37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Te milyen vitáról beszélsz? írtál egy marhaságot, mi meg kiröhögtük. Ennyi történt. Vita akkor van, ha legalább az alapfelvetés elér egy szintet, aminél már érdemes koptatni a klaviatúrát. Amit ide írtál, az kb az a szint, mintha arma topikban belengetnéd, hogy a battlefield is legalább olyan komoly szimuláció mint az arma, mert a fegyverek ugyanúgy néznek ki mindkettőben...
-
Caterpillar #13026 -
A különbséget nem érted. A WT-ben te nem szimulátoros légiharcot vívsz, hanem arcade lövöldözést csinálsz. Tehát nem 16 v 16 szimulátor légiharc van, hanem 16 v 16 arcade lövöldözés.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 15:41:17 -
bgabor #13024 Csakhogy én rohadtul nem arról beszéltem hogy a War Thunder szimulátor lenne. Arról beszéltem hogy remek légiharcokat lehet benne folytatni, tök ingyen, a koreai érában ugyanazokkal a gépekkel, amikért itt 46 Eurót kell fizetni darabonként. És akkor a DCS szánalmas teljesítményű, tizenöt éves grafikai motorját és a grafikát, futásteljesítményt még össze se vetettük a WT enginejével. Vagy hogy mikor lesznek 16 vs 16 légicsaták DCS-ben Mig-15 és Sabre között. Bizony élvezetes, csapatalapú dogfightban a WT keményen lenyomja a DCS sorozatot, mindezt úgy hogy egy petákot nem kell fizetned érte. Ezek tények.
Ezt magyaráztam nekik. De úgy látszik hogy itt olvasásra, szövegértelmezésre képtelen gyári munkásokkal meg földművesekkel van tele a topik, hát olyanokkal nem is kívánok beszélgetésbe keveredni. -
Caterpillar #13023 Mindezt úgy, hogy a "kedves kolléga", felvetette már ugyanezt, kb ugyan így... -
nem ez a vitakultúra itt, csak már soxor ki lett vesézve hogy a WT-nek köze sincs a szimulátorokhoz, főleg nem a DCS-hez, ls nem akarják újra leírni, mert abból megint csak az lesz hogy valaki szaladni fog a modikhoz és kitiltat mindenkit, lásd az il2 fórumban.
Szóval ezért neház már tolerálni ha minen héten jön valaki hogy a wt milyen jó szim-
Légyszi ne keltsd a feszültséget ilyesmivel!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.02. 15:34:10 -
Gábor fogadd el azt a kőkemény szimesektől azt, hogy látják és tudják a difit. A WT egy érdekes kezdeményezés, de nincs mögötte olyan fizikai motor és modellezés, mint egy DCS-ben, de sanszosan még a 15-20+ éves Falcon széria szintjén sincs. Mindenz főleg annak függvényében úgy, hogy erről kb. 1 hónapja volt szó.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 15:30:27 -
bgabor #13020 Hát ha ez a parasztszínvonal a ti "vitakultúrátok", az bizony a ti problémátok. -
én nem értem mi van, de az összes szimes fórumot elkezdték össze trollkodni pár hete/hónapja.
(DCS, il2, ROF).
Általában friss regek...és általában arról megy a téma hogy a WT milyen király szim. -
Akkor is,ezt megveszem! Mig-15 -
Neked a WT ugyanaz mint a DCS?
Én azt hittem csak viccelsz, de a helyedben ezek után nem fölényeskednék, főleg ha Caterpillar a beírásodnak tökéletesen megfelelő színvonalon kezelte azt a hozzászólást.
-
A Mig-15 most februárban jelenik meg,most még Pre-order.qurva drága! -
Plusz,hogy a DCS nem arcade :-) -
Áá Köszi igy már jobb is a helyzet egy kicsit márcsak finomitani kellene a streamelést és a korrekcios értékeket , de már látni a fényt az alagut végén . :)
Azt nem tudja valaki, hogy a occulust támogatást ami az optionsban szerepel azt ha bepipálom akkor hogy lehet előcsalni az eszköz nélkül? -
Caterpillar #13013 Köszönöm!
Egyszerűen nem érzem, hogy egy ilyen gifnél több energiát érdemes lenne belefeccölni, olyan vitákba, amik már számtalanszor meg lettek beszélve, ráadásul direkt flémkeltő baromságok... -
Nemrég volt erről szó. A DCS modulok bármelyikéhez képest a WT egy arcade szintű izé.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 13:26:51 -
bgabor #13011 Hülyeségre hülyeséggel válaszolva, tessék, kapsz értetlenkedő niggát:
-
bgabor #13010 Nagyon megy neked ez a vitatkozás meg érvelés dolog, öcsém.
-
Caterpillar #13009 -
bgabor #13008 Már megjelent, a Sabre és a Mig-15 is. Más kérdés hogy nem tudom minek venné meg bárki is, War Thunderben tök ingyen ki lehet húzni mindkét gépet, és remek légiharcokat folytatni velük. Az a plusz, ami miatt az ember a DCS-t választaná (plusz kidolgozottság) ezeknél a gépeknél nincs meg úgy mint a modern gépeknél. Elvégre alig van bennük elektronikus berendezés, a legbonyolultabb berendezés bennük a Sabre giroszkópos célkeresztje. :D -
mivel a graikus engine mindennek az alapja ezért igen ingyen lesz a frissités ezért lesz DCS:world 2.0 az alap ingyen lesz és a modulok amiket megvettél is ingyen frissülnek az új verzióra. DE még senki nem tudja mikor lesz az, mert kora 2015re jósolták,de mégcsak prealfa verzióban van ,pedig már majdnem 2 éve igérgetik. -
Durva! Az is ingyenes lesz,ment a DCS World? -
Az uj Grafikus motor megnevezése DCS alá, ami elvileg szebb és jobb lesz a mostaninál. (Eagle Dinamics Grafic Engine) -
Igen jó lenne,nem tudom a kis MiG-15 mikor jelenik meg -
Mi az az EDGE? -
Remélem ezeket a távolról méteres fénylabdának tünő fényekkel kezdenek valamit , nagyon kiábránditóan néz ki igy a szárnyvég és kifutópálya fénye az összképhez képest. -
-
Pont erről beszélek. Ez csak az oldalán ennyir koszosz, nem egyenletesen és mindenhol... Nézd meg a hajtómű gondolát... :) -
Brutál!!!! -

Üdv!
Beleznay Zsolt -
A sztorival is rossz a skin...
A gépen azért koszos, mert valamennyi olajos anyag mindig távozik a gépből. Az a géphez tapad filmrétegként, és abba ragad bele a szennyeződés. Persze a folyadék legjobban a panelvonalaknál marad meg a felületi feszültség miatt.
Egy a DM (Boneyard)-on állomásozó gépben 0 gramm olajos folyadék van tudtommal, ezen felül nem szivárogna semmi, mert nem üzemel, ezért nem is koszolódik így...
Néhány kép, de nem találsz olyan gépet, ami ilyen. B-47-ről is van kép, azok is ragyognak.
Elég régen ott állnak ahhoz képest tiszták.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 11:08:38 -
Az A-10A mitől lenne koszosabb, mint egy A-10C? Temérdek hidegháborús A-10 kép van, még az ODS idejéről is, amikor nem volt prioritás a takarítás... Akkor sem voltak ennyire koszosak... -
Tudom, ez egy fiktív festés. Itt le is írja a készítő a storyt amit kitalált köré. -
Egyetértek,ez egy jó A-10A-n még elmegy de az A-10C nem ennyire retkes -
Szeritnem ez nem szép skin, teljesen természetellenes. A koszolódás nem ennyire markáns a panelvonalaknál a valóságban és nem ennyire egyenletes. -
Klasz, weathered A-10C,sajnos nincs rá lóvém -
Imádom ezt a gépet :D Ezzel a textúrával meg szerintem még jobban néz ki:
-
Szevasztok! Nemtom mi az az EDGE, de ez a FC3/DCS A-10A -
bgabor #12989 Aha. Hát megnézem én azt a nyugati fejlesztőcsapatot, aki egy nagy nyugati kiadónak dolgozva nem szállítja le időre a karácsonyi dömpingre szánt és tervezett játékot. Ott ha ilyet egy fejlesztő cég megenged magának, többet nem kötnek vele szerződést.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.02. 10:25:23 -
wittman #12988 Tudnak a problémáról, de hát a Pre-Alpha EDGE elviszi a a munkaórát...ami már idén sem fog kijönni publikusan, max open-alfa néven...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.02. 10:10:40