37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #13105
Peti mutatta. -
Frenky #13104 Köszi, működik az irányítás.... Ebből akkor már nem tudok visszalépni, hogy a felvett .trk menjen, ahol a saját vasam menne, ahogy repültem?
Azért ez így is nagy segítség, köszi :-) -
Caterpillar #13103 Éppenséggel volt említés szintjén, hogy lesz egy olyan éra is, lásd MiG-21, de, hogy mi lesz belőle (EDGE
)....
-
Eddig nem volt szo vietnami temarol. Igen erdekes kerdes. -
sakkay #13101
Na az ok, de mi ez a Vietnám köntös?! Mert ez dcs az tuti.
-
Apokalipszis Most! "Szeretem a reggeli napalm illatát!"
-
Szevasztok!
Egy kérdésem lenne: Ha újratelepítem a windows-t,de hardverváltozás nincs, akkor kell deaktiválni/aktiválni a dcs-t? -
sakkay #13098 Ez mi ez?! 

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.04. 13:00:26 -
metokote #13097 Teljesen elvagyok keseredve!! -
Nézed a felvett tracket, és a kívánt ponton nyomsz egy ESC-et, majd Take control.
"Vissza a a jövőbe", alternatív virtuális valóság.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.04. 11:40:29 -
Én értettem, hogy te a track felvétel hibát írtad, és erre ajánlotta pontijonny az MSI Afterburnerrel való videofelvételt. Gizike vs gőzeke esete...
A track visszajátszási anomália kedves régi Lock-On örökség amúgy.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.04. 11:41:03 -
metokote #13094 köszi!
-
77pxdumbo #13093 Ha a játék valahogy a háttérben kezd
futni akkor a windows újraindításakor folytatódik a háttérben. Ez esetben úgy jársz mintha kétszer indítottad volna el. Hiába zárod be a főmenüben, a háttérben futó példány tovább működik. Így jártam egyszer vele, majd megőrjített és nekem is hiába adogatták Tomék a jó tanácsokat. Lehet, ezt a viccet a win csinálta velem.... Feladatkezelőben nézd meg és lőj ki minden DCS-nek tűnő futó progit. Több tényleg nem jut eszembe 
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.02.04. 10:58:01 -
metokote #13092 Semmi gond! Köszönöm! -
77pxdumbo #13091 Ja igen, letölteni csak a plusz megvett modulokhoz kell, ott a pont.
Sajna más, hasznosabb ötletem nincs
-
metokote #13090
Mindent úgy csináltam eddig is ahogy körültekintően leírtad nekem. -
sakkay #13089 Nem kell letölteni semmit az alaphoz, viszont lehet az a gond nála amit írtál. -
77pxdumbo #13088 Az teljesen normális, hogy "kidob az asztalra", mert panelekből áll a progi és két panel között mindig az asztalon találod magad. Ilyenkor fordulhat elő, hogy a türelmetlen honpolgár -gondolván leállt a játék- ráindít még egyszer, aminek az említett üzenet is lehet a vége. Én jártam így néhányszor... A jó az az egészben, hogy sehol nem látod nyomát annak, hogy kétszer is meg van nyitva a game. Az is lehet, hogy nem zárod be a traininget vagy a misst. Az asztalra kidobás visszafelé is működik. Tehát ha bezáródik a miss v a tréning és az asztalon vagy, akkor sem szabad indítani még egyszer, mert kis idő múlva magától visszatér a kezdő képernyőre.
Összefoglalva: Játék indít>vár>játék betölt>traininget indít>vár, asztalt néz>training választó betölt>traininget kiválaszt, indít> vár, asztalt töltőképernyőt néz> betölt> indít (play) > ÉS MOST JÁTSZIK> megunja>traininget bezárja (esc> close)> vár, asztalt néz> visszakerül a training választó menübe> innen kilép (back)> vár>visszakerül a főmenübe. Ha véletlen nem indul el a training és kidob asztalra> vár billentyűzetet nem piszkálja.
Ja még valami: a training file-ok nagy részét előbb le kell tölteni asszem, de lehet, hogy ezt valami mással keverem
-
sakkay #13087 Talán próbáljad újra rakni. Az asztalra dobálás töltés alatt normális, mármint a dcs esetében. -
Frenky #13086 beci43 hogy lehet visszaterni a kuldetesbe? Leirnad? thx -
metokote #13085 Sziasztok!
Olyan jellegű kérdésem lenne felétek,hogy a napokban letöltöttem a dcs world ingyenes verzióját.
A kérdés telepítés után,hogy tudom játszani a játékot? A trainingben kijelölt gyakorlat után nyomok 1 startot.
A játék töltődik,majd kidob az asztalra,majd ismét tölt,végül a trainingben találom magam.
A válaszokat előre is köszönöm!
Missionban is próbálkoztam de a folyamat ugyanaz, azzal a különbséggl,hogy a töltés végén a briefingben találom magam.
Plussz információ ez a felirat olvasható......cannot open debriefing file....
-
metokote #13084 Jó reggelt! A problémám még mindíg adott:
-
beci43 #13083 Meg az a nagy előnye,hogy bármikor visszatérhetsz vele a küldetésbe. -
Frenky #13082 Jó_reggelit! A DCS World saját track visszajátszásnál (.trk) van a hiba, én ezt írtam :-) Az online repüléseket, meg automatikusan elmenti, ezeket szoktam visszanézni. A lejátszott .trk_t meg fraps_el rögzítem, aztán még konvertálom, mert 20-30Gb elég sokkkk :-) -
...DCS World által lejátszható formátumban? Szerintem 2 külün dologról beszéltek, videofelvevés vs. a DCS World saját track rögzítése. Optimális esetben elmented a tracket, aztán szépen meg lehet editálni a nézeteket, és ha kész, akkor lejátszani a tracket DCS-ben, és ezt a képet lehet felvenni FRAPS-szel, OBS-el vagy ki mit használlal. -
sakkay #13080 Még szép..szia Laca! 
Jó a név-te kis provokatör, biztos kibax a megfelelő helyen egy két biztosítékot
-
Fürtös #13079 SnowFox Pm ment! -
Ludowik #13078 Ez igen jó :D -
-
Ludowik #13076 Földművesekkel és gyári munkásokkal mi a bajod gyerek! -
pontijonny #13075 Vegyétek fel MSI AB nek a felvevőjével. A régebbiekben benne van,az újabbakból kivették,nem foglal erőforrást és hibátlan minőségben vesz fel. -
beci43 #13074 Akkó' passzolom.Nálam ápdétkor csinálja. -
Frenky #13073 Igen, DE én mikor kiléptem az online repülésből, egyből vissza is akartam nézni, és akkor jött a hiba.... Szóval nem volt akkor ápdét! -
beci43 #13072 Minden update után elszállnak a trackek.Sajna ez ilyen. -
77pxdumbo #13071 Akkor is ilyen üzit dob, ha véletlenül kétszer indítod el a játékot. -
wittman #13070 Ez valami DCS update fícsőr lesz megint
Én is tapasztaltam. zárt kötelék repülés trackjét néztem, egyszer amivel repültem 90 fokos bólintásba vitte a Su-27-est és egyenesen bele a földbe...Természetesen ilyen nem történt repülés közben. -
Frenky #13069 Sziasztok! Mostanában, mikor visszanézem az online repüléseket, (replay track) soXor nem megfelelően műXik a dolog. A gurulásnál is 10-ből 3 szor nem ott mutatja a gépemet, ahol kellene lennie, hanem a fűre visz, stb. Volt olyan, hogy egyszer csak a repülés közben belezuhant a gépem a tengerbe. Olvastam a fórumokat, de nem találtam megoldást. Valaki tapasztalt már hasonlót. Van valami +oldás?
HUNter (P-51D) -
pontijonny #13068 Sakkay az más. Ő fizetett ügynök meg barátunk:)
Egymás között mindig is elintéződtek ha voltak nézeteltérések, viszont a "jöttmentek" ugye rohangálnak adminokhoz vagy kikhez ,így be kell lássam ,jobb ha rájuk hagyja az ember oszt ennyi.
Általában olyanok osszák az észt mint tudjuk akik nem is tudják használni kezelni az adott programot ,játékot ,tán még egy felszállás is problémát okoz nekik,így nem hiszem ,hogy foglalkozni kéne velük. Legalábbis én még nem találkoztam olyannal aki érdemben valamit is tudott volna mutatni talajon:)
Pl magam sose szólok bele a lökös gépek dolgába ,mert nem értek hozzájuk,nem is érdekelnek igazán,most mint itt valaki megjegyezte "tanítsam a tyúkot tojni"? Na ugyi:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.03. 13:13:21 -
Ok. Előtte a controls beállításokat mentsd el valami más helyre, ha még nem tetted meg, hogy azokat ne kelljen újra beállítani később.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.02.03. 13:08:39 -
metokote #13066 Köszönöm a válaszokat!Munka után nekirugaszkodom.