37050
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • SnowFox79
    Az egy iPHONE tartó az iPHONE-n GPS program fut.
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.29. 18:32:00
  • repvez
    Sztem a pilóta szeretője képét és , hogy az asszony meg ne tudja :P
  • DonZorro
    Lehet volt már de nekem új még. Miket takargatnak ezek a fránya oroszok a KA50-HUD mellett??? :$

• sakkay
    Ku.va jó!
  • Molnibalage
  • wittman
    Wittmannak hiába teszed be a facebookra, mert nekem az nincs...
  • SnowFox79
    Wittman.

Ide is beteszem, hátha a face-t nem nézed meg.

http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot1.JPG

http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot2.JPG

PSA 6321671

Előre is köszönöm.
  • Indi69
    Üdv. Már meg van. Így azért jobban megáll a madár. Soha nem találtam volna meg :) Mi lehet a multival?
  • Fürtös
    Deploy chute néven keresd.
  • Indi69
    Szia. Próbáltam a multit de nekem úgy akad, hogy egyszerűen használhatatlan. Percekre beáll
  • Frenky
    Szia! Akkor egyszer repülhetnénk WWII_es gépekkel, a P-51D_vel vagy TF-51_el tudok jönni :-)

Üdv, HUNter
  • sakkay
  • Indi69
    Köszi. Nem szoktam csöves gépeket " repülni", csak nekem szárnyas tégla a su25.
  • Frenky
    Hi! Nekem a P :-)
  • Indi69
    Sziasztok. Láma kérdésem van. A su25t-ben melyik gombbal nyitom az ernyőt? Nem találom a controlsban. Köszi
  • SnowFox79
    5m/s szél van 10 méteren.

A küldiben nincs hiba legalábbis nem szerkesztési. a teherautók nem a megadott ponton állnak meg hanem teljesen máshol. Nem értettem , hogy lehet, de átvariáltam az egységeket és az eddigi teherautó sofőröket hadbíróság elé állíttattam parancsmegtagadásért.

Most szedd le és teszteld. Ja és a Sochi_MI8_02 re is kíváncsi lennék.

Link privibe megy.

Üdv.
    SnowFox
  • SnowFox79
    nem csak egy olyan tornyon melóztam ahol lebontottam mindent az antennákat is. így nem volt térerő valamiért :-)
  • gsg16
    üdv!
    ha valakinek összejött már ez a headtrack dolog androidos telefonnal,az privátban írja már meg nekem legyen kedves,hogy csinálta,mert én nem tudom megoldani ez alapján a link alapján,ami be lett téve.
    köszönöm!
  • sakkay
    Faxt, balra!
  • sakkay
    Snow nem jó a teszt heli küldi! A füst már ok(a szín is), meg látom, hogy a teherautók máshol állnak meg kicsit, de ugyanúgy nem száll ki belőle a gyalogság.
    Teszteltem az iránytévesztést is. Nem nálam volt a hiba, legalábbis annyiban, hogy végig irányban tartottam, de megint a víz fölé csúszott. Talán a szél?! Ok a golyót nem léptem be,(mondjuk nem is volt nagy kitérése) de 55 km-en ekkora csúszás okozna?Amúgy éppen hogyan, de még így is észrevehető a füst, csak gyakorlatilag jobbra van a végén.
  • GaBika6
  • zoltang

DCS: MiG-15bis - Landing
  • sakkay
    Imádom ezeket a gyagyásokat! Na nem a robot miatt konkrétan, hanem mert tiszta gyagyák tudnak lenni!
  • Cancri55
    SU-27 kampány :D
  • wittman
    Hívtalak mobilon, de ki vagy kapcsolva...vagy az ED kommandósai elvittek málenykíj robotra, mert jobb missiont csináltál, mint az új Su-27 kombájn...
  • Molnibalage
    Amen.
  • wittman
    A 9-es és a 43-as fotókon meg anyahajó egészségügyi személyzetéről készült képeket látjuk ugyebár, melyek teljesen rendben vannak!
  • PhantomAss
    mig29-su33 hordozós képek
  • wittman
    A HDF 59th VAB szerver Operation Dinamo V3 javított verzióval újraindítva. Bárki jöhet szabadon.

Jelszó a szerver nevében látható lesz, aktív pause van beállítva.
  • SnowFox79
    mélységesen szégyellem... De ettől még kell egy másik :-)
  • gsg16
    szégyelld magad,hogy nem tudod megjavítani!!!!
  • sakkay
    Vagyok egy fél órára!
  • SnowFox79
    :-) kukába vele

Nem jár véletlenül erre egy minyó pilóta? ki kellene valamit prószálni....

Ja és OFF

ha valaki tud pest környékén bontott Peugeot 306 1.4 benzineshez (97-es évjárat) generátort jó áron esetleg egy szakit aki nem drágán helyreteszi az enyémet akkor az keressen meg pls...

Megfeküdt a drágaságom...
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.25. 20:20:28
  • Borisz80
    Igen a link jó és az ugyebár pontosan a helyes file-ra mutat. A windózerom hülyül velem, hogy zip-ként tölti le. Szopat a drága...
  • Borisz80
    rájöttem. csak összekavart, hogy nincs *.miz. viszont van *.zip...... értelem szerűen a zip-ben kerestem.
    Nah, béke! (illetve megyek Snowfox "háborúzni"....)
  • SnowFox79
    http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV3.miz

Nekem az egy miz file...

ezt látnia kellene.

De a MIZ file megnyitható mintha zip lenne. De amit én felteszek az .MIZ kiterjesztésű ez tuti.

Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.25. 20:13:03
  • Borisz80
    ja megvan bassszusss...
    rossz a file-od kiterjesztése....... nálam *.zip kiterjesztéssel tölti le... nem *.miz.
    na csak megoldódott.
  • 2Pete
    Ne tömörítsd ki, csak nevezd át a kiterjesztését. Nekem a "rendszerlemez:\Users\Sajátneved\Saved Games\DCS\Missions"-ban van.
  • Borisz80
    Na jó. Elölről az egész, mert annyira azért nem vagyok hülye, hogy egy intéző szerű kezelőfelületen ne tudjak navigálni és egy zöld pipát ne találjak meg.

1.ver.
    -letöltöm a tömörített file-t
    -kitömörítem.... EZT tartalmazza (*.miz kiterjesztés nincs sehol)
    -berakom user/saved games/dcs/mission/snowfox könyvtárba (bár tök mindegy hogy hová rakom)
    -mission editor / open / könyvtár kikeres - benne vagyok a snowfox könyvtárban - és semmi megnyitható nincs

2.ver. ...hátha ne adj isten nem kell kitömöríteni....
    -nem tömörítem ki és úgy rakom be
    -mission editor / open / benne vagyok a snowfox könyvtárban és semmi megnyitható nincs

Mindkét esetben EZT látom.

Ismét: Help!
  • SnowFox79
    Akkor fogod megnyitod a mission editort és ott az OPEN menüpontban kitallózod. Ha ez megvan akkor látsz majd egy nagy zöld pipa jelett a bal oldali menüsorban. arra rányomsz és már indul is.