37050
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    tutttti hogy én vagyok a hülye de ahová rakom ott nem lát semmit a DCS single mission tallózója...
    kitömörítve, nem kitömörítve.... ugyan az, nem látom, nem tudom megnyitni.
    Help please. Az se baj ha szájbarágósan...
    Köszönöm!
  • VO101Tom
    Nagyon köszönjük!
  • SnowFox79
    Üdv.

Letöltöd, bemásolod valahová a DCS könyvtáron belülre, majd elindítod a játékot.

Játékon belül MISSION-ra katt és ott ki tudod tallózni. Kb. ennyi.

Üdv.
    SnowFox
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.25. 17:29:03
  • Borisz80
    ezt hogyan kell single-ben működésre bírni?
    mit hová kell tenni?
  • Seaweed
    "Make sex, not war!" ?!?
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.25. 16:28:42
  • 77pxdumbo
    Ma nekem Békét hirdettek
  • sakkay
    Este jön valaki helizni?
  • PhantomAss
  • beci43
  • wittman
    A HDF 59th VAB szerver Operation Dinamo V3 javított verzióval újraindítva.

Jelszó a szerver nevében látható lesz, aktív pause van beállítva.
  • Papa01 #12895
    Egy nagyon jó vidi szerintem..főleg a kabinbelsős leszállás tetszik nagyon. :) ÉS végre nem erőltetik közben azt a nyomorult rock zenét.... (mivel sok bajom nincs, de ha repülős videó alatt hallom meg, a hideg kiráz.. :D)
  • wittman
    Biztonsági okok miatt levettük a jelszót. Nem akartuk elrontani pár idegen beugróval, aki esetleg mindenkit lelőni nagy buli miatt hentelt volna és így meg nem kicsit elrontotta volna mindenki örömét. Sajnos erre volt már példa.

• SnowFox79
    Üdv All.

2 napos tesztelés alatt sok minden kijött amin változtatni kellett a küldetésben.

Bekerült pár nehezítés, pár behívható egység és végre lett hajtva sok-sok finomhangolás. A végeredmény itt van.

http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV3.miz

Ha hozzáfűznivalótok van, vagy hibát találtok akkor írjatok bátran. Addig is hegesztem a következőt.

Üdv.
    SnowFox
  • SnowFox79
    Azóta még finomítottam is rajta. Nemsokára letölthetővé teszem a V3-at is. Köszi a dicséretet mindenkinek. Igyekeztem a legtöbbet kihozni a dologból.

Sirpalee: igen az a bandita elég közel volt. :-) Nem sokon múlt és csak véletlenül vettem észre :-)
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.24. 19:23:43
  • Marci_
  • 2Pete
    Szólóban kipróbáltam, nagyon jó lett! Gratula és köszönet SnowFox!
    A 3-as verzió letölthető lesz majd?
  • sakkay
    Akartalak is keresni, hogy miről maradtál le tegnap!
  • 2Pete
    Kár hogy végül nem írtátok ki a jelszót, nézelődni jöttem volna, ha már nem maradt Huey nekem.
    Nem lehetne esetleg berakni még párat feladat nélküli "ready-5"-nak? :)
  • sirpalee
    Jah, izgi volt. :) Foleg mikor snowfox szolt, hogy jon utanam egy 29es majd 1 machhal, es sunyuljak vissza a bazisra alacsonyan repulve. :D Jo par percen keresztul kerulgettem a raketakat kb 300 lab magasan, mire egy vadaszunk a korzetbe ert.
  • sakkay
  • SnowFox79
    Minden helikopter a 3. küldetésétől indul!

• sakkay
    (részemről)Ha nagy probléma, akkor nem kell. Ha azonban nem nagy gond neked, akkor megköszönném.
  • SnowFox79
    Üdv All.

A tegnapi szerverleállás ellenére a küldetés onnan folytatódik majd, ahol tegnap befejeztük. Sikerült megoldanom, hogy a csapásmérők és a vadászok is kb. ugyanonnan folytathassák a feladatokat ahol tegnap "leadták a szolgálatot"

A helisektől kérdezném. Ők is szeretnék a tegnapi utolsó feladattól folytatni, vagy kezdenék a küldiket elölről?

mindkettő megoldható.

Üdv.
    SnowFox
  • VO101Tom
    Orionról filmeztek egy Szuhojt a balti tenger fölött. Tetszik a weathering, jó retkes. DCS-ben is lehetnének ilyen "élethű" skinek, nem csak a display festések
    https://www.youtube.com/watch?v=IfdR0G5gc_s
  • sakkay
    Igen fasza volt ez a mai repülés! Végre multiban is van értelme minyót használni. Igaz volt, hogy 2 minyó meg egy huey ment egy küldire, de csak mert egyedül kemény lett volna. Ja a többiről azért nem írok, mert nem értek hozzá, de vagy 20-an voltunk.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.23. 23:46:40
  • repvez
    Valamiben meg kell dögleni hamár más káros szenvedélyem nincs :)
  • repvez
    igen, az egyikhe z az kell az felel a 3dof fejmozgásért,de mivel az ingyenes annak a beszerzése nem okoz gondott a többi az ami nem olyan egyszerű.

Ha valakinek csak a fejmozgás érzékelés kell annak itt a leirása:
    3dof headtrack
  • macleody
    Milyen szoftver? Opentrack?
  • Borisz80
    A mobiltól arcrákot kapsz majd
  • repvez
    Szegény ember Ocoulusz riftje :)
    másik módszer

A tesztek megkezdődtek,de még csak a fejmozgásátviteléig sikerült eljutnom , a video streameléséhez még nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan lesz SBS verziós a játék ha növelem a felbontást, illetve a szoftver beszerzés is akadályba ütközött :P ( privátba segithet aki tud :P)
  • asw27
    Én is jelentkeznék a küldetésre lehetőség szerint su-27-tel, ha betelt akkor su-25T-vel ma este.
  • Marci_
    Ne viccelj, mi köszönjük hogy foglalkozol vele és fasza küldiket gyártasz :)
  • Marci_
    Galamb Repült
  • SnowFox79
    Köszönöm.

a küldi jöhet.
  • Marci_
    Igen, tud. Van egy gyakorló küldim amit én is kaptam. Próbáltuk is, 3t az már eléggé határeset, de gondolom ez irreleváns most.
    Belenéztem ME-al, én amit látok hogy Static Objects/Cargo/Cargo1 le van rakva, és be van pipálva mint Cargo, innentől a játékban Rádiómenü/F6 al lehet aktiválni. De elküldhetem a küldit hátha valami elkerülte a figyelmem (triggerelés?).
  • wittman
    Tisztára mint az országgyűlési választási kampány lenne...ez lesz meg az lesz...szánalmas.
  • SnowFox79
    Üdv All.

A minyó tud külső terhet cipelni? Próbálta már valaki?

A pontos válasz fontos lenne.

Üdv.
    SnowFox
  • Borisz80
    Hogy ne csak negatív legyek ;)
    Amúgy szép ez a Nevada. Tisztára FighterOps feelingje és kinézete van. Csak a domborzat árnyékai legyenek dinamikusak.
  • Borisz80
    Elolvastam. Sok sok ígéret és parasztvakítás. Tudják mit kell mondani, hogy ne lankadjon az átlagfelhasználók lelkesedése a produktumuk iránt. Állítom hogy a felsorolt fejlesztések feléhez se fogtak még hozzá.

Fizetős kampányok? Sose fogok ilyet venni. Ott a küldetésszerkesztő, olyat szerkesztek amiet akarok.
    Talán 1x próbálkoztam meg gyári kampánnyal -még FC-s időkben- de miután a levegőben pár perc múlva mindig elromlott a radar, mert szerintük így izgalmasabb... hát jah... köszi... sok esélyed van F-15-ök ellen.

Nevada
    Miért pont ezt?
    Inkább csinálták volna a Hormuz-t. De mint olvasom gyakorlatilag sehol sincs még.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.01.23. 08:44:53
  • LeonSilver
    Mit-mit?? Hát képeket meg videókat :D :D