 óta...
  • Seaweed
    Pomt ez jutot nekem is eszembe...ezek evekig semmit se csinaltak ezen a teren akkor?!
  • wittman
    Vicc az egész.

Ha még most járnak pre-alpha szinten és ez az év teszteléssel megy el, akkor éveken keresztül mi a fészkes fenét csináltak...Na ezért nem veszek semmilyen modult meg...(A-10C, FC3, CA bőven elég)
  • VO101Tom
    Engem ez a "pre-alpha" állapot lep meg. Ha az ED-nél is ugyanúgy használják ezeket a fázisokat, mint a nyugati stúdiókban, akkor nem tudom, hogy mennyire lehet ezt komolyan venni... és ezek után bármit amit mond, mennyire lehet komolyan venni...
  • Marci_
    Köszi a linket
  • sirpalee
    Szintúgy, mindkét nap.

Remélem a pénteki nap kevésbé lesz kaotikus mint a tegnapi. (vagy legalábbis nem lőnek ki a felszállópálya felé gurulva :D )
  • Molnibalage
    F-111 a DCS kapcsán soha nem merült fel egyébként?
  • _LG_
    A-10C Pénteken, köszi a 2x Á-disznót
  • Solt
    Milyen optimista voltam amikor 2015 év végét mondtam... :D
  • LeonSilver
    Ez idén sem lesz kint :D :D
  • Szaggatos
    mondjuk ha van lenne kamov én is azt preferálnám
  • carlosfly
    Üdv Urak! Van egy alap trackir 3 eladó. Se vektor se semmi kieg nincs hozzá de így is fajin. Jobbra balra néz szuper minden. Ha valakit érdekel privátban keressen.
  • Caterpillar
    Ennyit a Q1 megjelenésről...

DCS World 2 is in pre-alpha, internal testing but we hope to make it available for open Alpha testing in the first half of this year. I am leery to give a quarter, much less a day, because we continue to find new blocking bugs during internal testing

• SnowFox79
    Üdv All.

Jelenlegi géplista:

Merevszárny: 6X F-15C, 6X MIG-29A, 6X MIG-29S, 6X SU-27, 2X A10A, 4X A-10C, 6X SU-25A, 6X SU-25T

Forgószárny: 3X KA-50, 4X MI-8, 1X UH-1 (+1 KRYMSK elfoglalása után)

Helikopter pilóták figyelem!

A küldetés nagy területen zajlik, így indokolttá vált a helikopterek előrébb helyezése a harci helyzet függvényében.

Ha beléptek a szerverre akkor több repteret is láttok majd ahonnan helikopterek üzemelhetnek, de csak és kizárólag annyi gép kap feladatot amennyi ANAPA bázisról alapból indul.

Azaz ha elfoglalunk egy repteret akkor a helikopteresek új gépeket kapnak amik az elfoglalt reptérről üzemelhetnek. DE... Az előző reptérről üzemelő helikopterek nem fognak feladatokat kapni a reptér elfoglalása után. Ez könnyítés Nektek, de mindenki lássa be, nem tudok 8-10 helinek folyamatosan feladatokat adni. A küldetés ennyi helikopterre van tervezve, többet nem bír el, jelentős színvonalbeli romlás nélkül.

Ma és holnap délelött még dolgozok a küldetés csiszolásán, de sajnos több gépet nem áll módomban beletenni.

Majd a Grúz Konfliktusban nagyobb szerepet Kapnak a helikopterek is.

Üdv.
    SnowFox
  • i robot
    Mi-8, Péntek, Szombat
  • DonZorro
  • Marci_
    Mennék, csak a péntekiről lekésnék kb 40 perccel, a szombatin meg kb annyit is tudnék repülni...Remélem lesz legközelebb is ilyen.
  • beci43
    Kamovval jönnék én is,ha gondolod repülhetünk párban.Több szem,többet lát.
  • sakkay
    Én is jönnék-ha nem jön meló közben-főleg minyót céloznék meg, de minden helit repülök úgyhogy mindenhogyan jó.
  • DonZorro
    Talán egy KAMOV-ra beugrok mindkét nap ha lesznek... ;)
    Meg mivel tudom, h vannak itt még ilyen perverzek, lehetne bent egy pár darab daráló... :)
  • TG Gida
    A-10C-vel jönnék, péntek,szombat.
  • GaBika6
    A jó öreg A-10C ha meló után időben érek és lesz még erőm rá, tehát nem 100%...
  • 77pxdumbo
    Jövök mindkét nap, Huey-t viszem.
  • Szaggatos
    Én is jelentkeznék a küldetésre lehetőség szerint su-27-tel, ha betelt akkor su-25-tel.
  • beci43
    Elővételben vettem,úgyhogy 10 dodóval olcsóbb volt,amit ráadásul jóvá is írtak.Nem tervezek mást venni egyenlőre,de ha a MI-24 vagy AH64 megjelenik,azt tuti megveszem.

#Borisz:
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.22. 14:57:00
  • wittman
    Holnap nap este 8-kor indítjuk az Operation Dinamo bevetést a HDF 59th VAB szerverén.

Szerver jelszavas lesz, de látni fogjátok a jelszót a szerver neve mellett.

Mint ahogy olvastam a hozzászólásokat, többen csatlakozni akarnak a SnowFox által készített nagyon jó és változatos missionhoz. Csak előre szólok, hogy szombaton folytatódni fog e remek bevetés, de sok függ attól, hogy pénteken, hogyan fejezzük be.

1. bevetési nap: 2015.01.23
    Eligazítás: 19:45
    Felszállás: 20:00
    Leszállás(tervezet): 24:00

2. bevetési nap: 2015.01.24
    Eligazítás: 19:45
    Felszállás: 20:00
    Leszállás(tervezett): 24:00

Szükség lesz mindenképpen min két CA parancsnokra-ra az irányítás és földi egységek koordinálása miatt!

A kommunikáció a VMH59 TS3 szerverén lesz, mely elérhetőségét a jelentkezők privát üzenetben kapják meg!

Kérem a jelentkezőket, hogy el tudjam küldeni a TS szerver elérhetőségét.

Bármelyik napra lehet jelentkezni, akár mindkettőre is.

Jó felkészülést mindenkinek!
  • Marci_
    Legalább nem nyaggatott és nyugodtan repkedhettél a 21-essel :D
  • Borisz80
    Jópárunknak meg lesz a MiG-15.
    De én se veszek már gépet full áron. Elég volt a 21-es szívem csücskét kiköhögni teljes árért. (Ja nem , 5% kedvezmény ) Nem is volt szex az asszonnyal 1 hétig hogy ilyen "marhaságra" költök ennyi pénzt.
  • DonZorro
    KÖSZCSI! ;)
  • sakkay
    Ha kijön a 24 jöhet tőlem a ka-26 is. Mondjuk az ellen rotoros' nem jön be. lehet csak azért mert agyon van automatizálva a ka-50,(és egészen más lenne a 26) de sokkal élvezetesebb repülni a hueyt vagy a minyót. Ég és föld. Mindegy csak legyenek fák.
  • PhantomAss
    én tudod minek örülnék? Egy Ka-26 szimulátornak :D
    van egy volt pilóta kollégám, szokott róla mesélni ( a honvédségnél volt anno Mi2 és Ka 26 pilóta)
    Valahogy a szívemhez nőtt az a típus...olyan igazi régimódi gépészkedős zajos férfias szerkezet

@beci43:
    a Mig 15 engem is érdekel, ha lesz leárazás megveszem (bár én a 2vh /helikopter vonalon mozgok inkább)
    a mig 15 viszont még belefér, de a modern csövesek nem nagyon izgatnak
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.21. 21:00:31
  • beci43
    Csatlakozom.Nekem nem kéne.Viszont a MIG-15-öt megvettem,de még nem tölthető le.Innen ki vette meg rajtam kívül?