37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #13387 Tavaly július 6.-a óta nem lehet a nem steam-n vett DCS kulcsokat aktiválni steam-n... előtte lehetett.
EZ a hivatalos álláspont. :) -
Speed of angels (2008) meg van csak kár hogy még feliratot sem sikerült találnom hozzá -
Van még egy ami nagyon látványos, egy női F-14-es pilótáról szól (nem TC.. :D), a címe sajnos nem jut eszembe...:( -
moho #13384 akkor a mostani akció nekem kiesik :(
pedig egy bf-109 érdekelt volna -
Azért a Vadászpilóták c film is ott van a szeren látványra. -
sakkay #13382 Nem. Habár nekem egyszer egy jutikulcsal-amit megvettem valakitől-sikerült! -
sakkay #13381 Gondolkoztam is, hogy így többet nem élhetek ezzel a lehetőséggel..sebaj majd kitörpölök valami újat
-
moho #13380 a dcs-en megvásárolt modult be lehet tenni steam alá?
a10c-m van meg de azt steam-en vettem. -
De a légi felvételek nagyon látványosak, az tény! :) -
Napersze. Legközelebb nem hagyom magam belehúzni ilyenbe, az is biztos
-
wittman #13377 pontosan ahogy mondod és még így sokszor elbaszták a vágásokat... -
sakkay #13376
Én is..szó szerint nyerítettem!
-
sakkay #13375 Amúgy rájöttem, hogy lehetne téged úgy is használni mint valami virtuális adat terminátort. Érdekel egy téma, nincs kapacitásom, kedvem, agyam, hogy utána járjak-beléd kötök, és pár perc múlva jönnek is a keresett infók
-
wittman #13374 hát ezen a képeken sírva röhögtem... -
sakkay #13373
Akkor ismét béke van...Ha már tüzet kérne kérnem magam mellé-ha lehetne jelölni is-azért az A-10-től kérném inkább. Ha meg az a kérdés miben lennék magam szívesebben, akkor egyértelműen az Apache.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 19:53:29 -
Na, sikerült elérni as rácot, aki JTAC-ként dolgozott kint, ő is azt mondta, hogy összehasonlítani felesleges, mert A10 általában messzebbről dolgozik, de ha pontos adatok érdekelnek, akkor itt egy korábbi JFIRE doksi (google-ból túrt, nem titkos anyag: https://info.publicintelligence.net/MTTP-JFIRE.pdf), amiben a JTAC -esek által használt távolságok vannak (céltól mért biztonságos távolság, ezen belül nem lehet saját egység). A papír szerint (108-as oldal alján) GAU-8-nál 65 méter (ha engedélyezik a danger close csapást akkor 40 m), az Apache M789-ese (110-oldal teteje) 75 méter, danger close esetén 30. Gyakorlatilag azonban mindkettőnél 100 métert használtak a biztonságos távolságra, úgyhogy nyugodtan lehet azt mondani, hogy ugyanolyan pontosak. -
Nem vagyok benne biztos, h ez eredeti. Ha jól tudom, ez egy film, és elég sok plusz effektet is betettek a készítők a robbanásoknál.A Disovery-n mutatták is, hogyan készült a film.. de lehet ez épp egy hiteles felvétel. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.13. 19:43:44 -
sakkay #13370
Mondom értem én, hogy adatok, csak az a helyzet, hogy az apacsnak 1000 után, olyan a lőképe' mint a fos! Lehet ezt ragozni, csak tök felesleges. Az A10 lehet, hogy sávban dolgozik, de a keresztirányú kitérés, nagyon kevés. Míg az apache bizonyos táv után tényleg egy egész parkolót beterít. Találtam egy propaganda vidit-kéretik is helyére rakni, de tán' az A-10 találatok becsapódása a földbe nem manipulált.0.40-től.
Habár a fasz tudja...robban itt még a fű is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 19:36:49 -
azért abban igaza van Tomnak ha ezt az A10esről lövik akkor az utca nem marad épen.
Az is igaz ,hogy utána nem szaladnak el a tenoristák.
Nekem csak ez nem jön be hogy a szálkereszt csak disznek van nem lehet rá adni, hogy hova mennek a löveékek csak az első sorozat után derül ki hogy merre helyesbitsen.
-
sakkay #13368 5.13-nál, az első 6 találat hány méteres távra van egymástól? A távolságot le lehet olvasni. Szerintem nem értem mit nem lehet ezen érteni
-
sakkay #13367 Gatling alapú nem?
-
ott is egyszerre csak egy tüzel
-
sakkay #13365 A lényegen nem változtat, mert nem is az volt a kérdés melyiknek nagyobb a fa*a
-
Azért vicces, hogy képesek vagytok összehasonlítani egy 1 csövű 30 millist egy 7 csövűvel... -
sakkay #13363 Gondolkozhatnál az ügyvédi pályán Tom
-
sirpalee #13362 Ha közvetlen irányításra gondolsz, az nekem wasd-vel simán ment, amint átvettem az irányítást egy földi egység felett. (vagy kurzor? már nem emlékszem) -
Az a bajom,hogy nem tudom mozgatni a járműveket,lőni tudtam -
Tom nehogy megsértődj már ilyenen, én nem azt mondom, hogy nincs igazad sőt.. csak azt mondom, hogy ha A10el ráviszed a célkeresztet egy tankra akkor ( az előrehaladás miatt) hosszabb hosszirányú és mondjuk egy 20mes keresztirányú sávban rendbetesz mindent és nagy valószinűséggel a cél is megsemmisül.
Mig az apachenál ha rávitte a célkeresztet és függésből lehet, hogy kisebb területen de random modon csapódnak be a lövedékek és többször meg kell ismételni a rácsapást mire baja lesz a célnak.
ÉS az előbbi bár lehet pontatlanabb ,de a célt egy rácsapásból likvidálja , ezért A videorol, nekem "érzésre" ez jobb hatékonyságot jelent.
És mint lenni szokott sztem csak az eltérő értelmezés adja a nézeteltérést nem azért mert nem hinnénk Neked.
Peace. -
sirpalee #13359 Én régebben CA-ztam valamennyit, elbohóckodtam vele, de ha magát komolyan vevő stratégia modern környezetben érdekel akkor inkább Combat Mission: Black Sea. -
Megvettem a Combined ARMS modult,van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
Solt #13357 Igen, általában így szokott lenni... 2-3 nap, és steam-n is leárazzák. -
Előbb mondtad, hogy a katalógus adat nem lényeg, a tényleges használat számít. Oké. Nézzük azt. De ezek szerint neked harctéri alkalmazásnál csak a keresztirányú szórás számít mint pontosság (ami egyébként nem is látszik a videón), minden más lényegtelen, ezért nyilvánvalóan pontosabba GAU... aham... faszán lehet azért veletek így beszélgetni, de komolyan. Mindegy, engem meggyőztél.
Amiket korábban írtam, az vegyétek tárgytalannak.
Köfi. -
sakkay #13355 Mert mindenem az, és ha most itt vennék, akkor két dcs fajtát kellene állandó jelleggel a gépemen tartani. Egy steamos, meg egy simát. -
sakkay #13354 Szerintem nem. A lövedékek-értelem szerűen hosszirányban csapodnak be az A-10-nél, de ha a keresztirányt nézed nagyon jó a szórása..Az ,másiké mint mondottam amőba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 16:45:48 -
hmmm.... az a fincsi uránium por
-
Ha a #13341 -ban linkelt apacsos videón, amit ott 0:30-nál lőnek, ha azt a faszit ott egy A10 szórja meg, akkor az a szembetűnő pontosság nálad mit is jelent? Szerinted véletlenül sem darálnák le a fél hegytetőt, hanem még ennél is kisebb részen, alig pár méteren belül szórná meg az összes lövedék? Ezt nem gondolhatod komolyan, hát hol láttál te A10-est ilyen pontosan lőni? Amit #13335 -ben linkeltél, hogy a tálib csoportot megszórják, még ott is jóval nagyobb területen csapódnak be a lövedékek (ráadásul tök random), mint itt. -
Nem értem, Miért jobb Steam-en vásárolni? -
sakkay #13350 A ku*va tényleg...
előbb tuti nem volt még ott piros. Na mindegy-bár brutális a leárazás-én csak a steamon vásárlok. Remélem ott is jön hamarosan. Javítsatok ki ha nem így van, de én úgy vettem észre, hogy a hivatalos lap után pár nappal a DCS steam is akciós lesz..Ez mindig így van?!
-
Ment a röhögcse, aztán meg a beszarás :D -
De-De!!! Újra leárazás a DCS-nél!!! Most vásárolok éppen!
Nézd meg az oldal ikonokat!