37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Fedélzeti gépágyúval történő csapás földi célra, hogy zuhanó repülés közben ne gyorsuljon nagy mértékben a gép, mondjuk én nem szoktam használni, nekem így is elég lassú. -
sakkay #13306 A-10...mire, illetve pontosabban harc közben mikor használjátok a fékszárnyat? Nem a flapsra gondolok persze. Mert egy két videón láttam, hogy nyitogatják..miért? -
sakkay #13305
-
Megtaláltam 2 régi Lock On-os videómat. Végre olyan U2b upload, ahol a minőség nemhogy romlik, de talán még javul is.... (Leonsilver aláírása volt a "Szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, akkor nem lehet vele pattogtatni" ?
)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
*ha az első videóhoz azt írja, hogy a hangsáv nem megjeleníthető az Ön országában, akkor kérem keressen rá az Ön országában elérhető tartalmak között a "sex pistols you need hands" kulcsszavakra, ezt a videót nyissa meg új ablakban/tabban/böngészőben etc., pauzálja le, majd
**indítsa a videót egyszerre a fentebb ecsetelt számmal
***ha a videó sem megjeleníthető, akkor kérem *, majd 2 perc 51 másodperc hosszan képzeljen maga elé egy feketére festett Su-27-est, amint 50 m/s-os szembeszélben egy gurulóúton egy Ikarus busszal lassúsági versenyt játsszik, majd a végén kvázi Jak-38 módra leszáll.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.11. 20:09:50 -
Indi69 #13303 Az volt, köszi. -
feca1229 #13302 Mikor rányomsz a letöltésre bejön az az ablak és akkor Középen felül a nyilnál tudod letölteni.
Ha egyre gondolunk... -
Nos a teljes újratelepítés megtette hatását.
Kavar lehetett valahol a verziókban.
Újra működik rendesen.
THX a segítséget. -
beci43 #13300 Tegnap...
-
wittman #13299 Ahogy korábban írtam, a mostani helyszínek nem fognak változni talajtextúrában a DCS World 2-ben sem, csak a fények, időjárás és talajnövényzet lesz lecserélve. Új talajtextúrát csak az új térképek kapnak majd. -
Nekem bejön! -
wittman #13297 Alapból a DCS World most is ilyen, mint a DTAC Terrain, csak 2096x2096 felbontást használ, a DTAC meg 4096x4096-os.
A többit én sem teszteltem, mert már a képek alapján sem tetszenek... -
DCS 2.0 wait!!!!
De mikor?
-
beci43 #13295 Ezzel csak az a baj,hogy szép és jó-messziről.Talaj felett 50-100 méterrel már fos a textúra.Mivel Cápával repülök,nekem valószínűleg szembe ötlőbb.Kipróbáltam én több módot is,de az egyik olyan mintha akvarell lenne,a másik feleslegesen csillog-villog,a harmadikban rájössz hogy nem is 3D textúra,csak egy ráhúzott valami.
Én már nem modolom orrba-szájba,csak rontok az összképen szvsz.
DCS 2.0 wait...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.11. 14:47:26 -
Indi69 #13294 Üdv. A textúra modot hogyan kell letölteni? Az ed fórumra kell reg a töltéshez? Ha a download linkre bökök olyan ablak jön fel amit még sosem látttam -
-
wittman #13292 Én nem próbáltam ezt a típust, szóval passz.
-
Van lehetőség arra, hogy a TF-51D-hez üzemanyag tankot hozzáadni?
-
wittman #13290 Én manuálisan telepítem őket, de van bakcup az eredeti fájlokról, melyeket update előtt mindig visszamásolok és akkor nem tölt le annyit az update, hogy helyre állítsa az eredeti fájlokat.
-
Ez is érdekelne,honnan lehet tölteni a GME-t? -
fasza!
-
Nagyon jók a linkek! Köszi!
Azt szeretném tudni,hogy van e arra lehetőség, hogy a TF-51D-hez lehessen üzemanyag tankot hozzáadni? -
wittman #13286 Bár a mostani talajtextúra is lecserélhető, több lehetőség(mod) van rá, de kell a sok Vram-al ellátot vga. Én ezt a talajtextúra modot használom: DTAC Terrain
Ez egy 4096x4096 talajtextúra pack minden évszakra, de van itt fa mod is, azt nem használom, mert nagyon zabálja a vga-t.
Van itt még bőven textúra mod, lehet kísérletezni. Textúra modok
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.11. 10:09:33 -
Nagyon várom! -
wittman #13284 A mostani terület nagyban nem fog változni a DCS World 2.0-vel, csak a fényeffekteket, talajnövényzetet és a dinamikus időjárást cserélik le. Így az épületek, más egyéb 3D-s modellek és talajtextúra is maradnak a régiek.
Az új helyszíneken(Nevada, Hormuz, Normandia) kapjuk majd a teljesen új terepet.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.11. 09:49:11 -
Mintha a BMS-t hallanám :D -
Kipróbáltam,szuper!
-
Ez érdekes!!!!
-
sakkay #13280 Akkor lehet belevágok. -
Heritage Flight
-
Az albatroszos képek nekem nem ugy tunnek mintha 2.0ával készült volna a fák és a talajtextura ugyan olyan mint most . -
Ez csak a hang file-kat cseréli le, olyan, mintha hozzá sem nyúltál volna. -
sakkay #13276 Minden programomat modolok, kivéve a dcs.Olyan sokat gagyizik, hogy inkább békén hagyom..de azért köszi. Na majd az edgénél
Amúgy fasza mod, de Gabikáét sem rakom fel, pedig az is sokat dobna.
Mondjuk jó ez a hang dolog. Ha igazából ilyen, miért nem csinálta meg EDE?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.10. 20:38:23 -
Firewing #13275 Én is köszi!
Csak azt nem értem, ha: "the terrain will be released when both the terrain and the graphics engine it requires are ready, and not two weeks sooner" akkor miért lesz alpha amikor megjelenik? Ennyi erővel már most kiadhatnák és lehetne így is mondani ha vmi nem megy, hogy ez még csak pre-alpha. Tényleg csak nekem furcsa? -
Az RAE RWR expansion mod mindenképpen ajánlom használatra, itt láthatod, hogy a különböző besugárzásoknak egyedi hangja van, mint valójában: RWR audio mod video -
A-10A/C skin ha valakit érdekel -
sakkay #13272 Köszi.
Érdekes a cikk, csak gyakorlatilag a kiadási idő lehet akár jövő karácsony is. Marha kíváncsi vagyok mi az hirtelen előkerülő hiba, ami decemberben még nem volt...
gyanítom a karácsonyi nagy eladási dömping kicsit vakká tette a fejlesztőket, aztán amikor vége volt, megint eszükbe jutott-ja még csak pre alfa.
-
Ja. -
OFF
A vicc az, hogy a BMS4 fórumon találtam a linket. :)
ON -
-
beci43 #13268 Nem volt,és köszönjük!Tegnapi blog bejegyzés,úgyhogy nagyon friss!