37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mit értesz az alatt, hogy inog? :)
Filter-t magasabbra állítva az apró tüskéket ki tudod szűrni, de az kissé lomhábbá is teszi a pedált. -
sakkay #13144 Na fasza..kicsit gyanús volt mostanában a g940 pedálja, és most néztem-valóban inog a tesztben mindig ugyanazon a ponton..van erre valami lehetőség-mármint rendbe hozni? -
Mig21
Míg nem volt meg nem igazán kedveltem a típust, de mióta megvettem nagyon megszerettem, igaz eddig nem sok mindent sikerült vele levadásznom, multiban eddig 1 F15-öt sikerült, azt is csak azért mert lassan reagált a kolléga
-
sakkay #13142 Nem hiszem..ez ugye nem a steamos. Szóval feltelepítettem az alapot, lehoztam az A-10 modult, és amikor feltelepítettem, kérte a serialt. Közben írta hányszor lehet még telepíteni. Megadtam-fut. Csak annyi, hogy valószínűleg multizni így nem tudok, de mint te is írtad, nem két nap megtanulni. -
sakkay #13141
Simán megy srácok!!!
Szóval hamarosan elkezdem bombázni kérdésekkel azon kollégákat, akik bírják a típust! -
Ezt értem, csak azt nem tudom, hogy az átadott modult mennyire egyszerű visszacsinálni. De ha neki az jó, hogy átadja a serialt, és legrosszabb esetben a következő akciónál te fizetsz neki egy újat, akkor gyakorlatilag akciósan veszel egyet most :) Én azt hittem, hogy most csak kipróbálni, eldönteni akarod, hogy kell-e. Mert ha végül mégsem kell, a visszacsinálás necces lehet... -
sakkay #13139 Nem hiszem , hogy komolyan terhelném ilyen kavarással, mindjárt megnézem megy-e így, ha nem, akkor majd vagy itt ajánl valaki vételre, vagy várok egy akciót. Vagy megint hülye fasz leszek, és megveszem drágán, mert ha egyszer elindul a vezérhangya, nem nagyon tudok leállni..mondjuk most megpróbálok. -
sakkay #13138 Rájöttem, hogy legalább sok idő
amíg kijön az edge s a működő fák-ha igaz, a Cobráról nem is beszélve. Így addig meg csak a Snow missziókat érdemes repülnöm a helikkel. Aztán azt gondoltam veszek A-10-et, aztán azzal lehet értelmes harci repülést is csinálni. igaz annyira nem vonz, de más nincsen. A sugaras vadászok meg még jobban nem érdekelnek, így döntöttem disznó mellett.. Vadászban csak a vh ami vonz, de annak jelen pillanatban dcs-ben még annyi értelme sincsen, mint a heliknek.. Mondjuk érdekes, mert ott meg a rombolók nem érdekelnek, a bombázók pedig teljesen hidegen hagynak.
-
Solt #13137 Szerintem egyszerűbb lenne, ha az illető aktiválná Steam-n, aztán a Steam fiókját kapnád kölcsön kipróbálásra... :) -
sakkay #13136 Ja nem én találtam ki. Tegnap írtam , hogy akinek esetleg van kódja elfekvőben-vettem így már pl. a Hueyt-A-10c, attól megvenném. Ekkor jött az üzi, hogy ő nem használja mostanában, így addig amíg nem szerzek, vagy nincsen akció repkedhetek vele. Gondoltam megtanulom addig. Ennyi. -
Hát, ha kipróbálásra adta, az szerintem úgy nem fog menni. Mivel első indításkor aktiválni kell a modult (offline repüléshez is természetesen), de ez a serial a weblapon az ő nevéhez van hozzárendelve, te csak akkor tudod elindítani, ha a tulaj a vásárolt moduljai kezelésénél a serialt a te nevedhez rendeli. Ez csak pár klikkelés, de hogy mennyire bonyolult "visszacsinálni" azt nem tudom, sosem próbáltuk. Én Sanyo-n keresztül szoktam DCS modulokat venni, és ez így működik. Amíg a modul serial-t a weblap menüben nem adja át, addig én nem tudom használni.
Egyébként miért akarod így kipróbálni? Szerintem a DCS World-öt azért ismered annyira, hogy néhány youtube oktató videóból eldöntsd, hogy ez a modul tetszik vagy sem. Az A10 repülési élménye is ugyanolyan mint a többinél, a fedélzeti rendszerek azok, amik teljesen mások, de azt youtube-on is látni, hogy mit tudnak, sőt, ott látod is, hogy hogyan kell használni :) Beletanulni az A10-be nem egy hét, nem hiszem, hogy pár napos tesztrepülésekkel nagyon messzire jutnál (és ezt nehogy magadra vedd, egyszerűen qrvasok az anyag amit meg kell tanulni hozzá). -
Ja, igen. Az asztalra dobás az nem hiba. A DCS így működik. Elindítod a játékot, bejön a menü. Elindítasz egy küldit vagy bármit, akkor a menüből kilép az asztalra, de a háttérben már elindítja az új modult. Nem csak repülés előtt és után játssza ezt el, a multis szerverlista is egy új modul, ha főmenü és aközt lépkedsz, akkor ugyanez megy. -
sakkay #13133 ööö(mivel hát-al nem kezdünk mondatot
) hát a steamon nem merem, mert hátha végleg a nevemre írja(egy nagyon kedves fórumtag adta kipróbálásra amúgy és nem steamos verzió), amúgy meg még nem regisztráltam steamon kívülit. De lehet rájöttem mi a baj. Elindítottam a protect exét, de valami hibát dobott, viszont most néztem, hogy le is kell előtte tölteni az A-10-et. Ja, hát én ugye a steamhoz szoktam.
-
Hol akarod aktíválni? -
Átfutottam a dcs oldalon a hibávan foglalkozó topikot (ED Forums » English » Digital Combat Simulator » DCS World » Bugs and Problems » Game Crash » Can not open briefing file CTD), és a rossz hír, hogy ez a can not open debrief hiba nem kifejezetten a briefing fájlra vonatkozik, egyszerűen csak ezt a hibaüzenetet dobja fel, ha előtte a betöltésnél akármilyen hiba történt. Írhatnák "általános betöltési hibának is". A gond, hogy ezért csak ötletelés megy, konkrét megoldás nincs (új patch-ek után gyakoribb lesz ez a hiba).
- Milyen windowsod van? 32 vagy 64 bites? 32-esnél írják még ezt a problémát, bár nemtom miylen 32 bites rendszer bírná normálisan futtatni a dcs-t egyébként...
- Steames vagy nem steames változat a DCS World? H az egyik lefagy, próbáld ki a másikat (amíg ingyenessel próbálkozol addig tökmindegy melyiket teszed fel. A beta modulokhoz viszont sima DCSW kell, steam alá azok nem jók).
- A telepítés helye és a felhasználói jogosultságok nem kavarnak be? C-n a program files eléggé védett mappa, illetve az dcs exe-ken jobb klikk, és "futtatás rendszergazdaként" esetleg segíthet.
- Amit korábban írtam, a DCS mappa törlése a mentett játékokból az ugye megvolt? (Reinstall azt nem szedi le!)
- A fórumon írtak egy érdekeset is (2014-es bejegyzés), hogy a srác nem csinált semmit, csak amikor ezt az üzenetet kapta, akkor klikkelt az OK-ra, majd ugyanazon a képernyőn belépett a mission editorba (nem a főmenüből), majd visszalépett és jó lett (Mission editorban nem kellett csinálni vagy megnyitni semmit). Ez megoldotta neki.
- Másik bejegyzés, ami eléggé specifikus, hogy az Open Broadcast Software-el akarta felvenni, annak valami baja volt és lefagyott amikor a dcs-t indjtotta. DCS-ben ugynezt a hibát okozta (can not open debriefing file).
- most az egyik legutolsó poszt az, hogy az MS Visual C++ -t kell újratelepíteni (telepítés előtt le kell szedni a régit, letölteni a legfisebbet innen http://support.microsoft.com/kb/2019667, majd a DCS repairt futtatni. Ezt korábban is olvastam, bár ebben az esetben írta a srác később, hogy neki nem oldotta meg. Kiderült, hogy egy Medevac/SAR script (by RagnarDa) okozta a fagyást nála, azt letörölte és jó lett. Teljesen új játéknál ez gondolom nem lehet ok, de azt látod, hogy mennyi féle szarság okozhatja... :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.02.06. 14:57:37 -
sakkay #13130 Srácok, hogyan aktiválom a nem steamos kódot? -
sakkay #13129
A fene tudja..esetleg tegyél fel képet hátha valaki lát rajta valamit.
-
Nem lehet külön-külön oldani csak egyszerre a 4et. Csak a közöttük lévő időt lehet állítani meg egyszerre oldani. De javítsatok ki ha tévedek.
Már a régi FC óta így igazán megcsinálhatnák. -
Indi69 #13127 Üdv. FC3 engem is érdekel -
metokote #13126 Szia! Újra raktam, semmi!! A probléma mint az előzőekben leírtak:
-
EZT csekkoljátok...
Olyan ismerős ez a GUNpod!? Nade egy STUKán??? :o -
Igen-igen! Engem is érdekel!
FC3 is! -
sakkay #13123 Nincs valakinek egy felesleges és eladó steamos A-10c kódja? Megpróbálnám, de alapból drága, akció meg a fene tudja mikor lesz. Ha netán van, csak régi fórumozótól érdekel.
-
Azt tudom,hogy ott kell tekergetni,csak nem tudom,hogy milyen irányba..... 
-
Ezt a bomba combo-t,hogyan lehet egyesével oldani?
-
Köszi!
-
Grat! Szép a kép! -
Full felbontás
Op rendszer Win7/64bit
Monitor LG HD '24 1920x1080
Proci: AMD(FX) 6300 6core processor 3.50GHZ
Kártya: Radeon R9 200 4GB
RAM: 8GB Corsair
-
Mi a géped. Proci, videókari, ram! Beállításod hogy van? -
Most vettem! Egyenlőre nem válnék meg tőle, de ha nem tudom kihasználni család miatt, akkor megírom!
-
Mit értesz ezalatt? -
Lysandus #13114 Melyik? Lesz időd vagy eladod a G940-et? :-) -
Mi a configod? -
-
Nagyon nincs időm repülni sajnos, pedig van g940-em. Remélem ez a későbbiekben valamelyest változni fog. -
néhány érdekesség a blackbird-ről (angol) -
sakkay #13109 Ja lehet..habár az objektumok között létezik pálma fa.
Hrundibaksi-szép ez a repcsi! -
-
beci43 #13107 Ügyesen photoshoppolt kép.Látszik hogy nem az új motorral készült. -
2 het?